ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου. Τι λένε τα άστρα;

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα η ανάγκη σου να προωθήσεις τις ιδέες σου δυναμικά και να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου θα γίνει στόχος κακόβουλων σχολίων από τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Αυτό είναι λογικό, με τον κυβερνήτη σου Άρη να κάνει την είσοδό του στον Ταύρο από την Τρίτη, γιατί ο ανταγωνισμός και η ζήλια επικρατούν γύρω σου και κάθε νέο εγχείρημα αντιμετωπίζεται ως απειλή. Από την άλλη όμως, πρέπει και εσύ να προστατευτείς και να μην γίνεσαι έρμαιο των άλλων. Προσπάθησε να δράσεις πλαγίως και διακριτικά και περιόρισε στο ελάχιστο την εσωτερική σου παρόρμηση να εκφραστείς και να διεκδικήσεις.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ρόδινα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με το πλανητικό σκηνικό να φορτίζει το κλίμα της σχέσης σου αρνητικά. Από τα μέσα της εβδομάδας ωστόσο αναμένεται να επανέλθει η αρμονία στην καθημερινότητά σου και θα ξανανιώσεις ερωτευμένη με τον σύντροφό σου. Αν είσαι single, δεν πρέπει να κάθεσαι καθόλου. Από το Σάββατο και μετά, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζυγό, ο έρωτας δεν αποκλείεται να κάνει πάλι την εμφάνισή του στη ζωή σου, γι’ αυτό μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι!

Επαγγελματικές
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Οφείλεις να προσέχεις αυτά που λες, ενώ για να μη φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή. Στα οικονομικά, βάλε νέες βάσεις και κάνε ένα καινούριο πλάνο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα της περιόδου, που είναι ήδη πολλά και θα αυξηθούν κι άλλο λόγω απρόσμενων εξόδων που θα ακολουθήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα η γενική ιδέα της οικονομικής ασφάλειας θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα και θα σου προσθέσει κάποιο άγχος. Παράλληλα, ο Άρης που θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου την Τρίτη θα σε φέρει αντιμέτωπη με προκλήσεις από συνεργάτες ή και τον οικογενειακό σου κύκλο, που θα σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς προκειμένου να κρατήσεις τις ισορροπίες, που τόσο σου είναι απαραίτητες για να συνεχίσεις τον αγώνα σου. Πρέπει να σκέφτεσαι πολύ καλά πριν μιλήσεις και καλύτερα να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις μαζί τους.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή φάση, αρκεί να συγκρατείς τα νεύρα σου, γιατί η ψυχολογία σου μερικές φορές δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του πεις για τα αισθήματα που τρέφεις. Αν είσαι single, δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Ο Ερμής από την Τρίτη και μετά στον Κριό, μπορεί να φέρει στην πόρτα σου έναν παθιασμένο και γεμάτο έρωτα δεσμό!

