Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.05.2015 | 23:00

Μάθε τι μπορεί να αποκαλύψει για σένα το όνομά σου...

Μάθε τι μπορεί να αποκαλύψει για σένα το όνομά σου...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;


Πώς βρίσκεις τον Αριθμό σου
Αριθμολογικά, σε κάθε γράμμα του ονόματός σου αντιστοιχεί ένας αριθμός. Το άθροισμα όλων των γραμμάτων δίνει ένα νούμερο που αναλύει την προσωπικότητα σου. Ο συγκεκριμένος αριθμός που δείχνει τη βαθύτερη επιθυμία της ψυχής σου προκύπτει μόνο από τα φωνήεντα που αποτελούν το όνομα και το επώνυμό σου.
Θα χρησιμοποιήσεις το «επίσημο» ονοματεπώνυμό σου, όπως είναι γραμμένο στο πιστοποιητικό της γέννησής σου.

Προσθέτεις τους αριθμούς που αντιστοιχούν στα φωνήεντα σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα, και μετά εφόσον ο αριθμός είναι διψήφιος, προσθέτεις τα δυο ψηφία του αθροίσματος, για να έχεις ένα μονοψήφιο αριθμό, από 1 μέχρι το 9. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που το άθροισμα από τα φωνήεντα του ονοματεπώνυμου είναι 11 ή 22. Αυτοί οι δυο αριθμοί έχουν ξεχωριστό ορισμό.

Σε ποιο αριθμό αντιστοιχεί το κάθε φωνήεν
Α = 1
Ε = 5
Η = 7
Ι = 9
Ο = 6
Υ = 2
Ω =6

Για παράδειγμα, στο ονοματεπώνυμο Ελένη Ιωάννου έχουμε τα φωνήεντα Ε=5, Η=7, Ι=9, Ω=6, Α=1, Ο=6,Υ=2. Το άθροισμά τους είναι: 5+5+7+9+6+1+6+2=41, 4+1=5. Άρα το 5 είναι ο αριθμός της σε αυτή την περίπτωση.


Αριθμός 1: Η ηγεσία
Θέλεις να καθοδηγείς και να διευθύνεις, να δουλεύεις χωρίς κανέναν πάνω απ’ το κεφάλι σου, μόνη σου ή με υφισταμένους. Είσαι περήφανη για τις ικανότητές σου και επιζητάς να αναγνωριστείς για αυτές. Αναζητείς ευκαιρίες να δείξεις τη δύναμη και τη χρησιμότητά σου θέλοντας να δημιουργείς και να πρωτοπορείς. Θέλοντας να διαχειρίζεσαι τα μεγάλα θέματα, αφήνεις συχνά τις λεπτομέρειες στους άλλους.

Τα θετικά σου:
Διαθέτεις φιλοδοξία και αποφασιστικότητα. Είσαι ηγετική προσωπικότητα και αναζητάς ευκαιρίες να το αποδείξεις. Με αυτόν τον αριθμό είσαι προσανατολισμένη στο να πετυχαίνεις στόχους και να γνωρίζεις την επιτυχία. Σε χαρακτηρίζει η τιμιότητα και η αφοσίωση. Είσαι πιστή φίλη και δίκαιη στις επαγγελματικές σου υποθέσεις.
Τα αρνητικά σου: Ίσως να έχεις τάση να θέλεις να επιβάλλεσαι στους άλλους: στη σχέση, στην οικογένεια, στους φίλους και στη δουλειά. Τα συναισθήματα δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Μπορεί μερικές φορές να γίνεσαι εγωίστρια. Μην γίνεσαι πολύ επικριτική και μη χάνεις την υπομονή σου. Η ανάγκη του αριθμού 1 είναι να αναπτύξει τη φιλικότητα και το γνήσιο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους.


Αριθμός 2: Η συνεργασία
Εκείνα που σου δίνουν κίνητρο είναι οι φιλίες, οι συνεταιρισμοί και η συντροφικότητα. Θέλεις να εργάζεσαι μαζί με τους άλλους σαν ένα μέλος μιας συνεργατικής ομάδας. Η ηγεσία δεν έχει σημασία για σένα, αλλά μετράει το να συνεισφέρεις σε μια ομαδική προσπάθεια. Η επιδίωξή σου είναι να περιβάλλεσαι από ευαίσθητους, αυθεντικούς ανθρώπους μέσα σε ένα αρμονικό κλίμα.

