Προβλέψεις αριθμολογίας για το 2015! Πώς θα είναι η νέα χρονιά;

Το 2015 είναι μία χρονιά δύναμης, αποφασιστικότητας αλλά και συνειδητοποίησης. Τι είναι αυτό που θα συνειδητοποιήσεις τη νέα χρονιά; Θα συνειδητοποιήσεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου εδώ και καιρό, αυτήν τη δύναμη που πάντα υπήρχε αλλά φοβόσουν να την εκφράσεις!

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κυρίαρχος αριθμός του έτους, το 8!
Ο κυρίαρχος αριθμός του έτους που προκύπτει από το άθροισμα των ψηφίων της νέας χρονιάς είναι το 8, ένας από τους πιο ισχυρούς αριθμούς, που οι δονήσεις του ασκούν έντονη επιρροή όχι μόνο στις εξελίξεις που θα έχεις σε προσωπικό επίπεδο, αλλά θα φέρει δυναμικές εξελίξεις και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το 2015 είναι μια χρονιά που θα ξεκινήσουν πιο δυναμικές προσπάθειες για την επίτευξη της ισορροπίας. Σίγουρα αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο, για το λόγο αυτό το έτος αυτό επιβάλλεται να έχεις ρεαλισμό, μεθοδικότητα και πρακτική σκέψη! «Ποιος είμαι, που πάω, τι θέλω να πετύχω»; Αυτά είναι ακριβώς τα ερωτήματα που θα κληθείς να απαντήσεις από το ξεκίνημα αυτής της χρονιάς, που σου επιβάλει να τα βρεις με τον εαυτό σου, να αναγνωρίσεις τα δυνατά αλλά και τα αδύναμα σημεία σου και σε παροτρύνει να κάνεις τις αλλαγές που θα σε βελτιώσουν!
Όλοι οι τομείς της ζωής σου θα εξαρτηθούν αυτή τη χρονιά, από τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα αλλά και την ακρίβεια που θα δείξεις σε όλες τις κρίσιμες στιγμές που θα ανοιχτούν μπροστά σου. Στην πορεία του νέου έτους, συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, ότι κάτι πρέπει να γίνει και ότι οι αναβολές δεν έχουν θέση. Οι στόχοι και οι προσδοκίες σου θα σε καθοδηγούν σε τολμηρές αποφάσεις, τις όποιες δεν θα διστάσεις να πάρεις και πράγματι οι αλλαγές είναι προ των πυλών!
Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο αριθμός 8 είναι γνωστός ως ο αριθμός της δύναμης, της ύλης, του χρήματος, της κατάκτησης, της ανταμοιβής, της ικανοποίησης αλλά και της κοινωνικής προβολής. Πολλοί θα καταφέρουν αυτή τη χρονιά να κατακτήσουν ένα πολύ σημαντικό στόχο ζωής!

Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ
Για να έχεις την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας πρέπει να βρεις τον ετήσιο προσωπικό σου αριθμό και στη συνέχεια να διαβάσεις την πρόβλεψή σου. Για να βρεις τον αριθμό που σε αντιπροσωπεύει για αυτό το έτος, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Πρόσθεσε τα ψηφία της μέρας και του μήνα της γέννησής σου
Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί 29 Δεκεμβρίου πρόσθεσε 2+9+1+2=14

Πρόσθεσε τον αριθμό που βρήκες με το 8, που είναι ο αριθμός που προκύπτει από το άθροισμα των ψηφίων του 2015.
Συνεχίζοντας το παράδειγμα, προσθέτουμε το 14 +8 = 22

Αν ο αριθμός που προκύπτει είναι διψήφιος, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να βρεις τον μονοψήφιο ετήσιο προσωπικό σου αριθμό.
