Μήπως κοιτάει συνέχεια άλλες γυναίκες; Γιατί το κάνει; Τι πρέπει να κάνεις;

Τσουπ! φεύγει το ματάκι κάθε φορά που βγαίνετε. Και όχι δεν είναι αλλήθωρος. Άντρας είναι και ως γνωστόν το οφθαλμόλουτρο είναι το αγαπημένο τους άθλημα.
Και καλά, να το κάνει όταν βγαίνει με τους φίλους του κι εσύ δεν είσαι εκει… Να το κάνει και όταν είναι μαζί σου; Γιατί; Δεν σε σκέφτεται; Δεν σε σέβεται; Δεν καταλαβαίνει ότι σε φέρνει σε δύσκολη θέση, ότι σε στεναχωρεί, ότι σου δημιουργεί ανασφάλεια, ότι σε κάνει έξαλλη, ότι… ότι… ότι…

Ψυχραιμία! Πριν του χυμήξεις, πριν αρχίσεις να τον πυροβολείς με λέξεις… ας ρωτήσουμε και μία ψυχολόγο για να δούμε βρε παιδί μου. Μήπως εμείς είμαστε λάθος; Λέμε τώρα!

Γιατί, αγόρι μου;
Τι συμβαίνει στον ψυχισμό μου; Τι ζόρια τραβάει και τα ματάκια του λειτουργούν ανεξάρτητα από σένα; Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη αποκωδικοποιεί την κατάστασή του…

-“Γιατί είναι ανασφαλής και κοιτάζει άλλες για να επιβεβαιωθεί ή για να μην αισθάνεται άσχημα απέναντί σου. Δηλαδή, αν δεν είμαι ανασφαλής και πιστεύω ότι μου πέφτεις “πολύ” κοιτάζω άλλες για να σε γειώσω και καλά, να σε προσγειώσω, να σου πω ότι: εντάξει υπάρχουν κι άλλες γύρω”.

-“Θέλει να σε ιντριγκάρει. Το κάνει δηλαδή επίτηδες για να ζηλέψεις”.

-“Είναι επιρρεπής στο γυναικείο φύλο και δεν μπορεί να ζήσει μόνο με μία γυναίκα”.

Από όπου και να το πιάσεις δηλαδή, βρωμάει… Όποιος κι αν είναι ο λόγος που το κάνει, δεν υπάρχει φως. Ο τύπος έχει πρόβλημα, έτσι;

Τι πρέπει να κάνεις
Η ψυχολόγος θα σου πει, γιατί φυσικά και γνωρίζει καλύτερα…

-Καθαρή εξήγηση: Σε ενοχλεί. Να του το πεις καθαρά και ξάσταρα πόσο σε θίγει αυτό.

-Κάλεσέ τον να μπει στη θέση σου. Αν το κάνεις εσύ αυτό; Πώς θα νιώσει; Δοκίμασέ το και μία φορά για να δει!

-Αν το κάνει όσο το κάνουν οι άλλοι, ας πούμε ότι είναι γενετικό χαρακτηριστικό. Αν όμως το παρακάνει σκέψου καλύτερα αν πρέπει να συνεχίσεις μαζί του.

Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις
“Σκηνή εκείνη την ώρα δεν είναι σωστό” συμβουλεύει η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη. “Ποτέ εν θερμώ δεν πρέπει να προσπαθούμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί θα γίνει καυγάς και τελικά θα χάσουμε και το δίκιο μας. Ο καυγάς θα γίνει σε ανοιχτό χώρο και αυτό δεν θα είναι ούτε καλό για εσάς ούτε για την σχέση σας”.

Η ΑΤΑΚΑ ΣΟΥ
Πρέπει να βρεις το κατάλληλο timing και να πεις: “Με φέρνεις σε δύσκολη θέση όταν το κάνεις. Αισθάνομαι ή ότι δεν σου κάνω ή ότι κάτι άλλο ψάχνεις γιατί δεν σε καλύπτω ή ότι είσαι αχόρταγος. Όπως και να έχει το πράγμα όμως με ενοχλεί. Μην το ξανακάνεις λοιπόν. Πως θα ένιωθες αν έκανα και εγώ το ίδιο;”

Δεν πρέπει επιδεικτικά να αρχίσεις να κάνεις αντίποινα την ίδια ώρα. Υπάρχει περίπτωση να μην έχεις καταλάβει καν τι κάνει εκείνος, ενώ θα καταλάβει θαυμάσια τι κάνεις εσύ!

