Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.04.2015 | 22:22

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13 έως 19 Απριλίου. Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13 έως 19 Απριλίου. Τι λένε τα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

ΚΡΙΟΣ
Χρειάζεται να έχεις υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου για να αγωνιστείς με επιτυχία και να εκπληρώσεις τις υψηλές σου φιλοδοξίες. Αν κάνεις την αυτοκριτική σου, από την Τετάρτη και μετά που ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Ταύρο, θα σου είναι πιο εύκολο να βρεις τις σωστές λύσεις σε όλα όσα σε απασχολούν. Στα οικονομικά σου, που είναι το κύριο ζητούμενο αυτής της εβδομάδας, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις με παρελθοντολογικές σου οφειλές και να ισορροπήσεις τα πράγματα. Κάνε συνετή διαχείριση των χρημάτων σου για να έχεις πάντα κάτι στην άκρη για τις δύσκολες στιγμές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτική στη σχέση σου για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Απόφυγε “επικίνδυνες” συζητήσεις με τον σύντροφό σου, που είναι ικανές να σας αποξενώσουν, γιατί μετά θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Αν είσαι ακόμη single, το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στους Διδύμους και τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου το Σάββατο, ευνοεί πολύ τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου αλλά και τις νέες γνωριμίες. Γενικά, το κλίμα είναι ερωτικό, για αυτό κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να το απολαύσεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ψυχραιμία, ειδικά σε κάποιες στιγμές έντασης που θα προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας, λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα στον Αιγόκερω από την Παρασκευή και μετά. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές και τις νέες συμφωνίες, γιατί η κρίση σου δεν είναι ορθή και οι ανασφάλειες που έχεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε αρνητικές για την καριέρα σου συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή, γιατί τα έξοδά σου δείχνουν να αυξάνονται, ενώ τα έσοδά σου παραμένουν σταθερά.ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου την Τετάρτη, θα έχεις μεγάλη πίστη και αισιοδοξία τόσο στον εαυτό σου, όσο και στις περιστάσεις. Μην γίνεσαι ισχυρογνώμων και φρόντισε να είσαι συνεργάσιμη, ενώ καλό θα είναι να τελειώσεις με ό,τι έχεις αρχίσει πριν προχωρήσεις σε καινούρια πράγματα. Η επαγγελματική σου επιτυχία είναι σχεδόν βέβαιη αν λειτουργήσεις με γνώμονα τη λογική και αναπτύξεις τις ικανότητές σου. Ίσως κάνεις κάποιες συζητήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδα σου, όμως σε αυτήν τη φάση θα πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεται να συμβιβαστείς με αυτά που σου προσφέρουν, ώστε να μην διακινδυνέψεις και αυτά που ήδη έχεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου μπορούν να σε αποζημιώσουν από τα υπόλοιπα άγχη και δυσκολίες που περνάς, γιατί η αγάπη που θα εισπράξεις από τον σύντροφό σου θα είναι έντονη και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα μαζί του. Δείξε κι εσύ με τη σειρά σου την κατάλληλη ανταπόκριση και θα περάσετε πολύ όμορφα μαζί. Αν είσαι single, ίσως θα πρέπει να γίνεις πιο ανοιχτή, για να γνωρίσεις κάποιο άτομο που πραγματικά θα σε ενδιαφέρει. Η Νέα Σελήνη πάντως που πραγματοποιείται στον Κριό το Σάββατο, σε ευνοεί για να το κάνεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις μπορούν να υλοποιηθούν τώρα με τον καλύτερο τρόπο. Με τον Πλούτωνα να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του την Παρασκευή από το ζώδιο του Αιγόκερου, θα έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς λίγο παραπάνω όλα όσα έχεις πετύχει μέχρι τώρα, να εκτιμήσεις σωστά οτιδήποτε είναι πρακτικό και ξεκάθαρο, πράγμα που θα δώσει επιπλέον ώθηση στις επαγγελματικές σου βλέψεις. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα χρειαστεί πολύ αυστηρό πλάνο για να μην ξεφύγεις με τα έξοδά σου, που είναι πολλά.ΔΙΔΥΜΟΙ
