ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Τι προβλέπει ο Φεβρουάριος για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

Το μέλλον είναι μπροστά μας, οι εξελίξεις θα είναι πολλές και είναι πραγματικά στο χέρι μας να φτιάξουμε κάποια πράγματα ακριβώς όπως τα θέλουμε, αφού οι ευκαιρίες θα δοθούν. Ο δεύτερος μήνας του 2015 έχει αλλαγές, νέα ξεκινήματα, δράση και ανακατατάξεις σε όλους τους τομείς. Η Αριθμολογία μας υπόσχεται ότι ο Φεβρουάριος θα είναι ένας από τους πιο δυναμικούς μήνες του 2015.

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ
ΕΔΩ

Αριθμός Φεβρουαρίου: 1

Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του μήνα είναι το 1, ο πρώτος αριθμός που αντιπροσωπεύει το παν, την ολοκλήρωση και τον πυρήνα, από τον οποίο στη συνέχεια θα υπάρξουν νέα γεγονότα. Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που μας παρασύρει να γυρίσουμε μία νέα σελίδα στη ζωή μας, να αφήσουμε πίσω το παρελθόν, να μπούμε σε έναν νέο κύκλο γεγονότων, που άλλοτε θα μας συναρπάσουν και άλλοτε θα μας προκαλέσουν εκνευρισμό και ένταση! Ο αριθμός 1 δηλώνει την ελευθερία, τον αυθορμητισμό και τον εγωισμό. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί θα στηριχτούμε στις δυνάμεις μας και θα βάλουμε ως προτεραιότητα την ευτυχία και την ολοκλήρωσή μας αδιαφορώντας κάποιες στιγμές για το τι συμβαίνει γύρω μας.

Νέοι έρωτες δημιουργούν την τόλμη και το πάθος για μία νέα αρχή
Ο Φεβρουάριος ξεκινά με τη διάθεση για ανανέωση της αισθηματικής μας ζωής. Αυτό που μας κούραζε, μας ταλαιπωρούσε και δεν μας έδινε αυτό που αξίζουμε, θα μείνει αυτήν την περίοδο στην άκρη και θα υπάρξει η τόλμη και η επιθυμία να κυνηγήσουμε νέες ερωτικές προκλήσεις. Ο αριθμός 1 θα φέρει νέους, ξαφνικούς έρωτες, που θα προκαλέσουν έντονο πάθος και θα έχουν πολύ γρήγορη εξέλιξη. Αυτοί οι νέοι έρωτες θα δοκιμαστούν τους επόμενους μήνες και δεν θα είναι απόλυτα σταθεροί. Οι μόνιμες σχέσεις θα περάσουν μία περίοδο κόντρας και διεκδίκησης ελευθερίας. Η αλήθεια είναι ότι πολλές είναι εκείνες που θα νιώσουν πιεσμένες από τη σχέση που ήδη έχουν και θα θελήσουν να ανοίξουν τα φτερά τους για να νιώσουν και πάλι την ελευθερία!

Νέες προτάσεις στα επαγγελματικά
Από το ξεκίνημα του νέου μήνα θα υπάρξουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά. Οι εργασιακές συνθήκες θα αλλάξουν, νέες συνεργασίες θα δώσουν άλλο νόημα και άλλο κίνητρο στις επαγγελματικές εξελίξεις. Αρκετοί άνεργοι θα καταφέρουν αυτόν το μήνα να κάνουν μια νέα αρχή. Τα οικονομικά δεν θα είναι και στα καλύτερά τους, ενώ χρειάζεται προσοχή, γιατί ο ενθουσιασμός και το ρίσκο μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη!