Για το άτομο που έχει γεννηθεί 29 Δεκεμβρίου, ο ετήσιος προσωπικός του αριθμός είναι το 4.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 1
ΓΕΝΙΚΑ: Νέα ενδιαφέροντα, καινούριες εμπειρίες και στόχοι κι ένας νέος τρόπος θεώρησης των καταστάσεων θα σε κάνουν το 2015 να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς σημαντικά. Αυτή τη χρονιά θα κατανοήσεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά τον εαυτό σου, θα αποδεχτείς τις καταστάσεις που έχεις ζήσει και θα αναγνωρίσεις ποια είναι ακριβώς τα «θέλω» σου! Ένας νέος δρόμος ανοίγεται μπροστά σου και εσύ πάση θυσία θα πρέπει να σταθείς στα πόδια σου, να ανεξαρτητοποιηθείς, να λειτουργήσεις πιο αυθόρμητα και αυτόνομα. Το 2015 θα ακολουθήσεις και θα πραγματοποιήσεις τις επιλογές που κάποτε φοβόσουν, θα ενισχύσεις το θάρρος και το κουράγιο σου, θα αποκτήσεις μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό σου και θα βιώσεις συναισθήματα μοναδικά!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η νέα χρονιά που ανοίγεται μπροστά σου σε βρίσκει με την επιθυμία να ανανεώσεις ουσιαστικά την αισθηματική σου ζωή! Μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι μία μακροχρόνια σχέση έχει πλέον φθαρεί και στην ουσία η μόνη λύση που θα σου δώσει ικανοποίηση είναι η απομάκρυνση. Επιπλέον, όσο ερωτευμένη και να νιώθεις, το 2015 θα έχεις ανάγκη από προσωπικό χρόνο, από ελευθερία και από αυτονομία. Πολλές στιγμές της νέας χρονιάς τα συναισθήματά σου θα περάσουν από πολλές αλλαγές και διακυμάνσεις. Η σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή είναι αβέβαιη,όμως ο ενθουσιασμός και η δίψα για νέες εμπειρίες θα σε ωθήσει στη δημιουργία νέων γνωριμιών ή ακόμα και μίας νέας σχέση, προκειμένου να ζήσεις όλα αυτά που σου έχουν λείψει. Ναι, η αλήθεια να λέγεται, το 2015 είναι η χρονιά που στα αισθηματικά σου μπαίνει κάτι καινούριο!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία χρονιά γεμάτη δράση, υπερκινητικότητα, τόλμη, υπερβολή αλλά και πολλές πρωτοβουλίες που θα κάνουν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου να μπουν σε μία νέα εποχή! Το 2015 θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, θα δικτυωθείς, θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα επιλέξεις να εργαστείς με έναν τρόπο διαφορετικό και η αλήθεια είναι ότι θα κάνεις και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Θα έχεις την έμπνευση, τη δημιουργικότητα και το σθένος να αναδείξεις ακόμα περισσότερο τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους θα πετύχεις έναν επαγγελματικό ή οικονομικό στόχο που είχες εδώ και 3 χρόνια στα σκαριά. Από οικονομικής πλευράς, η χρονιά σου επιφυλάσσει διακυμάνσεις, στην ουσία όμως τώρα βάζεις τις βάσεις για να υπάρξει άνοδος και εξέλιξη οικονομική από την επόμενη χρονιά.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 2
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2015 έρχεται για να σε μάθει ότι η υπομονή είναι μία μεγάλη αρετή, την οποία πρέπει να την έχεις σαν οδηγό σου! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα περάσεις μεγάλα προβλήματα και σπουδαίες δοκιμασίες, σημαίνει όμως ότι δεν θα έρχονται όλα στην ώρα τους, όταν θα τα περιμένεις. Κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς θα αναγκαστείς να αποδεχτείς ότι δεν μπορείς να αλλάξεις, θα ξεπεράσεις το θυμό και την πικρία και θα κοιτάξεις μπροστά. Θα δώσεις έμφαση στις προσωπικές σου σχέσεις και θα συνειδητοποιήσεις ότι η μοναξιά δεν σου ταιριάζει. Θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείς με όλα όσα αγαπάς. Σημαντικό στοιχείο της νέας χρονιάς, το οποίο και πρέπει να γνωρίζεις είναι πως η πιο πιστή σου φίλη το 2015 θα είναι η διαίσθησή σου, η οποία θα σου δίνει σημαντικά μηνύματα για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σου. Εμπιστεύσου τη!