Τα θετικά σου: Στη θετική μορφή του, ο αριθμός 2 κάνει το άτομο γεμάτο συμπόνια, ενδιαφέρον για τους άλλους και αφοσίωση. Πραγματικά, από τη φύση σου τείνεις να συμπεριφέρεσαι με τακτ, ευαισθησία και διπλωματικότητα. Είσαι μάλλον συναισθηματική και έχεις το χάρισμα να γίνεσαι πειστική αλλά όχι καταπιεστική. Καθώς είσαι τόσο ζεστή και τρυφερή, κάνεις αληθινές και δυνατές φιλίες.
Τα αρνητικά σου: Αν έχεις τον αριθμό 2, στην υπερβολή σου μπορεί να δίνεις μεγάλη σημασία στο πώς δείχνεις στους άλλους, και από εμφάνιση και από συμπεριφορά. Έχεις ένα ευάλωτο "εγώ" που πληγώνεται εύκολα. Μπορεί να είσαι υπερβολικά δειλή ή συνεσταλμένη και τόσο βολική που αυτό να καταλήγει σε βάρος σου.


Αριθμός 3: Η προσωπική έκφραση
Η επιθυμία της καρδιάς σου είναι η προσωπική έκφραση. Επιθυμείς να μετέχεις σε μια δραστήρια κοινωνική ζωή και απολαμβάνεις ένα μεγάλο κύκλο φίλων. Σου αρέσει να βρίσκεσαι στο προσκήνιο, εκφράζοντας τα καλλιτεχνικά ή τα πνευματικά σου ταλέντα. Πιθανόν το μεγαλύτερο από αυτά τα ταλέντα σου να έχει να κάνει με τις λέξεις: με την ομιλία, το γράψιμο, την ηθοποιία ή το τραγούδι.

Τα θετικά σου: Στη θετική εκδήλωσή του ο αριθμός 3 εκφράζει φιλικότητα, εξωστρέφεια, έντονη κοινωνικότητα. Έχεις μια αισιόδοξη στάση και σπάνια αποθαρρύνεσαι, πετυχαίνοντας μια καλή πνευματική και συναισθηματική ισορροπία. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του αριθμού 3 είναι η αυτοέκφραση του ατόμου, ανεξάρτητα από το πεδίο στο οποίο δραστηριοποιείται.
Τα αρνητικά σου: Στην αρνητική πλευρά σου, μπορείς να γίνεσαι υπερβολικά βολική και ανεδαφικά αισιόδοξη, τείνοντας να σπαταλάς τις δυνάμεις σου χωρίς να πετυχαίνεις τα ανάλογα πράγματα. Παρόλο που όλοι έχουμε ελαττώματα, εσένα δεν σου αρέσει να σου λένε τα δικά σου. Επίσης συχνά η υπερβολική ενέργεια του 3 προκαλεί ενοχλητική πολυλογία.


Αριθμός 4: Η σταθερότητα
Πιθανόν πάνω απ’ όλα να σε ενδιαφέρει να εξασφαλίσεις σταθερότητα στη ζωή. Οτιδήποτε επιδιώκεις, το προσπαθείς με συστηματικότητα και τάξη. Έχεις μια εσωτερική επιθυμία να υπηρετείς τους άλλους με μεθοδικότητα και επιμέλεια. Θέλεις να απασχολείσαι με συγκεκριμένες, συμβατικές και καθορισμένες δραστηριότητες. Ενοχλείσαι με τις καινοτομίες και τις ξαφνικές αλλαγές.

Τα θετικά σου: Είσαι εξαιρετική στην οργάνωση, τη συστηματοποίηση και τη διαχείριση, Έχεις ταλέντο να δημιουργείς τάξη και να τη διατηρείς. Είσαι υπεύθυνη, αξιόπιστη και έχεις πρακτικό και αναλυτικό μυαλό. Βρίσκεις τρόπο να διεκπεραιώνεις τα πράγματα ακόμα και στις πιο μπλεγμένες καταστάσεις. Η ειλικρίνεια και η συναίνεση σε χαρακτηρίζουν.
Τα αρνητικά σου: Η αρνητική πλευρά όσων έχουν τον αριθμό 4 είναι το πείσμα και η στενοκεφαλιά. Έχεις μια τάση να κρύβεις τα συναισθήματά σου, ακόμα και να μη συνειδητοποιείς η ίδια πώς πραγματικά αισθάνεσαι. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να ανοίξεις το μυαλό σου και να βλέπεις τη γενικότερη εικόνα αντί να κολλάς στις λεπτομέρειες.


