ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18 ως 24 Μαΐου 2015. Τι λένε τα άστρα;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε υποχρεώνει να προβείς σε αναθεωρήσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Οι μέρες δεν είναι κατάλληλες βέβαια να τις επιχειρήσεις, γιατί με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στους Διδύμους από την Τρίτη και μετά, μπορεί να προκύψουν διαφωνίες. Αν ήδη υπάρχει μία εμπόλεμη κατάσταση στον επαγγελματικό σου χώρο, πρόσεξε την τακτική που θα ακολουθήσεις για να μην αποδυναμωθεί η άμυνά σου ή η προοπτική της νίκης. Οι καθυστερήσεις θα συνεχιστούν στα οικονομικά σου, ενώ θα αυξηθούν οι πιέσεις από το χώρο των υποχρεώσεών σου. Το Σαββατοκύριακο, με τον Ήλιο να πραγματοποιεί αντίθεση με τον Κρόνο ένα γεγονός είναι πιθανόν να σε ωθήσει να ριψοκινδυνέψεις τα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή πρόκειται να περάσει σε άλλο επίπεδο με κάποια πρόταση που θα λάβεις από τον σύντροφό σου. Ίσως μάλιστα αποφασίσετε από κοινού την απόκτηση απογόνου και το θερμό κλίμα που θα επικρατεί, θα πάρει μακριά όποιες ανασφάλειες σε βασανίζουν τον τελευταίο καιρό. Το ίδιο ισχύει και για εσένα που περιμένεις να βρεις το άλλο σου μισό, καθώς θα δεχτείς ερωτική πρόκληση από το άτομο που έχεις ερωτευτεί.

Επαγγελματικές
Τελείωσε μια και καλή με μισοτελειωμένες υποθέσεις που ολοένα και αναβάλλεις και άνοιξε χώρο για τις ευκαιρίες που σου έρχονται. Οι συνεργάτες σου θα σε υποστηρίξουν και θα είναι δίπλα σου για να σου προσφέρουν την βοήθεια τους, όταν την χρειαστείς. Μην έχεις δισταγμούς και φοβίες να την αποδεχτείς, γιατί είναι αληθινή και τίποτα περίεργο δεν κρύβεται από πίσω της. Οικονομικά αρχίζεις και παίρνεις την ανιούσα και κάνεις και κάποιες σπάταλες αγορές. Να θυμάσαι να μην ξεφεύγεις από το μέτρο!

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι επεισοδιακή και πολλά γεγονότα πρόκειται να προκύψουν αιφνίδια, από τη στιγμή που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους από την Τρίτη και μετά. Βέβαια, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου τη Δευτέρα λειτουργεί σημαδιακά και καταλυτικά ως προς τα θέλω σου. Θα σε προετοιμάσει για μία νέα εποχή και παράλληλα θα σε πιέσει να πάρεις αποφάσεις και θέσεις, τόσο για τα από εδώ και πέρα ερωτικά σου όσο και για τα επαγγελματικά. Στο χέρι σου είναι να βγεις νικήτρια από τις δοκιμασίες που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Ο τρόπος που θα χειριστείς τις υποθέσεις σου πρέπει να βασίζεται εξολοκλήρου στη λογική σου και όχι στο συναίσθημα.

Αισθηματικές
Μην αφήνεις τις υποχρεώσεις και τις καθημερινές σου ευθύνες να καταστρέφουν τη σχέση σου. Βάλε επειγόντως προτεραιότητες και πάτα αυτό το «φρένο» που καιρό σκέφτεσαι, γιατί το ταίρι σου και εσύ έχετε άμεσα ανάγκη από περισσότερο χρόνο μαζί. Άλλαξε τακτική, γιατί στην αντίθετη περίπτωση έρχονται προστριβές. Αν είσαι single, φρόντισε να πλησιάσεις και να εκδηλώσεις τα αισθήματά σου στο πρόσωπο που θέλεις. Θα δεις ότι θα έχεις την αντίστοιχη αντιμετώπιση.

