ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Τι προβλέπει ο Ιανουάριος για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

Κάθε τέλος φέρνει πάντα και μία νέα αρχή και στο ξεκίνημα του 2015 καταλαβαίνουμε ότι πρέπει σιγά-σιγά να γυρίσουμε σελίδα στη ζωή μας, να κάνουμε αλλαγές στον εαυτό μας, να δούμε πιο σοβαρά το μέλλον και την πορεία μας. Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας της ανασυγκρότησης και της ολοκλήρωσης. Θα καταφέρουμε να σταθούμε στα πόδια μας και να κάνουμε μία νέα αρχή δίνοντας πλέον τις μάχες μας διαθέτοντας ως όπλα μας την εμπειρία και τη γνώση που έχουμε αποκομίσει ως τώρα.

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ
ΕΔΩ

Αριθμός του Ιανουαρίου: 9

Ο πρώτος μήνας του 2015 ξεκινά με εκκρεμότητες από το παρελθόν που τώρα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε, να τακτοποιήσουμε και να κλείσουμε… Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι εύκολη, γιατί είτε θα βγουν στην επιφάνεια κάποια πράγματα που αγνοούσαμε, είτε θα αναγκαστούμε να επωμιστούμε τις ευθύνες των πράξεων και των επιλογών του παρελθόντος. Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας με προκλήσεις, όμως θα φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους, θα ενισχύσει το αίσθημα της αλληλεγγύης, της αλληλοκατανόησης και της αλληλοϋποστήριξης, γεγονός που θα μας κάνει να διαπιστώσουμε ότι όλοι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ο έρωτας προβληματίζει, αλλά και επιβεβαιώνει…
Ο έρωτας δεν κρατά για πάντα, αν είναι όμως αληθινός τότε έρχονται να πάρουν τη θέση του άλλα συναισθήματα τα οποία είναι πιο δυνατά και ουσιαστικά. Αυτόν τον Ιανουάριο πολλές σχέσεις θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους και θα λήξουν, ίσως και με άδοξο τρόπο. Η αιτία θα είναι ότι δεν στηρίζονταν σε γερές βάσεις ή ότι τα συναισθήματα δεν ήταν και τόσο ειλικρινή. Θα υπάρξουν όμως και κάποιες σχέσεις που θα πάρουν μία πιο σοβαρή τροπή και πολλοί θα είναι αυτοί που θα αποφασίσουν να σοβαρευτούν και να αφήσουν πίσω τους την εργένικη ζωή τους.

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά δοκιμάζονται για μία ακόμα φορά…
Ο Ιανουάριος ξεκινά γεμάτος από υποχρεώσεις που άφησε η περασμένη χρονιά. Το άγχος και η υπερένταση θα κάνουν την αίσθησή τους σε όλους μας. Όσοι όμως εργάστηκαν σκληρά κατά τη διάρκεια του 2014, το ξεκίνημα του 2015 θα τους βρει με μία μεγάλη επαγγελματική επιτυχία που θα τους επιβραβεύσει! Ο τομέας των οικονομικών θα περάσει μεγάλες δοκιμασίες, για το λόγο αυτό όλοι μας οφείλουμε να είμαστε πιο συγκροτημένοι.

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
ΓΕΝΙΚΑ: Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς σε βρίσκει με φρέσκες ιδέες και με έντονη την επιθυμία να κάνεις νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Μετά από διάστημα αναμονής αλλά και στασιμότητας, παίρνεις τώρα την κατάσταση στα χέρια σου, παίρνεις πρωτοβουλίες, λειτουργείς αυθόρμητα και φροντίζεις να διεκδικήσεις άμεσα τους στόχους σου!

ΕΡΩΤΑΣ: Η νέα χρονιά ξεκινά με εσένα να αντιλαμβάνεσαι ότι τα συναισθήματά σου δεν είναι πλέον τα ίδια για τον σύντροφό σου ή για το άτομο που μέχρι πρότινος ένιωθες δυνατή έλξη. Κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου θα διακρίνεσαι από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και θα επιζητάς την επιβεβαίωση με κάθε τρόπο! Πολλές φορές μπορεί να εκδηλώνεις θυμό και ένταση, γιατί οι αισθηματικές εξελίξεις δεν θα είναι αυτές που περίμενες.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι γιορτές πέρασαν όμως σε άφησαν με άδειο πορτοφόλι. Έτσι λοιπόν το ξεκίνημα του 2015 σε βρίσκει με κάποιες οικονομικές απώλειες, οι οποίες σε αναγκάζουν να περιοριστείς. Στα επαγγελματικά σου, η περίοδος κρίνεται ευνοϊκή για νέες συνεργασίες ή για νέες προτάσεις που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου πρόοδο!


