Πανσέληνος Ιουλίου 2015: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου το “μπλε φεγγάρι”;

Στις 31 Ιουλίου -ώρα 13.43- πραγματοποιείται η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα, που ονομάζεται μπλε φεγγάρι. Το φαινόμενο πραγματοποιείται στην 7η μοίρα του Υδροχόου και μας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσουμε νέους τομείς και να εφαρμόσουμε νέες ιδέες και καινοτομίες. Παρόλο που η Πανσέληνος δεν σχηματίζει σημαντικές όψεις, πρόκειται να φέρει εκπλήξεις ή και δυσάρεστες αλήθειες στην επιφάνεια, καθώς στο χάρτη της Πανσελήνου, επικρατεί το τετράγωνο Δία – Κρόνου αλλά και το τετράγωνο Άρη – Ουρανού.

Επιπλέον, την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει στο ζώδιο του Λέοντα από όπου θα σχηματίσει σύνοδο με τον Δία, μια όψη που εντείνει ακόμα περισσότερο τα γεγονότα. Ο συνδυασμός αυτών των όψεων θα επηρεάσει ιδιαίτερα τις σχέσεις που σε κάποιες περιπτώσεις θα διαλυθούν οριστικά ενώ σε κάποιες άλλες θα αποκατασταθούν. Σε κάθε περίπτωση η ειλικρίνεια είναι αυτή που θα καθορίσει τις εξελίξεις, καθώς ο Υδρόχοος που κυβερνάται από τον Ουρανό, φέρνει στην επιφάνεια μυστικά και αποκαλύψεις τα οποία απαιτούν εξηγήσεις. Κάθε προσπάθεια παραπλάνησης θα φέρει το οριστικό τέλος, ενώ αντίθετα η αλήθεια μπορεί να σώσει ό,τι σώζεται.

Όλα τα ζώδια θα πρέπει να προσέχουν το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, ενώ περισσότερο ευνοημένοι είναι οι Δίδυμοι (γεννημένοι γύρω στις 29/5), οι Ζυγοί (γεννημένοι γύρω στην 1/10) και οι Τοξότες (γενημένοι γύρω στην 1/12).

ΚΡΙΟΣ
Το μπλε φεγγάρι που διαμορφώνεται στις 31 Ιουλίου πρόκειται να επηρεάσει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τους στόχους σου, τις φιλοδοξίες σου και το κοινωνικό σου περιβάλλον. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε αυτούς τους τομείς, να κάνεις μια αναδιοργάνωση όπου είναι απαραίτητο, να αποκοπείς από άτομα που δεν σου ταιριάζουν αλλά και να γνωρίσεις καινούρια πρόσωπα που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν τις επόμενες κινήσεις σου. Οι συλλογικές δραστηριότητες αλλά και τα ταξίδια ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Επιπλέον, αν ανήκεις στις singles, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα αξιόλογο άτομο μέσα από το φιλικό σου κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ιούλιος κλείνει με μια Πανσέληνο που διαμορφώνεται στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα επιρροή που σου δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις έναν κύκλο και να κάνεις μια νέα δυναμική αρχή. Αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί είναι τόσο ο τομέας της καριέρας σου όσο και αυτός του σπιτιού και της οικογένειας. Σε αυτούς τους τομείς καλείσαι να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα, να απελευθερωθείς από καταστάσεις που σε πιέζουν και να δημιουργήσεις τα θεμέλια για το καινούριο. Απαλλαγμένη από εμπόδια που φρενάρουν τα σχέδιά σου θα μπορέσεις να βάλεις μακροπρόθεσμους στόχους που σταδιακά θα βελτιώσουν και τα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 31 Ιουλίου πραγματοποιείται στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου και εγκαινιάζει μια εξαιρετικά θετική περίοδο για σένα. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να προγραμματίσεις ένα ταξίδι που θα σε ανανεώσει ή ακόμα και να σκεφτείς την πιθανότητα να εγκατασταθείς σε μια άλλη χώρα. Το μπλε φεγγάρι μπορεί ακόμα να σημάνει την αφετηρία ενός κύκλου σπουδών ή μιας μελέτης που θα επηρεάσει την επαγγελματική σου εξέλιξη. Με λίγη προσπάθεια μπορείς να αναμορφώσεις και τα οικονομικά σου και να εξασφαλίσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Τέλος, όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, το γεμάτο φεγγάρι μπορεί να πυροδοτήσει την επισημοποίηση μιας σχέσης ή ένα νέο έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στις 31 Ιουλίου διαμορφώνεται το μπλε φεγγάρι στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που σε φέρνει αντιμέτωπη με οικονομικές υποχρεώσεις αλλά και με συναισθηματικές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν. Αυτό σημαίνει ότι το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, περά από τις οφειλές που θα χρειαστεί να διευθετήσεις, θα πρέπει να ασχοληθείς και με την προσωπική σου ζωή. Αν μάλιστα έχεις πρόσφατα ψυχραθεί από μια σχέση που σε ενδιαφέρει, ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την αποκαταστήσεις και να κάνεις μια καινούρια αρχή. Αντίθετα, σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά, ίσως πρέπει να διαλυθούν οριστικά. Οι singles, ίσως ενδώσουν σε ένα νέο πάθος που θα δώσει νόημα στη ζωή τους.