Το διάστημα αυτής της εβδομάδας για σένα είναι από τη μία ενδιαφέρον, από την άλλη όμως θα σε κουράσει πολύ. Είναι ενδιαφέρον, επειδή έχεις πολλά να πεις και να κάνεις, καθώς και να επηρεάσεις τη γνώμη των συνεργατών σου. Από την άλλη είναι κουραστικό, γιατί θα μεσολαβήσουν κάποια γεγονότα, που θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός εαυτού, λόγω της αρνητικής επιρροής που σου στέλνει η νέα θέση του κυβερνήτη σου Ερμή στον Ταύρο από την Τετάρτη και μετά. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην εκδηλώνεις τα νεύρα σου. Πριν προβείς σε συζητήσεις και πράξεις, πρέπει πρώτα να έχεις μελετήσει πολύ καλά τα πράγματα, γιατί οι καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρξουν θα σε αγχώσουν και θα σε εκνευρίσουν.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις για να νιώσεις καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά μικρές διαφορές που υπάρχουν στον τρόπο σκέψης σας. Βάλε νερό στο κρασί σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Εσύ που βρίσκεσαι ακόμη στο ψάξιμο, αξιοποίησε την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιό σου για εξόδους με φίλους, που θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν πραγματικά να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μην προχωρήσεις στην υλοποίηση νέων σχεδίων, αν δεν ξεμπερδέψεις με κάποιες εκκρεμότητες, γιατί θα τις βρεις μπροστά σου σαν εμπόδιο. Γενικά να είσαι ήρεμη και να αποφύγεις κάθε παρορμητισμό. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν και πρέπει να σκεφτείς σοβαρά κάποιες προοπτικές που αφορούν στο εισόδημά σου. Φρόντισε επίσης να μην το παρακάνεις με περιττές αγορές. Άπλωσε τα χέρια σου μέχρι εκεί που φτάνεις.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Ταύρο την Τετάρτη και τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται το Σάββατο στον Κριό, σου φωνάζει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις για να πραγματοποιήσεις τις υψηλές σου φιλοδοξίες. Μην πιστεύεις λόγια τρίτων, που δεν γνωρίζεις καλά και αποφάσισε να δουλέψεις σκληρά και μεθοδικά. Μην συμμετέχεις σε κουτσομπολιά, γιατί θα εκτεθείς άδικα. Βάλε στόχους και οργάνωσε τα πλάνα σου, για να τους πετύχεις με σταθερά και αργά βήματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου κάποια προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σου και να προχωρήσεις σε ένα άλλο κλίμα, πολύ πιο ερωτικό και αγαπησιάρικο. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό να το μοιραστείς με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι σίγουρο πως θα περάσεις αξέχαστες στιγμές μαζί τους. Οι singles φροντίστε να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που δεν κάνετε καλά και δεν έχετε κάποιον δίπλα σας.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή περίοδο και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου με τη βοήθεια των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου θα αποτελέσουν ένα από τα ζητήματα των ημερών και καλό θα ήταν, εκτός από τον περιορισμό και την τάση για σπατάλη που θα υπάρχει, να προσέχεις και για απρόβλεπτα έξοδα που πολύ πιθανό να υπάρξουν. Προγραμμάτισε λοιπόν σωστά τον προϋπολογισμό σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να απελευθερωθείς από το παρελθόν και από διάφορες βασανιστικές ιδέες, προσεγγίζοντας καλύτερα το χαρακτήρα σου και τις επιδιώξεις σου. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Ταύρο την Τετάρτη, αλλά και τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Κριό το Σάββατο, θετικές αλλαγές σε περιμένουν σε διάφορους τομείς της ζωής σου, που θα σου φτιάξουν το κέφι. Ο Πλούτωνας, που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του την Παρασκευή από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει να προσεγγίσεις ορισμένα θέματα σου με έναν πιο σωστό και ουσιαστικό τρόπο. Να τα σκεφτείς καλύτερα, να τα αναλύσεις, αλλά και να τα αξιολογήσεις και αυτό σε προστατεύει σημαντικά από λεκτικές κακοτοπιές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η επικοινωνία με τον άνθρωπό σου ευνοείται και δεν πρέπει να χάσεις αυτή την ευκαιρία για να διορθώσεις ζητήματα της σχέσης σας. Το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ερωτικό και γεμάτο πάθος και πρέπει να αφεθείς και εσύ σε αυτό, χωρίς το φόβο να το εκμεταλλευτεί. Άνοιξε το σπίτι σου να υποδεχτείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα περάσετε πολύ όμορφα. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι η γοητεία που θα εκπέμπεις αυτές τις ημέρες θα φέρει δίπλα σου φλερτ και όχι μόνο…

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει καλά και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Η πίεση μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στον τρόπο που εργάζεσαι. Παραμέρισέ την λοιπόν και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, καθώς και σε όσους από τους συναδέλφους σου θελήσουν να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται αυτοέλεγχο και να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Έτσι, θα ισορροπήσουν λίγο τα έσοδα και τα έξοδά σου.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι ξαφνικές ανατροπές στη ζωή σου που θα συμβούν αυτές ημέρες, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Ταύρο την Τετάρτη, αλλά και τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα το Σάββατο στον Κριό, θα αλλάξουν τους ρυθμούς της καθημερινότητας σου και θα εκδηλώσεις πολλές ανασφάλειες και φοβίες. Κάνε υπομονή και γίνε πιο δυναμική, για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Προσπάθησε να διεκπεραιώσεις παλιές σου υποθέσεις και προγραμμάτισε σωστά το χρόνο σου. Αν έχεις παιδιά, θα προκύψουν κάποια προβλήματα που χρειάζονται την προσοχή σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να αποδείξεις την αγάπη που τρέφεις για τον σύντροφό σου και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα διώξουν τις αμφιβολίες. Μην παραμελείς τη σχέση σου, γιατί δεν θα μπορείς να διορθώσεις τις καταστάσεις αργότερα. Αν είσαι single προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην αγχώνεσαι, γιατί σύντομα θα αλλάξουν οι καταστάσεις προς το καλύτερο. Το Σαββατοκύριακο να περιμένεις ένα ευχάριστο μήνυμα από έναν παρελθοντικό σου έρωτα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα συνεργαστείς με αποτελεσματικό τρόπο και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες, αν παραμείνεις συγκροτημένη και λογική στις ενέργειές σου. Πρέπει όμως να δουλέψεις σκληρά και χωρίς περιορισμούς, ώστε να σου φτάσει ο χρόνος που έχεις στη διάθεσή σου. Στα οικονομικά σου πάλι χρειάζεται να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Μην προβείς σε βιαστικές συμφωνίες ή υπογραφές. Άφησε αυτές τις αποφάσεις για μια άλλη στιγμή.ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι κάπως δύσκολη για σένα, καθώς ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Ταύρο την Τετάρτη και ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει ανάδρομη πορεία από τον Αιγόκερω την Παρασκευή και μπορεί να προκαλέσει κάποιες αναταραχές και απρόσμενα γεγονότα, που δεν θα μπορείς να αλλάξεις. Η περίοδος προσαρμογής είναι πάντα δύσκολη για όλους και αν θέλεις να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα τις ημέρες σου, καλό είναι να το συνειδητοποιήσεις άμεσα. Μην αναβάλεις τις δουλειές που έχεις ήδη προγραμματίσει και μην χάνεσαι στις σκέψεις σου. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου για να προχωρήσεις παρακάτω.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα αφού η διάθεσή σου είναι ερωτική και αυτό αλλάζει όλο το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Άφησε πίσω σου τα προβλήματα και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων τονίζει την διασκέδαση και την ψυχαγωγία. Αν είσαι single, κάνε παρέα με αγαπημένα σου άτομα και πρόσεχε να μην παρασυρθείς σε γνωριμίες, που δεν είσαι σίγουρη ότι σε γεμίζουν.