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχεις την ανάγκη να βρεις το σταθερό σου λιμάνι, να αφεθείς στη ζεστή αγκαλιά ενός συντρόφου που θα παραμείνει για πάντα στο πλάι σου και θα σε αποδεχτεί για αυτό που είσαι και για αυτό που αισθάνεσαι. Αναζητάς την αμοιβαία αγάπη, η οποία θα χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια! Αυτό ακριβώς μπορείς να το έχεις τη νέα χρονιά, αρκεί να παραδειγματιστείς από το παρελθόν, να φερθείς ώριμα στο παρόν και να αποφασίσεις σοβαρά για την πορεία του μέλλοντος. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη χρονιά δεν θα σου αρκεί να ζεις μόνο τη στιγμή, θα αναζητάς αυτό το κάτι παραπάνω που θα μπορείς να βασιστείς πάνω του και να χαράξεις μαζί του κοινή πορεία. Αν είσαι σε σχέση, τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία επισημοποίηση. Αν δεν έχεις σχέση, τότε μία γνωριμία θα σου ξυπνήσει μέσα σου το ισχυρό ένστικτο για τη δημιουργία ενός μόνιμου δεσμού!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το 2015 φέρνει κάποιες δοκιμασίες για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις αλλά και εμπόδια, στα οποία πρέπει να δείξεις υπομονή και να συνεχίσεις τον αγώνα προκειμένου να βελτιώσεις την κατάσταση. Ακόμα και μπροστά σε μία επαγγελματική αποτυχία θα πρέπει να θυμάσαι πως κάθε τι συμβαίνει για έναν σημαντικό λόγο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εσύ πρέπει πάντα να σηκώνεις τα χέρια ψηλά καταθέτοντας τα όπλα χωρίς αγώνα. Κατά τη διάρκεια του 2015 ευνοούνται ιδιαίτερα οι συνεργασίες και οι ομαδικές εργασίες. Μπορείς να καταφέρεις πολλά, αρκεί να μην εργαστείς μεμονωμένα και ανεξάρτητα αλλά ομαδικά. Δείξε περισσότερη διπλωματία στις επαγγελματικές και οικονομικές σου επαφές και διαχειρίσου με πιο έξυπνο τρόπο τα οικονομικά σου, που φαίνεται ότι δεν θα είναι τόσο ικανοποιητικά όσο θα περίμενες.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 3
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2014 έβαζες ως προτεραιότητά σου τις ανάγκες των δικών σου ανθρώπων παραμερίζοντας πολλές φορές τις δικές σου επιθυμίες και παραμελώντας τα δικά σου θέλω. Το 2015 είναι η χρονιά που θα σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις, τι είναι αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις την πλήρη ευτυχία. Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, όχι μόνο θα κατανοήσεις τι είναι αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις χαρά, αλλά θα καταφέρεις να φτάσεις ακριβώς στο σημείο που θέλεις. Θα βρεις την ευτυχία και την ολοκλήρωση. Αυτή τη χρονιά θα κάνεις νέους φίλους, θα εκφραστείς, θα ταξιδέψεις, θα επικοινωνήσεις, θα αποκτήσεις νέες εμπειρίες, θα έχεις μεγάλη δημιουργικότητα κέφι και αισιοδοξία. Θα απομακρύνεις όλα αυτά τα μαύρα σύννεφα που σε έκαναν να αισθάνεσαι μελαγχολία!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ήρθε η στιγμή να κάνεις αυτό που πραγματικά σου αρέσει χωρίς να λογαριάσεις τις συνέπειες και χωρίς να υπολογίσεις αν πληγώσεις ή αν πληγωθείς. Τα αισθηματικά σου το 2015 μπαίνουν σε ένα στάδιο μεταμόρφωσης, όπου θα υπάρξουν εκπλήξεις, ανατροπές αλλά και νέες γνωριμίες που θα σου χαρίσουν κέφι και ζωντάνια. Αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, τότε θα διεκδικήσεις περισσότερη ελευθερία και αν η σχέση σου δεν σε καλύπτει θα έχεις το σθένος να πεις ελεύθερα την άποψη σου ή θα έχεις το δυναμισμό να πάρεις να φύγεις αναζητώντας πλέον κάτι νέο! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, το 2015 είναι η χρονιά που θα καταφέρεις να δικτυωθείς και να μεγαλώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι γνωριμίες που προκύπτουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το 2015 θέλεις να πρωτοπορήσεις, να δράσεις με έναν τρόπο διαφορετικό στα επαγγελματικά σου, ενώ δεν λείπουν και οι στιγμές που θα σκεφτείς ή και θα διαπραγματευτείς μία επαγγελματική μεταγραφή ή ακόμα και μία πρόταση για εργασία στο εξωτερικό. Η νέα χρονιά φέρνει διαπραγματεύσεις και δικτύωση, η οποία θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες. Δείξε εμπιστοσύνη στις στιγμές έμπνευσης που θα σου δώσουν ιδέες που θα διευκολύνουν τις εργασιακές σου υποθέσεις. Στα οικονομικά θα υπάρξουν κάποια συμφωνητικά ή κάποιες αλλαγές στους οικονομικούς όρους συνεργασιών που θα σε βοηθήσουν να έχεις κέρδος!