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. sugnwmi tha ithela na rwtisw, egw pou tou to lew kai mou leei oti den koitazei kai oso kai na tou exigisw pws niwthw kai tou lewn mpei sti thesi m denkatalavainei!! den tolmaw na to kanw egw giati tha tsantistei! ti na kanw?

  2. Antres eimaste! Aftos pou den koitazei, katapiezete! Den einai aparetita kako, arkei na to sizitisis me tin sintrofo sou!

  3. To kalitero farmako yia na kopsi na vlepi ine na kitazoume ke emis. tha epemvi to antriko tou “ego” stis polles fores ke tha tsantisti yia na se kani na to kopsis. oso sinexizi omos sinexize ke sto telos tha to kopsi toulaxisto brosta sou.

  4. egw apo mikro pedi thimamai ton patera moy na koitaei k na einai dipla i mana moy k na min tin pirazi. polles fores bori na edixne kamia omorfi sti mana moy k na tis elege ti orea gineka haha. K EGW KOITAW ENNOEITAI TI KOBLEX EINAI AUTA RE AFISTE MAS NA VLEPOUME OTI THELOUME. OSO DN AGGIZOUME DN EXETE NA FOVASTE. EGW DLD BORO NA ELEGXW TI THA VLEPI I ALLI? STO XERI MOY EINAI NA VLEPI MONO EMENA.

  5. ton agapaw alla einai pantremenos pername polu kala alla me exei piasei h zhlia mou.den antexw na zhleuw allo

  6. Όταν με συνόδευε το αγόρι μου γύρναγε όλο το κεφάλι για να κοιτάξει και μάλιστα εστίαζε σε.. σημεία.. αλλά δεν κοίταζε μόνο ωραίες, κοίταζε όλων των ειδών..! Εννοείται πως με πείραζε και του το είπα αλλά εκείνος συνέχισε να το κάνει! ε δεν θα τον πεις λιγούρι μετά;!

  7. Oloi ta idia kanoun de tolmame na bgoume eksw kai arxizei thn anazitisi sto xwro…to exw sizitisei xwris bebaia apotelesma antitheta malista mou eipe pws de tha to stamatisei..xaxaxa…twra arzizei to paixnidi….apla egw niwthw apaisia kai idios otan ginete sto oikio mou perivallon, me prosvalei auto san anthrwpo kai niwthw oti me koroideuei h koinwnia mias kai eimaste kai niopantroi…tes pa..apla to gialaki spaei kapoia stigmi kai ante na to kolliseis, den thelw na bgainw eksw mazi tou pleon den nomizw oti exei kao noima na bgainoume parea…sevasmos miden…polla eipa ee;;;

  8. Σεξ. Αχαλίνωτο σεξ πέρα από τα όρια. Αν δεν κάνει σεξ το ζευγάρι, είναι καταδικασμένο. Κάνε του σεξ και δεν θα έχει μάτια για άλλη. Απλά τα πράγματα.

  9. Απο την στιγμη που εσεις οι γυναικες επιζητειτε το βλεμα των αλλων επανω σας οταν βρισκεστε σε κεντρα ή παραλιες δεν μπορειται να απαιτειτε απο τον συντροφο σας να μην κοιταζει αλλες.

  10. Το διάστημα που πάλευε να κάνουμε σχέση δεν κοιτούσε, ηταν εστιασμενος πάνω μου. Οταν ειπα το ναι και λίγο μετά που ένιωσε ασφάλεια άρχισε να κοιτάει. Αν και του το είχα πει πριν κάνουμε σχέση ότι γενικά με προσβάλλει αυτή η στάση είτε συνοδευομαι από αδελφό, φίλο ή σύντροφο. Αρνείται ότι κοιτάει και λέει οτι ζηλεύω. Οπότε αδιαφορώ τους ελευταιους μήνες για το τι κάνει, διασκεδάζω με τους υπόλοιπους της παρέας και ούτε καν τον κοιταω. Η αλήθεια είναι ότι το έκοψε κι επιζητά την προσοχή μου, για την ωρα…..

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More