Ένας άντρας σχολιάζει την κυτταρίτιδά σου, τα ψωμάκια σου… τις ατέλειές σου γενικότερα!

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, ποια είναι η ομορφότερη από όλες; Δεν απαντά, γιατί δεν απαντά; Μα, φυσικά γιατί αν ρωτήσεις μία-μία τις γυναίκες δεν πρόκειται να πιστέψουν μέσα τους πόσο όμορφες είναι. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πάντα βρίσκουν στην άλλη απέναντί τους αυτό το κάτι που τους λείπει για να… αγγίξουν την τελειότητα! “Κοίτα τι ωραία πόδια έχει αυτή; Εγώ πήρα από τη μάνα μου… Τα πόδια μου είναι κοντά”, “Που να φορέσω εγώ τέτοιο bikini, με αυτή την κοιλιά” και άλλες τέτοιες φιλοφρονήσεις για τον εαυτό σου… Σου έχω νέα! Το τέλειο είναι βαρετό και οι μικρές ατέλειες το αλατοπίπερο της ζωής.

Γιατί βασανίζεσαι έτσι; Πώς γίνεται να σε ταλαιπωρεί τόσο κάτι το οποίο εγώ -που, πως να το κάνουμε, είμαι και ο άμεσα ενδιαφερόμενος- δεν θα παρατηρούσα ίσως ποτέ αν δεν μου το τόνιζες μέρα νύχτα;

TO ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Κλισέ, λαϊκό, κι όμως είναι αλήθεια. Προσπάθησα τόσο πολύ να σε πλησιάσω, να σε κάνω να με κοιτάξεις. Και μάλιστα θυμάμαι τότε, με παίδεψες ουκ ολίγες ημέρες για να “πέσεις”! Τι είναι αυτό που σε κάνει να βγάζεις τις ανασφάλειες για την εμφάνισή σου τώρα που είμαστε πια μαζί; Για ποιο λόγο πιστεύεις θα μπορούσαν να με πειράζουν μια-δυο μικρές ατέλειες στην εμφάνισή σου;

Ωραίο το παρεό, αλλά δεν είναι κολλημένο πάνω σου
Κατεβαίνουμε στην παραλία και έχεις φορέσει το ολοκαίνουριο μαγιό σου. Ένα φαρδύ ψάθινο καπέλο, γυαλιά ηλίου και το υπέροχο χρωματιστό παρεό σου. Κάνεις μια βουτιά, σκουπίζεσαι και τρέχεις να ξανατυλίξεις τον “προστάτη” σου γύρω από τη μέση. ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ! Σε πληροφορώ λοιπόν πως ο άνδρας δεν γνωρίζει καν τη λέξη, πριν του την εξηγήσεις αναλυτικά εσύ. Όχι δεν είμαι στραβός. Μπορεί όντως να έχεις λίγη κυτταρίτιδα, αλλά μην τρελαίνεσαι. Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση μπορεί να πείσει και τον πιο απαιτητικό άνδρα πως είναι τέλεια!

Ο μύθος του μεγάλου… στήθους
Μπορεί το 90% των ανδρών να φαντασιώνονται πλούσιο, αβυσαλέο στήθος, ναι. Μπορεί το μάτι να πέφτει σε ένα γεμάτο ντεκολτέ, όχι όμως ότι θα σε αφήσω επειδή το στήθος σου δεν είναι τεράστιο. Είμαι μαζί σου για αυτό που είσαι. Κανένας άντρας δεν θα χώριζε τη γυναίκα που αγαπάει επειδή το στήθος της δεν έχει το τέλειο για εκείνον μέγεθος.
Σταμάτα λοιπόν να ρίχνεις την ψυχολογία σου και σταμάτα να σκέφτεσαι πλαστικές επεμβάσεις. Άλλωστε πλαστική κούκλα μπορώ να αγοράσω ανά πάσα στιγμή… Αν με πιάνεις!

Το σεξ με σβηστό το φως. Και έρχομαι στο πιο χαρακτηριστικό σύμπτωμα γυναίκας που την απασχολούν οι ατέλειές της. Την πρώτη φορά που βρεθήκαμε στο κρεβάτι μαζί μου είχε κάνει εντύπωση. Πάθος της πρώτης φοράς, έξαψη της στιγμής και ανυπομονησία να σε γδύσω επιτέλους.

Κι εκεί που ξεκινάω να ξεκουμπώνω το πουκάμισό σου, πετάγεσαι σαν ελατήριο και κλείνεις το φως. Κι από το φως της “Αποκάλυψης” να πέφτω στο σκοτάδι. Πέρασε πολύς καιρός για να μου πεις πως κλείνεις το φως για να μη δω τα ψωμάκια σου…. No Comment!

