ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16 ως 22 Μαρτίου. Τι λένε τα άστρα;

ΚΡΙΟΣ
Ξεκινά μια εβδομάδα εγρήγορσης και αφύπνισης. Θα έχεις την όρεξη, αλλά και τις κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στους Ιχθείς την Παρασκευή και να σε επηρεάζει θετικά, αλλά και με τον Ήλιο να σε επισκέπτεται την επόμενη ημέρα, οι επαγγελματικές σου υποθέσεις αρχίζουν να υλοποιούνται επιτέλους, ύστερα από τις μεγάλες και επίπονες προσπάθειες των τελευταίων εβδομάδων. Προσοχή μόνο πρέπει να επιδείξεις στα χρονοδιαγράμματα που ορίζεις. Δεν θα πρέπει να είναι σφιχτά, γιατί θα απαιτηθεί ακόμη λίγος καιρός για την πλήρη ολοκλήρωσή τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η αμεσότητα στη δράση δεν είναι πάντα και ο ενδεδειγμένος τρόπος για όλους, γι’ αυτό προσπάθησε να βρεις τους ιδανικούς τρόπους για να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου. Μην αδιαφορήσεις αν βλέπεις ότι δεν εκδηλώνεται απέναντι σου και δώσε του τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται για να το κάνει. Η είσοδος της Αφροδίτης από την Τρίτη και μετά στο ζώδιο του Ταύρου είναι βέβαιο ότι θα σας φέρει πιο κοντά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να δείξεις αυξημένη αυτοσυγκράτηση, σύνεση και ηρεμία, καθώς ενώ οι οιωνοί είναι θετικοί για την εξέλιξή σου, από την άλλη θα υπάρξει έντονη ζήλια και ανταγωνισμός, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε ακραίες εκδηλώσεις. Η εγκράτεια και η λιτότητα θα πρέπει να χαρακτηρίζουν τις δαπάνες σου, όπως και η αποφυγή περιττών εξόδων. Η συγκεκριμένη εβδομάδα δεν ευνοεί καθόλου οικονομικά και επαγγελματικά ανοίγματα. Βελτίωση της κατάστασης θα γίνει αισθητή από την ερχόμενη εβδομάδα και μετά.

ΤΑΥΡΟΣ
Με πολύ καλές προθέσεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου έρχεται αυτή εβδομάδα, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 20 στο ζώδιο των Ιχθύων. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου από την Τρίτη και μετά και είναι μια καλή ευκαιρία για εσένα να ανοιχτείς επαγγελματικά και οικονομικά, να κάνεις χρήσιμες επαφές με συνεργάτες, που πολύ πιθανό να σου χρειαστούν στην πορεία και, γιατί όχι, να επενδύσεις και ένα μικρό ποσό σε τυχερά παιχνίδια, μιας και οι οιωνοί είναι πολύ θετικοί για απρόσμενα κέρδη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η νέα θέση της Αφροδίτης χρωματίζει τις μέρες με διάχυτο ρομαντισμό και τρυφερότητα. Αρκετές από εσάς θα επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, ενώ οι singles θα διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει με εξασφαλισμένη επιτυχία, ενώ θα έχετε τις ευκαιρίες σας για συναντήσεις με αξιόλογα άτομα. Συγκεντρωθείτε και βαδίστε με αργά και σταθερά βήματα, ώστε να τους φέρετε πιο κοντά σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η πρόοδος δεν είναι ακατόρθωτη, όπως και οι θετικές εξελίξεις. Θα πρέπει όμως η αποφασιστικότητα και η κινητικότητα να αποτελέσουν τους βασικούς άξονες της στρατηγικής σου. Οι στόχοι σου είναι εφικτοί, αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου και τις δυνάμεις που αναμφισβήτητα έχεις. Οικονομικά, παρέμεινε αυστηρά εγκρατής!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τρέξιμο, άγχος, διεκδικήσεις και ανταγωνιστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της υπερβολικά φορτισμένης εβδομάδας για εσένα που έχεις το μυαλό σου συνεχώς στραμμένο στην επαγγελματική σου ζωή. Αν θέλεις να τα καταφέρεις, κράτησε τη σκέψη σου συγκεντρωμένη στους στόχους και τις επιδιώξεις που έχεις ορίσει, ειδάλλως πολύ εύκολα μπορεί να αποπροσανατολιστείς. Από την Παρασκευή και μετά, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στους Ιχθείς και να σε επηρεάζει θετικά, οι μέρες θα είναι ιδανικές για να αναζητήσεις κάτι νέο στα ερωτικά σου, είτε επαναπροσδιορίζοντας την υπάρχουσα σχέση σου είτε αναζητώντας μια καινούρια.