Επαγγελματικές
Κάνε ξεκαθαρίσματα στη δουλειά σου αυτή την εβδομάδα, που οι απαιτήσεις είναι πολλές και χρειάζεται λιγότερο άγχος και περισσότερη δράση. Οι αλλαγές που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα είναι εκ βάθρων και ολοκληρωτικές. Μην σε φοβίσουν, γιατί πολύ γρήγορα θα αποδειχθούν συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή και δραστικές κινήσεις για να μπουν πάλι σε σειρά. Τον τελευταίο καιρό έχεις ξεφύγει τελείως.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι δεν θα πρέπει να είσαι καθόλου διστακτική, καθώς φαίνεται ότι ο χρόνος εργάζεται για εσένα σε αρκετά επίπεδα και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Μπορεί ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Αιγόκερω την Παρασκευή, προκαλώντας σου κάποιες αναποδιές και τα πράγματα να μην έρχονται όπως θέλεις, αλλά αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και δεν παρασυρθείς από τις αναστατώσεις, να ξέρεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Έχεις ήδη δουλέψει αρκετά, έχεις δώσει τον καλύτερό σου εαυτό και είναι βέβαιο ότι ο χρόνος δεν θα σε αφήσει παραπονεμένη. Φρόντισε να μην τα χαλάσεις όλα τελευταία στιγμή!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε μία αρκετά καλή περίοδο και η σχέση σου γεμίζει από διάθεση ερωτική. Δείξε τα συναισθήματά σου και δέξου χωρίς ενδοιασμούς και ανασφάλειες την αγάπη του συντρόφου σου. Παραδώσου και εσύ στο ανοιξιάτικο κλίμα που κυριαρχεί και παραμέρισε τις μεταξύ σας μικροδιαφορές, που συντηρούσες μόνο και μόνο για να τον έχεις συνεχώς στην "τσίτα". Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την αυξημένη κοινωνικότητά σου για να κάνεις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα δεις ότι τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς με τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα. Να θυμάσαι ότι τα μακροπρόθεσμα σχέδια σίγουρα έχουν αξία, αλλά για να ευοδωθούν, πρέπει να συνεχίσεις τη σκληρή δουλειά και να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις. Το Σάββατο, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Κριό, προσοχή στα οικονομικά ρίσκα που σκέφτεσαι να πάρεις, γιατί χρειάζονται σκέψη και καλό προγραμματισμό.ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιό σου με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Ταύρο την Τετάρτη και τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται το Σάββατο στον Κριό, δείχνουν ότι θα σε προβληματίσουν θέματα, που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά και την μόρφωσή σου. Ωστόσο, τώρα που ο κυβερνήτης σου κινείται πλέον σε ορθή πορεία στον Λέοντα, είναι για σένα η κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ώστε για να επεκτείνεις τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενο της δουλειά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η περίοδος θα είναι αρκετά έντονη και αν δεν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, μπορεί να έρθεις σε σοβαρή ρήξη με τον σύντροφό σου. Μην πεις ή κάνεις πράγματα που δεν μπορείς να πάρεις πίσω, γιατί ο καθένας έχει τα όριά του. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου αυτές τις ημέρες για ξεκούραση ή χαλάρωση παρέα με καλούς φίλους και την οικογένεια σου. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις πάρα πολύ καλά.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και οι συνεργασίες σου έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Σε κάποια δύσκολη στιγμή, πιθανότατα φόρτου εργασίας, θα δεχτείς την απρόσμενη βοήθεια από κάποιον συνάδελφό σου, που μέχρι τώρα πίστευες ότι ήταν σε αντίθετο “στρατόπεδο” με εσένα και θα ικανοποιηθείς αρκετά. Φρόντισε να εκφράσεις και εσύ με την σειρά σου την εκτίμηση της προσφοράς του. Τέλος, απόφυγε τις κινήσεις που έρχονται μετά από πανικό και όχι ώριμη σκέψη, γιατί μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται προσοχή και όχι έξοδα, που θα σε αποσυντονίσουν.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θετική θα είναι η εβδομάδα αυτή για να ολοκληρώσεις πράγματα που είχες αφήσει στη μέση. Παρά το ότι θα περάσεις μία αγχωτική περίοδο, λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα από το ζώδιό σου από την Παρασκευή και οι συζητήσεις που θα κάνεις δεν θα είναι και οι πιο εύκολες, τα πράγματα πρόκειται να καλυτερέψουν για εσένα, αφού πολλές υποθέσεις που σε απασχολούν θα έχουν θετική έκβαση μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ευοίωνη θα είναι για σένα η νέα θέση του Ερμή στον Ταύρο από την Τετάρτη, που θα φέρει στο προσκήνιο ευχάριστες συναντήσεις και καλά νέα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση του χρόνου αλλά και της διάθεσής σου για να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να επηρεάσει τη σχέση σου. Συζήτησε με τον σύντροφό σου αυτά που σε ταλαιπωρούν και θα δεις ότι είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει, για να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι μόνη, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί κάποιοι άνθρωποι θα σε πλησιάσουν με σκοπό… να σε κατακτήσουν! Άλλωστε, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί κάθε είδους τέτοιες επαφές.