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 4
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2015 είναι η χρονιά που θα αναπτύξεις ιδιαίτερα τη δύναμη της θέλησης. Οι στόχοι σου θα αλλάξουν και τα γεγονότα γύρω σου θα σε κάνουν να αναπτύξεις περισσότερο τα «θέλω» σου, τις επιθυμίες σου και όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Πολλές φορές μπορεί να νιώσεις ότι για να πετύχεις κάποια πράγματα πρέπει να κάνεις θυσίες ή και να περιοριστείς, όμως το σίγουρο είναι ότι αυτή τη χρονιά θα λειτουργήσεις βάση σχεδίου, προκειμένου να βάλεις σταθερές βάσεις στη ζωή σου. Το σπίτι, η οικογένεια και τα οικονομικά θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και θα πάρεις αποφάσεις για αυτούς τους τομείς προκειμένου να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το 2015 είναι η χρονιά που σου δίνει τη δυνατότητα να χτίσεις γερές βάσεις σε μία σχέση. Αυτή η διαδικασία δεν είναι και τόσο εύκολη, γιατί μία σχέση απαιτεί θυσίες, χρόνο, υπομονή αλλά και μεγάλη προσπάθεια. Αν διατηρείς ήδη έναν μόνιμο δεσμό, τότε θα περάσεις κάποιες δοκιμασίες που θα κρίνουν την ποιότητα της σχέσης και πλέον θα ξέρεις ποια μπορεί να είναι η εξέλιξή της. Οι απαιτήσεις σου από αυτή τη σχέση θα είναι πλέον περισσότερες, ενώ η σκέψη του γάμου και της οικογένειας θα τριγυρίζει στο μυαλό σου! Η επισημοποίηση θα συμβεί με εσένα που πράγματι έχεις δοκιμάσει καλά τη σχέση σου και ξέρεις ότι ο γάμος είναι το αμέσως επόμενο σωστό στάδιο που πρέπει να ακολουθήσεις. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, οι ερωτικές σου επιλογές φέτος θα γίνονται κάτω από το πρίσμα της λογικής. Θα βρεις τον άνθρωπο που πραγματικά σου αξίζει, απλά θα πρέπει να μάθεις να αφήνεις τον εαυτό σου περισσότερο ελεύθερο στο συναίσθημα.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία αγωνιστική χρονιά ξεκινά και εσύ φέτος πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στα επαγγελματικά σου, προκειμένου να εξασφαλίσεις μία πιο σταθερή πορεία. Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι εύκολη, θα συναντήσεις εμπόδια και κάποιες στιγμές θα αναγκαστείς να περιοριστείς, να κάνεις θυσίες ή ακόμα και να δουλέψεις πιο σκληρά. Θα υπάρξουν στιγμές αυτού του έτους που θα νιώσεις ότι έχεις παγιδευτεί και δεν θα γνωρίζεις ποιος είναι ο σωστός δρόμος που πρέπει ακολουθήσεις. Πάρε το χρόνο σου, δούλεψε συγκροτημένα και μεθοδικά και σίγουρα δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Στα οικονομικά σου, η χρονιά σε ευνοεί για τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και για τη δημιουργία ενός καλύτερου πλάνου που θα σε βοηθήσει εντέλει να πάρεις ανάσα.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 5