Επαγγελματικές
Έντονη θα είναι η δραστηριότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου αυτές τις ημέρες, αλλά έντονες θα είναι επίσης και οι κουβέντες που θα γίνουν στις οποίες θα διαφωνείς. Προτίμησε τη μοναχική δουλειά και βρες δικαιολογία ώστε να απέχεις από τις πολλές ευθύνες που έχεις ήδη αναλάβει. Στα οικονομικά σου, πρέπει όλη την εβδομάδα να προσέχεις στις συναλλαγές που θέλεις να κάνεις και να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά δύσκολη για εσένα, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Κριό την Τρίτη και την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται το Σάββατο στο Ζυγό και να επηρεάζουν ιδιαίτερα το ζώδιό σου. Θα αισθάνεσαι αρκετά ευάλωτη σε προσωπικό επίπεδο και δεν θα έχεις την συμπαράσταση των δικών ατόμων, όχι όμως επειδή δεν το θέλουν, αλλά επειδή περνούν και αυτοί με τη σειρά τους τα δικά τους άγχη και δυσκολίες. Κάνε υπομονή κι εκμεταλλεύσου το διάστημα για να ανασκουμπωθείς και να θέσεις ένα νέο πρόγραμμα που θα σε φέρει πιο κοντά στην ηρεμία που έχεις ανάγκη. Με πιο θετική ματιά τα πράγματα γρήγορα θα πάνε καλύτερα.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα, θα δεις πάρα πολλά λάθη από τον σύντροφό σου και θα καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις από αυτόν τον άνθρωπο και αν σε καλύπτει. Ό,τι σε προβληματίζει συζήτησέ το μαζί του, ώστε να μπορέσεις να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Αν είσαι single και δεν νιώθεις καλά, πρέπει να επιδιώξεις να βγαίνεις περισσότερο έξω και να συναναστρέφεσαι με κόσμο, γιατί μόνο έτσι η διάθεση σου θα βελτιωθεί.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να μην είναι σωστές, γιατί σου τα έχουν παρουσιάσει αλλιώς τα πράγματα. Συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων ή αγορές δεν ευνοούνται και οφείλεις να είσαι πολύ μετρημένη. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα αλλά μία νότα αισιοδοξίας θα παρουσιαστεί πιθανόν το Σαββατοκύριακο από μια επένδυση που είχες κάνει καιρό πριν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φρόντισε αυτήν την εβδομάδα να μη βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Κριό την Τρίτη και την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται το Σάββατο στο Ζυγό, θα προκύψουν μερικά προβλήματα που θα είναι μεν προσωρινά, από την άλλη όμως θα προκαλέσουν καθυστερήσεις στην πορεία σου. Έλεγξε το άγχος που έχεις και μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστα, γιατί μπορεί να κάνεις κάτι πάνω σε μία στιγμή αδυναμίας, που δεν θα σε συμφέρει καθόλου. Το Σαββατοκύριακο θα έρθεις αντιμέτωπη με απρόβλεπτες καταστάσεις στον οικογενειακό σου κύκλο και ίσως υπάρξουν απογοητεύσεις.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή, από την πρώτη της ημέρα θα σε κάνει να νιώθεις κάπως άβολα σε σχέση με τον σύντροφό σου, ενώ θα έρθουν στο μυαλό σου προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν στεναχωρήσει. Προτίμησε την σιωπή και μην αναμοχλεύεις περασμένα λάθη, για να έχεις κάτι να πεις. Αν είσαι single και δεν παίζει τίποτα καινούριο στη ζωή σου, μην το βάζεις κάτω γιατί η Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται στον Ταύρο σε ευνοεί για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να κινηθείς με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση. Δεν χρειάζεται να σε πιάνουν οι βιασύνες σου και τα άγχη σου επειδή ο χρόνος δεν σου φτάνει, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθη που θα αποβούν μοιραία και ο καιρός δεν το επιτρέπει. Στα οικονομικά, θα έχεις μια τάση για άσκοπα έξοδα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και σε προβληματίζουν.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή δεν θα είναι και η καλύτερη για σένα, καθώς από τη μια ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στον Ταύρο την Τρίτη και τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν όπως έχεις δρομολογήσει, και από την άλλη η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται το Σάββατο στο Ζυγό, είναι ικανή να φέρει τα πάνω κάτω στις συνήθειές σου και να σε αναγκάσει να λειτουργήσεις πιο ρεαλιστικά από ό,τι συνηθίζεις. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Κριό στις 31 του μήνα και θα περιορίσει αρκετά τις απρόσμενες καταστάσεις, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν αποσυντονίσει πλήρως.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα, μπορείς να εκδηλώσεις τον ερωτισμό και το πάθος απέναντι στον σύντροφό σου και να περάσεις ειδυλλιακές στιγμές μαζί του, μακριά από τις έγνοιες και τις σκοτούρες που έχεις στους υπόλοιπους τομείς. Αν είσαι single, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, έχεις πολλές και σοβαρές πιθανότητες να βρεις αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Θα υπάρχουν μερικά προβλήματα αυτήν την εβδομάδα με τους συνεργάτες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Να δεχτείς τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα σε κάνει να ανασυνταχθείς και να αλλάξεις το σκεπτικό σου για το πώς βλέπεις κάποια άτομα και καταστάσεις. Ο συναισθηματισμός σου θα περιοριστεί αναγκαστικά και θα σε προσγειώσει κάπως ανώμαλα στην ωμή πραγματικότητα των καιρών. Η θέση του κυβερνήτη σου στον Κριό από την Τρίτη και μετά, θα είναι περιοριστική για αυτά που θέλεις να κάνεις, αλλά η νέα θέση του Άρη στον Ταύρο την ίδια μέρα θα διευρύνει τον κύκλο γνωριμιών σου και θα σε φέρει σε επαφή με άτομα που πολύ γρήγορα θα σου χρειαστούν για την προσωπική σου εξέλιξη.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου μπορούν να περιορίσουν τη σκληρότητα που θα προσδώσει στις μέρες η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον Ζυγό το Σάββατο, κάνοντας τον σύντροφό σου να σου εκδηλώσει τα πιο βαθιά του συναισθήματα γεγονός που θα σε ηρεμήσει και θα χαρίσει μία γλυκύτητα στην καρδιά σου. Αν είσαι single, πλησίασε το άτομο που σου αρέσει και βρες χρόνο να το γνωρίσεις καλύτερα. Πολύ εύκολα μία φιλική σχέση μπορεί να γίνει ερωτική, αρκεί να υπάρχει και από τις δύο μεριές η ανάλογη διάθεση -που στην περίπτωσή σου υπάρχει!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να αποδειχθεί πολύ κερδοφόρα αλλά και πολύ καταστροφική, ανάλογα με την στάση που θα κρατήσεις απέναντι στις εξελίξεις. Προσαρμόσου στις αναγκαστικές αλλαγές που θα επιβάλλουν οι ανώτεροί σου και μην καταβάλλεσαι ηθικά και συναισθηματικά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις υποθέσεις με το νόμο, όπως και γραφειοκρατικά θέματα. Επίσης, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις να κάνεις. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Κριό την Τρίτη, προσπάθησε να λύσεις καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην αφήνεις άλλο τις δυσκολίες να διαιωνίζονται. Διαθέτεις πολλές δυνατότητες, καθώς και δυναμισμό, οπότε μην κρατάς παθητική στάση σε καταστάσεις που χρειάζονται άμεσες λύσεις. Ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου, η τύχη θα σε ευνοήσει σε ό,τι θέλεις να πετύχεις, είτε αυτό αφορά στα αισθηματικά είτε στα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου στο σύνολό τους είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν όμως στιγμές, ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας, που ο ερωτικός τομέας θα μπλέκει με τον οικονομικό και ίσως προκληθούν εντάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσεις με ηρεμία. Και αν είσαι ακόμα μόνη, να θυμάσαι πως οι ημέρες αυτές είναι ευνοϊκές για ραντεβού και ρομαντικές εξόδους. Το ταίρι που αναζητούσες θα έρθει πολύ γρήγορα στη ζωή σου. Το Σαββατοκύριακο προμηνύεται καυτό!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά. Μην κρίνεις μερικά άτομα και εξελίξεις με το συναισθηματισμό σου γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές. Επίσης, μπορείς να συνάψεις συνεργασίες για κάποιο νέο εγχείρημα που θα παρουσιαστεί και θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσεις όλες σου τις ικανότητες και τις γνώσεις πάνω στο αντικείμενό σου. Πολύ καλές συνθήκες και προοπτικές διαμορφώνονται και για τα οικονομικά σου γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να τις αξιοποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έφτασε η στιγμή για να προωθήσεις τα όποια σχέδια έχεις καταστρώσει στο κεφάλι σου και μέχρι τώρα δεν σου είχε δοθεί η ευκαιρία για να το κάνεις. Με τον Ερμή να κινείται στον Κριό από την Τρίτη και μετά και να σε ευνοεί, η οξυδέρκειά σου βρίσκεται στο απόγειο και θα σε βοηθήσει να κάνεις ταχύτατη εκτίμηση των καταστάσεων, επανεξετάζοντας, αν είναι ανάγκη, τα δεδομένα. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις τις ανακατατάξεις που χρειάζονται για να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου και να φτάσεις στους στόχους σου.

