No strings attached! Ένας άντρας δηλώνει ότι θέλει να μείνει μόνος του το καλοκαίρι. Γιατί;

Προχθές άνοιξα την ντουλάπα για τα τελευταία κρυμένα καλοκαιρινά και ανακάλυψα τις αγαπημένες μου σαγιονάρες. Πόσο μου είχαν λείψει όσο καιρό ήμασταν μαζί! Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα που είχες “φάει” και δεν με άφηνες να τις φοράω! Φέτος λοιπόν θα ‘χει διχαλωτή σαγιονάρα, λουλουδάτο πουκάμισο και τάβλι μέχρις εσχάτων! Γιατί είμαι μόνος! Και μπορώ επιτέλους να περάσω το καλοκαίρι όπως θέλω εγώ! Γιατί αγαπημένε Στράτε (ο Διονυσίου ντε…) αυτή τη φορά θα αντιστρέψω το στίχο και θα πω: “Καλύτερα μονάχος και γνωστικός, παρά μαζί σου και τρελός”!

Το καλοκαίρι, το σεξ* και το ούζο θέλουν ποικιλία (*το σεξ πάντα με προστασία!)
Πες μου ειλικρινά! Αν εκεί που καθόσουν για ουζάκι με την παρέα σου, σου έφερναν για ποικιλία μια πιατέλα μόνο με πατάτες τηγανητές δεν θα ξενέρωνες; Ή για να το πω στη γλώσσα σου! Αν άνοιγες την ντουλάπα σου και έβλεπες μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια δεν θα αισθανόσουν βαριά κατάθλιψη; Α, να γεια σου….

Αυτό λοιπόν σκέφτηκα κι εγώ και ένα χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό μου, που αυτό το καλοκαίρι δεν θα έχω κάθε βράδι κάποια να με περιμένει με το βλέμμα στο ρολόι. Και για καλή μου τύχη, η προσφορά είναι τόσο μεγάλη που τύφλα να έχει ο Δον Ζουάν! Ευκαιρία να… ξεσκονίσω και τις γνώσεις στο σεξουαλικό τομέα. Ή όπως λέει ένα φίλος και το ασπάζομαι τυφλά: “Παστίτσιο, παστίτσιο κάποια φορά θέλεις να δοκιμάσεις και γιουβετσάκι”!

Επανασύνδεση με την παλιά καλή σχέση με το χρόνο… Δηλαδή ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!
Θέλω επιτέλους να μην πρέπει να φτιάχνω πρόγραμμα ημέρας, εβδομάδας, χρόνου και ζωής για να ξέρεις κι εσύ πότε θα πας κομμωτήριο. Ούτε να σκέφτομαι πως μπορεί να μην μπορούμε να πάμε για μπάνιο το Σάββατο αφού είσαι αδιάθετη. Γουστάρω να λέω “θα τα πούμε” και να μην συμβαίνει ποτέ! Να πω “Θα σε πάρω αργότερα” και να μην είμαι συνέχεια με την αίσθηση σαν να ξέχασα το θερμοσίφωνα ανοικτό! Ότι κάτι έχω να κάνω… Όχι από καψόνι. Απλά από μια αίσθηση Θεσσαλονίκης (Χαλαρά!) στο αίμα που θέλει κάθε άνδρας να ζήσει. Μια ησυχία και μια ηρεμία που δεν μπορεί να έχω με τίποτα αν είμαι σε σχέση…

Επειδή θέλω κι εγώ να το παίξω extreme Σόμερ!
Χρόνια τώρα θέλαμε να διασχύσουμε το φαράγγι της Σαμαριάς, αλλά είχαμε ένα πρόβλημα. ΕΣΕΝΑ! Γιατί υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσει η φύση, κοπέλες που βάζουν κάτω 10 βουτυρομπεμπέδες από μας και που γυμνάζονται όσο εμείς. Όμως, για ένα περίεργο λόγο (σχεδόν) κάθε φορά που αποκτούν αγόρι, αποκτούν και τις ιδιότητες του ασθενούς φύλου. Θα ξεχάσω που ήθελες να σε πάρω στην πλάτη μετά από το γάμο του φίλου μας στο νησί, επειδή σε είχε χτυπήσει το τακούνι και δεν μπορούσες να περπατήσεις; Έτσι φέτος θα κάνω τον… προγραμματισμό μου χωρίς γυναικείες επιπλοκές!