Επαγγελματικές
Σταμάτα να αγχώνεσαι και να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό και άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα αποδοτική στη δουλειά σου και αυτό οφείλεται στις δυνατότητες και στην αποφασιστικότητά σου. Η τύχη σου χαμογελά και εσύ πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να την καλοδεχτείς. Στα οικονομικά σου θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο επαγγελματικός σου τομέας βρίσκεται στο προσκήνιο και αυτήν την εβδομάδα. Τόσο ο κυβερνήτης πλανήτης σου Ερμής, που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου από την Τρίτη και μετά, όσο και η αρνητική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στον Ήλιο και τον Κρόνο το Σαββατοκύριακο, ίσως ανατρέψουν κάποια από τα δεδομένα σου και σε βγάλουν από τον οικονομικό σου προϋπολογισμό. Η αίσθηση ότι κυνηγάς το χρόνο και ότι τα χρήματα που βγάζεις δεν επαρκούν για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου, θα είναι έντονη και ίσως σε μελαγχολήσει λίγο. Μην αφήσεις όμως τον πανικό να σε κυριεύσει, τουναντίον αναζήτησε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Στα αισθηματικά σου, επειδή θα υπάρξει ένα κλίμα ανταγωνισμού ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου, αναζήτησε τις αιτίες και παραδέξου τα λάθη σου όσο είναι νωρίς.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην αφοσιωθείς σε άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Και αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και γρήγορα θα έρθει στηζωή σου το άτομο που θα σου πάρει τα μυαλά!!!

Επαγγελματικές
Ο φόρτος εργασίας θα είναι μεγάλος αυτές τις ημέρες και θα χρειαστεί να αποφύγεις σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη που αργότερα δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Στα οικονομικά σου δεν βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι δημιουργική, αλλά και αγχώδης για εσένα. Από την Τρίτη και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τους Διδύμους, βρες έναν τρόπο να μην καταναλώνεις την ενέργειά σου άσκοπα και να μην στηρίζεσαι στη βοήθεια των άλλων, είτε αυτοί είναι υφιστάμενοι είτε προϊστάμενοι. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τη γνώση που σου άφησε το παρελθόν και να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες που σου δίνει η κοινωνική σου θέση ή τα προνόμια που έχεις αποκτήσει. Παρά τις υποχρεώσεις σου, το σκηνικό των ημερών σε διευκολύνει να ταξιδέψεις. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ενδιαφέρουσες επαφές ή γνωριμίες, αλλά και να βρεις νέους συμμάχους για την πραγματοποίηση ενός επαγγελματικού σου σχεδίου.

Αισθηματικές
Απόφυγε εντάσεις και κράτησε χαμηλούς τόνους στην αισθηματική σου ζωή. Δεν πρέπει να αφήσεις τρίτα πρόσωπα να μπουν στη σχέση σου και να σε επηρεάσουν αρνητικά, γιατί θα προκαλέσεις σοβαρά προβλήματα με την ακραία συμπεριφορά που θα βγάλεις. Συζήτησε με το ταίρι σου όλα αυτά που σου λένε και μην εμπιστεύεσαι με ευκολία τα λόγια τρίτων. Οι singles του ζωδίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές στις νέες γνωριμίες, γιατί πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η προώθηση των σχεδίων και η ανάπτυξή σου, ενδέχεται να προκαλέσει αυτές τις ημέρες την αντιζηλία ορισμένων ανθρώπων του στενού επαγγελματικού σου περίγυρου, μέσα σε ένα κλίμα συγκρούσεων, με δυσαρέσκεια και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Στα οικονομικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να μην κάνεις καθόλου συναλλαγές και να μην πάρεις σημαντικά ρίσκα.

ΛΕΩΝ
Παρόλο που η διάθεση σου για να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις αυτήν την εβδομάδα θα είναι έντονη, δυστυχώς οι συμπτώσεις και οι συγκυρίες θα σε περιορίσουν αρκετά. Με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στους Διδύμους από την Τρίτη και μετά, θα αγχωθείς με την εξέλιξη των επαγγελματικών σου ζητημάτων και της γενικότερης οικονομικής σου κατάστασης. Μην πανικοβάλλεσαι όμως, γιατί με τη βοήθεια του Δία που παραμένει στο ζώδιό σου, θα μπορέσεις να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να βελτιώσεις την κατάσταση. Φρόντισε την καλή σου φήμη και απόφυγε με κάθε τρόπο να δώσεις λαβές για κακεντρεχή σχόλια. Το Σαββατοκύριακο, με τη θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου, ζήσε καλές στιγμές στα ερωτικά σου, αλλά μην βασίζεσαι κιόλας στη διάρκειά τους, ιδίως αν ανήκεις στην κατηγορία όσων διατηρούν περιστασιακούς δεσμούς.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, φρόντισε αυτήν την εβδομάδα να κάνεις υποχωρήσεις για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Επίσης, απόφυγε συζητήσεις για θέματα που μπορεί να σε φέρουν σε αντιθέσεις και λογομαχίες με το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, προτίμησε να ασχοληθείς με πράγματα που σε γεμίζουν και πάψε να τυραννιέσαι με ανθρώπους που ανήκουν στο παρελθόν.