Αριθμός 5 : Η ελευθερία
Θέλεις να ζήσεις μέσα στην ελευθερία, την έξαψη, την περιπέτεια, τα απρόοπτα. Η ιδέα να ταξιδεύεις και να περιπλανιέσαι σε ξετρελαίνει. Είσαι η πιο γνήσια λάτρης της περιπέτειας. Δεν σε ενδιαφέρει τι θα συμβεί στο μέλλον ή πώς θα προοδεύσεις. Ζεις για το σήμερα και συχνά περνιέσαι για άνθρωπος κάπως επιπόλαιος και χωρίς στόχους.

Τα θετικά σου: Στη θετική της εκδήλωση, η ενέργεια του 5 σε κάνει ευπροσάρμοστη και ευέλικτη. Έχεις την έμφυτη ικανότητα να βρίσκεις λύσεις και εμπνεύσεις, ενώ χαρακτηρίζεσαι από προοδευτικό πνεύμα και ζωηρή φαντασία. Σου αρέσει να συμφιλιώνεις τους άλλους. Σε ελκύουν οι γρήγοροι ρυθμοί και τα ασυνήθιστα άτομα και πράγματα.
Τα αρνητικά: Μερικές φορές γίνεσαι ευέξαπτη και ανυπόμονη. Μπορεί να απεχθάνεσαι τις δουλειές ρουτίνας και να πηδάς από δραστηριότητα σε δραστηριότητα, αφήνοντας τα πάντα μισοτελειωμένα. Πιθανόν να έχεις ένα ζήτημα με την υπευθυνότητα. Δεν θέλεις να μείνεις σε μια σχέση και δύσκολα δένεσαι συναισθηματικά.


Αριθμός 6: Οι υπεύθυνες σχέσεις
Θέλεις οι άλλοι να σε εκτιμούν για το πόσο υπεύθυνα συμπεριφέρεσαι. Το σπίτι και η οικογένεια κατά πάσα πιθανότητα είναι το επίκεντρο της ζωής σου. Επίσης οι φιλίες και όλες οι σχέσεις αγάπης βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητές σου. Έχεις το χάρισμα της διπλωματίας και εξομαλύνεις τις διαφορές μεταξύ των ανθρώπων με απόλυτη ευκολία. Προτιμάς να εργάζεσαι μαζί με κόσμο και όχι μόνη σου. Για σένα παίζει σημαντικό ρόλο το να εξασφαλίζεις την αρμονία στο περιβάλλον σου.

Τα θετικά σου: Η θετική πλευρά του αριθμού 6 συνδέεται με την υπευθυνότητα. Είσαι πάντα εκεί και αναλαμβάνεις μερίδιο της ευθύνης μεγαλύτερο κι από αυτό που σου αναλογεί. Δίνεις πολλή αγάπη και συναισθηματική υποστήριξη. Είσαι γενναιόδωρη, γεμάτη κατανόηση και ικανή να μπαίνεις στη θέση του άλλου. Έχεις την τάση να βοηθάς τους άλλους και πέρα από τον στενό σου κύκλο. Επίσης πιθανόν να έχεις καλλιτεχνικό ταλέντο.
Τα αρνητικά σου: Πιθανόν το ενδιαφέρον σου για τους άλλους να σε κάνει υπερβολικά συναισθηματική. Η τάση σου να βοηθάς τους άλλους μπορεί να φτάνει στην υπερβολή, με αποτέλεσμα να γίνεσαι πολύ επεμβατική και προστατευτική. Ίσως να δίνεις στους άλλους ευκαιρία να σε εκμεταλλεύονται. Ή να καταπιέζεις τις δικές σου ανάγκες για να ικανοποιείς τις απαιτήσεις τους.