ΓΕΝΙΚΑ: Μία τολμηρή χρονιά ανοίγεται μπροστά σου με νέες ευκαιρίες και με την επιθυμία σου να κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου! Μετά από τα τελευταία 4 χρόνια στασιμότητας και περιορισμού, η ταχύτητα των γεγονότων θα είναι πλέον αρκετά αυξημένη και εσένα κανείς δεν θα μπορεί να σε κρατήσει από το ανανεώσεις όλη σου τη ζωή. Το 2015 θα λειτουργήσεις αυτόνομα, φιλελεύθερα, χωρίς βάρος και πίεση, θα κάνεις ό,τι σου αρέσει και θα μπουν στα σκαριά νέα σχέδια για το μέλλον σου. Αυτή τη χρονιά μπορεί να αλλάξεις σπίτι, δουλειά ή ακόμα και σχέση. Θα σου δοθούν νέες ευκαιρίες, θα έχεις ευχάριστες προκλήσεις και τους περισσότερους μήνες αυτού του έτους θα έχεις την τόλμη και τον ενθουσιασμό για να κάνεις νέα ξεκινήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το 2015 αναγνωρίζεις τα λάθη που έχεις κάνει στα αισθηματικά σου, συμβιβάζεσαι με αυτά και ανοίγεις μία νέα σελίδα στην αισθηματική σου ζωή. Θέλεις να απεγκλωβιστείς από κάθε τι που σε βάραινε -για παράδειγμα από μία σχέση ή από μία κατάσταση που βρισκόταν μέχρι τώρα σε στασιμότητα! Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη χρονιά ζητάς ερωτική δράση και θα την έχεις γιατί δεν πρόκειται ούτε στιγμή να κάτσεις φρόνιμα. Αν είσαι σε μία μόνιμη σχέση, η εξέλιξή της αυτή τη χρονιά θα εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα. Ο σύντροφός σου δεν θα αλλάξει, η στάση του θα είναι η ίδια. Αν εσένα σε ικανοποιεί αυτό, τότε θα μπορείς να παραμείνεις μαζί του, αν όχι τότε είναι βέβαιο ότι αυτή τη χρονιά θα κάνεις την επανάσταση σου και θα επιλέξεις να ακολουθήσεις πιο μοναχικά μονοπάτια. Αν δεν έχεις σχέση, τότε να ξέρεις ότι το 2015 θα κάνεις πολλές γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Στην ουσία όμως δεν θα αναζητάς τη δέσμευση και τη σταθερότητα, αλλά θα θέλεις απλά και μόνο να περάσεις καλά!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου στον τομέα της καριέρας σου από το ξεκίνημα κιόλας του 2015. Σε αυτήν τη χρονιά θα θέλεις να πρωτοτυπήσεις, να δημιουργήσεις, να κάνεις νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Κάποια σχέδια που είχες στο παρελθόν θα αρχίσεις τώρα να τα υλοποιείς και θα ενθουσιαστείς γιατί θα ασχοληθείς με νέες δραστηριότητες που θα αυξήσουν την δημιουργικότητά σου. Αν το επάγγελμά σου σχετίζεται με την τέχνη, τότε σε αυτή τη χρονιά θα διαπρέψεις, θα ακουστεί περισσότερο το όνομά σου και θα δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες στην εργασία σου. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, όμως η νέα χρονιά δίνει και ευκαιρίες ανόδου και αύξησης του εισοδήματος, αρκεί να μπορέσεις να διαχειριστείς πιο έξυπνα τα οικονομικά σου!