Επαγγελματικές
Να περιμένεις κάποια απρόοπτα γεγονότα στην επαγγελματική σου ζωή, που θα ταράξουν λίγο τις ισορροπίες στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Απόφυγε προστριβές και διαπληκτισμούς για να μην έχεις αρνητικές εξελίξεις. Μην αμελείς τις υποχρεώσεις σου και ξεμπέρδεψε μια και καλή με υποχρεώσεις, που ακόμη είναι σε εκκρεμότητα. Θα υπάρξουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά πριν τις αποδεχτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα κρύβει κινδύνους και πτώση της καλής σου διάθεσης. Για να προφυλαχτείς, μην κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις και μπες δυναμικά στην αρένα της μάχης. Οι μέρες θα είναι δύσκολες, τόσο για τα επαγγελματικά σου όσο και για τα αισθηματικά σου. Δείξε ψυχραιμία και διαχειρίσου εκ νέου τις υποθέσεις σου που τρέχουν. Από την Τρίτη και μετά προσαρμόσου σε κάτι που είναι μη αναστρέψιμο και μην προσπαθήσεις να το αλλάξεις. Μην αγνοείς τις επεμβάσεις του πεπρωμένου σου, όποιες και αν είναι αυτές και επιστράτευσε την ικανότητά σου να επιβιώνεις. Το κλίμα και οι συνθήκες στα ερωτικά σου θα είναι ανάλογες με αυτές της δουλειάς σου, γι’ αυτό μην ωθείς τα πράγματα στα άκρα. Η σχέση σου διανύει μία ευαίσθητη περίοδο και οι αντοχές, τόσο οι δικές όσο και του συντρόφου σου, είναι σχεδόν μηδαμινές. Μην τις αποτελειώνεις.

Αισθηματικές
Πρέπει να αρχίσεις να ανοίγεσαι περισσότερο στο ταίρι σου, για να μπορέσει να καταλάβει πως βλέπεις κι εσύ τη σχέση σας. Να ξέρεις ότι μπορεί να σου προσφέρει ακόμα πιο πολλά, αρκεί να δεις κι εσύ μερικές καταστάσεις με περισσότερη διαλλακτικότητα. Αν είσαι single, φρόντισε να αλλάξεις τακτική, ώστε να δεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά και να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου βρίσκεσαι σε μια στασιμότητα, την οποία προσπαθείς να αλλάξεις. Μην εκνευρίζεσαι και μην κάνεις κινήσεις που δεν σε συμφέρουν. Αντίθετα, φρόντισε να περάσεις χαλαρά και να ακολουθήσεις το πρόγραμμά σου, ώστε να εξασφαλίσεις λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου και την οικογένειά σου. Στα οικονομικά σου προβληματίζεσαι αρκετά και τα έξοδα που έχεις είναι πάρα πολλά. Όμως, έρχονται πολύ καλές προτάσεις… μελλοντικά!

ΖΥΓΟΣ
Έντονη προβλέπεται η εβδομάδα, με αιφνίδιες αλλαγές τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Από την Τρίτη και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους, απόφυγε να εμπλακείς σε περιπέτειες, απομακρύνσου από δυσάρεστους ανθρώπους και απόφυγε τους πολυσύχναστους χώρους. Φρόντισε την ασφάλεια τόσο των αισθημάτων όσο και των χρημάτων σου και προφυλάξου από επιτήδειους, που μπορεί να σε παραπλανήσουν. Όσο κι αν το έχεις ανάγκη, μην αφήνεις τις φαντασιώσεις σου να σε παγιδεύουν και μην παρασύρεσαι από ψευδαισθήσεις που τροφοδοτούν οι υποσχέσεις των άλλων. Το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη να σε ευνοεί από τον Λέοντα, μπορείς να διασκεδάσεις λίγο παραπάνω, αλλά και πάλι προτίμησε να συναναστραφείς μόνο με οικεία σου άτομα, που δεν υπάρχει φόβος να σε εκμεταλλευτούν ή να σε εκθέσουν.

Αισθηματικές
Θα δώσεις περισσότερη σημασία αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου και θα θελήσεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχουν συσσωρευτεί με τον καιρό. Είναι στο χέρι σου να επαναφέρεις το όμορφο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στον σύντροφό σου. Όσο για σένα που είσαι single, η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην κοινωνική σου ζωή. Οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