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

ΓΕΝΙΚΑ: Το ξεκίνημα του νέου έτους σε βρίσκει με διλήμματα και με αρκετές αμφιβολίες που αφορούν στο δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις. Ο Ιανουάριος δεν είναι ο ιδανικός μήνας για να πάρεις τελικές αποφάσεις, για να καταλήξεις σε συμπεράσματα ή για να δώσεις σοβαρές απαντήσεις που αφορούν στην καριέρα ή και τον έρωτα. Στον πρώτο μήνα της χρονιάς μπορείς να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου, αλλά και τις απόψεις και τους στόχους σχετικά με το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής.

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις τον τομέα των σχέσεων, αρκεί να μην θελήσεις να πάρεις σοβαρές απαντήσεις για την πορεία μίας σχέσης. Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, τώρα θα βάλεις νερό στο κρασί σου και θα μπορέσεις να βελτιώσεις τη σχέση σου με τον άνθρωπό σου! Αν δεν έχεις σχέση, μία νέα ρομαντική ιστορία θα κάνει τώρα το ξεκίνημά της και εσύ θα νιώσεις γλυκύτητα και ζεστασιά.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και μπερδέματα στην εργασία σου, όμως όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν, αρκεί να επικεντρωθείς περισσότερο στις λεπτομέρειες. Οι συνεργασίες σου θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα. Τα οικονομικά βρίσκονται σε ένα στάδιο εξισορρόπησης και θα καταφέρεις να τα πας καλά. Θυμήσου όμως ότι δεν ευνοείσαι ακόμα για νέες οικονομικές επενδύσεις.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2015 ξεκινά σε χαλαρούς ρυθμούς για σένα. Έχεις την ανάγκη να παίξεις, να γελάσεις, να φλερτάρεις, να βγεις και να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα. Αυτό ακριβώς θα κάνεις κιόλας… Το σίγουρο είναι ότι τον Ιανουάριο θα θέλεις να τον αφιερώσεις σε δραστηριότητες που σε κάνουν να περνάς καλά. Θα έχεις κέφι και αισιοδοξία, θα κάνεις νέα σχέδια, ενώ θα βιώσεις και κάποιες μοναδικές εμπειρίες στον ερωτικό σου τομέα.

ΕΡΩΤΑΣ: Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς χαρίζει απλόχερα μεγάλη εύνοια στον τομέα των αισθηματικών σου, ιδιαίτερα αν διανύεις περίοδο ελευθερίας. Μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες θα κάνεις μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει! Όσο για σένα που ήδη είσαι σε έναν μόνιμο δεσμό, ο σύντροφός σου αυτόν το μήνα θα σε εντυπωσιάσει με τις προτάσεις του, αλλά και με την αλλαγή της συμπεριφοράς που θα έχει απέναντί σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η χρονιά ξεκινά με εσένα να έχεις περισσότερη ανεμελιά για τα ζητήματα της καριέρας σου, παρόλα αυτά σου δίνονται οι ευκαιρίες να κουβεντιάσεις, να επικοινωνήσεις, να διαπραγματευτείς και να συμφωνήσεις για τα εργασιακά σου θέματα. Ένα επαγγελματικό ταξίδι ή μία νέα συμφωνία θα σου δώσει μία νέα ευκαιρία. Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν προβλήματα, φρόντισε μόνο να μην δημιουργήσεις εσύ… Η αλήθεια είναι ότι θα κάνεις αρκετές σπατάλες!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4
ΓΕΝΙΚΑ: Ξεκινώντας η νέα χρονιά εσύ ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή ή κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου. Μία μετακόμιση είναι πολύ πιθανή ή κάποια αναδιοργάνωση στο χώρο του σπιτιού σου. Επιπλέον, η έναρξη της χρονιάς σε βρίσκει πιο κοντά στην οικογένειά σου, όπου θα περάσεις μαζί τους όμορφες στιγμές και θα νιώσεις ζεστασιά και συμπαράσταση από τα οικεία σου πρόσωπα. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι πλέον θα αντιμετωπίσεις κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις με έναν τρόπο πιο σοβαρό.