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ
Στο δια ταύτα είναι καιρός να καταλάβεις πως ένας άνδρας εφόσον έχει αποφασίσει να είναι δίπλα σου, το κάνει έχοντας “ζυγίσει” όλες τις παραμέτρους. Σάμπως δηλαδή ο έρωτας είναι προορισμένος μόνο για μοντέλα; Για όμορφους, αψεγάδιαστους άνδρες με τέλειους κοιλιακούς και υπέροχα ζυγωματικά και γυναίκες με αναλογίες 80-60-80 και σαρκώδη σαγνευτικά χείλη;

Δεν είπα να μην προσέχεις τον εαυτό σου. Δεν ισχυρίστηκα ποτέ πως αν κάποια στιγμή νιώσω πως παραμελείς την εμφάνισή σου δεν θα ενοχληθώ. Γουστάρω όταν σε βλέπω να κουβαλάς 2 βαλίτσες καλλυντικά και άλλες δύο ρούχα κι ας σε κοροϊδεύω. Νιώθω όμορφα να σε πιάνω από το χέρι στο δρόμο για το μπαράκι και εσύ να αναδύεις υπέροχο άρωμα, ενώ το πρόσωπό σου λάμπει! Από εκεί και πέρα, δεν θέλω να σε βλέπω να πιέζεσαι. Να τρελαίνεσαι για κάτι το οποίο δεν είναι άλλωστε στο χέρι σου 100%. Ξέχνα τα όλα! Εγώ ούτε που τα θυμάμαι…

Για μένα δεν είσαι αυτή η ενοχλητική για σένα κυτταρίτιδα. Για μένα είσαι εσύ!
Του Λευτέρη Σαββίδη

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. entaxei tn agpw aytn tn an8rwpo,t leei gamata k oi antres etci skeftontai…to exw syzhthsei me arketous,t pan einai aytopepoi8hsh k as exme k mia ateleia!!

  2. Σε καμια περιπτωση δεν σκεφτομαστε ετσι. μπορει οταν ειμαστε με μια γυναικα και την αγαπαμε να παραβλεπουμε τις ατελειες της, ομως αυτο δεν σημαινει οτι δεν τις βλεπουμε. και δεν λεω οτι εμεις ειμαστε τελειοι και θελουμε και την γυναικα τελεια, ομως τις ατελειες τυπου κυτταριτιδα ειδικα τωρα το καλοκαιρι στην παραλια και τις βλεπουμε και τις σχολιαζουμε αμα δεν εχουμε κατι καλυτερο να κανουμε και βαριομαστε. οπως και οι γυναικες κανουν το ιδιο αντιστοιχα σε μας. το λαθος ομως που κανουν οι γυναικες ειναι πως κλεινοντας το φως νομιζουν πως δεν φαινεται τιποτα . αλλα αφου ξερουμε το σωμα τους, ξερουμε και που”κρυβονται” οι μικρες ή οι μεγαλες ατελειες τους. Για να ειμαστε ομως μαζι σας σημαινει οτι σας εχουμε επιλέξει γιατι μας αρεσετε! καμια γυναικα η αντρας δεν ειναι τελειος εκτός απο τα μοντελα! αφου δεν εχεις τις αναλογίες μοντέλου, αγαπησε τον εαυτο σου οπως είναι γιατι μονο ετσι θα σε αγαπησουν και οι αλλοι.

  3. ειναι γελοιο να ενδιαφερει καποιον αν εχει κυτταριτιδα μια κοπελα ή οχι. σχεδον ολες οι γυναικες σε αυτον τον κοσμο εχουν. So what? ε και? τι εγινε? πραγματικα ομως, ποιο ειναι το προβλημα? σιγα το πραγμα ρε κοριτσια, εχετε κυτταριτιδα κ κατι τρεχει στα γυφτικα. ειναι ΑΣΗΜΑΝΤΟ. ΑΔΙΑΦΟΡΟ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ζητημα. μην ασχολειστε καν. φροντιστε τον εαυτο σας διοτι θελετε την καλυτερη του εκδοχη, για να νιωθετε ομορφα κ μεσα κ εξω αλλα χωρις εμμονες, ετσι χανετε το παιχνιδι. κ μονο το γεγονος οτι ενας αντρας εχει καταφερει να σας εχει διπλα του ειναι ηδη “νικη”, σιγα μην τον ενοχλει το κιλο που πηρατε ή η κυτταριτιδα.

