Πίσω στην κορυφή της σελίδας
13.12.2014 | 22:53

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15 ως 21 Δεκεμβρίου. Tι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15 ως 21 Δεκεμβρίου. Tι λένε τα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα... Για να δούμε; Έχουν κέφια και τα άστρα; Τι "υπόσχεται" το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σε ερωτικά και επαγγελματικά; 

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ...

ΚΡΙΟΣ
Λίγο έως πολύ αυτή η εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στο άμεσο περιβάλλον σου και θα αφήσει χώρο και χρόνο για να μπουν μόνο ευχάριστα γεγονότα αυτές τις ημέρες στη ζωή σου. Η κοινωνική σου ζωή εμπλουτίζεται το Σαββατοκύριακο με τη θέση της Σελήνης στον Τοξότη και θα περάσεις ευχάριστες στιγμές, τόσο με την οικογένειά σου όσο και με τους φίλους σου. Με τη νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω από την Τετάρτη, μπορείς να βρεις λύσεις στο πρόβλημα των σχέσεών σου με τους άλλους. Στα επαγγελματικά σου, ευχάριστα είναι τα νέα που σε περιμένουν και θα νιώσεις αρκετά δημιουργική και ικανοποιημένη.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα περάσεις πού όμορφες και τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό σου. Στο ξεκίνημα μόνο της εβδομάδας, λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει ο Ουρανός από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα και σε επηρεάζει άμεσα, πρόσεξε να μη βιαστείς να βγάλεις λάθος συμπεράσματα σχετικά με τον σύντροφό σου, καθώς θα έχεις την τάση να δίνεις μεγαλύτερη διάσταση στα πράγματα, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Οι singles τολμήστε να φλερτάρετε και δεν θα χάσετε!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου νέες ευκαιρίες αναδύονται πια μέσα στο χώρο της δουλειάς σου, που σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για εσένα να κάνεις τη μεγάλη διαφορά για να πετύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να παραμένουν σταθερά, οπότε και δεν πρέπει να προβείς σε διάφορες επενδυτικές κινήσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα κράτησε μια ανεξάρτητη στάση απέναντι στις περιστάσεις που θα σου παρουσιαστούν και απόφυγε κάθε μορφή σύγκρουσης με το περιβάλλον σου. Με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω από την Τετάρτη και μετά, εμφανίζεσαι περισσότερο πειστική και τα επιχειρήματά σου δεν θα είναι εύκολο να αμφισβητηθούν στον επαγγελματικό σου τομέα τις ερχόμενες ημέρες. Κάποιες εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες που θα προκληθούν θα είναι προσωρινές. Οι επαφές και γενικότερα η επικοινωνία με το στενό σου κύκλο θα κυμανθούν σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα. Ενδεχομένως η αρνητική όψη που θα πραγματοποιήσει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Πλούτωνα το Σάββατο να φέρει κάποια μικροπροβλήματα στις συνεννοήσεις σου, αλλά με λίγη προσοχή θα είναι εύκολα προσπελάσιμες.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή έκφρασε άφοβα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου στον σύντροφό σου και τα πράγματα θα πάρουν πολύ πιο θετική τροπή από ό,τι περιμένεις. Οι singles να προσέξετε τις επιλογές σας γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε πολύ σοβαρά λάθη αν ακολουθήσετε τα πάθη σας.