Αριθμός 7: Η προσωπική αναζήτηση
Εκείνο που βάζεις πάνω απ’ όλα είναι η αναζήτηση των «γιατί» της ζωής, όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε ένα φιλοσοφικό γενικά επίπεδο. Ακόμα κι αν ζεις συμβατικά, κατά βάθος αυτό που θα ήθελες είναι η δυνατότητα να αποσυρθείς από τον κόσμο, να μελετήσεις και να αναζητήσεις την απάντηση σε όλα τα μυστήρια. Αυτό σε κάνει πολύ επιλεκτική και στις δραστηριότητες και στις σχέσεις σου.

Τα θετικά σου: Σου αρέσει να ονειροπολείς και να συλλογίζεσαι, να μελετάς και να αναλύεις, να κερδίζεις γνώση και σοφία. Πιθανόν να είσαι πολύ εσωστρεφής για να επιτύχεις επαγγελματικά εκεί όπου χρειάζεται επίδειξη και επιθετική στάση, αλλά αν βρεθείς σε περιβάλλοντα όπου να αξιοποιήσεις το αναλυτικό μυαλό και τις γνώσεις σου, θα διαπρέψεις.
Τα αρνητικά σου: Είσαι πολύ μαζεμένη με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά, έτσι μερικές φορές οι κοινωνικές περιστάσεις και οι κοινότοπες συζητήσεις σε στρεσάρουν. Δεν εκδηλώνεις εύκολα τα συναισθήματά σου και πολύς κόσμος δυσκολεύεται να σε καταλάβει. Συχνά έχεις τάση να απομονώνεσαι από τους πάντες και να κλείνεσαι στον κόσμο των ενδιαφερόντων σου.


Αριθμός 8: Η δύναμη
Έχεις μια φυσική ροπή προς τα μεγάλα επαγγελματικά εγχειρήματα και τις προκλήσεις στον κόσμο του εμπορίου. Η δύναμη, το κοινωνικό γόητρο και η επιτυχία μετράνε πολύ για σένα. Έχεις την επιθυμία να είσαι επικεφαλής, να διευθύνεις, να οργανώνεις. Οι υλικές επιθυμίες σου είναι έντονες. Σε χαρακτηρίζει η αυτοπεποίθηση, η ενεργητικότητα, η φιλοδοξία.

Τα θετικά σου: Έχεις αναλυτικό μυαλό και σωστή κρίση. Είσαι καλός κριτής των υλικών αξιών αλλά και των ανθρώπινων χαρακτήρων. Δεν αφήνεις το συναίσθημα να συσκοτίσει τη λογική σου. Είσαι ικανή στο να καταστρώνεις πλάνα και να οργανώνεις τους άλλους, ώστε να διεκπεραιώνεται αποτελεσματικά η δουλειά. Θέλεις να ηγείσαι, όχι να ακολουθείς.
Τα αρνητικά σου: Στην αρνητική έκφρασή του ο αριθμός 8 συνδέεται με την αυταρχικότητα και το πείσμα. Μπορεί να νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα και να αρνείσαι να δεις την άλλη πλευρά των πραγμάτων. Ή να αδιαφορείς για τα συναισθήματα των άλλων, από τη στιγμή που εσύ θεωρείς ότι κάτι είναι σωστό, κατά τη δική σου άποψη.


Αριθμός 9: Η προσφορά
Θέλεις να δίνεις στους άλλους, συνήθως με έναν ανθρωπιστικό ή φιλανθρωπικό τρόπο. Προσφέρεις φιλία, αγάπη, τρυφερότητα, έρωτα. Αλλά και επίσης μοιράζεσαι γενναιόδωρα τη γνώση και τις εμπειρίες σου. Έχεις πάντα πάρα πολλά να δώσεις, σε όλους τους τομείς. Το ενδιαφέρον σου για τους άλλους σε κάνει ένα ευαίσθητη, συμπονετικό άτομο που κερδίζει τους γύρω του.