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΘΕΣΗ
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
ΓΕΝΙΚΑ: Ετοιμάσου να ζήσεις ένα μήνα που θα σε αφυπνίσει, θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά την αλήθεια. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και τα όνειρα που θα δεις αυτόν το μήνα γιατί θα σου δώσουν σημαντικά “μηνύματα”. Δώσε προσοχή στις σχέσεις σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν τριβές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Συναισθηματική ολοκλήρωση θα έχεις αυτόν το μήνα. Ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και τα αγνά, ανιδιοτελή και αμοιβαία συναισθήματα θα σε κάνουν να βιώσεις με μεγάλη γλυκύτητα και απόλαυση τον έρωτα. Πρόσεξε όμως, γιατί δεν σημαίνει ότι οι δικές σου διαθέσεις και προθέσεις είναι απόλυτα κατανοητές και από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ανακατατάξεις θα έχεις αυτόν το μήνα στις συνεργασίες σου και θα υπάρξουν νέες προκλήσεις και νέα σχέδια, που τη μία θα σε γεμίσουν με ενθουσιασμό και την άλλη θα σου προκαλούν φόβο και ανασφάλεια για το αύριο. Ο μήνας δεν ευνοεί τα μεγάλα επιχειρηματικά ξεκινήματα ή τις σπουδαίες αλλαγές. Σε βοηθά όμως να σταθεροποιήσεις τόσο την εργασία όσο και τα οικονομικά σου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΑ: Μπορεί να είσαι από τη φύση σου ένας άνθρωπος που του αρέσει να διατηρεί τις ισορροπίες και τη σταθερότητα, όμως αυτόν το μήνα θα λειτουργήσεις πιο αυθόρμητα και τολμηρά επιδιώκοντας να απολαύσεις το άγνωστο και το καινούριο που θα σε εξιτάρει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτόν το Φεβρουάριο χαλαρώνεις, συμβιβάζεσαι, υποχωρείς και κουβεντιάζεις τα θέματα που απασχολούν την αισθηματική σου ζωή. Αντιλαμβάνεσαι ότι για να πάρεις κάποιες αποφάσεις για το μέλλον και την πορεία μίας σχέσης πρέπει να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να πεις αυτό που θέλεις. Αν δεν έχεις σχέση, σίγουρα αυτόν το μήνα θα δεχτείς προσκλήσεις, θα βγεις, θα διασκεδάσεις και θα κάνεις νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες ευκαιρίες θα έρθουν στα επαγγελματικά σου, οι οποίες θα σχετίζονται με συμφωνίες, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό. Επιπλέον, θα απολαύσεις την εύνοια του κοινωνικού σου κύκλου και θα δραστηριοποιηθείς περισσότερο στα επαγγελματικά. Στα οικονομικά σου, κυριαρχεί μια τάση για σπατάλη και μάλλον δεν θα μπορείς να συγκρατηθείς στη διασκέδαση, στα ψώνια και γενικά στην καλοπέραση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ: 3
ΓΕΝΙΚΑ: Από το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, στην οικογένεια και στο σταθερό σου περιβάλλον. Θα κάνεις συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να ανοιχτείς και να νιώσεις πιο ανάλαφρα. Επιπλέον, θα βάλεις τάξη και θα οργανώσεις τη ζωή σου, θα κόψεις κακές συνήθειες και θα επιμεληθείς περισσότερο την φυσική σου κατάσταση και την εξωτερική σου εμφάνιση!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου αρχίζουν να σοβαρεύουν, γιατί ξεκινάς να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις πιο λογικά και πρακτικά. Θα σε πιάσει το πείσμα σου να πετύχεις έναν ερωτικό σου στόχο και θα λειτουργήσεις απόλυτα και διεκδικητικά. Το συναίσθημα θα παραμείνει στην άκρη και αυτόν το μήνα θα δώσεις προτεραιότητα στη λογική σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχεις αρκετές εκκρεμότητες, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά, όμως θα καταφέρεις να βάλεις σε μία σειρά όλες αυτές τις υποχρεώσεις. Ο μήνας σε ευνοεί να βάλεις σε τάξη τις γραφειοκρατικές σου υποθέσεις. Θα αναλάβεις νέες ευθύνες που θα σου δημιουργήσουν έντονο άγχος, όμως θα μπορέσεις εντέλει να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ: 4
