Ένας άνδρας εξηγεί τους λόγους που θέλει σεξ συνέχεια!

Είναι φορές που με κατηγορείς πως έχω το σεξ συνέχεια στο μυαλό μου. Μάθε λοιπόν πως το σεξ είναι για μένα πηγή ευτυχίας, ευεξίας και υγείας. Κι αν δεν με πιστεύεις, τότε άκουσέ τα από τους ειδικούς. Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Χειρουργός, Ουρολόγος-Ανδρολόγος, Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών έχει να σου αναπτύξει όχι έναν, ούτε δύο, αλλά δεκάδες λόγους που το σεξ μας κάνει πιο υγιείς. Εγώ θα σου παραθέσω μόνο μερικούς….

Η χρήση κάνει τη διαφορά… Όσο κι αν σου ακούγεται πρόστυχο, το ανδρικό μόριο χρειάζεται άσκηση. Ειδάλλως ατροφεί και αδυνατίζει!! Ο κ. Κωνσταντινίδης συστήνει τρεις φορές την εβδομάδα. Αν λοιπόν μου κάνεις… “νερά”, τότε το αποτέλεσμα δεν θα αρέσει ούτε σε εμένα, ούτε σε εσένα. Πίστεψε με, όσο κι αν το αρνείσαι το μέγεθος μετράει!

Τονώνει τον ανδρισμό μου! Ακούω συνέχεια γύρω μου πως οι γυναίκες θέλουν τον άνδρα τον σωστό…τον πρόστυχο! Δεν κάνεις όμως κι εσύ κάτι. Το σεξ θα αυξήσει την τεστοστερόνη μου πράγμα που σημαίνει πως θα είμαι πιο γοητευτικός στα μάτια σου. Γιατί όσο κι αν λατρεύεις την διακριτική μου κολώνια, είναι η ανδρική τεστοστερόνη που θα σε ρίξει στην αγκαλιά μου.

Με κάνει καλύτερο άνθρωπο.
Όταν ένας άνδρας κάνει σεξ, γίνεται αυτόματα πιο συμπαθής. Αν λοιπόν σου τη σπάει η συμπεριφορά μου, τότε πρέπει να ενδίδεις περισσότερες φορές στο κρεβάτι. Ο κ. Κωνσταντινίδης επισημαίνει πως η σεξουαλική πράξη αυξάνει μια ορμόνη την οξυτοκίνη, η οποία θα με κάνει πιο γενναιόδωρο – ξέρεις για εκείνα τα prada που είδες και πάντα ήθελες να αποκτήσεις – πιο δοτικό. Και φυσικά όλα αυτά θα με κάνουν πιο… συμπαθή στα γυναικεία σου μάτια.

Για να μην βλέπω εφιάλτες. Μπορεί εσένα να σε εκνευρίζει που πέφτω σε λήθαργο αμέσως μετά το σεξ, όμως είναι κι αυτό μια θετική επίδραση στον οργανισμό μου. Και λέω θετική γιατί μπορεί εσύ να θέλεις να πιάσουμε κουβέντα, όμως ο ύπνος μετά το σεξ είναι για μένα ο πιο χορταστικός. Τα βράδια μετά το σεξ είναι εκείνα που απολαμβάνω πιο εύκολα από κάθε άλλη φορά τη ευχαρίστηση του.

Το πιο ακίνδυνο παυσίπονο.
Μπορεί εσύ να παραπονιέσαι πως έχεις πονοκέφαλο και να με αποφεύγεις, εγώ όμως για να τον διώξω, πρέπει να κάνω σεξ. Η διαδικασία του σεξ σταματά ημικρανίες, πόνους στις αρθρώσεις, μυϊκούς σπασμούς κ.λπ..

Με κρατάει σε φόρμα. Κάθε φορά που πιάνω το μπουκάλι με τη μπύρα βλέπω στο πρόσωπο σου εκείνη την απέχθεια. Εντάξει μπορεί να έχω κάνει κοιλίτσα αλλά δεν φταίει μόνο η μπυρίτσα για αυτό. Αν δεν κάνουμε σεξ συχνά, τότε πως θα κάψω εγώ θερμίδες; Η αερόβια άσκηση που προκαλεί το σεξ στην καρδιά φαίνεται πως καίει θερμίδες.

Για να έχεις τον πιο cool σύντροφο. Έχεις προσέξει το ύφος που παίρνει ένας άντρας αμέσως μετά το σεξ; Εσύ μπορεί να νομίζεις πως είναι από χαζο-περηφάνια για το κατόρθωμα που μόλις έκανα, όμως είναι απλά ο χαλαρός και χωρίς άγχος εαυτός μου.

Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς πόσο γουρούνι είμαι που θέλω συνέχεια σεξ, απλά αναλογίσου πόσο μπορείς να ωφεληθείς και η ίδια από την ερωτική πράξη. Πρώτα και κύρια γιατί θα το απολαύσεις κι εσύ και φυσικά γιατί στη συνέχεια θα έχεις να κάνεις με έναν πιο καλόκαρδο, ανοιχτοχέρη και γλυκομίλητο άνδρα δίπλα σου. Τι λές; Ξεκινάμε;

Toυ Λευτέρη Σαββίδη

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. wraio to arthro!alla de pisteyw pws mono oi antres theloun sunexeia sex.kai oute pws oi gunaikes paraponiountai giauto!isa isa oi gunaikes einai pou ta teleutaia xronia to zhtane pio polu!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More