ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7 έως 13 Σεπτεμβρίου 2015. Τι λένε τα άστρα;

Τι υπόσχεται το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σε ερωτικά και επαγγελματικά; Θα είναι μια καλή εβδομάδα του Σεπτέμβρη ή θα σε δυσκολέψει;

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει μάλλον ανήσυχη και προβληματισμένη σχετικά με την επαγγελματική και οικονομική σου πορεία, καθώς πράγματα που σε γεμίζουν και θέλεις να κάνεις απαιτούν να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη και να ξοδέψεις χρήματα εκτός προϋπολογισμού. Βέβαια, η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο ζώδιο της Παρθένου θα σου φέρει μεγάλη τύχη και θα πραγματοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα.

Αισθηματικές
Αν θέλεις να κάνεις διαφόρων ειδών ξεκαθαρίσματα με κάποια πρόσωπα που ανήκουν στο κοντινό σου περιβάλλον και αναμειγνύονται στη σχέση σου, προτίμησε μία ήπια στάση απέναντί τους και δώσε τους με όμορφο τρόπο να καταλάβουν πως δεν τους πέφτει κανένας λόγος για τις επιλογές σου. Αν είσαι single, αυτήν την εβδομάδα προτίμησε να τονώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, να την κάνεις ακαταμάχητη και μετά πάρε μέρος στο παιχνίδι της αναζήτησης και κατάκτησης του… αντικειμένου του πόθου σου.

Επαγγελματικές
Με τον κυβερνήτη σου Άρη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό στο ξεκίνημα της εβδομάδας, την προσοχή σου φαίνεται ότι αποσπά η εργασία σου. Αντιμετώπισε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και με γνώμονα τη λογική, αναζήτησε τις σωστές λύσεις. Την Πέμπτη και την Παρασκευή απόφυγε να οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα και προσπάθησε να συνεργαστείς καλύτερα και πιο αποδοτικά με τους συναδέλφους σου, ώστε να προωθήσεις τα συμφέροντά σου. Διοχέτευσε την ενέργειά σου σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα και τα καλά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα σου δοθούν ευκαιρίες να γνωρίσεις βαθύτερα τον έρωτα και να έρθεις σε επαφή με ενδιαφέροντα πρόσωπα που έρχονται για να μείνουν στη ζωή σου. Τα μηνύματα που θα έχεις θα είναι ενθαρρυντικά και σίγουρα θα σου φτιάξουν το κέφι και θα σε σπρώξουν να κυνηγήσεις τα ανεκπλήρωτα όνειρά σου. Ιδιαίτερα την Κυριακή να ξέρεις ότι σε περιμένουν πολύ χαρμόσυνα νέα και η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου, θα βάλει φωτιά στο κρεβάτι σου!