ΓΕΝΙΚΑ: Οι εκπλήξεις θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό του Φεβρουαρίου. Μπορεί να ταξιδέψεις, να μετακινηθείς, να δεχτείς μία ξαφνική πρόταση. Δώσε προσοχή στα νέα σχέδια που θα ανοιχτούν τώρα μπροστά σου και μη διστάσεις να αρνηθείς, αν κάτι σου φαίνεται τολμηρό ή αβέβαιο. Νέα πλάνα από την πλευρά σου μπαίνουν τώρα στα σκαριά και σε γεμίζουν με ενθουσιασμό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας γίνεται ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια, προκλήσεις και μεγάλες αλλαγές. Είναι η στιγμή που θα εξωτερικεύσεις τις κρυφές σου σκέψεις, τα συναισθήματά σου και θα αφήσεις στην άκρη της άμυνές σου ακολουθώντας τον έρωτα και όπου σε βγάλει. Αν είσαι σε σχέση, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και για να δεις την πλήρη ανταπόκριση από τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις σχέση, τότε ένας νέος άνθρωπος θα σε ενθουσιάσει.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τον Φεβρουάριο σου δίνεται η ευκαιρία να ανεξαρτητοποιηθείς επαγγελματικά, γεγονός που θα σε ευχαριστήσει και θα σου δώσει κάποια μορφή επιβεβαίωσης. Νέα δημιουργικά σχέδια ξεκινούν τώρα και εσύ ενθουσιάζεσαι από τη ροή των γεγονότων. Στα οικονομικά ο μήνας ευνοεί τις επενδύσεις κάθε είδους.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας γεμάτος από υποχρεώσεις και νέες ευθύνες που μπορεί να σου προκαλέσουν άγχος και νευρικότητα, όμως θα σε βοηθήσουν να αναγνωριστούν οι προσπάθειες και οι ικανότητές σου. Οι φίλοι και η οικογένεια θα είναι στο πλάι σου δείχνοντας έμπρακτα και ουσιαστικά την υποστήριξή τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μήνας αφοσίωσης, αγάπης και δοτικότητας. Τώρα είναι που θα επιβεβαιωθούν τα συναισθήματα που τρέφει για σένα το ταίρι σου, γιατί θα σου σταθεί σε μία προσωπική σου υπόθεση με τον καλύτερο τρόπο. Θα βιώσεις στιγμές γεμάτες ζεστασιά, δυναμισμό και θα συσφίγξεις τη σχέση σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή είσαι μαζί!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι προκλήσεις είναι πολλές, όμως τον Φεβρουάριο θα εμπιστευτούν την επαγγελματική σου πείρα και θα σου αναθέσουν μία νέα εργασία, η οποία θα είναι σοβαρή και θα σταθεί το σκαλοπάτι για την αναγνώριση της αξίας σου. Επαγγελματικά θα τα πας καλά, στα οικονομικά όμως υπάρχουν ακόμα αρκετές εκκρεμότητες που σε κάνουν να πιέζεσαι.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
ΓΕΝΙΚΑ: Αυτόν το μήνα θέλεις να απομονωθείς, να σκεφτείς, να συλλογιστείς τις επιθυμίες σου και να καταλήξεις σε σημαντικές αποφάσεις. Μπορεί να σε πιάνει συχνά το αίσθημα της μελαγχολίας, όμως θα καταφέρεις να δεις κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις πιο ώριμα και σοβαρά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής είναι λίγο “παγωμένο” αυτόν το μήνα, γιατί κάτι είναι αυτό που δεν σε καλύπτει, που δεν σου επιτρέπει να αφεθείς συναισθηματικά. Υπάρχουν προβληματισμοί και θέλεις επιτέλους να βάλεις σε μία σειρά τη σχέση σου, αλλά γενικότερα και την αισθηματική σου πορεία. Αν διατηρείς έναν μόνιμο δεσμό, να αναμένεις ότι θα περάσεις μία μικρή περίοδο απομάκρυνσης. Αν δεν έχεις σχέση, τότε αυτόν το μήνα θα καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου μία παλιά ερωτική ιστορία.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα υπάρξουν οι λόγοι που θα σε αναγκάσουν να στραφείς αποκλειστικά στον τομέα της εργασίας σου. Θα δουλέψεις σκληρά για να εντυπωσιάσεις τους ανωτέρους σου και θα τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στο καλύτερο στάδιο, θα βρεις όμως τον τρόπο να τα βάλεις σε τάξη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