Αισθηματικές
Το κλίμα στη σχέση σου μπορεί να μην σου αρέσει, αλλά είναι στο χέρι σου να το κάνεις πιο ευχάριστο και ερωτικό. Μίλα με τον σύντροφό σου και εξωτερίκευσε τα αισθήματα που έχεις για εκείνον. Έτσι, θα δεις να καλυτερεύουν πολλές καταστάσεις. Αν είσαι single, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στο Ζυγό και να σε ευνοεί, θα ενεργείς περισσότερο εγκεφαλικά παρά σωματικά και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σε διεγείρει ένας πλατωνικός έρωτας.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα νιώθεις πανέτοιμη να κατακτήσεις τα όνειρά σου και θα τολμήσεις να το κάνεις. Πρόσεξε μόνο να μην βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα παρασυρμένη από την αισιοδοξία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό. Κράτα και ένα “κρυφό χαρτί” γιατί ποτέ δεν ξέρεις! Επίσης, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, χωρίς όμως ακόμη να τις πραγματοποιήσεις. Προσοχή στα οικονομικά σου, αν δεν θέλεις να έχεις μεγάλα έξοδα και ζημίες, που θα σε βγάλουν εντελώς από τον προϋπολογισμό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα χαρακτηρίζουν αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σου, ιδιαίτερα στο ξεκίνημά της. Η νέα θέση του Άρη στον Ταύρο από την Τρίτη και μετά, θα σου προκαλέσει έντονο εκνευρισμό, αλλά και κάποια μικρά προβλήματα τα οποία όμως θα είναι προσωρινά. Δείξε περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με άτομα της οικογένειάς σου για να μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα! Το Σαββατοκύριακο, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στο Ζυγό και να σε ευνοεί, συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και είναι σίγουρο ότι η επιτυχία είναι κοντά σου.