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, οι ισορροπίες της σχέσης σου μπορούν να διατηρηθούν αρκεί να φανείς διαλλακτική και να έχεις διάθεση συνεννόησης απέναντι στον σύντροφό σου. Το Σαββατοκύριακο είναι κατάλληλο για να βάλετε στην άκρη όσα σας προβληματίζουν και να ξεδώσετε με την ψυχή σας. Ανανέωσε τον δεσμό σου με κάποιο ρομαντικό δείπνο ή ακόμη και με μία κοντινή εκδρομή. Αν είσαι single, αυτές οι μέρες θα είναι γεμάτες με συναντήσεις με παλιούς γνωστούς και φίλους και θα περάσεις πολύ όμορφα το χρόνο σου.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας σου πρόσεξε να μην καταπιάνεσαι με τις λεπτομέρειες και χάνεις την ουσία των πραγμάτων. Δείξε τον καλύτερό σου εαυτό και η επιτυχία είναι δεδομένη. Μόνο η σκληρή δουλειά μπορεί να σε ανεβάσει στα σκαλοπάτια της ιεραρχίας, για αυτό μην παρασύρεσαι από κουτσομπολιά και “συμβουλές” τρίτων. Οικονομικά, θα έχεις αύξηση των εσόδων σου, που πρέπει όμως να συντηρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μία καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς ο Ερμής συνεχίζει να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και θα φέρει στο διάβα σου ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, αλλά και οικογενειακή θαλπωρή που τόσο πολύ αυτήν την περίοδο έχεις ανάγκη. Μόνο την Τετάρτη, λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, αρνήσου κάθε ανάμιξη σε υποθέσεις που σε κάνουν να νιώθεις άβολα και προστάτεψε τον εαυτό σου και τα συμφέροντα σου από αυτούς που κάνουν μπροστά τους φίλους, αλλά από πίσω σε “θάβουν”. Να έχεις πίστη! Το ένστικτο και η εξυπνάδα σου θα σε βοηθήσουν να τους αναγνωρίσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και τις ανάγκες του συντρόφου σου, αν θέλεις να ξαναθυμηθείς τις παλιές, ένδοξες ημέρες της σχέσης σας. Την Κυριακή, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, μπορείς να διασκεδάσεις συναντώντας καλούς σου φίλους και την οικογένειά σου. Αν είσαι single, βγες περισσότερο αυτό το διάστημα, διότι πολύ εύκολα μπορείς να κάνεις μία αξιόλογη γνωριμία. Η τύχη είναι με το μέρος της ερωτικής σου ζωής.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, χρησιμοποίησε την επικοινωνιακή σου ικανότητα για να αποδώσουν οι προσπάθειες που κάνεις και να υλοποιήσεις άμεσα τα σχέδιά σου. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και μεθόδευσε τα επόμενα βήματα για το μέλλον σου. Στον οικονομικό τομέα τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου και μην τις αφήνεις να διαιωνίζονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μεγάλες χαρές και συγκινήσεις σε περιμένουν στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την εβδομάδα με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Παρθένο. Θα δεις τις προσδοκίες σου να εκπληρώνονται και θα λάβεις ανταμοιβές που περιμένεις εδώ και καιρό. Δώσε λοιπόν περισσότερη προσοχή στα λόγια και στις πράξεις σου, ώστε να αποφύγεις πιθανά ατοπήματα και μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Να θυμάσαι βέβαια ότι αν έχεις αυτοπεποίθηση και λογική, έχεις και την τύχη με το μέρος σου! Εκμεταλλεύσου την!

Αισθηματικές
Δείξε κατανόηση και τρυφερότητα στη σχέση σου και στο οικογενειακό σου περιβάλλον και παραμέρισε για λίγο την κτητικότητα και την ανασφάλειά σου, ώστε να καταλάβεις και τις ανάγκες των γύρω σου. Οι singles θα βιώσετε μία περίοδο έντονης αναζήτησης και μελαγχολίας. Δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και μην απογοητεύεστε. Διορθώστε αυτά που μπορείτε και θα δείτε ότι όλα σιγά-σιγά θα πάρουν το δρόμο τους και εσείς θα βρείτε αυτό που αναζητάτε.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολλές νέες ευκαιρίες και προτάσεις μέσα από τις οποίες θα προκύψει κάτι πολύ αξιόλογο. Δεν αποκλείεται όμως αυτή σου η πρόοδος να προκαλέσει τον ανταγωνισμό των συναδέλφων σου και να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας. Χειρίσου αυτήν την πιθανότητα με επιχειρήματα και καλή διάθεση προκειμένου να μην έρθεις πολύ κοντά σε ρήξεις. Απόφυγε ωστόσο αυτό το διάστημα να προβείς σε σημαντικές κινήσεις σε ό,τι αφορά στον οικονομικό τομέα.

ΛΕΩΝ
Αυτή η εβδομάδα θα φέρει νέες εξελίξεις στους στόχους σου, τόσο τους επαγγελματικούς όσο και τους αισθηματικούς, ενώ το μυαλό σου είναι σε υπερδιέγερση για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Προχώρα ακάθεκτη στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις και μην φοβάσαι τις επιπτώσεις. Επίσης, εκμεταλλεύσου τις όποιες γνωριμίες προκύψουν, καθώς θα είναι αξιόλογες και μπορούν να σε βοηθήσουν να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Η κοινωνικότητά σου είναι ήδη αυξημένη και φέρνει κοντά σου άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, που δεν πρέπει να προσπεράσεις για κανέναν λόγο.