Ετήσιος Προσωπικός αριθμός 6
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2015 είναι η χρονιά που δίνει έμφαση στα ζητήματα αγάπης! Θα σε απασχολήσουν πολύ θέματα που αφορούν στο γάμο, την οικογένεια, τα παιδιά, τους φίλους, το σπίτι, τη μόρφωση αλλά και τη δημιουργικότητα. Θα θελήσεις να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα και τα εμπόδια που προέκυψαν στους παραπάνω τομείς. Με κίνητρό σου την αγάπη και τις επιθυμίες σου θα προσπαθήσεις να κάνεις ό,τι καλύτερο στους παραπάνω τομείς. Καθώς η χρονιά προχωρά, θα έχεις την ανάγκη να ελέγξεις περισσότερο τις καταστάσεις γύρω σου προκειμένου να τις βελτιώσεις.Το σημανικότερο όμως είναι ότι το 2015 τόσο εσύ, όσο και οι άνθρωποι γύρω σου, αντιλαμβάνεστε το πόσο πολύ έχεις αλλάξει. Δεν θα είσαι ο ίδιος άνθρωπος που ήσουν πρώτα, θα εξελιχθείς σημαντικά!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτήν τη χρονιά θα έχεις περισσότερο την ανάγκη να αράξεις στο πλευρό μίας σχέσης που θα σου δίνει τη σταθερότητα, τη ζεστασιά, τη συμπόνια και την αλληλοκατανόηση. Ξέρεις πολύ καλά ότι οι σχέσεις δεν είναι εύκολη υπόθεση και ότι για να μπορέσεις να κρατήσεις μία μόνιμη σχέση στο πλάι σου θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Αυτό ακριβώς θα κάνεις αυτή τη χρονιά. Η ερωτική «παγίδα» του 2015 είναι ότι πολλές φορές μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα από όσα θα πάρεις. Μπορεί να νιώσεις συναισθήματα ενοχής όταν θα συνειδητοποιείς ότι τα αισθήματα που τρέφεις για έναν άνθρωπο δεν είναι ακριβώς τα ίδια με αυτόν, με αποτέλεσμα να κλείνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου και να ρίχνεις όλες τις ευθύνες σε εσένα! Ο φόβος της μοναξιάς θα είναι κυρίαρχος αυτή τη χρονιά, όμως θυμήσου ότι κάποιες στιγμές είναι προτιμότερο να μένουμε μόνοι από το να είμαστε με το λάθος σύντροφο, τον σύντροφο που δεν καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σου!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες επαγγελματικές ευθύνες έρχονται το 2015 για να κάνουν το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου αρκετά πιο φορτωμένο. Το άγχος δεν θα λείψει κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, γιατί πολλές φορές θα αναλαμβάνεις περισσότερα πράγματα από αυτά που μπορεί να διαχειριστείς. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρεις να βάλεις προτεραιότητες, να κάνεις ένα καλό πρόγραμμα και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την τάξη στις υποχρεώσεις σου! Αυτήν τη χρονιά θα εμπιστευτούν σε εσένα ένα μεγάλο επαγγελματικό έργο, το οποίο θα καταφέρεις να το ολοκληρώσεις με επιτυχία. Δεν μπορώ να σου πω ότι θα είσαι απόλυτα ευχαριστημένη από την πορεία των επαγγελματικών και των οικονομικών σου. Θέλεις πολύ περισσότερα από αυτά που θα μπορείς να έχεις. Η χρονιά σου επιβάλει να ακολουθήσεις μελετημένες κινήσεις και να κάνεις θυσίες προκειμένου να πετύχεις κάποια πράγματα!

Ετήσιος Προσωπικός αριθμός 7
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2015 θα θελήσεις να αναλύσεις περισσότερο τα γεγονότα γύρω σου, θα λειτουργήσεις περισσότερο με το συναίσθημα και τη διαίσθηση και θα θελήσεις να πάρεις απαντήσεις για πολλά παρελθοντικά γεγονότα που συνεχίζουν να επηρεάζουν και το παρόν σου! Οι καταστάσεις γύρω σου θα εξελίσσονται με έναν τρόπο πιο αργό με αποτέλεσμα να δοκιμάζεσαι και να προβληματίζεσαι. Αυτό το έτος θα αναγνωρίσεις κάποια σημαντικά λάθη σου και θα αναλάβεις την ευθύνη των πράξεών σου. Θα αποκτήσεις περισσότερη σοφία και ωριμότητα και θα θελήσεις έστω και για λίγο να απομονωθείς για να κάνεις τον απολογισμό σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή τη χρονιά θα προσπαθήσεις να τα βρεις με τον εαυτό σου, πράγμα που θα πετύχεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η χρονιά ξεκινά με εσένα να σε προβληματίζει έντονα η πορεία μίας σχέσης, η οποία δεν είναι πλέον και τόσο σταθερή! Θέλεις να κάνεις το