Επαγγελματικές
Σχετικά καλά θα κυλήσουν τα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα με κάποιες ίσως διαφοροποιήσεις ως προς τη θέση της εργασίας σου, πράγμα όμως που δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Οικονομικά δεν θα υπάρξει κάποια σημαντική μεταβολή, αλλά ίσως οι μέρες σε ωθήσουν να κάνεις κάποια έξτρα έξοδα και να βγεις εκτός προϋπολογισμού.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Να είσαι σίγουρη πως μόνη σου δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα, αν δεν έχεις τη συμπαράσταση ή τη βοήθεια των ανθρώπων που σε περιτριγυρίζουν. Το ζητούμενο σου αυτές τις ημέρες, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Αιγόκερου, την Τετάρτη, θα είναι να καλύψεις αυτήν την ανασφάλεια που σε έχει πιάσει όσον αφορά στα συναισθηματικά σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να έχεις την ηρεμία και την ισορροπία που τόσο αναζητάς. Μοιράσου λοιπόν τώρα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου με τον σύντροφό σου και μην υποτιμάς ούτε τη νοημοσύνη του, αλλά ούτε και την κατανόηση του. Γενικότερα, μην υποτιμάς τις προθέσεις των άλλων γιατί υπάρχει κίνδυνος να καταλήξεις μόνη σου. Το σκηνικό στον επαγγελματικό σου χώρο προδιαγράφεται αρκετά ευνοϊκό, αρκεί να προσέξεις τις συνεργασίες σου και τις σχέσεις σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα έχουν πολλές δυνατότητες βελτίωσης με την προϋπόθεση όμως να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες και να μην κολλάς σε παρελθοντικές συζητήσεις και καταστάσεις που κουράζουν τόσο εσένα όσο και τον σύντροφό σου. Σημασία φυσικά έχει ο τρόπος που θα το κάνεις, γι’ αυτό δείξε προσοχή! Οι singles θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε κάποιο πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο μέσα από το χώρο της δουλειάς σας.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου θα κυλήσουν αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα και οι κινήσεις που θα κάνεις θα σου δώσουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα, είτε αυτό αφορά στην αύξηση του εισοδήματός σου, είτε την αναγνώριση των κόπων σου. Στα οικονομικά, κάποια αύξηση των οικονομικών σου αποθεμάτων μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, αλλά το πιο πιθανό είναι έτσι εύκολα όπως θα έρθουν, να φύγουν κιόλας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Bρίσκεσαι σε ένα μεταίχμιο όσον αφορά στα θέματα της καριέρας σου και αναμένεται τις τρέχουσες ημέρες να κορυφωθούν ορισμένα πράγματα. Είναι ένα θετικό διάστημα η εβδομάδα αυτή για να κάνεις συζητήσεις γύρω από κάποια συνεργασία ή να προβείς σε οικονομικές συναλλαγές με δημόσιους φορείς. Στα αισθηματικά σου φαίνεται πως κάποιες ανακατατάξεις δεν θα λείψουν, όσον αφορά στις σχέσεις σου. Η νέα θέση του Ερμή από την Τετάρτη και μετά στον Αιγόκερω, πυροδοτεί τις συζητήσεις σου και προκαλεί εντάσεις. Καθόλου απίθανο να δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση με άτομα του περιβάλλοντός σου, στην οποία οφείλεις να είσαι προσεκτική γιατί δυστυχώς η κρίση σου δεν θα είναι αντικειμενική, με αποτέλεσμα να αδικήσεις και τον εαυτό σου, αλλά και τους άλλους.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα οι συνθήκες που επικρατούν γενικότερα στη ζωή σου επηρεάζουν έμμεσα το δεσμό σου. Όμως, και η συμπεριφορά του συντρόφου σου θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά με τις γκρίνιες του και τις τάσεις κτητικότητας που θα τον διακατέχουν. Δύσκολα θα βρεις κοινό έδαφος αυτήν την περίοδο μεταξύ σας, ωστόσο αν θέλεις να συνεχίσεις να είσαι μαζί του, πρέπει να προσπαθήσεις. Αν είσαι μόνη, πρέπει να γίνεις πιο θετική και ανοιχτή σε νέα φλερτ που θα προκύψουν και να αναζητήσεις πιο έντονα το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Αυτή η εβδομάδα σε καλεί να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στους τομείς του αντικειμένου που σε ενδιαφέρουν και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να βελτιώσεις ή να αλλάξεις κάποια πράγματα που θέλεις πολύ, αλλά μέχρι στιγμή δεν μπορούσες.