Αισθηματικές
Την εβδομάδα αυτή, η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Η περίοδος προβλέπεται αρκετά ευνοϊκή για τον δεσμό σου, καθώς θα ζήσεις ιδανικές στιγμές με τον σύντροφό τους, ενώ το γενικότερο κλίμα ανάμεσά σας θα χαρακτηρίζεται από αγνά συναισθήματα αμοιβαίας αγάπης. Οι singles διεκδικήστε το δικαίωμά σας στο όνειρο. Οι προσδοκίες σας θα στεφθούν με επιτυχία.

Επαγγελματικές
Όσον αφορά στα επαγγελματικά και οικονομικά σου ζητήματα, η αναγνώριση των προσπαθειών και των επιλογών σου είναι πολύ κοντά. Τα προσόντα και οι γνώσεις σου θα ανταμειφθούν και η εβδομάδα αυτή θα χαρακτηριστεί από χαρά και κέρδη υλικά, ψυχικά και πνευματικά. Όλα αυτά όμως με απαραίτητη προϋπόθεση τη δική σου αποφασιστικότητα, ευελιξία και τέχνη στην διαχείριση των καταστάσεων και την ανάδειξη των πραγματικών σου δυνατοτήτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εβδομάδα χαράς και διασκέδασης θα είναι η τρέχουσα για εσένα, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στους Ιχθείς την Παρασκευή και να σε επηρεάζει θετικά. Θα έχεις σταθερότητα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου και θα μπορέσεις να κάνεις τώρα όσα πράγματα θέλεις. Θα είσαι σε ετοιμότητα σε οτιδήποτε απρόβλεπτο σου παρουσιαστεί στον επαγγελματικό σου χώρο και δεν θα έχεις ανάγκη πλέον κανέναν για να εδραιώσεις τη θέση σου και να αποδείξεις την αξία σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου από την Τρίτη και μετά, αφέσου ελεύθερη με ανοιχτές τις πύλες των συναισθημάτων σου απέναντι στον σύντροφό σου. Θα διαπιστώσεις ότι ακόμη και τώρα δεν είναι αργά να κάνεις το θαύμα στη σχέση σου και να αναγεννήσεις το δεσμό σου. Οι singles πιθανόν να συναντήσετε τώρα τον έρωτα της ζωής σας, γι’ αυτό μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα είναι θετικά και ευοίωνα. Η προσδοκώμενη προαγωγή ή αύξηση μισθού θα υπάρξει, όπως και η θετική απόδοση των επενδύσεων ή επεκτάσεων που έχεις ήδη δρομολογήσει. Στα οικονομικά ίσως χρειαστεί περισσότερη σύνεση, αλλά το γενικότερο κλίμα θα είναι θετικό. Σε γενικές γραμμές, η αναγέννηση και η πορεία προς το καλύτερο θα είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στους Ιχθείς την Παρασκευή και να σε επηρεάζει θετικά, σε βοηθάει να αποφασίσεις το τι θέλεις πραγματικά, το τι μπορείς να κάνεις και να προχωρήσεις άφοβα στην πραγματοποίηση του ονείρου σου. Μην ξεγελαστείς και αφήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων σε τρίτα άτομα, γιατί τα προβλήματά σου θα επιδεινωθούν. Επίσης, μην πάρεις μέρος σε διενέξεις και εντάσεις στον οικογενειακό ή και στον επαγγελματικό σου χώρο, αλλά κράτησε τις αποστάσεις σου, για το δικό