σωστό, να αποφύγεις τα λάθη που σε οδηγούσαν σε ερωτικά αδιέξοδα. Αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, θα πάρεις την απόφαση να αποστασιοποιηθείς για λίγο από τον σύντροφό σου προκειμένου να σκεφτείς και να καταλήξεις σε κάποια συμπεράσματα. Η διαίσθησή σου θα σου δώσει σημαντικά μηνύματα για τα ερωτικά σου προβλήματα και πρέπει να μην τα αφήσεις να πάνε χαμένα. Αν δεν έχεις σχέση, τότε αυτή τη χρονιά πρέπει να προσέξεις το εξής: Για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, πρέπει πρώτα να έχεις αντιμετωπίσει και ξεπεράσει το παρελθόν σου! Διώξε την πίκρα και τα απωθημένα από παλαιότερες ερωτικές καταστάσεις και κάνε ένα βήμα παρακάτω όταν εσύ νιώσεις ότι είσαι έτοιμη για αυτό. Άφησε το παρελθόν πίσω σου και κοίταξε μπροστά.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αισθάνεσαι πως έκανες ό,τι μπορούσες, ότι δεν υπάρχει κάτι περισσότερο που θα μπορούσε να γίνει. Η καριέρα και τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μία ανησυχητική στασιμότητα και εσύ δεν ξέρεις τι άλλο πρέπει να κάνεις για να ξεφύγεις από αυτό το στάδιο. Το 2015 θα εργαστείς περισσότερο, θα δώσεις περισσότερο χρόνο στην εργασία σου και μπορεί να μην δεις ακριβώς τα αποτελέσματα που θα ήθελες ή που θα περίμενες. Τα οικονομικά σου δεν θα βρίσκονται και στα καλύτερά τους, όμως αυτό δεν θα σε ανησυχήσει και τόσο, γιατί το χρήμα δεν θα είναι ο αυτοσκοπός σου αυτή τη χρονιά!

Ετήσιος Προσωπικός αριθμός 8
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2015 είναι μία σπουδαία χρονιά για σένα που έχεις ετήσιο προσωπικό αριθμό τον αριθμό που αντιπροσωπεύει το νέο έτος! Είναι μία χρονιά σαν «γιορτή» για σένα, την οποία και θα θυμάσαι όσα χρόνια και να περάσουν! Γιατί θα συμβεί αυτό; Μα φυσικά το 2015 θα κατακτήσεις σημαντικούς στόχους, θα έχεις ανάπτυξη, εξέλιξη, πρόοδο και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη σιγουριά για το μέλλον και την πορεία σου. Θα αλλάξεις σκέψεις, ιδέες, συνήθειες και θα απομακρύνεις από κοντά σου κάθε τι φθαρμένο. Θα έχεις άνοδο στη δουλειά σου και θα γευτείς την πλήρη επιτυχία! Δεν υπάρχει κάτι άσχημο και δυσάρεστο για αυτό το έτος. Τα πράγματα θα σου πάνε πιο καλά και από ότι φαντάζεσαι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θέλεις να κάνεις πραγματικότητα τα πάθη σου, να ζήσεις τα λάθη σου, να απολαύσεις έντονες στιγμές στα αισθηματικά σου και να ζήσεις στιγμές που σου είχαν λείψει. Αυτό ακριβώς θα κάνεις τη νέα χρονιά. Θα απολαύσεις όλα όσα σου έλειψαν χωρίς να έχεις το φόβο και την ανασφάλεια για το τι θα γίνει στο μέλλον. Θα δεις πως όταν δεν τρώγεσαι με τα ρούχα σου και όταν απλά ζεις αυτό που σου ανοίγεται μπροστά σου μπορείς να περάσεις καλύτερα! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, τότε αυτή τη χρονιά θα φουντώσει ο πόθος και η επιθυμία σου για το σύντροφό σου. Πολλές φορές μπορεί να σε πιάσουν οι ζήλιες σου ή η στάση σου να γίνει αρκετά επίμονη και επιβλητική. Δεν θα λείψουν και οι καβγάδες με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σχέση, τότε ναι, θα υπάρξει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, το οποίο θα σε κάνει να βρεις το νόημα, που είχες χάσει. Θα σου ξυπνήσει μέσα σου πρωτόγνωρα συναισθήματα!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ένα είναι το ζητούμενο του 2015: να αναβαθμιστείς επαγγελματικά και οικονομικά και αυτό είναι πράγματι κάτι που θα καταφέρεις να το πετύχεις! Η νέα χρονιά έρχεται για να αναδείξεις την αξία και τις ικανότητές σου. Θα έχεις μία επαγγελματική προαγωγή, θα δικτυωθείς σε νέους επαγγελματικούς κύκλους, θα αξιοποιήσεις όλες τις ικανότητές σου και θα πετύχεις. Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να φοβηθείς σε αυτό το έτος. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει αισθητή άνοδος που θα σου δώσει ικανοποίηση. Θα ανταμειφτείς για όλον τον κόπο, την προσπάθεια και τον περιορισμό που είχες τα περασμένα έτη.

