Ένας άντρας πέφτει για ύπνο, βολεύεται και ξαφνικά σε ακούει: Θέλω αγκαλιά. Ωχ!

Έχω βρει τη θέση που με βολεύει στο αναπαυτικό στρώμα μου! Ανταποκρίθηκα στα ναζάκια σου, πήρα τα φιλιά σου, αλλά είναι ώρα για ξεκούραση! Νιώθω τον Μορφέα να με πλησιάζει γλυκά!
Κι εκεί που θέλω να αφεθώ με όλο μου το είναι στην αγκαλιά του, σε ακούω να μου λες: “Αγάπη μου, δεν θα κοιμηθούμε αγκαλίτσα;”! ΣΙΩΠΗ… ο αέρας λιγοστεύει και το έχω πάρει απόφαση. Πάλι δεν θα κοιμηθώ απόψε… Αν έχω προλάβει να κλείσω τα μάτια για πάνω από 5 λεπτά, μπορεί και να κάνω πως κοιμάμαι. Αν πάλι δεν το “φας” πως αποκοιμήθηκα θα μας πάρει η μαύρη νύχτα.

ΑΝ ΘΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΑΡΕ ΛΟΥΤΡΙΝΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ
Είναι τρυφερό, είναι γλυκό και μπορεί να σε γεμίσει ζωντάνια. Μια αγκαλιά μπορεί να διώξει την ένταση, να παρηγορήσει, να καθησυχάσει. Όλα καλά. Έλα όμως που ο άνδρας νιώθει πάντα λίγο αμήχανα με αυτά! Πάρε για παράδειγμα τις φιλίες. Δυο κολλητές κάθε φορά που συναντιούνται αγκαλιάζονται, φιλιούνται. Εγώ πάλι με τον κολλητό μου δεν τα κάνω αυτά. Έχουμε ενδόμυχα μια τάση να πιστεύουμε πως οι πολλές αγκαλιές και τα φιλιά υπονομεύουν τον ανδρισμό μας. Μπούρδα, δε λέω!
Για να καταφέρεις λοιπόν να με κάνεις να αφεθώ και να χαλαρώσω – χωρίς να έχει προκύψει πριν λιμός, σεισμός και καταποντισμός που θα δικαιολογεί την αγκαλιά – πρέπει να φερθείς έξυπνα.

Αλλά πέρα από το ανδρικό αυτό κόλλημα, υπάρχουν και άλλοι λόγοι που ξινίζω τη μούρη όταν θέλεις σώνει και ντε να με κάνεις μαξιλάρι για να κοιμηθείς. Ε, εδώ που τα λέμε δεν είναι και το πιο απλό πράγμα να κοιμάσαι με έναν άνθρωπο επάνω σου. Με τα χέρια τυλιγμένα γύρω σου και τα δικά μου γύρω σου και δώσε μια στροφή και γύρνα από εδώ. Στρίψε από την άλλη! Αυτό δεν είναι ύπνος, είναι μαρτύριο. Το να ταιριάζουν δύο σώματα, ώστε να συμπληρώνει το ένα το άλλο στο κρεβάτι είναι κάτι σαν να έχεις κερδίσει τον πρώτο αριθμό του λαχείου. Αν πάλι είμαστε από τα εκατομμύρια των ανθρώπων που δεν έχουν κερδίσει ούτε ευρώ σε τυχερά παιχνίδια, θα πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο για να μπορέσουμε να μάθουμε ο ένας τον άλλο στο κρεβάτι.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕΙΣ
Μπορεί να περίμενες τον πρίγκιπα του παραμυθιού, έλα όμως που είμαι κι εγώ άνθρωπος με τις παραξενιές και τα χούγια μου; Άλλωστε ποιος σου είπε πως η Χιονάτη με τον όμορφο πρίγκιπα τα βρήκαν αμέσως στον ύπνο;
Τι μπορείς να κάνεις…

– Παρατήτηση. Θυμάσαι στη φυσική που η πρώτη αρχή ήταν η παρατήρηση και το πείραμα; Έτσι και με τα πλάσματα που λέγονται άνδρες. Παρακολούθησε λίγο τις συνήθειές μου! Πώς μου αρέσει να κοιμάμαι, που βάζω το χέρι, πως ακουμπάω το κεφάλι. Θα βγάλεις πολύτιμα συμπεράσματα για τον τρόπο που η αγκαλιά σου, θα είναι σαν… χάδι! Κι όχι βάρος στο στήθος.

