QUIZ: Άντρας και σεξ! Ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες του; Έχει πάντα οργασμό; Ξέρεις;

Αγαπητή μου, ακολουθούν μερικές ερωτήσεις που καλείσαι να απαντήσεις… Έρχεται πάντα ένας άντρας σε οργασμό; Ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες; Ένας άντρας αυνανίζεται ακόμα κι αν είναι σε σχέση; Ξέρεις;

Κι αν δεν ξέρεις, να μια καλή ευκαιρία να μάθεις…

Ερωτογενείς ζώνες! Ποιο είναι το πιο ευαίσθητο σημείο ενός άνδρα;

  1. Η βάλανος
  2. Οι όρχεις
  3. Οι ρώγες

Η σωστή απάντηση είναι η βάλανος! Είναι το πιο σίγουρο σημείο πάνω στο σώμα ενός άνδρα που θα τον οδηγήσεις με (σχεδόν) μαθηματική ακρίβεια στον οργασμό. Και όταν λέμε ευαίσθητη, εκτός από στοργή, πρέπει να της συμπεριφέρεσαι και με προσοχή, διότι οι λάθος χειρισμοί μπορεί να αποβούν μοιραίοι. Εως και ικανοί να σταματήσουν την ερωτική πράξη.

Ερωτογενείς ζώνες Part 2! Ποιο είναι εκείνο το σημείο που ερεθίζεται περισσότερο στο άγγιγμα της γλώσσας;

  1. Πίσω από το λοβό των αυτιών
  2. Ο λαιμός
  3. Οι ρώγες

Η σωστή απάντηση είναι οι ρώγες… Κάτω από τις ρώγες περνούν πολλά νεύρα που μπορούν να στείλουν έναν άνδρα στα ουράνια! Πολύ έξυπνος τρόπος να τον κάνεις να… πάρει μπρος!

Μαραθώνιος σεξ! Πόση ώρα χρειάζεται ένας άνδρας μετά το σεξ, για να έρθει σε στύση;

  1. 5 με 10 λεπτά
  2. 35 με 45 λεπτά
  3. Το λιγότερο μία ώρα

Όσο κι αν τον περνάς για μηχανή του σεξ, χρειάζεται κι εκείνος περισσότερα από 30 λεπτά για να είναι πάλι “ετοιμοπόλεμος”! Αν τον… πιέσεις με τον τρόπο σου να επιστρέψει στα “καθήκοντά” του νωρίτερα, τότε η δεύτερη φορά θα είναι πολύ επίπονη.

Όταν ένας άνδρας εκσπερματώνει έρχεται και σε οργασμό

  1. Σωστό
  2. Λάθος

Για άλλη μια φορά, ο υποτιμημένος ανδρικός οργασμός ξεχνιέται απέναντι στον γυναικείο. Το ό, τι ένας άνδρας εκσπερματώνει δεν σημαίνει φυσικά πως έρχεται και σε οργασμό. Όχι, για να έχεις και εσύ το άγχος πως πρέπει να είσαι… αποτελεσματική!

Άνδρας σε σχέση! Όταν ένα αρσενικό είναι δεσμευμένο και κάνει σεξ συχνά, δεν έχει ανάγκη να αυνανιστεί!

  1. Σωστό
  2. Λάθος

Φυσικά και είναι λάθος! Αυτό που κάθε γυναίκα πιστεύει πως όταν ένας άνδρας αυνανίζεται την απατά, θα πρέπει πλέον να το ξεπεράσεις! Ένας άνδρας το έχει ανάγκη και κατά κάποιο τρόπο είναι στη φύση του να αυνανίζεται.

Ποια είναι η μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματος που μπορεί να εκσπρετίσει κατά τη σεξουαλική πράξη;

  1. 8,5ml
  2. 13,5ml
  3. 30ml

Μέτρον άριστον θα σου πω ! Η σωστή απάντηση είναι 13,5ml και μάλιστα αυτό συμβαίνει μόνο όταν απέχει για μεγάλο χρονικό διάστημα από το σεξ! Αν και πρέπει να ξέρεις πως όλα εξαρτώνται από την ηλικία, την υγεία και άλλους προσωπικούς παράγοντες.

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
Πώς πήγες; Σε πόσες από τις παραπάνω ερωτήσεις γνώριζες τη σωστή απάντηση; Για να είναι το σεξ όσο απολαυστικό το ονειρεύεσαι – που το παραδέχομαι πως ως γυναίκα το θέλεις όσο πιο “τέλειο” γίνεται – πρέπει να κάνεις κι εσύ τα μαθήματά σου! Όχι ότι οι άνδρες τα ξέρουν όλα, αλλά μην γελιόμαστε… Πάντα γυναικεία είναι τα χείλη που κλαίγονται για το σεξ!

Read More

And More