ΛΕΩΝ
Θα υπάρξουν έντονοι προβληματισμοί αυτήν την εβδομάδα γύρω από πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα χρειαστεί να κάνεις μια επανεξέταση σε αυτά που επιθυμείς, αν βλέπεις ότι δεν έχουν πάρει την πορεία που επιδιώκεις. Θα κάνεις συζητήσεις με μέλη της οικογένειάς σου γύρω από πράγματα που έχουν γίνει και σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου, από την Τετάρτη και μετά, σε βοηθά σε μεγάλο βαθμό να εξομαλυνθούν οι όποιες εντάσεις και να βάλεις ένα πλάνο σε πράγματα που έχεις στόχο να πραγματοποιήσεις. Ευνοϊκές ημέρες για να ασχοληθείς επίσης με θέματα που αφορούν στην κατοικία σου ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Στα επαγγελματικά σου είναι θετική περίοδος για να διευθετήσεις πράγματα που έχουν μείνει στην άκρη, αλλά και να ολοκληρώσεις επαγγελματικές συζητήσεις και να πάρεις αποφάσεις.

Αισθηματικές
Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφο σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν, μπορείς να το κάνεις αυτή την εβδομάδα και μάλιστα να έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα. Εκμεταλλεύσου το προσεχές Σαββατοκύριακο για να περάσεις ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, μίλα του για όλα όσα σε απασχολούν και κάνε νέα όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Αν παραμένεις στην κατηγορία των Λεόντων που δεν έχουν κάτι αξιόλογο στην ζωή τους, μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου, κάνε υπομονή και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να κερδίσεις τόσα, που πριν μπορεί να σου φαίνονταν άπιαστα... Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για πάρα πολλά έξοδα, γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει στο έπακρό αυτήν την εβδομάδα. Οι συζητήσεις και οι επαφές με την εργοδοσία θα έχουν θετική έκβαση. Προβλήματα θα παρουσιαστούν μόνο με τους υφισταμένους σου και μικροπαρεξηγήσεις μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Από την άλλη, έχεις όλα τα εφόδια να περάσεις ωραίες στιγμές με άτομα του φιλικού και του κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Η θέση του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου από την Τετάρτη, θα βοηθήσει από τη μία μεριά να λυθούν προβληματικές καταστάσεις που είναι χρόνιες και από την άλλη να βάλεις ένα πλάνο για πράγματα που θέλεις να πετύχεις στα αισθηματικά σου. Το Σαββατοκύριακο, με τη δυσμενή όψη που θα πραγματοποιήσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, μην δώσεις βαρύτητα σε αυτά που λέγονται και γίνονται, καθώς κινδυνεύεις να καταδικάσεις αγαπημένα σου πρόσωπα άδικα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και αυτή την εβδομάδα μπορείς να την κάνεις καλύτερη, αν κάποιες στιγμές μιλάς στο ταίρι σου για τα προβλήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου. Καν’ το αυτό και με τις καλές επιρροές του πλανητικού σκηνικού θα μπορέσεις να έρθεις περισσότερο κοντά του! Μια καινούργια γνωριμία για σένα που είσαι single, θα φέρει χαρά στη ζωή σου και θα σε κάνει να αλλάξεις νοοτροπία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Καινούρια ξεκινήματα ευνοούνται επίσης αυτήν την περίοδο και, αν μείνεις συγκροτημένη και δεν παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου, θα βάλεις τώρα τις βάσεις για να πας την καριέρα σου ένα βήμα πιο πέρα. Πρέπει να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα και στο τέλος θα πνιγείς σε μία κουταλιά νερό… Προσοχή!!!ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες που θα αποδειχθούν πολύτιμες στο μέλλον. Με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω από την Τετάρτη, η εργασία σου θα είναι ιδιαίτερα αποδοτική και οι συνεργασίες σου θα φέρουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Τα έσοδά σου μπορεί να μην αυξηθούν, αλλά τουλάχιστον δεν θα προκύψουν έξτρα έξοδα που θα σε άγχωναν και θα σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Στα ερωτικά σου ζητήματα, παρόλη την τάση σου να κρατάς κρυφά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, το πλανητικό σκηνικό σε κάνει δημοφιλή στις παρέες, αυξάνει τον μαγνητισμό σου, αλλά και τις ερωτικές ευκαιρίες για τις singles. Από την άλλη, όσες είστε ήδη σε σχέση, αυτό το διάστημα θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας, που θα έχει μάτια μόνο για εσάς. Βέβαια, η ζήλια και το πάθος μπορεί να προκαλέσει προσωρινές εντάσεις. Προσπέρασέ τες, είναι για καλό σκοπό.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στη συναισθηματική σου ζωή και να μην αναλώνεσαι σε δευτερεύοντα θέματα. Αντιμετώπισε κάποια παράπονα και ζήλιες που θα σου εκδηλώσει ο σύντροφός σου με περισσότερη διαλλακτικότητα και δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Μην γίνεις εριστική και βγεις στην αντεπίθεση, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς. Αν ανήκεις στις Ζυγίνες που δεν έχουν βρει ακόμα το έτερον τους ήμισυ, να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, η οποία πολύ πιθανόν να βρίσκεται κάπου στο πολύ στενό φιλικό σου περιβάλλον. Άνοιξε τα μάτια σου!

Επαγγελματικές
Όλη την εβδομάδα θα έχεις πάρα πολλή δουλειά, σε σημείο εξάντλησης. Μπορείς να βάλεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, προκειμένου να μην αγχώνεσαι. Επίσης, οι συνάδελφοί σου θα είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους, γι’ αυτό μην διστάσεις να τους τη ζητήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις έξοδα και σπατάλες, αν θέλεις να τα διατηρήσεις ως έχουν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι έννοιες και τα προβλήματα των δικών σου ανθρώπων δεν πρόκειται να σε αφήσουν σε ησυχία αυτήν την εβδομάδα. Φαίνεται πως έχει έρθει η στιγμή να ξεκαθαρίσεις παλιούς λογαριασμούς και να ανοίξεις τα φτερά σου για νέες επαφές και σχέσεις. Πολλές καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και σε κάνουν να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι λιγότερο ευάλωτη. Αναγνώρισε την αξία σου για να μην καταναλώνεσαι άσκοπα, επεκτείνοντας και ανανεώνοντας σχέσεις και συνεργασίες. Θα χρειαστεί να δώσεις κάποιες εξηγήσεις για ορισμένες κινήσεις σου που έχουν παρερμηνευτεί, αλλά μη χάσεις ευκαιρίες που θα έχεις να πλησιάσεις περισσότερο τους άλλους ή να απομακρύνεις αυτούς που σε βαραίνουν. Οι σχέσεις αυτές τις ημέρες θα είναι αρκετά έντονες, αλλά όχι και τόσο ειρηνικές ή αρμονικές.