– Keep In touch. Μήπως για αρχή να κάνεις έναν συμβιβασμό; Είναι ανάγκη να με αγκαλιάσεις από πάνω μέχρι κάτω και να γείρεις το κεφάλι σου στο στέρνο μου; Ανάθεμα τις ρομαντικές ταινίες που σου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου. Δεν θα ήταν πιο ωραία τουλάχιστον για αρχή να κοιμηθούμε απλά αγγίζοντας ο ένας τον άλλο; Να μπερδέψουμε λίγο ο ένας το πόδι στο πόδι του άλλου, να πιαστούμε από το χέρι! Σιγά-σιγά το άγγιγμα θα γίνει και η πολυπόθητη αγκαλιά.

Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ
Κι ενώ τόση ώρα προσπαθώ να σου εξηγήσω γιατί με κομπλάρουν οι απαιτήσεις σου για αγκαλιά, οφείλω να σε προειδοποιήσω. Το ότι στην αρχή είναι δύσκολο να στην δώσω ή τέλος πάντων θα πρέπει να προσπαθήσεις για να μπορέσεις να την “κλέψεις” χωρίς γκρίνια, δεν σημαίνει πως πρέπει να είσαι χαλαρή και ήσυχη αν δεν στη δώσω ποτέ. Είναι άλλο πράγμα να νιώθει κανείς άβολα με την αγκαλιά τον πρώτο καιρό κι άλλο να την αποφεύγει για μήνες ή χρόνια.

Πρόσεξε καλά τα σημάδια. Η αγκαλιά είναι το πιο χαρακτηριστικό σημάδι τρυφερότητας και πρέπει να συμβαίνει μεταξύ ενός ζευγαριού. Όσο περνά ο καιρός ακόμη και ο πιο ματσό άνδρας πρέπει να αναζητήσει στην σύντροφό του περισσότερα σημάδια τρυφερότητας και αγάπης. Οι δικαιολογίες τύπου είμαι κουρασμένος, είμαι πολύ αγχωμένος με τη δουλειά κτλ δεν θα πρέπει να σε καθησυχάσουν. Μίλα μου! Εξήγησέ μου πόσο σημαντική είναι η αγκαλιά για να κλείσει η ημέρα σου γλυκά και όμορφα. Το πιθανότερο είναι να προσπαθήσω αμέσως να σε ευχαριστήσω. Αν ένας άνδρας αρνείται πεισματικά, ίσως έχει σύνδρομα φοβίας σχέσης. Είναι ένα καμπανάκι που θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα…

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. epeidi auta peri agkalies ta exo akousei para polles fores…eimai diladi i moni pou den mou aresei na koimamai agkalia kai panta sinanto antres pou tous aresei??? gt tetoia klise oti oi ginaikes tis apozitoun tis agkalies mono??
    ps.kai den exo sindromo fovias sxesis apla den mou aresoun oi agkalies otan koimamai

  2. οταν κοιμαμαι ουτε το δαχτυλακι μου δε θελω να ακουμπαει.
    αυτες τις αγκαλιες τις αποζητανε κοριτσουδια που ζουν με τους γονεις τους και αν μια στο τοσο κοιμηθουν με τον αγαπημενο τους κανουν αποσβεση αγκαλιων.χαχα γιατι ποιος νορμαλ ανθρωπος που θελει να ξεκουραστει θελει να χει και ενα χερι επανω του?

  3. Εμένα πάντως το αγόρι μου με αγκαλιάζει σφικτά, θρυμματίζοντας το μύθο ότι μόνο οι γυναίκες ζητούν αγκαλιά. Μετά το σεξ με αγκαλιάζει και δεν με αφήνει και όταν κοιμόμαστε με αγκαλιάζει. Ακόμα και μετά από ένα καβγαδάκι θα αναζητήσει την αγκαλιά μου για να κρυφτεί. Υπάρχουν και ρομαντικοί άντρες…

  4. Μην πιανεις το θεμα υπνου…………..δε σας παιρνει

    Το να βρεις καποιον που δε ροχαλιζει ειναι σα να ψαχνεις το τζοκερ!!!!

    δε θελω αγκαλιες, καθε βραδυ προπονουμαι στις πολεμικες τεχνες……..κλωτσια-ηρεμια 5 λεπτων, μπουνια-ηρεμια 5 λεπτων, μπουνια-ηρεμια 5 λεπτων.

    ποσα να ανεξει μια γυναικα?????

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More