ΕΡΩΤΑΣ: Ήρθε η στιγμή να δεις με περισσότερη υπευθυνότητα το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Γνωρίζεις καλά ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, για το λόγο αυτό θα καταλήξεις σε σημαντικές αποφάσεις, τις οποίες θα τις θέσεις σε εφαρμογή. Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, τότε σίγουρα αυτόν το μήνα θα έχεις μία σοβαρή εξέλιξη με τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις σχέση, τότε οι επιλογές και τα γούστα σου αλλάζουν, γιατί πλέον θέλεις να βρεις ένα σταθερό λιμάνι για να αράξεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που σου δίνει ευκαιρίες για πρόοδο στην καριέρα σου. Θα έχεις μεγάλη έμπνευση, αλλά και νέα κίνητρα που θα σε κάνουν να εργαστείς πιο αφοσιωμένα. Θα εκφράσεις νέες ιδέες, που θα αφορούν στην εργασία σου και η δημιουργικότητά σου θα είναι στα καλύτερά της. Θα βρεις σπουδαίες λύσεις για κάποια προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί το περασμένο διάστημα. Οι συνεργάτες σου θα εντυπωσιαστούν από τη στάση που θα έχεις αυτόν το μήνα στη δουλειά! Όσο για τα οικονομικά σου, ο μήνας αυτός σου δίνει ευκαιρίες καλύτερης οργάνωσης.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2015 ξεκινά με εσένα να βρίσκεσαι σε μία φάση αναζήτησης. «Ποιος είμαι, που πάω, ποιοι είναι οι στόχοι μου;» Όλα αυτά θα τα σκεφτείς και θα θελήσεις να δώσεις απαντήσεις. Ο Ιανουάριος φέρνει στο πέρασμά του κάποιες απροσδόκητες αλλαγές που θα σε ικανοποιήσουν. Μπορεί να πραγματοποιήσεις ένα πολύ όμορφο ταξίδι ή να δεχτείς μία αιφνίδια πρόταση. Επιπλέον, αυτόν το μήνα θα χρειαστεί να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά σου.

ΕΡΩΤΑΣ: Αρκετά παιχνιδιάρικη, αλλά και ερωτική θα είναι η διάθεσή σου στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Υπάρχουν ευκαιρίες για να βγεις, να διασκεδάσεις και να γνωρίσεις έναν άνθρωπο, ο οποίος θα μπορεί να σου δώσει χαρά και θα σε βοηθήσει για τα καλά να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου. Όσο για σένα που είσαι ήδη σε σχέση, θα επαναστατήσεις λιγάκι απέναντι στο σύντροφό σου και θα βγαίνεις διασκεδάζοντας παρέα με φιλικά πρόσωπα.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θέλεις να πρωτοτυπήσεις, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, μπορεί ακόμα και να σκέφτεσαι να αλλάξεις τομέα εργασίας ή να σου γίνει μία πρόταση για μία δουλειά σε ένα νέο αντικείμενο! Σίγουρα θα εξετάσεις νέα εργασιακά δεδομένα και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές. Στα οικονομικά σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί θα υπάρξουν κάποια έξοδα που δεν τα έχεις στο πρόγραμμα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
ΓΕΝΙΚΑ: Ο νέος χρόνος ξεκίνησε και εσύ στον πρώτο του μήνα αρχίζεις να αλλάζεις στάση και τακτική απέναντι στους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου, τους συνεργάτες, την οικογένεια ή και το σύντροφο. Θέλεις να καλύψεις τα κενά, να επανορθώσεις όπου έφταιξες και να βάλεις τις σχέσεις σου σε νέες βάσεις. Θα καταλάβεις ότι το νόμισμα έχει δύο όψεις και θα συνειδητοποιήσεις ότι κι εσύ από την πλευρά σου έχεις κάνει λάθη, τα οποία και θα προσπαθήσεις να διορθώσεις.

ΕΡΩΤΑΣ: Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε ένα μεταβατικό στάδιο, όμως αυτόν το Γενάρη θα κάνεις την προσπάθεια να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις, να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου και θα μειώσεις αρκετά τις απαιτήσεις σου προς το ταίρι σου. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, δεν είναι σίγουρο ότι ο Ιανουάριος είναι ο ιδανικός μήνας για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Ακόμα και αν σου τύχει, στην πορεία θα σε ταλαιπωρήσει, άρα καλύτερα να δείξεις για την ώρα εγκράτεια και υπομονή.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ιανουάριος φέρνει μαζί του αλλαγές, οι οποίες σχετίζονται με την εργασία σου και δεν τις έχεις στο πρόγραμμα, αλλά ούτε τις έχεις σχεδιάσει. Δεν σου κρύβω ότι μπορεί να αγχωθείς και να πιεστείς, όμως θα τα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις αυτής της περιόδου. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε αυτόν το μήνα να αποφύγεις μία διαφωνία ή ακόμα κι έναν καβγά, γιατί μπορούν να υπάρξουν συνέπειες, οι οποίες δεν θα σε συμφέρουν.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
ΓΕΝΙΚΑ: Γνωρίζεις πολύ καλά ότι το μεγαλύτερο λάθος που έκανες το περασμένο έτος ήταν ότι δεν αφιέρωσες χρόνο στον εαυτό σου, έβαζες πάντα προτεραιότητά σου την ικανοποίηση των ανθρώπων γύρω σου. Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα προσπαθήσεις να διορθώσεις το λάθος σου και κάνεις πράγματα για σένα, δραστηριότητες που θα σε κάνουν να βρεις και πάλι τη ζωντάνια και την ενεργητικότητά σου. Θα έχεις την ανάγκη να περάσεις περισσότερες μοναχικές στιγμές για να συγκροτήσεις τις σκέψεις σου.