Αισθηματικές
Τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας δεν σε αφήνουν αυτήν την εβδομάδα να εκφραστείς στον σύντροφό σου όπως θα ήθελες. Με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω από την Τετάρτη και μετά, το διάστημα είναι ευνοϊκό για να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις πώς νιώθεις. Σίγουρα όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι υπολογίζεις. Αν είσαι single, να ξέρεις πως μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο, που οι προοπτικές για να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου είναι πολλές. Πρόσεξε μόνο να μην κάνεις το σφάλμα να υποκύψεις στην πίεση για επανασύνδεση, που σου ασκεί εδώ και καιρό ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα έχεις πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά σου. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολύτιμη ενέργεια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, ενώ θα δεχτείς και προτάσεις για να τα βελτιώσεις. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν και θα νιώσεις ασφαλής για το μέλλον σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Χωρίς αυτή η εβδομάδα να επιδοτεί κάποια μορφή σχέσεων εντούτοις είναι εβδομάδα που θα μπορέσεις να εξισορροπήσεις τις σχέσεις που υπάρχουν και θέλεις να διατηρήσεις στη ζωή σου. Με τον Ερμή να αποχωρεί από το ζώδιό σου την Τετάρτη και να εισέρχεται στον Αιγόκερω, το έξυπνο είναι να δείχνεις θετική απέναντι στα αιτήματα του συντρόφου σου, όχι τόσο για να του κάνεις το χατίρι, όσο για να έχεις εσύ την ψυχική σου ηρεμία. Ο χώρος των φιλικών σου σχέσεων απαιτεί προσοχή, καθώς μπορεί κάποια νέα άτομα να προσπαθήσουν με έναν άκομψο τρόπο να κινηθούν διεκδικητικά απέναντι σου. Ο χώρος των συγγενικών σχέσεων είναι αρκετά ουδέτερος, όπως και των συναισθηματικών. Στα οικονομικά, οι απολαβές της εβδομάδας θα είναι πολύ λιγότερες από ό,τι περιμένεις και έξτρα έξοδα θα σε ταλαιπωρήσουν. Συνεπώς, πρόσεχε για να έχεις!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα θα μπεις σε διαδικασίες να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με τον σύντροφό σου, αλλά φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους για να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις γκρίνιες και μίλησέ του ειλικρινά και χωρίς υπεκφυγές για τις έννοιες και τις ανησυχίες σου. Αν είσαι single, προσπάθησε να είσαι πιο ανοιχτή και διαθέσιμη στα άτομα που εισβάλλουν τώρα στη ζωή σου. Είναι σχεδόν βέβαιο πως με ένα από αυτά θα έρθεις πιο κοντά και θα έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία ερωτική σχέση.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας σου θα προκύψουν μερικά προβλήματα, αν δεν είσαι συγκρατημένη. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εκνευρίζεσαι για πράγματα που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να κλείσεις συμφωνίες, αρκεί να έχεις εξετάσει πρώτα πολύ καλά τις προοπτικές και τα δεδομένα σου. Στα οικονομικά, απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όλων των ειδών οι σχέσεις δείχνουν να ευνοούνται αυτήν την εβδομάδα, με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου από την Τετάρτη και μετά, περισσότερο όμως οι σχέσεις με τα άτομα του οικογενειακού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Οι μέρες είναι κατάλληλες για να τελειώσει ένας κύκλος παρεξηγήσεων με αγαπημένα σου πρόσωπα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Στα επαγγελματικά σου η κίνηση του κυβερνήτη σου Κρόνου για τελευταίες μέρες στον Σκορπιό εντείνει τις ανασφάλειές σου, όμως η Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου δείχνει ότι μπορεί να σου αποδώσει επαγγελματικά και οικονομικά τόσο, που τελικά θα βγεις διπλά κερδισμένη, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό σου τομέα έχεις την εύνοια των πλανητών για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα του καιρού, που σας έχουν απομακρύνει. Οι πλανήτες σε ευνοούν αρκετά και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείς για να περάσεις χρόνο μαζί του και να ανανεώσετε τον έρωτά σας. Αν είσαι μόνη, προετοιμάσου για κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό, καθώς ένα νέο πρόσωπο