σου καλό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου θα τονωθεί περισσότερο και θα αποκτήσει μεγαλύτερη ουσία και περιεχόμενο. Ο σύντροφός σου θα σε στηρίξει και θα είναι τόσο τρυφερός, που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου. Οι singles, ιδιαίτερα από την Τρίτη και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου, θα αναζητήσετε ένα νέο φλερτ στη ζωή σας και θα κάνετε τα πάντα για να το κατακτήσετε. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά το κλίμα θα είναι πολύ καλό για εσένα, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού. Ό,τι βάλεις στο μάτι, ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για να το πετύχεις. Στήριξε όσους συνεργάτες σου το έχουν ανάγκη και μην επαναπαύεσαι στις δάφνες σου, γιατί κάποια στιγμή θα τους χρειαστείς κι εσύ. Στα οικονομικά σε περιμένουν προσοδοφόρες ημέρες και θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στους Ιχθείς την Παρασκευή και να σε επηρεάζει θετικά, θα θελήσεις να αποκοπείς από παλιές καταστάσεις οι οποίες σε έχουν κουράσει και να ανοίξεις πανιά για άλλες, καινούριες, που θα σε ανανεώσουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Όσο πιο αποφασιστικά ξεκόψεις από το κουραστικό παρελθόν, τόσο πιο ευτυχισμένη και ήρεμη θα είσαι στο μέλλον. Επιστράτευσε λοιπόν τώρα, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, όλες σου τις δυνάμεις για να το καταφέρεις και μην αφήσεις συναισθηματικούς ενδοιασμούς να σε περιορίσουν ή να σε σταματήσουν. Απαιτείται υπομονή και κουράγιο, αλλά όταν θα δεις τους στόχους σου να παίρνουν τον δρόμο της πραγμάτωσης, θα ικανοποιηθείς συναισθηματικά αλλά και υλικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αυτήν την εβδομάδα η ολοκλήρωση είναι γεγονός. Θα ζήσεις στιγμές ανεπανάληπτες με τον σύντροφό σου και τα “πελάγη ευτυχίας” ίσως και να είναι περιοριστικά για το μέγεθος των συναισθημάτων που θα σας περιβάλλουν. Αν είσαι single, μην κλείνεσαι στο καβούκι σου και αποδέξου τις προκλήσεις που δέχεσαι για μία νέα γνωριμία. Ποτέ δεν ξέρεις πού σε περιμένει ο έρωτας!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η άνοδος και η επιτυχία θα στέψουν τις προσπάθειές σου και θα νιώσεις δικαίωση. Συνέχισε τις έξυπνες και αποδοτικές κινήσεις και ετοίμασε με άνεση το πλάνο σου για τις επόμενες ημέρες. Όπως θα διαπιστώσεις, η τύχη είναι με το μέρος σου και συνεχίζει να σου χαρίζει απλόχερα τα δώρα της. Ό,τι δεν είχες καταφέρει μέχρι τώρα, σου δίνεται η ευκαιρία να το επιτύχεις αυτήν την εβδομάδα. Οι κόποι και οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν κα τα κέρδη σου, υλικά και πνευματικά, θα διαδέχονται το ένα το άλλο.

