Βιωματικό σεμινάριο για να αποκτήσεις τον έλεγχο της ζωής σου!

Τα Public Συντάγματος και οι εκδόσεις Διόπτρα σας προσκαλούν την Tετάρτη 2 Νοεμβρίου και ώρα 20.30, στο βιωματικό σεμινάριο με την Life & Business Coach, Μάρεα Λαουτάρη-Δεληγιάννη. Μέσα από το σεμινάριο θα διδαχθείτε πώς να αποκτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας, σύμφωνα με τις τεχνικές του Best Seller συγγραφέα Anthony Robbins.

Γνωρίστε πώς μπορείτε να αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε και πώς να επαναπρογραμματίσετε το μυαλό σας σε μερικά λεπτά μέσα από μια βιωματική παρουσίαση του νέου του βιβλίου “Απεριόριστη δύναμη” από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Η Μάρεα Λαουτάρη Life & Business Coach, Strategic Interventionist μέσα από μια δυναμική βιωματική παρουσίαση μοιράζεται μαζί μας τις αποτελεσματικότερες στρατηγικές και τεχνικές όπως τις διδάχτηκε η ίδια από τον δασκαλό της Anthony Robbins και το νέο του βιβλίο “Απεριόριση Δύναμη”, με στόχο να αποκτήσουμε τον έλεγχο σε όλους τους τομείς της ζωής μας: τη συναισθηματική, νοητική και σωματική μας κατάσταση, τις σχέσεις, την καριέρα και τα οικονομικά μας.

Για τον Anthony Robbins αυτό το βιβλίο είναι η νέα επιστήμη της προσωπικής επιτυχίας. Για εσάς θα είναι ό,τι καλύτερο σας έχει συμβεί. Γίνε λοιπόν ο μαέστρος της ζωής σου µε τον #1 συγγραφέα Best Sellers των New York Times

Συμμετέχουν οι: Θάνος Μπελαλίδης, Empowerment Coach, Public Speaker και Σάββας Χριστοφή, Senior Leader-Tony Robbins Organization, οι οποίοι θα μοιραστούν την δική τους εμπειρία με τον κορυφαίο και πρωτοπόρο “δάσκαλο”, Άντονι Ρόμπινς.

Η Μάρεα Λαουτάρη-Δεληγιάννη, Strategic Intervention Coach και ιδρύτρια της εταιρίας 1+1=2 Life and Business Coaching έχει ως στόχο να υποστηρίζει τους ανθρώπους να απολαμβάνουν την πρόοδο στη ζωή και τις σχέσεις τους, την επιτυχία στους στόχους τους και την ισορροπία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει περισσότερους από 1000 ανθρώπους να διαχειριστούν προσωπικά και επαγγελματικά θέματα και να εξελιχθούν στη ζωή τους μέσα σε μόλις 90 ημέρες.

Έχει πολύχρονη εμπειρία ως στέλεχος στρατηγικής εταιρικής επικοινωνίας μεγάλων πολυεθνικών στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Coca-Cola, Rolls-Royce) και είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Επικοινωνία (Manchester University, Αγγλία). Έχει πιστοποιηθεί στο San Diego ως Life & Business Coach, Strategic Interventionist από τον master Coach Tony Robbins και την ψυχοθεραπεύτρια Cloe Madanes ενώ παρακολουθεί πολύ τακτικά νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια τους. Επίσης παρακολουθεί σεμινάρια από τους NLP Richard Bandler και τον Paul McKenna, τον Georges Philips και άλλους μεγάλους δασκάλους στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης.

Συνεντεύξεις της Μάρεας Λαουτάρη έχουν παρουσιαστεί σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές ενώ άρθρα και συνεντεύξεις της έχουν παρουσιαστεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό ενημερωτικό Τύπο.

Read More

And More