Για να θυμηθώ τα παλιά…
Το ξέρω πως μερικά πράγματα είναι για συγκεκριμένες ηλικίες. Αλλά πεθύμησα μια βόλτα με τα φιλαράκια σε εκείνα τα μαγαζιά που δεν μπορείς να πας ποτέ αν είσαι δεσμευμένος! Σε εκείνα τα μπαράκια που πάνε μόνο άντρες… Κατάλαβες! Για να γελάσουμε, να γίνουμε πάλι πιτσιρίκια που έμπαιναν με το κρυφό γελάκι στο μαγαζί και διασκέδαζαν σαν 5χρονα. Δεν είναι χυδαίο… Είναι ο τρόπος ενός μεγάλου αγοριού να διασκεδάσει!

Α, και για να μην νομίζεις πως αποτρελάθηκα και θέλω να καταλήξω σαν τον “φτωχό και μόνο καουμπόι” που πετάει τάπες για να γίνει το ουίσκι στο Τένεσι των ΗΠΑ το ξεκαθαρίζω. Όχι δεν έχω κάνει όνειρο ζωής να ζήσω μόνος ως τα βαθιά γεράματα. Όμως όσο παραμένω εργένης, σκοπεύω να το εκμεταλλευτώ. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται και από εσένα αν θα είσαι εκείνη που θα με κάνει να αφήσω την θαλπωρή της μοναξιάς για μια αγάπη για το καλοκαίρι! Ε;

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αυτό που περιγράφεις λέγεται κόμπλεξ και φοβία δέσμευσης. Κάτι έχεις μπερδέψει. Φιλικά, Έλενα

  2. einai mia upokeimeniki apopsi xwris na simainei oti einai k i sosti …..

  3. Εαν αισθάνεσαι έτσι Λευτεράκι, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις σχέση. Κάτσε μονος σου για να μην στερηθείς τίποτα από όλα αυτά.

  4. Χωρίς παρεξήγηση αλλά στα κείμενα σου το παίζεις πολύ ελεύθερος και καταντάνε να είναι στερεοτυπικά. Η άλλη άποψη, εκείνη του άντρα ενδιαφέρει πολύ τις γυναίκες αλλά η αναγνώστρια νιώθει ότι την κράζεις όταν διαβάζει, όχι ότι μαθαίνει κάτι διαφορετικό για να βελτιωθέι στη σχέση της με το άλλο φύλο. Φιλικά και εγώ, Αναστασία.

  5. Νομίζω ότι έχεις παρεξηγήσει πολύ τις γυναίκες. Κι εμείς μπορούμε να διασκεδάσουμε και να φερθούμε σαν παιδιά και να περάσουμε ωραία και με ένα ζευγάρι παπούτσια… Αλλά το όριο δεν πρέπει να χάνεται, μήπως εσείς χάνετε το μέτρο κάποιες φορές??

  6. Δυστυχώς, κάπως -ή ακριβώς-έτσι δημιουργούνται τα σύγχρονα πρότυπα.Οι προσωπικές ιστορίες δημιουργούν αυθαίρετους γενικευμένους κανόνες. Είναι αναγκαίο όταν μας δίδεται δημόσια πένα, να είμαστε προσεχτικοί σε ό,τι υποστηρίζουμε.

  7. Γράφεις πολύ στερεοτυπικά και θέλεις να βγάλεις ένα δήθεν φιλελεύθερο στυλ. Καμιά φορά το ύφος της γραφής σου βγάζει και μία απέχθεια και υποτίμηση προς τις γυναίκες. Πρόσεξέ το.
    Δημοσιεύστε το παρακαλώ. Κάθε σχόλιο είναι για βελτίωση και όχι για να χαλάσουμε την ωραία εικόνα της σελίδας σας.

  8. η ανωριμότητα σε όλο της το μεγαλείο!!!αν είναι τόσο σημαντικό να παίζει κάποιος τάβλι με τους φίλους του με τις ώρες,να παίζει βιντεοπαιχνίδια μέχρι το πρωί για να κάνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο,να πηγαίνει με τα κολλητάρια σε ”εκείνα τα μαγαζιά” που δεν μπορεί να πάει όταν είναι δεσμευμένος και να κάθεται να κοιτάει σα λιγούρης δεκαπεντάχρονος τις γυναίκες και το σόου τους,τι να πω!ας το κάνει αλλά όταν ωριμάσει μπορεί να είναι αργά και τότε όντως να καταλήξει σαν τον φτωχό και μόνο καουμπόι που πετάει τάπες για να γίνει το ουίσκι στο τένεσι των η.π.α.!!!