Αισθηματικές
Στα ερωτικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα κάνεις έναν απολογισμό της σχέση σου και θα βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα που θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το κοινό μέλλον με τον σύντροφό σου. Τώρα πια ξέρεις ακριβώς αυτό που ζητάς και σου είναι πιο εύκολο να το διεκδικήσεις. Οι singles, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου την Κυριακή, θα αναστατωθείτε, καθώς θα παρουσιαστούν στο κατώφλι σας άνθρωποι από το παρελθόν, ζητώντας σας μια δεύτερη ευκαιρία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, κυνήγησε τους στόχους σου με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή, αποφεύγοντας επιπόλαιες και παρορμητικές κινήσεις, προκειμένου να έχεις θετικά αποτελέσματα. Παράμεινε ρεαλίστρια και μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες ενέργειες, στις οποίες πιθανόν θα σε ωθήσει η αρνητική όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη. Αυτό ισχύει και στα οικονομικά σου. Όσα οφέλη έχεις, μην τα ξοδέψεις σε dt για μία περιττή αγορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι μια καλή περίοδος αυτή η εβδομάδα για εσένα, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου την Κυριακή, προκειμένου να επιλύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο, για να το πετύχεις αυτό, η προϋπόθεση είναι ότι θα υπάρχει καλή διάθεση και από τις δυο πλευρές, είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά, είτε για τα προσωπικά σου. Στον εργασιακό σου χώρο συγκεκριμένα θα σου δοθεί η ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να πάρεις τη θέση που σου αξίζει, καθώς η υποστήριξη των συναδέλφων σου θα είναι σημαντική.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα μην γίνεσαι απαισιόδοξη και γκρινιάρα όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως επιθυμείς και ο σύντροφός σου έχει διαφορετική άποψη και ανάγκες από τις δικές σου. Αντιθέτως, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις τακτική και νοοτροπία και να προσπαθήσεις να τον καταλάβεις. Μονά ζυγά δικά σου, δεν γίνεται! Στις singles θα δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε με το πρόσφατο παρελθόν, να αναγνωρίσετε τα σφάλματα που κάνατε και να επουλώσετε τις πληγές σας, πιθανότατα κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, αν σχεδιάζεις να έρθεις σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα ή να υπογράψεις μια συνεργασία, αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να το κάνεις. Αποκτάς την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σου και τα σχέδιά σου μπαίνουν σε νέες βάσεις, που είναι και οικονομικά συμφέρουσες για εσένα.

ΖΥΓΟΣ
Η κοινωνική σου ζωή αλλά και οι επιθυμίες σου δέχονται θετικές επιρροές από τους πλανήτες αυτήν την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι οι στόχοι σου είναι πολύ κοντά στην εκπλήρωσή τους, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας που θα λάβει χώρα και η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο της Παρθένου και θα σε επηρεάσει θετικά. Οι συνεργάτες σου θα παίξουν θετικό ρόλο σε αυτό το θέμα και όλοι θα αποκομίσετε περισσότερα οφέλη, αν εργαστείτε συλλογικά. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να παραμένει στον Λέοντα, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα συναντήσεις νέους ανθρώπους, που θα εκτιμήσεις από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας. Ίσως μάλιστα ένα άτομο από αυτά να παίξει καταλυτικό ρόλο μελλοντικά στην εξέλιξη της αισθηματικής σου ζωής.

Αισθηματικές
Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να πλησιάσετε τον σύντροφό σας. Μην αφήνετε συγγενικά πρόσωπα να παίρνουν θέση στη δική σας σχέση. Αν είσαι single, να θυμάσαι πως οι σπασμωδικές κινήσεις συνήθως σου δημιουργούν προβλήματα, γι’ αυτό απόφυγέ τες και αποκάλυψε τον πραγματικό σου εαυτό, που αυτό το διάστημα εκπέμπει γοητεία.

Επαγγελματικές
Οι οιωνοί για να ξεκινήσεις κάτι νέο που έχεις κατά νου στον επαγγελματικό σου τομέα είναι θετικοί, αρκεί μόνο να είσαι ρεαλίστρια, δίκαιη και να μην ενεργείς με γνώμονα μόνο το δικό σου συμφέρον. Μην επιτρέπεις σε κανέναν και σε τίποτα να σε αποδυναμώνει ή να σπέρνει μέσα σου αμφιβολίες και παράλογες έννοιες, ιδιαίτερα την Τετάρτη, που ο Ερμής θα πραγματοποιήσει αρνητική όψη με τον Πλούτωνα και θα σε επηρεάσει άμεσα. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι προσεχτική στα έξοδα που θα κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα το πλανητικό σκηνικό με τη Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα τη Δευτέρα, αλλά και τον Ερμή να ακολουθεί την Τετάρτη, σου προκαλεί τάσεις απομόνωσης και σκεπτικισμού. Μην αποφύγεις να μείνεις λίγο μόνη με τον εαυτό σου, γιατί θα σου είναι χρήσιμο για να καθαρίσεις τη σκέψη σου και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Κάποιες συζητήσεις με πολύ καλούς σου φίλους είναι απαραίτητες, γιατί θα σε γεμίσουν δύναμη και αντοχή για να ανταπεξέλθεις το βαρύ κλίμα που θα κυριαρχεί.