Ετήσιος προσωπικός αριθμός 9
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2015 έρχεται για να ολοκληρώσεις τον κύκλο κάποιων γεγονότων που σε ταλαιπώρησαν τα τελευταία έτη! Θα καταλήξεις σε σοβαρά συμπεράσματα και θα βάλεις τελεία σε καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον και εξέλιξη. Θα αντιμετωπίσεις την αλήθεια κατάματα και θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις που θα αφορούν στο μέλλον σου. Θα αναγνωρίσεις που βρίσκεσαι τώρα και ποιος είναι ο προορισμός σου. Θα κάνεις ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου και θα δεις αποτελέσματα ικανοποιητικά από όλες τις επιλογές που θα πάρεις. Η νέα χρονιά δεν φέρνει μαζί της αυτή τη φορά νέα ξεκινήματα, σε βοηθά όμως να αντιμετωπίσεις και να ολοκληρώσεις ό,τι είχες αφήσει στη μέση!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Συνειδητοποιείς ότι κάποια πράγματα στην αισθηματική σου ζωή δεν έχουν έρθει έτσι όπως υπολόγιζες και αυτό σε πληγώνει. Από το ξεκίνημα του 2015 προσπαθείς να βρεις μέσα σου τους λόγους για τους οποίους η αισθηματική σου ζωή δεν είναι ακριβώς όπως θα ήθελες. Θα συνειδητοποιήσεις ότι οι ερωτικές επιλογές που έχεις κάνει ως τώρα δεν ήταν και οι καλύτερες. Θα προβληματιστείς για την πορεία της σχέσης σου και ίσως τώρα δεις ότι ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι μαζί, δεν είναι αυτό που φανταζόσουν ή που περίμενες. Θα δεις ότι μία σχέση έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και ότι το επόμενο στάδιο είναι να πας ένα βήμα παρακάτω. Αυτό μπορεί να σε πληγώνει και να σε στεναχωρεί, είναι όμως για το καλό σου! Αυτή τη χρονιά θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό που δεν μπορεί να αλλάξει. Αν δεν έχεις σχέση, τότε υπάρχουν θετικές εξελίξεις για τη νέα χρονιά. Θα υπάρξει μία νέα γνωριμία με ένα άτομο που μπορεί να μην ερωτευτείς, αλλά θα σε κάνει να νιώσεις πολύ ζεστά και όμορφα. Αν αφήσεις τον εαυτό σου πιο ελεύθερο συναισθηματικά, τότε αυτή η σχέση θα μπορέσει να αναπτυχθεί και να σου δώσει αυτό που έχεις ανάγκη!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι αναγκαίο αυτή τη χρονιά να βάλεις σε μία τάξη τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Το 2015 θα κλείσεις εκκρεμότητες, θα ολοκληρώσεις συνεργασίες που δεν αποδίδουν, θα απαλλαγείς από σκοτούρες που σε βάραιναν. Θα βρεθείς σε ένα μεγάλο δίλημμα σχετικά με την πορεία που πρέπει να ακολουθήσεις στα επαγγελματικά σου. Μπορεί να υπάρξει μία νέα πρόταση που σε φοβίζει, γιατί θα πρέπει να αφήσεις το σίγουρο, το οποίο όμως δεν σου αποδίδει έτσι όπως θα ήθελες. Στα οικονομικά σου, κατακτάς αυτή τη χρονιά έναν σημαντικό σου στόχο!

Read More

And More