  9. εχω βαρεθεί να βλέπω τα κομπλεξικά σου άρθρα… παλιά υπήρχε μια κατηγορία γυναικών που όλοι χαρακτηρίζαμε ως χαζογκόμενα…..δυστυχώς το ”μοντέλο” εξελίχθηκε και τώρα έχουμε και τον χαζογκόμενο… γράφει και άρθρα … ΤΡΑΓΙΚΟΣ!!!

  10. Βασικα, αυτο που καταλαβαινω εγω απο το αρθρο ειναι οτι ειχε εναν δυσκολο χωρισμο και τωρα διαπιστωνει οτι ενιωθε πολλη καταπιεση. Ενταξει, δεν χρειαζεται να τα παιρνουμε προσωπικα οι γυναικες αυτα. Οσον αφορα το παστιτσιο παστιτσιο και μετα γιουβετσι, ισχυει για ολους μας, ανδρες και γυναικες, οτι η ρουτινα κανει κακο. Επιλεγουμε ομως να ειμαστε με καποιον και προσπαθουμε να ανανεωνουμε την σχεση. Αλλιως, μπορουμε και να φυγουμε, δε μας κραταει κανενας με το ζορι, ποτε.

  11. μαλλον υπηρξες με καταπιεστικες γυναικες…..ολα αυτα μπορεις να τα κανεις (εκτος των οργιων) εχοντας σχεση. μαλλον πρεπει απο την αρχη να στρωνεις τη σχεση σου και να ξεκαθαριζεις τα θελω σου….παρα να γκρινιαζεις αργοτερα.

  12. diavasa to arthro sou kai thimithika arketous anorimous filous pou exo… ama den sou aresei na eisai se sxesi den xreiazetai na eisai…den sto epivalei kaneis…gia auto min to parousiazeis les kai kapoios sto epevale…episis tin idia eutuxia pou niotheis esi legontas ola auta mporei na niothei kai i antistoixi kopela…min nomizete oi antres oti mono eseis apeleutheroneste apo mia sxesi…polles fores isxuei kai gia emas to idio…kai telos an protimas to wow apo mia anthropini epafi (ginaikia i antriki, erotiki i oxi)..lipamai agapite mou gia ta psixologika kena pou sou afisan oi goneis alla einai kairos na xekiniseis psixotherapeis!! good luck!!

  13. Όποιος θέλει το πολλά, χάνει και τα λίγα Λευτέρη μου.. Για να τα λές όλα αυτά σημαίνει ότι στη ζωή σου δεν έχεις γνωρίσει φυσιολογική κοπέλα για σχέση, παρα μόνο κομπλεξικές που δεν σε αφήνουν να πάς ούτε στην τουαλέτα που λεει ο λόγος, ή ότι απλά είσαι αχόρταγος και δεν ευχαριστιέσαι με τίποτα… Αυτό που κάνεις στην ουσία όμως, είναι ότι δεν ζείς τη ζωή σου όπως σου έρχεται και να εκτιμάς ότι έχεις, με αποτέλεσμα να χαλάς τον εαυτό σου σκεπτόμενος όλα αυτά που νομίζεις οτι χάνεις. Αν βρείς τη κοπέλα που θα κολλήσεις μαζί της και θα κόψεις τις ηλίθιες σκέψεις, τότε θα τα καταλάβεις καλύτερα όλα αυτά και ποιο είναι το νόημα της ζωής.. Αλλιώς μπορείς να μείνεις για μια ζωή με τους φίλους σου και να περιφέρεσαι διασκεδάζοντας με αυτά που νομίζεις ότι είναι η ευτυχία σου… Καλή τύχη σου εύχομαι ότι κι αν κάνεις στη ζωή σου και καλά μυαλά!

  14. βλέπω τις γυναικες να σκούζουν στα σχόλια, ας πρόσεχαν κι ας έχουν το νού τους, τα… καλύτερα δεν ήρθαν ακόμα. Αν συνεχίσουν έτσι άντρα θα βρίσκουν μόνο για μια νύχτα κι αν κι όσο για οικογένεια…. ξεχάστε την. Αρκετά πια και με σας και με τα μωρά σας και με τις απaιτήσεις σας και με τα φεγγάρια σας.