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και οι νέες συνεργασίες ή επαφές θα αποδώσουν τα βέλτιστα αποτελέσματα στα σχέδιά σου. Να είσαι προσεκτική και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Ειδικά στα οικονομικά, μην προβείς σε καμιά συμφωνία πριν σκεφτείς καλά τα δεδομένα. Ίσως μάλιστα είναι καλύτερα να σκεφτείς όποιες προτάσεις σου γίνουν από την ερχόμενη εβδομάδα και μετά, που θα εξασθενίσει η επιρροή της Νέας Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον Κριό, και το μυαλό σου θα είναι πιο ξεκάθαρο και ήρεμο.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Ταύρο την Τετάρτη, αλλά και τον Πλούτωνα να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω από την Παρασκευή, θα βρεθείς αντιμέτωπη με κάποια οικογενειακά προβλήματα και θα χρειαστεί παρά την πίεση χρόνου που έχεις, να στηρίξεις τους δικούς σου ανθρώπους. Σε όλες τις υποθέσεις που σε απασχολούν, αγωνίσου μεθοδικά, επίμονα και οργανωμένα, και είναι σίγουρο πως θα δικαιωθείς. Χρειάζεται να έχεις το νου σου λίγο περισσότερο, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και κάποια άτομα που σε υποστήριζαν μέχρι τώρα, θα στραφούν εναντίον σου, για να προστατέψουν τα δικά τους συμφέροντα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις μέσα στη σχέση σου χρειάζονται καλή επικοινωνία και διάθεση συνεννόησης με τον σύντροφό σου. Σε καμία περίπτωση μην αφήσεις τρίτους να σε παρασύρουν με τα συμπεράσματά τους και εμπιστεύσου την δική σου διαίσθηση, που συνήθως είναι αλάνθαστη. Αν πάλι δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, άλλαξε τις καθημερινές σου συνήθειες και γίνε λίγο πιο κοινωνική αυτές τις ημέρες, που η Αφροδίτη θα κινείται στους Διδύμους. Σε καλό θα σου βγει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα αυτή την εβδομάδα γι’ αυτό οπλίσου με υπομονή και μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Συζήτησε με άτομα από τον επαγγελματικό σου χώρο, που εμπιστεύεσαι την κρίση τους, και ακολούθησε διακριτικά τις συμβουλές τους. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη περίοδο, γιατί έκτακτα έξοδα και στιγμές καταναλωτικής αδυναμίας σε παρασέρνουν εκτός προϋπολογισμού. Συγκρατήσου όσο το δυνατόν περισσότερο!ΙΧΘΕΙΣ
Διανύεις μία περίοδο της ζωής σου όπου θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με κάποιο θέμα που αφορά τον επαγγελματικό σου τομέα και είναι κρίσιμο, επειδή αφορά το μέλλον της καριέρας σου. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Ταύρο την Τετάρτη, είναι γεγονός ότι από τη μία μεριά θα είσαι σε θέση να κάνεις σημαντικές συζητήσεις και από την άλλη, με τον Πλούτωνα να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του την Παρασκευή στον Αιγόκερω, δεν θα νιώθεις έτοιμη να αλλάξεις κάποια πράγματα, λόγω ανασφάλειας. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολές στα οικονομικά σου, αλλά και στις πράξεις σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους, ήρθε ο καιρός να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να προσεγγίσεις τον σύντροφό σου και να δεις με ηρεμία κάποια προβλήματα που σας απομακρύνουν. Με καθαρό μυαλό και με γνώμονα την αγάπη μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Αν είσαι μόνη, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί τον άνθρωπο που θα έρθει να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου και θα γεμίσει την καρδιά σου με έρωτα!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου χρειάζεται συγκέντρωση και οργάνωση, γιατί κάποιες δυσκολίες θα σε προβληματίσουν αρκετά αυτόν τον καιρό. Με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα το Σάββατο στον Κριό, η ατμόσφαιρα θα διαφοροποιηθεί προς το θετικότερο και θα παρασύρει κι εσένα, ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις τις κοινωνικού χαρακτήρα επαγγελματικές σου επισκέψεις και επαφές που θα κάνεις. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες, για να πάρεις τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι και που θα σε βοηθήσουν να έχεις μία πιο αντικειμενική εικόνα των συνθηκών που επικρατούν.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10