Τα θετικά σου: Μπορείς να βλέπεις τη ζωή με ευρύτητα και διορατικότητα. Συχνά εκφράζεις υψηλά ιδανικά και μια εμπνευσμένη προσέγγιση της ζωής. Όταν βιώνεις στο έπακρο αυτήν την τάση σου, κάνεις την υπέρβαση να ξεπερνάς κάθε εγωισμό προσφέροντας ελεύθερα, χωρίς να περιμένεις ανταμοιβές και ανταλλάγματα.
Τα αρνητικά σου: Πιθανόν να γίνεσαι πολύ ευαίσθητη και υπερβολική στην έκφραση των συναισθημάτων σου. Ίσως να βιώνεις μια σύγκρουση ανάμεσα στους υψηλότερους σκοπούς σου και στις προσωπικές φιλοδοξίες σου. Η υπερβολική ενέργεια του 9 πιθανόν να σε οδηγεί στο αντίθετο άκρο, να κουράζεσαι να δίνεις διαρκώς, να απογοητεύεσαι από τις ατέλειες των άλλων και να μη θέλεις να τους προσφέρεις τίποτα πια.


Αριθμός 11: Ο ιδεαλισμός
Μεγάλο μέρος από τις σκέψεις και τα ενδιαφέροντά σου σχετίζονται με τον κόσμο του αφηρημένου, του πνευματικού, της ουτοπίας. Έλκεσαι από ιδεαλιστικές αντιλήψεις και θέλεις να τις μοιράζεσαι με την ανθρωπότητα. Δεν έχεις ιδιαίτερα πρακτικό νου και δεν διαπρέπεις στους υλιστικούς τομείς της ζωής, αλλά θέλεις να βοηθήσεις τον κόσμο με πιο πνευματικό τρόπο.

Τα θετικά σου: Ονειρεύεσαι έναν τέλειο κόσμο και εμπνέεις τους άλλους με τις ιδέες σου. Έχεις μεγάλη εσωτερική δύναμη και η αφοσίωση στις πεποιθήσεις σου. Οι πνευματικές σου ικανότητες σε βοηθούν να κινείσαι στις σφαίρες της αφηρημένης σκέψης και σε τομείς όπως η θρησκεία, ο πνευματισμός, ο αποκρυφισμός. Πιθανόν να έχεις και μεταφυσικά χαρίσματα..
Τα αρνητικά σου: Πιθανόν να σου λείπει η πρακτικότητα. Είσαι ο ακραίος ιδεαλιστής αλλά μερικές φορές μπορεί να πέφτεις στην παγίδα της αυταπάτης. Καθώς εμφανίζεσαι να έχεις απόλυτα ξεκαθαρισμένες απόψεις για το τι είναι σωστό ή λάθος, πιθανόν πολλές φορές να υιοθετείς μια στάση πείσματος και αδιαλλαξίας.


Αριθμός 22: Η υλοποίηση
Το χάρισμά σου είναι η δυνατότητα να υλοποιείς πράγματα για το ευρύτερο καλό. Έχεις μια έμφυτη επιθυμία να εκφράσεις μια σημαντική δύναμη που αισθάνεσαι πως έχεις για ένα σπουδαίο ανθρωπιστικό εγχείρημα, σαν κατασκευαστής, διπλωμάτης, επιστήμονας. Κατά κάποιο τρόπο θέλεις να έχεις μια σημαντική συνεισφορά στον κόσμο.

Τα θετικά σου: Έχεις μια ευρεία άποψη των πραγμάτων συνδυασμένη με πρακτικότητα. Χαρακτηρίζεσαι από υψηλή νοημοσύνη με ασυνήθιστη αντίληψη και επίγνωση. Αυτός ο αριθμός συχνά φανερώνει αυξημένες διπλωματικές ικανότητες και ηγετικά χαρίσματα που θα μπορούσες να αναπτύξεις. Οι άνθρωποι σε σέβονται και αναγνωρίζουν τη διορατικότητά σου.
Τα αρνητικά: Η αρνητική πλευρά του 22 είναι αυξημένη νευρική ενέργεια και μια τάση να γίνεσαι δεσποτική. Είναι πολλές οι πιθανότητες, παρόλο που έχεις αυτό τον σημαντικό αριθμό ψυχής, να μην μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις υπέρ σου τις δυνατότητες που σου δίνει. Και ένας λόγος είναι ότι ενέργειες αυτές είναι οι πιο δύσκολες για να τις εστιάσει και να τις κατευθύνει κάποιος.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10