Επαγγελματικές
Θα έχεις πάρα πολλή δουλειά αυτήν την περίοδο και μερικές φορές θα αισθάνεσαι πως οι πολλές υποχρεώσεις σε πνίγουν. Φρόντισε να μην αγχώνεσαι και να αποφεύγεις τις εντάσεις. Θα δεις ότι τα αποτελέσματα που θα έχεις θα είναι ικανοποιητικά. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν. Όμως χρειάζεται προσοχή για να μην ξεφύγεις αργότερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διάθεση σου θα είναι περίεργη αυτήν την εβδομάδα, με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στους Διδύμους από την Τρίτη και μετά. Ενδεχομένως μάλιστα, να γίνει η αφορμή για να εκφράσεις τα παράπονά σου ταλαιπωρώντας τους άλλους, αλλά και τον εαυτό σου. Το διάστημα αυτό είναι μεταβατικό σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου, με αποτέλεσμα να μην σε ευχαριστεί τίποτα και να τα βάζεις με τους πάντες. Επαγγελματικά, κάποια σχέδια σε καθυστερούν και συνεπώς τα οικονομικά σου δεν σημειώνουν κάποια αλλαγή, με άμεση συνέπεια να μην μπορείς να κάνεις τις αγορές που θέλεις ή έχεις ανάγκη. Το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει κάποια κινητικότητα στα αισθηματικά σου ζητήματα, που μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Μην ταλαιπωρείσαι άδικα και δέξου τα γεγονότα όπως έρχονται.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις, ιδίως μέσα στο Σαββατοκύριακο που αναμένεται εξαιρετικά ρομαντικό και ερωτικό! Και αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, προσαρμόσου με όλα και όλους όσους υπάρχουν ήδη στην αισθηματική σου ζωή, γιατί πολύ δύσκολα θα βρεις κάτι ενδιαφέρον αυτό το διάστημα, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα.

Επαγγελματικές
Μεγάλη προσοχή χρειάζεται να δείξεις στο χώρο της δουλειάς σου, καθώς από το πουθενά μπορεί να δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις με άτομα ανώτερης επαγγελματικής θέσης από τη δική σου. Δείξε υπομονή και σοβαρότητα και αποστασιοποιήσου, όσο αυτό είναι εφικτό. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις σε αγχώνουν ιδιαίτερα. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Διοχέτευσε έξυπνα τον δυναμισμό σου εκεί που πρέπει αυτήν την εβδομάδα χωρίς να αναλώνεσαι σε υποθέσεις που ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν έχουν δυνατότητα υλοποίησης. Μην φορτώνεις με περισσότερες υποχρεώσεις το πρόγραμμά σου, διότι γρήγορα θα κουραστείς. Στις σχέσεις σου, τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα και η συνέχεια των αντιξοοτήτων στις συναλλαγές και στις συνεργασίες σου θα σε κάνει πιο επινοητική και πιο υπομονετική, προκειμένου να ανταπεξέλθεις. Από την Τρίτη και μετά, παρ’ όλο που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις με οτιδήποτε καταπιαστείς. Η αναστάτωση που θα υπάρξει στα αισθηματικά σου είναι παροδική, γι’ αυτό αντιμετώπισέ την ως αφορμή για να ανανεώσεις τον έρωτα σου.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή θα σε βοηθήσει να αναλάβεις τις ευθύνες σου στη σχέση και να πάρεις οριστικές αποφάσεις για θέματα που παραμένουν στάσιμα. Αν πραγματικά θέλεις να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, τότε είναι στο χέρι σου… Οι singles του ζωδίου πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας, γιατί με τους ρυθμούς και τις απαιτήσεις που έχετε, στο τέλος θα μείνετε μόνες.