ΕΡΩΤΑΣ: Ο πρώτος μήνας του 2015 δεν είναι και τόσο ρομαντικός ή τρυφερός στον τομέα των σχέσεων. Ναι μεν μπορεί να αναζητάς την ασφάλεια και τη σταθερότητα, από την άλλη πλευρά όμως αντιλαμβάνεσαι ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως θα ήθελες. Θα προσπαθήσεις με τη λογική να πάρεις αποφάσεις που θα αφορούν στην αισθηματική σου πορεία.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Γενάρης είναι ένας μήνας με πολλή εργασία, αλλά και με ευκαιρίες να εδραιωθείς καλύτερα στα επαγγελματικά σου. Μπορεί να θελήσεις να αναπτύξεις περισσότερο τις επαγγελματικές σου γνώσεις ή θα υπάρξουν και οι ευκαιρίες να κάνεις συζητήσεις που θα βγουν συμφέρουσες για τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν κάποιες διευθετήσεις που θα σε ικανοποιήσουν. Ευνοείσαι για την διεκπεραίωση νομικών, κληρονομικών ή δικαστικών υποθέσεων.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
ΓΕΝΙΚΑ: Καλωσορίζεις τον πρώτο μήνα του 2015 με νέους στόχους, όνειρα, πολλά σχέδια, αλλά και με σημαντικές ευκαιρίες που αφορούν στην προσωπική σου επέκταση. Ο Ιανουάριος είναι μήνας επιτυχίας και αναγνώρισης σχετικά με προσπάθειες που έκανες κατά το περασμένο έτος. Αρκετές στιγμές θα εκδηλώσεις μεγάλο πείσμα και επιμονή, γεγονός που θα κουράσει τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου!

ΕΡΩΤΑΣ: Μπορεί ο ελεύθερος χρόνος σου να είναι περιορισμένος, όμως αυτόν το μήνα μπορείς να κάνεις πιο στενό το δεσμό σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει και το βέβαιο είναι ότι θα αναπτυχθούν αμοιβαία συναισθήματα που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Ακόμα και για σένα, που δεν έχεις αυτήν την περίοδο κάποιο σύντροφο, θα υπάρξει ένα άτομο που θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι το σκίρτημα του έρωτα.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δίνεις μεγάλη έμφαση αυτόν τον Ιανουάριο σε ζητήματα που αφορούν στην καριέρα σου, αλλά και την οικονομική σου πορεία. Η επιτυχία είναι μονόδρομος και θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να ανέβεις οικονομικά, αλλά και σταθεροποιήσεις την εργασία σου! Δείξε περισσότερη προσοχή στις επιλογές σου και περιόρισε την τάση σου για ρίσκο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
ΓΕΝΙΚΑ: Βρίσκεσαι στο ξεκίνημα μίας νέας χρονιάς όμως κάτι υπάρχει ακόμα που σε κρατά πίσω, στη χρονιά που έφυγε και που σου έχει αφήσει ακόμα κάποιες αναμνήσεις που δεν τις έχεις ξεπεράσει. Τον Ιανουάριο ξεκινάς προσπαθώντας να βάλεις και πάλι τη ζωή σου σε μία τάξη. Το άγχος είναι αρκετό και το αίσθημα της ευθύνης σε πιέζει. Είναι απαραίτητο να δεις τα πράγματα γύρω σου πιο πρακτικά για να πας ένα βήμα παρακάτω…

ΕΡΩΤΑΣ: Συνειδητοποιείς ποιο είναι το μέλλον και η πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας και το γεγονός αυτό σου προκαλεί θλίψη ή και νοσταλγία για στιγμές που πέρασαν. Γνωρίζεις καλά ότι πρέπει να κάνεις ένα βήμα παρακάτω και στην πορεία αυτού του μήνα θα αναγκαστείς να σκληρύνεις και να βάλεις μπροστά τη λογική. Εσύ που δεν έχεις σχέση, αυτόν το μήνα θα καταφέρεις να ξεπεράσεις το ερωτικό σου παρελθόν.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από το ξεκίνημα της χρονιάς βλέπεις ότι ο μοναδικός τρόπος για να στρώσουν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου είναι να αρχίσεις να διεκδικείς, να λειτουργείς πιο επίμονα στους στόχους σου και να κυνηγάς λίγο παραπάνω την επιτυχία. Για το λόγο αυτό, τον Γενάρη αλλάζεις στάση και τακτική, μπορεί να μην δεις αμέσως τώρα αποτελέσματα, σίγουρα όμως πολύ σύντομα αυτός ο τομέας της ζωής σου θα πάει πολύ καλύτερα.

Read More

And More