ΖΥΓΟΣ
Σε καταστάσεις που είχες δρομολογήσει από το παρελθόν θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα και ίσως πιεστείς λίγο. Η επιτυχία όμως, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στους Ιχθείς την Παρασκευή και να σε επηρεάζει θετικά, θα είναι με το μέρος σου, γι’ αυτό μην ανησυχείς καθόλου. Οι αντιξοότητες των προηγούμενων εβδομάδων ξεπερνιούνται και οι κόποι και οι προσπάθειές σου ανταμείβονται. Θα πρέπει όμως από την πλευρά σου να επιδείξεις θάρρος και αποφασιστικότητα στη λήψη αποφάσεων, γιατί τα καλά δεν έρχονται αν δεν είσαι διατεθειμένη να τα διεκδικήσεις. Με ζήλο και αυτοπεποίθηση, κινήσου έχοντας για σύμμαχο τις ικανότητές σου και θα αποκτήσεις αυτά που σου αναλογούν. Στα συναισθηματικά σου θα πρέπει να επιδείξεις αντίστοιχες διαθέσεις για να μπορέσεις να δρέψεις τους καρπούς. Ωστόσο, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να σε ευνοεί από τη νέα της θέση στο ζώδιο του Ταύρου από την Τρίτη και μετά, θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Αισθηματικές
Ήρεμη θα είναι αισθηματική σου ζωή αυτές τις μέρες και θα περάσεις ξεκούραστο και διασκεδαστικό χρόνο με τον σύντροφό σου. Το διάστημα αυτό είναι μία πολύ καλή χρονική στιγμή για να δραπετεύσετε μακριά από επαγγελματικές και λοιπές σκοτούρες και να ανανεώσετε τον έρωτα σας. Οι singles ετοιμαστείτε ψυχολογικά αλλά και εμφανισιακά, για να κατακτήσετε τα πλήθη!

Επαγγελματικές
Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου την Τρίτη, θα μπορέσεις να πετύχεις το μάξιμουμ των επαγγελματικών σου επιδιώξεων. Όμως, φρόντισε να είσαι λίγο μετρημένη στη διεκδικητική σου συμπεριφορά. Μην αντιμετωπίζεις τους συναδέλφους ή συνεργάτες σου αφ’ υψηλού τώρα, που η δική σου επαγγελματική θέση σταθεροποιείται, και φέρσου αναλόγως σε άτομα που σε έχουν στηρίξει στις δύσκολες στιγμές σου. Οικονομικά, να περιμένεις κέρδη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δύσκολη θα είναι αυτή η εβδομάδα για το ζώδιό σου, προκειμένου να κρατήσεις τις ισορροπίες σου σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν. Με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς, καλά θα κάνεις να χαλιναγωγήσεις την ανταγωνιστική σου διάθεση και τις υπερβολές στον εργασιακό σου χώρο. Απόφυγε σε κάθε περίπτωση τις δεσμεύσεις, που πιθανόν να σου φανούν βουνό αργότερα και μην παρασύρεσαι από λόγια ανθρώπων που δεν γνωρίζεις καλά. Οι εποχές είναι δύσκολες και δεν είναι τώρα καιρός να παίρνεις ρίσκα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, έλεγξε το πάθος που σε διακρίνει και περιόρισε τη λίμπιντό σου, γιατί οι ισορροπίες στη σχέση σου βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί. Από την Τρίτη και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, τα πράγματα θα κυλήσουν καλύτερα και πιο ήρεμα παντού. Οι singles του ζωδίου θα έχετε το χρόνο αλλά και τη διάθεση να αξιολογήσετε καλύτερα κάποιες γνωριμίες που έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό και να επιλέξετε με ποιο πρόσωπο θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα καλό θα ήταν να είσαι συντηρητική στον επαγγελματικό σου τομέα. Ο συμβατικός τρόπος δράσης είναι ο ασφαλέστερος και ο πιο ενδεδειγμένος για εσένα. Επιπλέον, θα πρέπει οι σκέψεις σου να χαρακτηρίζονται από ευαισθησία και ταπεινότητα και οφείλεις να αποφύγεις τις υπερβολές στην συμπεριφορά σου, όπως και στις προσδοκίες σου. Οι δοκιμασμένες και γνωστές μέθοδοι θα σε βοηθήσουν να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα κάτω από τις ιδιάζουσες αυτές συνθήκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν την εβδομάδα, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στους Ιχθείς την Παρασκευή και να σε επηρεάζει θετικά, φαίνεται πως θα έχεις την ευκαιρία να χαρείς τη ζωή σου και να πραγματοποιήσεις τα άμεσα σχέδιά σου, είτε αυτά αφορούν στις επαγγελματικές σου βλέψεις είτε τις αισθηματικές. Επίσης, από την Τρίτη και μετά, με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τον Ταύρο, θα έχεις την ανάλογη δυναμική αλλά και την υποστήριξη για να δρομολογήσεις όλα σου τα σχέδια καλύτερα και πιο αποτελεσματικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η κρίση στη σχέση σου έχει αρχίσει ήδη να ξεπερνιέται και καλό θα είναι να προσπαθήσεις περισσότερο να πλησιάσεις τον σύντροφό σου για να κατανοήσεις τις ανάγκες, αλλά και τα θέλω του. Μην εμμένεις σε κάποιες δυσάρεστες συμπεριφορές και προσπάθησε να τις δικαιολογήσεις και να τις συγχωρήσεις, γιατί η αλήθεια είναι ότι έχεις και εσύ το ανάλογο μερίδιο ευθύνης. Αν είσαι μόνη, από την Τρίτη και μετά που η Αφροδίτη θα κινείται στο Ταύρο, η γλυκύτητά σου θα τραβήξει σαν μαγνήτης αυτόν που θέλεις.