  15. an enas antras thelei na ta kanei ola auta as katsei monos tou. kamia dn tha ton ithele oute gia sxesi, oute gia oikogeneia oute gia tpt! as exei ta kotsia na to eksigisei anoixta se mia gunaika kai na pei tis protheseis tou kai na dei poses tha katsoun an tis ***…KAMIA! alla oloi dn exete ta kotsia na to kanete kai lete vlakeies kai paramuthia mpas kai kataferete tpt..kai erwtw: an mia gunaika ithele na kanei ta antistoixa alla sta dika tis endiaferonta (p.x. gomenotsarkes, one night st, shopping till she s etc) pws tha ti xaraktirizate? gt katantisame na milame pia gia auti tin perivoiti eleutheria pou stereitai o antras enw stereotupika kai entelws adika auti tin eleutheria ti stereitai i gunaika kai sas ksenerwnei ki apo panw mia tetoia sumperifora, ti xaraktirizete eleutherwn ithwn kai oxi protupo tis mellontikis manas twn pidiwn sas! Emas dld i diki sas prepei na mas ftiaxnei?? oxi, i antriki sumperifora pou perigrafeis dn einai to protupo tou mellontikou patera twn paidiwn mas kai dn ti dexomaste! ELEOS dld!

  16. σε διαβαζω σχετικα σπανια. σου γραφω σπανιοτατα (αυτη ειναι η πρωτη φορα). δε διαβαζω τα αρθρα σου ολοκληρα γιατι λενε πανω κατω τα ιδια. και ξερεις τι εχω καταλαβει? πως ουτε τα πιστευεις αυτα που γραφεις ουτε τα εννοεις.. την εχεις δει κατι carrie απο το sex the city απο την αντιθετη πλευρα φυσικα. και προσπαθεις να κανεις μια δουλιτσα για να βγαλεις το νοικι σου. δεν εντυπωσιαζει το γραψιμο σου, δεν ειναι δυνατο, δε βγαζει αληθειες και του λειπει το wow factor. σκεψου λιγο εξω απο το κουτι και σπασε τα στερεοτυπα της γραφης σου γιατι you know what? τα χουμε ξανακουσει, ξαναδιαβασει και δε συμμαζευεται. και τωρα που εκανα το διαλειμματακι μου καιρος να ξαναγυρισω στη δικη μου σοβαρη γραφη. αν ξερεις τι παει να πει αυτο…

  17. δεν αμφιβαλλω οτι τα πιστευεις αυτα που γραφεις, ουτε θα συμφωνησω με τις προηγουμενες που σε εκραξαν….αυτα πιστευεις και δικαιωμα σου…..απλα θα σου ευχηθω να βρεις αυτην με την οποια πραγματικα θα ταιριαζεις…..μονο τοτε καταλαβαινεις…..και θα περνας τοσο ωραια που θα προτιμας να ειστε μαζι αποτι με τους φιλους σου…….οχι με το ζορι, ουτε με γκρινιες και καταπιεσεις, απλα και ομορφα οπως το ελκηθρο πανω στο χιονι (ως τωρα σε κοβω για μηχανακι σε χωματοδρομο)

  18. Πέρα απο το γεγόνος οτι οι αντιλήψεις σου είναι πέρα για πέρα στερεοτυπικές και παραπέμπουν σε Ελλανάρα δεκαετίας ΄50 που παίζει πρέφα στον καφενέ, εδώ πρέπει να τονίσουμε οτι η συγκεκριμένη νοοτροπία(ποικιλία,χομπι,φίλοι/φίλες) δεν αποτέλει μονοπώλιο των αντρών..όπως υπάρχουν άντρες σαν εσένα υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εθιστεί στο εφήμερο προφασιζόμενες αντίστοιχους λόγους..επομένως δεν είναι θέμα φύλου αλλά ανθρώπου..και δυστυχώς τέτοιοι άνθρωποι σαν εσένα δεν είναι για πολλά και καλό είναι να γίνονται ξεκάθαροι εξ΄αρχής και να απευθύνονται σε άτομα του ιδεολογικού τους επιπέδου..πάντως,απογοητευτικό που εν έτη 2014 εξακολουθούν να υπάρχουν τέτοιες σωβινιστικές νοοτροπίες και γράφουν κιόλας…get a life!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More