  4. αντρεα θα σου πω κατι. Την κυτταριτιδα δεν την βλεπουν ολοι οι αντρες. την κυτταριτιδα την βλεπουν αυτοι οι οποια ασχολουνται στο επαγγελμα τους με την ομορφια της γυναικας. Για παραδειγμα ενας στυλιστας, ενας κομμωτης,ενας μακιγιερ κλπ. Οι υπολοιποι δεν ασχολουνται καν, δεν τους νοιαζει αν εχουν η δν εχουν. νταξει δεν μιλαμε οταν καποια εχει παρα πολυ γιατι τοτε την σχολιαζουν ολοι. εγω εχω ακουσει οτι στους περισσοτερους αντρες αρεσει η λιγη κυτταριτιδα

  5. Ολοι μας την βλεπουμε την κυτταριτιδα, ανδρες γυναικες, δεν κρυβεται παιδια. το θεμα ειναι οτι κ που την εχετε δεν τρεχει κ τιποτα, πολυ θεμα για το τιποτα. γιατι αφενος ολες οι γυναικες λιγο-πολυ την εχουν κ αφετερου δεν προκειται να φυγει εντελως ποτε. αρα, αφηστε το κολλημα με την κυτταριτιδα κ ασχοληθειτε με τοσο ζηλο με κατι αλλο. αν ο αντρας που σας αρεσει “χαλιεται” με την κυτταριτιδα σας τοτε δωστε του μια μουντζα κ φυγετε, αν και κανενας ισορροπημενος αντρας δεν εχει τετοιο προβλημα

  6. File rea kaneis den einai teleios/a kai ta montela exoun tis ateleies tous ase pou tis vlepeis sta periodika kai me ti voithia tou photoshop ginontai thees.

  7. Για τους άνδρες δεν ξέρω.Προσωπικά παρόλο που είμαι απ τις ‘τυχερές’ και δεν έχω καθόλου κυτταρίτιδα (στο μέλλον θα αποκτήσω που θα πάει :D) ειλικρινά δεν με ενοχλεί καθόλου να βλέπω άλλες γυναίκες να έχουν.Και ούτε κάθομαι να σχολιάζω.Μας έχουν πήξει το μυαλό ότι είναι πια πολύ σοβαρό πρόβλημα και απ το να γράφουν όλη μέρα για αυτό δημιουργούν κόμπλεξ στις γυναίκες που έχουν.Έλεος με τα κιλά και την κυτταρίτιδα.Μας κάνει πόλεμο η gay κοινότητα της μόδας κορίτσια μη μασάτε.

  8. Πραγματικα Λευτερη Σαββιδη, εισαι εκπληκτικος αρθρογραφος!!! Εχω διαβασει κ αλλα αρθρα σου διαδικτυακα εδω στο Tlife αλλα το συγκεκριμενο..τι ν πω! Ολη η τελευταια παραγραφος απλα… respect! Nα ειστε καλα, συνεχιστε την καλη δουλεια!!!

  9. agapite file mou eftia3es thn dia8esh epitelous kai enas pou leei thn alh8eia gia emas alla na 3ereis kati otan mia gunaika milaei gia tis atelies ths 8elei epibebeosei kai 8elei na katalabei oso eipes esu mesa apo auto to keimeno oti oi atelies kanoun thn teliothta se ka8e gunaika kai etsi arxizei na agapaei perissotero ton eauto ths kai na asxoleite me auton

  10. ολα αυτα ειναι τρυπακια στα οποια μας εχουν βαλει για να γινουμε καταναλωτικα οντα. αν δεν ηταν το κερδος και οι βιομηχανιες, η κυτταρίτιδα θα θεωρουταν κατι φυσιολογικο (εφοσον το 99,9 των γυναικων μετα απο καποια ηλικια εχει). σε λιγο θα βαλουν στο παιχνιδι κ τους αντρες….ηδη πουλουν κρεμες αντιρυτιδικες και μπουρδες. ερευνα εδειξε οτι ολα αυτα ειναι κοροιδια και δεν εχουν ουσιαστικο αποτελεσμα.

  11. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!Το αρθρο ειναι απλα υπεροχο……………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καταπληκτικη δουλεια!!!!

  12. exo diavasei ola sou ta arthra kai eilikrina exo na sou pos ola einai etsi opos ta les.dustixos kathomaste kai kollame se pragmata anousia kai pou den exoun kamia simasia.kalo tha itan epitelous na ta vroume oles oi gunaikes me ton eauto mas kai na min epireazomaste apo kanenan.

  13. Από τα καλύτερα άρθρα που έχω διαβάσει… Πόσο δίκιο έχεις σε όλα!!!! Και οταν είσαι με κάποιον άνθρωπο ο οποίος ξέρεις και το βλέπεις με κάθε τρόπο οτι σε αγαπάει πραγματικά τότε τα αντιλαμβάνεσαι όλα όσα αναφέρει το άρθρο!

  14. Ευχαριστώ πολύ πολύ για το άρθρο!!! Μου έφτιαξες την διαθεση!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More