Επαγγελματικές
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου θα είναι καλές, αν εξαιρέσεις κάποια σχέδια που καθυστερούν. Αυτή την εβδομάδα μην κάνεις καινούρια ξεκινήματα που μπορεί να σου φέρουν προβλήματα. Το άμεσο μέλλον σου προδιαγράφεται ευοίωνο αν μείνεις πιστή στο πρόγραμμά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν καλύτερα. Ευκαιρία να τακτοποιήσεις εκκρεμείς υποχρεώσεις…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Ταύρο, θα δημιουργηθούν μικροί διέξοδοι σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν, με αποτέλεσμα να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και να ανανεώσεις την ψυχολογική σου διάθεση. Οι άνθρωποι του στενού σου περιβάλλοντος είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και, αν το καταφέρουν, θα σου προκαλέσουν μία μικρή αναστάτωση με τα θέματα που τους απασχολούν. Μην οικειοποιείσαι τα προβλήματά τους, όσο κι αν αυτό σου είναι τώρα δύσκολο. Με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή, από την Τρίτη και μετά στους Διδύμους, καθυστερήσεις θα σημειωθούν στα οικονομικά σου και οι ισορροπίες στον επαγγελματικό τομέα θα βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί. Το Σαββατοκύριακο, λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη σου Κρόνο, πρέπει να βρεις τρόπους να ξεκουραστείς και να ψυχαγωγηθείς. Αισθηματικά, τα πράγματα είναι καλύτερα σε επίπεδο συνεννόησης, παρά σε επίπεδο απόλαυσης.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, κάτι έχει μπει ανάμεσά σε εσένα και τον σύντροφό σου και αυτό δεν είναι άλλο από τις δεκάδες υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, οι οποίες δεν σε αφήνουν να του δοθείς ολοκληρωτικά και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Βάλε πρόγραμμα για να βρεις τον απαραίτητο χρόνο να αφιερώσεις στη σχέση σου. Όλοι και όλα θέλουν τις προτεραιότητες τους! Εσύ που είσαι single σταμάτα πια να κλείνεσαι στον εαυτό σου και κάνε τις απαραίτητες αλλαγές για να έρθεις κοντά με το άτομο που είσαι ερωτευμένη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολύ άγχος για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα και ακολούθησε το πιστά. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα προς το τέλος της εβδομάδας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή δίνει έμφαση στο αίσθημα της ιδιοκτησίας, αλλά σου προκαλούν και αγωνίες γύρω από το μέλλον των χρημάτων και της αισθηματικής σου ζωής. Από την Τρίτη και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους, θα νιώσεις σαν να βαδίζεις σε κινούμενη άμμο και η αισιοδοξία σου για το επαγγελματικό σου μέλλον θα είναι περιορισμένη. Μην το βάζεις κάτω και να είσαι αισιόδοξη, βασίζοντας την τακτική σου στην ισχυρή αντίληψη που διαθέτεις, αλλά και στον ρεαλισμό του χαρακτήρα σου. Αν κάποιοι συνεργάτες σου προσπαθήσουν να φέρουν εμπόδια στα επαγγελματικά σου σχέδια, να είσαι σκληρή και αδιαπραγμάτευτη μαζί τους, ώστε να καταλάβουν ότι τα όριά τους είναι περιορισμένα. Ερωτικά θα υπάρξουν προσφορές και ευχάριστες στιγμές, αλλά δεν σου εγγυώνται την αποκατάσταση και την ασφάλεια που ζητάς.

Αισθηματικές
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρει τις οριστικές σου αποφάσεις. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Αν είσαι single, η θέση της Σελήνης στον Λέοντα το Σαββατοκύριακο θα σε βοηθήσει, ώστε να έρθεις πολύ κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Θα έχεις πολύ δυναμισμό στη δουλειά σου και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε τυχόν δυσκολίες. Μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Ωστόσο, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου αυτήν την περίοδο.

ΙΧΘΕΙΣ
Βαραίνει η ατμόσφαιρα στο στενό σου περιβάλλον αυτήν την εβδομάδα, λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Ερμή στους Διδύμους, από την Τρίτη και μετά και θα αναγκαστείς να συνδυάσεις ασχολίες, υποχρεώσεις και ευθύνες με παντελώς διπλωματικό τρόπο. Το χαρακτηριστικό των ημερών αυτών θα είναι η ένταση, ο εκνευρισμός και η κατανάλωση του χρόνου και των χρημάτων σου, χωρίς ουσιαστικό όφελος. Προσπάθησε να είσαι λίγο μετριοπαθής στις σχέσεις σου εκείνες που θα σε προκαλέσουν, αλλά και περισσότερο υπομονετική στις δυσκολίες που θα συνεχίσουν να παρουσιάζονται στην πραγματοποίηση ενός επαγγελματικού σου σχεδίου. Αισθηματικά συμπεριφέρσου με σεβασμό και κατανόηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύντροφός σου αυτό το διάστημα και μην μονοπωλείς το χρόνο του μιλώντας μόνο για τα δικά σου προβλήματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Πρόσεξε να μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλά φρόντισε να μιλήσεις μαζί του και να λύσετε από κοινού ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει. Αν ακόμη δεν έχεις βρει στη ζωή σου κάποιον που να σε ενδιαφέρει, φρόντισε να περνάς καλά με τα φιλικά σου πρόσωπα και κάπου, κάποιος θα εμφανιστεί στον ορίζοντα!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πάντα δείχνεις υπευθυνότητα και θέλεις όλα να γίνονται σωστά. Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι αυτήν την περίοδο, γιατί μπορεί να μην καταφέρεις να διαχειριστείς σωστά τις αντιδράσεις των γύρω σου. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους κατάσταση και πρέπει να κάνεις κινήσεις για να μπορέσεις να τα αυξήσεις, αποφεύγοντας παράλληλα τα έξοδα.

Read More

And More