θα έλθει τώρα στη ζωή σου και θα ταρακουνήσει για τα καλά τα ήρεμα νερά της καθημερινότητάς σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα είσαι σε εγρήγορση καθώς το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο και εσύ δεν θα ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς. Καλό είναι να σκεφτείς πολύ προσεκτικά τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί λόγω του φόρτου εργασίας που θα έχεις ίσως τελικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο πέρα του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις γι’ αυτό καλό θα είναι να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις περιττά έξοδα ή αγορές.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι τάσεις ανεξαρτησίας που θα σε πιάσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να σε φέρουν σε κόντρα με ορισμένα οικεία σου άτομα. Έχει μεγάλη σημασία τώρα για εσένα να ανανεώσεις τις επαφές σου και να βγεις από την απομόνωση. Με τον Άρη να παραμένει στο ζώδιό σου, το φλερτ φαίνεται πως θα κυριαρχήσει τις τρέχουσες ημέρες, αλλά με τον Ερμή να εισέρχεται στον Αιγόκερω από την Τετάρτη και μετά, πρόσεξε να μην μπερδέψεις το αστείο με το σοβαρό, καθώς οι συνθήκες θα είναι περίεργες και μπορεί πολύ εύκολα να εκτεθείς. Στα επαγγελματικά σου θέματα, οι καταστάσεις που θα βιώσεις θα είναι εκρηκτικές. Μην ενδώσεις σε όσους από τους συναδέλφους και συνεργάτες σου έχουν επιθετική διάθεση, γιατί θα κάνεις κακό στο δικό σου προφίλ και στη δική σου επαγγελματική υπόσταση.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις, που δεν ήταν καλές. Αν δεν είσαι σε κάποια μόνιμη σχέση, φρόντισε να μην αγχώνεσαι και να μην εκδηλώσεις την ανησυχία σου. Θα δεις ότι πολλοί είναι γύρω σου, που θα ήθελαν να σε έχουν ερωτικό σύντροφο. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούριες συνεργασίες και με τις κατάλληλες συνθήκες να τις πραγματοποιήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούριες πηγές εσόδων που θα αποδώσουν. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα, γιατί μπορεί να παρασυρθείς στα άκρα.


ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή η εβδομάδα μπορεί να σε φέρει στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου και τις προθέσεις σου απέναντι σε μια σοβαρή αισθηματική σχέση, που βιώνεις εδώ και καιρό. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω από την Τετάρτη και μετά, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, μιας και τα δικά σου συναισθήματα δεν είναι ξεκάθαρα. Εξέτασε όλες τις παραμέτρους, από τις βαθύτερες ανάγκες σου έως τα πραγματικά σου “θέλω” και κέρδισε όσο περισσότερο χρόνο μπορείς πριν προβείς σε ενέργειες. Στον εργασιακό τομέα θα αντιμετωπίσεις διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα και όπως αντιλαμβάνεσαι, πρέπει να κινηθείς προσεκτικά και διπλωματικά, αν θέλεις να μην παρερμηνευθούν οι προθέσεις και τα λόγια σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί από το προηγούμενο διάστημα είναι λίγο ασαφές και νιώθεις έντονα την ανάγκη να το ξεκαθαρίσεις και να ξαναποκτήσεις τις χαμένες σου ισορροπίες. Οι singles, αυτή την εβδομάδα να περιμένετε ειδήσεις και καλέσματα από άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, που όπως αποδεικνύεται τρέφουν ερωτικά αισθήματα για εσάς. Η συμβουλή των άστρων είναι να ενδώσετε στις προσκλήσεις τους. Δεν θα χάσετε!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις επιτέλους τα σχέδια που κάνεις από το παρελθόν. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις καινούρια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει και σε αποδιοργανώνει στους υπόλοιπους τομείς. Αν φροντίσεις να αποφύγεις τα πολλά έξοδα, όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις.Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Check this
Me, Myshelf and I με την Κορίνα Βρούσια! Τι καλλυντικά θα βρεις στο σπίτι μιας beauty addict που αγαπά τα ταξίδια;
THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!
ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ; Ο Δ. Γρηγοράκης και η ομάδα του απαντούν στις ερωτήσεις σου!
Χριστούγεννα ήρθαν πάλι: Κάνε ένα “δώρο” στο σπίτι σου με αυτά τα εκπληκτικά γιορτινά trends!
Top 10