Επαγγελματικές
Σοβαρές επαγγελματικές συναντήσεις που θα σου αποδώσουν αργότερα καρπούς θα είναι μέσα στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου αυτήν την εβδομάδα, γεγονός που θα τονώσει τόσο την αυτοπεποίθησή σου όσο και το πορτοφόλι σου. Με σύμμαχο τον Ήλιο στον Κριό από το Σάββατο και μετά, η δημοτικότητά σου θα σε βοηθήσει στις κοινωνικές σου επαφές και η διπλωματική σου ικανότητα θα χτυπήσει κόκκινο. Στα οικονομικά σου φρόντισε να μην ξεφύγεις, γιατί δεν έχεις το ανάλογο περιθώριο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η εβδομάδα σου δείχνει ένα πιο γλυκό και χαλαρό πρόσωπο, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο την Τρίτη και βελτιώνει όλες σου τις επαφές και σχέσεις. Επίσης, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στους Ιχθείς την Παρασκευή και να σε επηρεάζει θετικά, μπορείς να διευθετήσεις προς όφελος σου οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα και να σχεδιάσεις με μεγαλύτερη σιγουριά τα μελλοντικά σου βήματα. Θα έχεις ευκαιρίες για ταξίδια και πιθανώς να προκύψει και μία συνεργασία που θα σου αποφέρει πολύ σημαντικά οφέλη, τόσο οικονομικά όσο και ηθικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, δεν πρέπει να δείξεις την παραμικρή βιασύνη στη λήψη κάποιας σοβαρής απόφασης. Σχεδίασε κάποιες μέρες ξεκούρασης και πέρνα χρόνο με τον σύντροφό σου, ξεχνώντας λίγο τις έννοιες της καθημερινότητας, που σας έχουν απομακρύνει. Να γνωρίζεις ότι αυτός ο χρόνος απομόνωσης είναι απαραίτητος για να έρθετε πιο κοντά και να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Οι singles κάντε τα πλάνα σας για νέα ερωτικά ταξίδια και θα περάσετε υπέροχα με τον συνεπιβάτη που θα σας ακολουθήσει.

