Σεμινάρια διαλογισμού! Μάθε περισσότερα για την τεχνική που θα σε βοηθήσει να “καθαρίσεις” το μυαλό

Το μυαλό μας βρίσκεται σε διαρκή κίνηση. Είναι σημαντικό να μπορούμε να κάνουμε μια παύση, να σιγάσουμε το νου μας, να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να έρθουμε σε επαφή με όλη την εσωτερική μας σοφία και δύναμη. Έτσι μπορούμε να βιώσουμε περισσότερη ηρεμία και ψυχική ανάταση στην καθημερινότητά μας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε ότι θέλουμε να επιτύχουμε.

Πνευματικότητα δε σημαίνει να ντυθούμε με άσπρους χιτώνες και να βγούμε να αγκαλιάζουμε δέντρα. Δεν το κρίνω, δεν το απορρίπτω αλλά δεν είναι για μένα. Τουλάχιστον όχι τώρα… (Ποτέ μη λες ποτέ). Η πνευματικότητα δεν είναι κάτι έξω από τις υλικές η σωματικές μας απολαύσεις ή ανάγκες. Γιατί να μην τη γειώσουμε λίγο; Γιατί να μην τη βάλουμε στην καθημερινότητά μας;. Είμαστε φτιαγμένοι από ύλη και πνεύμα. Καλά θα Κάνουμε να φροντίσουμε και για τα δύο. Ένας εξαιρετικός τρόπος να το κάνουμε αυτό είναι ο διαλογισμός.

Ο διαλογισμός μας βοηθάει να απαλλαγούμε από αρνητικές επιρροές του νου, να καλλιεργήσουμε θετικές προθέσεις και εμπειρίες και να απολαύσουμε το εδώ και τώρα. Ακόμα και με τρία λεπτά την ημέρα μας επιτρέπουν να βρίσκουμε το κέντρο μας, να επιτυγχάνουμε βαθύτερα επίπεδα χαλάρωσης και συγκέντρωσης και να ερχόμαστε σε επαφή με το σώμα και τα συναισθήματά μας. Έτσι γινόμαστε πιο συνειδητοί στις αντιδράσεις μας, απελευθερώνουμε την δημιουργικότητά μας, μειώνουμε το στρες και να βελτιώνουμε την ποιότητα της ζωής μας.

Ο διαλογισμός είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στο πνεύμα αλλά και στο σώμα σας. Βελτιώνει όλα τα συστήματα του οργανισμού και χαρίζει έως και περισσότερα χρόνια ζωής. Ο διαλογισμός, ακόμη, μπορεί να νικήσει το στρες, την αϋπνία και την κατάθλιψη, να χαμηλώσει την αρτηριακή πίεση και την παραγωγή στρεσογόνων ορμονών όπως η κορτιζόλη και η αδρεναλίνη, να βελτιώσει το ανοσοποιητικά σύστημα. Και κάτι πιο σέξυ… αυξάνει την παραγωγή της αντιγηραντικής ορμόνης DHEA!

Το σπουδαιότερο όφελος κατά τη γνώμη μου όμως είναι ότι χαρίζει ηρεμία στο μυαλό και μας επιτρέπει να έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων.

Για μια εισαγωγή στον διαλογισμό και το coaching μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο Still Your Mind”, τη Δεύτερα 30 Ιουνίου 2014, 7.00 – 9.30 μ.μ., στο Thission Lofts, Διαμέρισμα Γ4, Πειραιώς 123, Κάτω Πετράλωνα.

Εισηγητές: Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου & Θόδωρος Κυριακός ψυχοθεραπευτής, ειδικευμένος στην πνευματική καθοδήγηση και τον διαλογισμό

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 210 6403430 – info@lifecoachinggreece.gr
(Είσοδος 60€)

Read More

And More