Αισθηματικές
Aυτήν την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να βιώσεις αναστατώσεις και μπερδέματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή στη σχέση με τον σύντροφό σου, γι’ αυτό πρόσεξε τις υποσχέσεις που θα δώσεις, καθώς θα πρέπει να τις τηρήσεις κιόλας. Καθυστερήσεις αλλά και ανατροπές δεν αποκλείεται να προκύψουν και πρέπει να διαφυλάξεις την ηρεμία και τις ισορροπίες σου. Αν είσαι single, η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο ζώδιο της Παρθένου θα σου χαρίσει συναντήσεις με κάποιο άτομο από το παρελθόν. Ίσως τώρα σου δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία μαζί του!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, επωφελήσου από τις ευκαιρίες να γνωρίσεις ή να συμβουλευτείς διάφορους επαγγελματίες και σημαντικά πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις ενδιαφέρουσες επαφές και να ανοίξουν κάποιες πόρτες για εσένα και την καριέρα σου. Εξέτασε προσεκτικά τι είναι αυτό που σε συμφέρει και μετά προχώρα στις αλλαγές που σκέφτεσαι. Στα οικονομικά σου θα έχεις μία μικρή αύξηση των εσόδων σου και θα νιώσεις καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκμεταλλεύσου αυτήν την εβδομάδα, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, προκειμένου να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και σταμάτα να τεμπελιάζεις ή να ματαιώνεις κάποια σημαντικά σου ραντεβού μόνο και μόνο επειδή μπορείς να τα αναβάλεις για αργότερα. Η στιγμή για να πετύχεις αυτά που θέλεις είναι τώρα και πρέπει να την αδράξεις, αν θέλεις να έχεις άμεσα αποτελέσματα. Κάποιες πληροφορίες που θα έρθουν στα αυτιά σου από άτομα που δεν εκτιμάς και ιδιαίτερα, λάβε τες υπόψη για να προστατευτείς. Μην εθελοτυφλείς σε δυσάρεστες ειδήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να επικοινωνήσεις με τον σύντροφό σου για να δρομολογήσετε κάποια κοινά σας όνειρα όσον αφορά στη σχέση σας ή το σπιτικό σας. Αν ρίξεις τους τόνους και σταματήσεις να τον κατηγορείς και να τον επικρίνεις, θα έχεις τη συμπαράστασή του, που θα είναι πολύτιμη. Αν είσαι single, φρόντισε να βάλεις σε μία τάξη τις αισθηματικές σου υποθέσεις, να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θέλεις και μην μπερδεύεσαι και χάνεις τον καιρό σου με άτομα που βλέπεις ότι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου.

Επαγγελματικές
Προώθησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επαγγελματικές σου υποθέσεις που από καιρό είχες ξεχάσει και μην παραδίνεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία. Τα ξεκαθαρίσματα και η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σου είναι απαραίτητα για να κάνεις την αρχή σε νέα πράγματα. Τα οφέλη που θα αποκομίσεις από τη σκληρή σου δουλειά θα είναι πολλά και άκρως ενθαρρυντικά. Μην το βάζεις κάτω, τώρα που μπορείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα επαγγελματικά σου θα πρωτοστατήσουν αυτήν την εβδομάδα και σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις κάποιες πολλά υποσχόμενες συμφωνίες. Με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τον Λέοντα και την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται την Κυριακή στο ζώδιο της Παρθένου, ανάλογη θα είναι και η αύξηση των εσόδων σου, με αποτέλεσμα να μπορέσεις να καλύψεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, αλλά και να αποταμιεύσεις κάποια χρήματα για να νιώθεις ασφαλής.