ΛΕΩΝ
Ο Ιούλιος τελειώνει με μια δεύτερη Πανσέληνο που διαμορφώνεται στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου. Το επονομαζόμενο μπλε φεγγάρι θα έχει μια ιδιαίτερη επιρροή σε σένα, καθώς θα σε παροτρύνει να ασχοληθείς περισσότερο με τη συναισθηματική σου ζωή και τις σχέσεις σου και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για την πορεία τους. Με τη συμμετοχή του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου, μπορείς να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα και να δρομολογήσεις τις εξελίξεις. Έτσι, δεν αποκλείεται να προγραμματίσεις ακόμα και το γάμο σου ή να απομακρυνθείς οριστικά από σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους. Οι singles του ζωδίου, θα κάνουν μια νέα γνωριμία που θα επηρεάσει το μέλλον τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 31 Ιουλίου, ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας σου και την καθημερινών σου υποχρεώσεων και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και τον τρόπο ζωής σου. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο είναι πολύ πιθανό να δεχτείς νέες επαγγελματικές προτάσεις και να συζητήσεις τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου. Οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το διάστημα θα είναι πολύ σημαντικές, ενώ το γεγονός ότι την ίδια μέρα η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου, μειώνει αισθητά τον κίνδυνο μιας λανθασμένης επιλογής. Σημαντικές αλλαγές θα σημειωθούν και στις φιλικές σχέσεις σου.

ΖΥΓΟΣ
Το μπλε φεγγάρι που διαμορφώνεται την τελευταία μέρα του Ιουλίου αναμένεται εξαιρετικά ευνοϊκό για σένα, αφού πραγματοποιείται στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα μπορέσεις να ξεφύγεις από τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και με άλλες ευχάριστες δραστηριότητες. Αν κάνεις χρήση της άδειάς σου αυτό το διάστημα, θα περάσεις αξέχαστες στιγμές ενώ αν είσαι single δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Το μπλε φεγγάρι επιπλέον ευνοεί και τα επαγγελματικά σου, ειδικά αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στις 31 Ιουλίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, που επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Έτσι, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα αφιερώσεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου στη βελτίωση του προσωπικού χώρου σου και στα μέλη της οικογένειάς σου. Αν αναζητάς μια νέα στέγη ή προγραμματίζεις τη δημιουργία της δικής σου οικογένειας, τώρα μπορείς να βρεις το ιδανικό μέρος. Δεδομένου ότι η Σελήνη κυβερνά τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, δεν αποκλείεται και η μόνιμη εγκατάστασή σου στο εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το μπλε φεγγάρι που διαμορφώνεται στις 31 Ιουλίου αποτελεί έναν καλό οιωνό για σένα, αφού σου δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, να κάνεις σημαντικές γνωριμίες αλλά και να ταξιδέψεις σε όμορφα μέρη. Το επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται γεμάτο ευχάριστα γεγονότα και εκπλήξεις που θα ομορφύνουν τη ζωή σου. Αν μάλιστα ανήκεις στις singles, ένας νέος έρωτας πρόκειται να εξάψει το ενδιαφέρον σου. Αν πάλι διατηρείς ήδη μια σχέση, μια ρομαντική απόδραση με το σύντροφό σου θα δυναμώσει τον έρωτά σας και ίσως δρομολογήσει νέες εξελίξεις. Επιπλέον, ιδιαίτερα σημαντικές θα αποδειχθούν τυχόν επαφές ή συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο άξονας των οικονομικών σου είναι αυτός που ενεργοποιείται από την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 31 Ιουλίου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να αναλύσεις τα έσοδα και τα έξοδά σου και να προγραμματίσεις μια καλύτερη διευθέτηση που θα μειώσει τις απώλειες. Το μπλε φεγγάρι θα κάνει πιο έντονη την αίσθηση της ασφάλειας που σου προσφέρει ένα σταθερό εισόδημα, γεγονός που μπορεί να σε παροτρύνει ακόμα και σε μια “σίγουρη” επένδυση. Το γεγονός ωστόσο ότι ο πλανήτης των οικονομικών -η Αφροδίτη- βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή. Εξίσου σημαντική θα γίνει και η συναισθηματική σου ασφάλεια, με αποτέλεσμα να σταθεροποιήσεις μια σημαντική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το μπλε φεγγάρι διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο στις 31 Ιουλίου και σε καλεί να κλείσεις κάθε εκκρεμότητα με το παρελθόν, να θέσεις νέες προτεραιότητες και να αποκαταστήσεις την ψυχική σου ισορροπία και τις σχέσεις σου. Με τη βοήθεια του Ερμή, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να πάρετε από κοινού αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας. Δεδομένου ότι την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει στο ζώδιο του Λέοντα, ενισχύεται η πιθανότητα να ενδιαφερθείς και για την αποκατάσταση μιας σχέσης που έχει κλονιστεί. Ανάλογα περιστατικά μπορούν να συμβούν και στις σχέσεις σου με συναδέλφους σου ή επαγγελματικούς συνεταίρους.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιούλιος τελειώνει με μια Πανσέληνο που διαμορφώνεται στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που σου δίνει την ευκαιρία να απαλλαγείς για λίγο από τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Είτε έχεις τη δυνατότητα να κάνεις διακοπές, είτε παραμείνεις στην πόλη, θα μπορέσεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Επιπλέον, μπορείς να προγραμματίσεις τα επόμενα βήματά σου ή και να οραματιστείς νέα φιλόδοξα σχέδια. Το μπλε φεγγάρι είναι επίσης ιδανικό για να ανανέωσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου ή και να αναζωπυρώσεις μια σχέση από το παρελθόν.

Read More

And More