Επαγγελματικές
Οι πλανήτες σου δίνουν αρκετές ευκαιρίες στον επαγγελματικό σου χώρο. Αξιοποίησέ τες στο μέγιστο βαθμό, δείξε μεγάλη εργατικότητα και θα διαπιστώσεις πολύ γρήγορα πως ο δρόμος της επιτυχίας είναι μπροστά σου. Αν κρατήσεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και δεν παρασυρθείς από καταναλωτικά όργια, τότε τα οικονομικά σου θα διανύσουν περίοδο σημαντικής σταθερότητας, που θα σε κάνουν να αισθανθείς πολύ καλύτερα και ελπιδοφόρα για το μέλλον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με μεγάλη διάθεση για προσωπική διασκέδαση και ξεκούραση σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα. Αυτές οι μέρες, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στους Ιχθείς την Παρασκευή και να σε επηρεάζει θετικά, θα είναι πολύ σημαντικές για εσένα, μιας και έρχεσαι από μια περίοδο με μεγάλες εντάσεις και δυνατές ψυχολογικές μεταπτώσεις. Τώρα είναι κατάλληλη η στιγμή να εδραιώσεις τη θέση σου στα επαγγελματικά, να διεκδικήσεις τις οικονομικές απολαβές που δικαιούσαι και να ξεκαθαρίσεις το ομιχλώδες τοπίο στα αισθηματικά σου θέματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα υπάρξει έντονη ερωτική δραστηριότητα και μεγάλη επιθυμία να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Όσο για τις singles εκπροσώπους του ζωδίου, σας περιμένουν καινούριες γνωριμίες και αρκετά φλερτ, που έχουν όλες τις προδιαγραφές να ευδοκιμήσουν. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου από την Τρίτη και μετά, σας δίνει δύναμη και λάμψη να καταφέρετε όλα όσα θέλετε.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η σταθερότητα και η ηρεμία δεν θα πρέπει να σε παρασύρουν σε νωχελική και εκ του μακρόθεν παρατήρηση των γεγονότων. Σε αυτόν τον τομέα η επαγρύπνηση για ένα παρασκήνιο από την πλευρά των ανταγωνιστών σου, είναι απαραίτητη. Αν παραμείνεις επιφυλακτική και σε ετοιμότητα, θα καταφέρεις να πας τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ και θα νιώσεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν και να πηγαίνουν προς το καλύτερο αυτήν την εβδομάδα, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου την Παρασκευή και να σε επηρεάζει θετικά. Αν δράσεις με γνώμονα τη σύνεση και την καρτερικότητα, την ευελιξία και την επιφυλακτικότητα, θα δεις να ανοίγονται μπροστά σου θετικές προοπτικές. Δεν θα είναι βέβαια και πάλι τα πράγματα όπως τα θέλεις, αλλά τώρα πια το φως στην άκρη του τούνελ έχει ήδη φανεί και σε γεμίζει κουράγιο. Με βελτιωμένες τις συνθήκες στα αισθηματικά αλλά και στα επαγγελματικά σου, ξεκινάς σχέδια για μικρές και μεγάλες αποδράσεις, για διασκέδαση και ξεκούραση που τόσο έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η περίοδος της αβεβαιότητας τελειώνει και ξεκινά μια πιο ευχάριστη για τη σχέση σου και την ψυχολογική σου κατάσταση. Η ισορροπία επιστρέφει και σου φέρνει την ψυχική ηρεμία που χρειάζεσαι για να απολαύσεις τα οφέλη της σχέσης σου. Όσο για τις singles, να περιμένετε έντονες ερωτικές στιγμές και ίσως έναν παθιασμένο έρωτα να σας χτυπήσει την πόρτα, ιδιαίτερα από την Τρίτη και μετά που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Ταύρο!

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις καλές εξελίξεις στον επαγγελματικό σου χώρο και ίσως μάλιστα πάρεις την απόφαση να αλλάξεις όλες τις δυσάρεστες συνθήκες που έχουν γίνει τροχοπέδη στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα. Ζήτησε την συμβουλή όσων εμπιστεύεσαι για να αποφύγεις λάθη της στιγμής. Καλύτερα να φυλάγεσαι, παρά να βρεθείς προ απροόπτου. Στα οικονομικά σου θα έχεις μία αύξηση των εσόδων σου, που όμως πρέπει να διατηρήσεις για να νιώσεις πιο ασφαλής μελλοντικά.

Read More

And More