Αισθηματικές
Γίνε πιο εκδηλωτική και τρυφερή με τον σύντροφό σου και μην ντρέπεσαι να δείξεις τις πιο ευαίσθητες πτυχές του εαυτού σου. Αναζήτησε και βρες τη χρυσή τομή ανάμεσα στις υποχρεώσεις και στη διασκέδαση και θα διαπιστώσεις ότι έχεις χρόνο πραγματικά για όλα. Οι singles θα γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο μέσα από το συγγενικό σας περιβάλλον, που θα σας γοητεύσει και θα αποκαταστήσει την πίστη σας στον έρωτα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, προσπάθησε να δώσεις μία όσο το δυνατόν πιο συγκροτημένη και σοβαρή εικόνα και μην παίρνεις μέρος σε συζητήσεις και σχόλια που δεν σε αφορούν. Την Τετάρτη ο Ερμής θα πραγματοποιήσει μία σκληρή όψη με τον Πλούτωνα και θα υπάρξουν συγκρούσεις και εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου, που μόνο αν είσαι διαλλακτική μαζί τους θα προσπεράσεις επιτυχώς. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις αγορές που δεν σου χρειάζονται, όσο κι αν η επιθυμία σου να το κάνεις είναι έντονη. Έρχονται δύσκολες ημέρες…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σου. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου και πολλά από τα θέματα που σε απασχολούν θα βαδίσουν καλύτερα. Τόλμησε να πάρεις τις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου και στηρίξου στους ανθρώπους που σε αγαπούν και μπορούν να σε βοηθήσουν, είτε οικονομικά είτε ψυχολογικά.

Αισθηματικές
Στα συναισθηματικά, θα νιώθεις έναν έντονο εκνευρισμό, θα πιεστείς πολύ από τις υποχρεώσεις σου και θα βγάλεις γκρίνιες στο ταίρι σου. Φρόντισε μόνο να είναι μετρημένες για να μην έρθεις αντιμέτωπη με ακραίες συμπεριφορές που δεν θα ξέρεις πώς να διαχειριστείς. Εσύ που δεν έχεις βρει κάποιον να σε ενθουσιάζει στη ζωή σου, ξεκουνήσου από τον καναπέ σου, γιατί η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο ζώδιο της Παρθένου θα σε ευνοήσει για να βρεις αυτό που ζητάς.

Επαγγελματικές
Στον εργασιακό σου τομέα προσπάθησε να είσαι αντικειμενική στην κρίση σου και εξέτασε τις προτάσεις που θα προκύψουν αναλυτικά, για να αποφύγεις τυχόν λάθη του παρελθόντος. Κυρίως, μην είσαι ανυπόμονη και μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις. Καλή εβδομάδα θα είναι αυτή για να επανεξετάσεις και να διορθώσεις αν χρειαστεί κάποια ζητήματά σου, καθώς και να αυξήσεις τα έσοδά σου, γι’ αυτό να είσαι σε εγρήγορση.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή η εβδομάδα έρχεται για να σε ξεκουράσει και να αφυπνίσει την αισιοδοξία σου. Πολλά από αυτά που έχεις ονειρευτεί, τώρα αρχίζουν να αποδίδουν κι εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένη. Τα οικονομικά σου με κάποιον μαγικό τρόπο, αλλά και με τη βοήθεια της Αφροδίτης που παραμένει στο Λέοντα, θα αυξηθούν σημαντικά και αυτό θα σε βάλει σε πειρασμό να ξοδέψεις για περιττά καταναλωτικά αγαθά, που όμως θα σε ανανεώσουν.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσει να ομορφαίνει αισθητά η ζωή σου λόγω μιας ξαφνικής γνωριμίας που θα κάνεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα παρευρεθείς. Οι δεσμευμένες θα περάσετε μία πολύ όμορφη και ευχάριστη εβδομάδα και θα έρθετε πολύ κοντά στο σύντροφό σας. Το πάθος και ο έρωτας πρωτοστατούν και σας φτιάχνουν τη διάθεση.

Επαγγελματικές
Στον εργασιακό σου χώρο, εστίασε στον καλύτερο προγραμματισμό και μελέτησε καλά τις ενέργειές σου πριν κάνεις επαγγελματικές κινήσεις. Θα δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης στη δουλειά σου και θα πρέπει να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Κάποια επαγγελματικά σου σχέδια απαιτούν από εσένα μία πιο σοβαρή και επίμονη διερεύνηση.

Read More

And More