Αισθηματικές
Κάποιες ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις θα προκληθούν κατά τη διάρκεια των ημερών στον αισθηματικό σου τομέα και επειδή τα νεύρα σου θα είναι σε οριακό σημείο δεν θα ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς. Προτίμησε να βγάλεις από μέσα σου ό,τι σε προβληματίζει και εξήγησε στον σύντροφό σου τι είναι αυτό που σε κουράζει πάνω του, μήπως δεις και εσύ μία άσπρη μέρα. Η ειλικρίνεια που θα δείξεις θα σε αποζημιώσει! Οι singles να έχετε το νου σας το Σαββατοκύριακο, γιατί οι κεραυνοβόλοι έρωτες παραμονεύουν.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου εξέλιξη και επιτυχία εξαρτάται από τη διπλωματία με την οποία θα χειριστείς τις συναλλαγές σου με τους άλλους, πελάτες ή συνεργάτες. Υιοθέτησε μία υπομονετική στάση και να είσαι σίγουρη ότι στο τέλος θα ανταμειφθείς για την αυτοπειθαρχία σου. Οικονομικά, τα πράγματα θα είναι περιοριστικά γι’ αυτό συμπεριφέρσου ανάλογα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να ρυθμίσεις κάποια διοικητικά προβλήματα, με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στον Ταύρο και τον Άρη να επισκέπτεται το ίδιο ζώδιο την Τρίτη. Οι συνθήκες θα ευνοήσουν όλες τις κινήσεις που έχουν να κάνουν με γραφειοκρατικά θέματα και πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Μην αναλώνεσαι λοιπόν σε κουβέντες και αφηρημένες έννοιες, αλλά κινήσου με λογική για να ξεκαθαρίσεις πράγματα και να τακτοποιήσεις παλιούς λογαριασμούς.