ΓΕΝΙΚΑ: Επικεντρώνεσαι στην ύλη, στην απόλαυση, στο σεξ, στο χρήμα και σε κάθε τι που σε γεμίζει και εξιτάρει τις αισθήσεις σου. Ζητάς ένα καλύτερο αύριο και θα το έχεις, αφού θα κινηθείς …απόλυτα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο πόθος σου φουντώνει για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δεν μπορείς να συγκρατήσεις τη ζήλια, την ένταση και την επιθυμία σου να το κατακτήσεις και να το κερδίσεις για πάντα. Να θυμάσαι όμως πως όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα. Η απόλυτη στάση σου μπορεί να γίνει η αιτία να δημιουργηθούν εντάσεις και καβγάδες.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα νέα είναι ευχάριστα για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Οι κόποι σου ανταμείβονται, οι προσπάθειές σου αποδεικνύεται ότι δεν πήγαν χαμένες και ξεκινά τώρα ένα καλύτερο «αύριο» για την εργασία, αλλά και για το πορτοφόλι σου. Πιθανή είναι μία προαγωγή ή ένα έξτρα έσοδο, που θα σε βοηθήσει σημαντικά!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
ΓΕΝΙΚΑ: Τα συναισθήματά σου αλλάζουν, αρχίζεις να κατανοείς περισσότερο τους ανθρώπους που είναι γύρω σου, αλλά και τις δικές σου ανάγκες!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Σημαντικές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτόν το μήνα για την εξέλιξη της αισθηματικής σου ζωής. Θα δεις πιο σοβαρά το μέλλον και την πορεία μίας σχέσης. Μπορεί να αποφασίσεις να τερματίσεις έναν δεσμό που δεν εξελίσσεται για να πας ένα βήμα παρακάτω. Για σένα που δεν έχεις σχέση, μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία ξεκινά τώρα.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η καριέρα σου βαδίζει σε ένα πολύ καλό στάδιο και αυτόν το μήνα σταθεροποιείς τη θέση σου, δίνεις και παίρνεις βοήθεια και υποστήριξη. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και το ομαδικό πνεύμα δουλειάς. Τα οικονομικά, είναι και αυτά με τη σειρά τους σε καλή φάση κι εσύ επιθυμείς να βοηθήσεις ουσιαστικά κάποιο δικό σου άνθρωπο, που θα έχει την ανάγκη σου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
ΓΕΝΙΚΑ: Θα κάνεις νέα ξεκινήματα που θα σε ενθουσιάσουν, ενώ οι εξελίξεις του μήνα θα είναι δυναμικές και ιδιαίτερα ευχάριστες. Θα σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες που θα πρέπει πολύ γρήγορα να τις αξιοποιήσεις. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι που θα σε κάνει να δεις τα πράγματα γύρω σου εντελώς διαφορετικά. Θα πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να ανεξαρτητοποιηθείς και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας θα εισβάλει στη ζωή σου εντελώς ξαφνικά και θα σε κάνει να αλλάξεις πολλά από όσα έλεγες και πίστευες ως τώρα. Αν δεν έχεις σχέση, τότε σίγουρα θα απολαύσεις στο έπακρο τις εξελίξεις που θα υπάρξουν. Αν όμως ήδη είσαι σε σχέση, τότε οι ερωτικοί πειρασμοί θα είναι πολλοί και δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτόν το Φεβρουάριο μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις νέες πηγές εσόδων. Με τη δημιουργικότητα και το δυναμισμό που θα έχεις, θα μπορέσεις να κάνεις τη διαφορά και να δεις σημαντικές εξελίξεις στην εργασία σου. Επιπλέον, θα υπάρξουν ανακατατάξεις που θα σε ευνοήσουν!

Read More

And More