Η γλώσσα του σώματος θα σου αποκαλύψει αν σε θέλει ή όχι. Το νου σου!

Κι ενώ έχετε αυτήν την επικοινωνία κι ενώ συναντιέστε, ακόμα αναρωτιέσαι αν σε θέλει. Κάτι σε μπερδεύει, κάτι δεν σε ικανοποιεί, κάτι δεν σε κάνει να νιώθεις σίγουρη, κάτι δεν σου φτάνει. Και προβληματίζεσαι, κι αγχώνεσαι και αναλύεις, αναλύεις, αναλύεις με τις φίλες σου. Τίποτα! Δεν βγάζεις άκρη. Και για αυτό ακριβώς υπάρχει η γλώσσα του σώματος που λειτουργεί σχεδόν αντανακλαστικά και σου αποκαλύπτει τα πάντα! Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να ακονίσεις την παρατηρητικότητά σου… Εγώ σου παραθέτω το “λυσάρι” που έχουν δώσει στη “δημοσιότητα” οι επικοινωνιολόγοι, οι επαγγελματίες δηλαδή του είδους που κατέχουν το σπορ!

Όλες οι αποδείξεις είναι πάνω του. Στα μάτια του, στο στόμα του, στο σώμα του, στο ύφος του…

ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ… ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΛΕΙ (Ω, ΝΑΙ!)
-Ξεκινάω με την αμηχανία. Σημάδια ότι σε γουστάρει, ναι. Κι αν δυσκολεύεσαι να καταλάβεις αν νιώθει άνετος ή αμήχανος θα σου δώσω extra επαγγελματικό tip. Το να ξύνει τον κρόταφό του είναι ένα σημάδι αμηχανίας. Το ‘χουμε;

-Πάμε στα μάτια, τα οποία μπορούν να προδώσουν αν ο κύριος έχει -ή όχι- ερωτικές προθέσεις. Αυτό χρειάζεται έντονη παρατηρητικότητα φίλη μου και μάλλον θα χρειαστεί να πλησιάσεις αρκετά. Λοιπόν, όσο πιο ανοιχτή είναι η κόρη του ματιού του όταν σε κοιτάει, τόσο πιο ερωτικά σε βλέπει. Όσο πιο κλειστή είναι τόσο πιο αδιάφορη του είσαι (φτου!).

-Συνεχίζω με τα μάτια. Αν σε κοιτάει επίμονα την ώρα που μιλάς, αν σε κοιτάει ακόμα και την ώρα που δεν μιλάς -όσο εσύ δηλαδή κοιτάς κάπου αλλού ή μιλάς με κάποιον άλλο- τότε είναι σαφές, δεν νομίζεις; Μην σε πιάνουν οι ανασφάλειες. Σε θέλει. Αν μάλιστα τον πιάσεις να σε κοιτάει την ώρα που περιφέρεσαι στο χώρο, αν σε περιεργάζεται “διακριτικά” (προσπαθώντας δηλαδή να μην καταλάβεις ότι το κάνει), ε τότε φίλη μου, το ‘χουμε! Yes.

-Πιάνω κεφάλι. Το οποίο, αν έχει μια κλίση όταν του μιλάς, να ξέρεις πως πρόκειται για καλό οιωνό. Προσέχει τι λες, ακούει και δεν γειώνει.

-Όταν χαμογελάει, αν ανοίγει πολύ το στόμα του, αν δεν συγκρατείται τότε όλα είναι θετικά και όμορφα στη ζωή σου. Καταλαβαίνεις…

-Το highlight στη γλώσσα του σώματος είναι αν υγραίνει τα χείλια του. Χαρακτηριστικό ερωτικό σημάδι που αποκαλύπτει αυξημένη ερωτική πρόθεση. Με λίγα λόγια, το σημάδι που αναζητάς. Το νου σου.

-Μήπως έχεις παρατηρήσει όταν σου μιλάει να αγγίζει τα φρύδια του ή το κούτελό του; Αυτό μαρτυρά ότι κάνει καλές σκέψεις για σένα και αυτό σε συμφέρει. Αν όμως χαϊδεύει πιγούνι, θα σε στεναχωρήσω: τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά.

-Αν μιλάει και γρήγορα, με σύντομες και όχι μεγάλες προτάσεις, αν μιλάει ασταμάτητα, τότε μπορείς να χαμογελάσεις. Προσπαθεί να κρατήσει την προσοχή σου πάνω του και αυτό είναι πολύ υπέρ σου.

-Αν όσο είστε μαζί παρατηρήσεις ότι έχει την τάση να γέρνει προς τα σένα, κάνε πάρτι! Είναι έτοιμος να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Το σώμα του το έχει κάνει ήδη.

-Το ίδιο συμβαίνει και όταν η απόσταση μεταξύ σας μικραίνει. Όταν σταματά να κρατά τις αποστάσεις ασφαλείας, αν έρχεται κοντά σου, πολύ κοντά σου, αν αργά και διακριτικά “ροκανίζει” τις αποστάσεις, τότε μπορείς να ανοίξεις σαμπάνιες. Πλησιάζει το στόχο του και σε αυτήν την περίπτωση ο στόχος είσαι εσύ!

-Την προσοχή σου παρακαλώ. Έχω μια ερώτηση να σου κάνω… Μήπως σε αγγίζει; Μήπως με την πρώτη ευκαιρία το χέρι του παρκάρει στον ώμο σου, στο χέρι σου, στη μέση σου; Μήπως γενικά με την πρώτη ευκαιρία σε αγγίζει. Μήπως όσο μιλάει σε ακουμπάει; Τι δεν καταλαβαίνεις;

-Ένα ακόμα σημάδια που αποκαλύπτει ότι σε θέλει είναι η μίμηση, το “κάνε ό,τι κάνω”, ο καθρεφτισμός των κινήσεων. Χαρακτηριστικό της αμηχανίας μιας ερωτικής ατμόσφαιρας. Με λίγα λόγια, πίνεις από το ποτό σου, πίνει κι αυτός. Αγγίζεις τα μαλλιά σου, ασυναίσθητα αγγίζει κι αυτός τα δικά του… Πλάκα έχει! Παρατήρησέ το και σε σένα και θα δεις ότι ισχύει.

-Άλλο ένα σημάδια θα σου πω και κλείνω. Παρατήρησε τον τρόπο που καθίσατε. Μήπως κάθεσαι έτσι ώστε να μην μπορείς να δεις τους άλλους, αλλά τελικά εσύ κοιτάς προς τον τοίχο; Εξήγηση: όταν κάποιος θέλει κάποια έχει την τάση να “κλείνει” το χώρο της με σκοπό να εγκλωβίσει και τις πέντε αισθήσεις της. Ok;

Αυτά! Έχεις το “λυσάρι”. Αποστήθισέ το και άρχισε να παρατηρείς…

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αυτά τα γράφετε εσείς οι γυναίκες. ΟΜΩΣ όλα αυτά είναι τι δεν πρέπει να κάνει ένας άντρας για να τον θέλει η γυναίκα….

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More