Αισθηματικές
Η νέα θέση του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να σου δώσει έξτρα ερωτισμό, αλλά θα σε κάνει και να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Μην κρατάς απόλυτη στάση σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου και φρόντισε να περάσετε όμορφα μαζί. Αν είσαι single, έχεις πολλές δυνατότητες να διώξεις τη μοναξιά αρκεί να το βάλεις στόχο. Το Σαββατοκύριακο, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στο Ζυγό, να ξέρεις πως οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, μην πάρεις οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις σε στιγμές θυμού και εκνευρισμού. Προσαρμόσου στις καταστάσεις, ακόμη κι αν αισθάνεσαι ότι είναι ενάντια στις πεποιθήσεις σου. Η εβδομάδα αυτή θα έχει επίσης σημαντικές εξελίξεις και στα οικονομικά σου. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς σε έξοδα, γιατί τα χρήματα που σου περισσεύουν είναι άκρως περιοριστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά ελπιδοφόρα για εσένα, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Κριό και να δίνει ώθηση στις επιδιώξεις σου, αλλά στην πορεία της θα έχει και αρκετές απαιτήσεις. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Ταύρο, παράλληλα με την μετακίνηση του Ερμή, θα έχεις την επιθυμία να σπάσεις κάποιες συμφωνίες ή συνεργασίες που δεν σε ικανοποιούν πλήρως. Ωστόσο, καλύτερα να συγκρατηθείς και να σκεφτείς πολύ καλά πριν ενεργήσεις! Φρόντισε ό,τι και να κάνεις να μην είναι βιαστικό και επιπόλαιο γιατί θα σου κοστίσει ακριβά!

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις θέματα που αφορούν στη σχέση σου και σε στεναχωρούν. Μπορείς να περάσεις χαλαρά και ερωτικά και να αφήσεις τα προβλήματα και τις σκοτούρες στην άκρη, τουλάχιστον προς το παρόν, που το πλανητικό σκηνικό δεν είναι και το καλύτερο. Αν είσαι single, το Σαββατοκύριακο που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό και σε ευνοεί, άνοιξε τα φτερά σου σε νέους κοινωνικούς κύκλους. Έτσι, θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις κάποιον που σου ταιριάζει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει μια χαρά, αλλά σε έχει πιάσει μία μανία να την αλλάξεις, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις. Ακολούθησε το πρόγραμμά σου και αντιμετώπισε με ευελιξία κάποιες αναμενόμενες καθυστερήσεις που προκαλεί το πλανητικό σκηνικό. Προς το παρόν μπορείς να κάνεις τα σχέδιά σου, ώστε να αρχίζεις να τα υλοποιείς αργότερα. Στα οικονομικά σου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις κάποιες επενδύσεις, γιατί μπορεί στο τέλος να χάσεις το λογαριασμό. Επίσης, αν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, φρόντισε να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν.

ΙΧΘΕΙΣ
Δύσκολη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα, με τον Ερμή να αποχωρεί από το ζώδιό σου την Τρίτη, να εισέρχεται στον Κριό και να δημιουργεί εντάσεις. Προσπάθησε να μην βγάζεις πρόωρα συμπεράσματα για τα θέματα που σε απασχολούν, γιατί η κρίση σου δεν είναι ορθή και το πλανητικό σκηνικό σε ξεγελάει για τα καλά. Πορεύσου με τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου και απόφυγε την ενασχόληση με υποθέσεις, που η διεκπεραίωσή τους δεν εξαρτάται μόνο από εσένα.

Αισθηματικές
Μία έντονη αίσθηση ελευθερίας που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα σε οδηγήσει στην αναζήτηση περιπετειών γεμάτων πάθος. Αυτό, αν δεν βάλεις ένα φρένο όσο πιο γρήγορα γίνεται, θα σε οδηγήσει σε αρκετά δυσάρεστες καταστάσεις στη σχέση σου. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Ζυγό φέρνει αποκαλύψεις, που δεν θα σε ευνοήσουν καθόλου. Πρόσεχε! Αν είσαι single, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς. Ό,τι είναι να γίνει… θα γίνει, με ή χωρίς τη θέλησή σου!

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα, ευνοούνται οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες ιδιαίτερα την Πέμπτη και την Παρασκευή. Κάποια θέματα που θέλεις να τελειώνεις, θα τα δεις να δρομολογούνται σιγά-σιγά και θα νιώσεις πιο ήρεμη. Μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και κυρίως μην προχωρήσεις σε συνεργασίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Τα οικονομικά σου αυτήν την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. Πρόσεξε τώρα, για να έχεις αργότερα!

Read More

And More