Όταν ο σύντροφός σου θέλει να ντύνεσαι πιο σέξι…

Τον γνώρισε, τον ερωτεύτηκε, κάνανε σχέση. Όλα καλά. Μέχρι που ένα φαινομενικά μικρό πρόβλημα έγινε το βασικό εμπόδιο. Εκείνη δεν μπορούσε να περπατήσει με ψηλά τακούνια. Εκείνος λάτρευε τα ψηλά τακούνια. Εκείνη είχε ένα ρομαντικό girly στιλ. Εκείνος προτιμούσε κάτι πιο wild -που για την αισθητική της συγκεκριμένης κοπέλας ήταν “φθηνό”, ακαλαίσθητο και απαγορευτικό.
Εκείνος όμως επέμενε. Άρχισε να καταφθάνει στο σπίτι με πανάκριβα δώρα. Επώνυμα ψηλοτάκουνα, λογότυπα τεράστιων οίκων και τεράστια χρηματικά ποσά που έμεναν στην ντουλάπα της. Δερμάτινα φορέματα, τεράστια ντεκολτέ, εξωφρενικά μίνι φούστες.
Εκείνη έκανε κάποιες παραχωρήσεις μέχρι να καταλήξει ότι της είναι αδύνατο να το υποστηρίξει. Το προσπάθησε πολύ, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερε. Εκείνος όμως επέμενε. Τόσο που έγινε πρόβλημα….
Εκείνη άρχισε να καταπιέζεται κι εκείνος να γκρινιάζει. Εκείνη άρχισε να νιώθει ότι δεν τη θέλει κι εκείνος να την κατηγορεί ότι δεν την ενδιαφέρουν οι ανάγκες του κι ότι δεν κάνει καθόλου προσπάθειες για αυτή τη σχέση.
Αυτό το πρόβλημα έμεινε μεταξύ μας, γιατί δεν πιστεύαμε ότι είναι κάτι συνηθισμένο. Μέχρι που μια άλλη φίλη άρχισε να ρωτάει. Τι σημαίνει όταν ο σύντροφός σου αρχίζει να σου ζητάει να ντύνεσαι πιο προκλητικά;
Τι σημαίνει, ε;
Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη για άλλη μια φορά μας βοηθάει να εξηγήσουμε τα ανεξήγητα… Τα ανδρικά ανεξήγητα…
Το να σε θέλει προκλητικά ντυμένη μπορεί να σημαίνει ότι:
-Δεν τον καλύπτεις απόλυτα ερωτικά.
-Για να λειτουργήσει ερωτικά θέλει κάποια διέγερση την οποία πρέπει να του προσφέρεις εσύ.
-Σου δείχνει ότι είτε εσύ έχεις “θέμα” στην σεξουαλικότητά σου ή έχει εκείνος “θέμα” με την σεξουαλικότητά του και χρειάζεται βοήθεια.
-Τέλος, σου δείχνει ότι περισσότερο μετράει για εκείνον το σεξ από ότι το υπόλοιπο κομμάτι της σχέσης.
Τι πρέπει να κάνεις;
Σύμφωνα με την ψυχολόγο…
-Πρέπει να ρίξεις μια πολύ ειλικρινή ματιά στον εαυτό σου μήπως και έχει κάποια βάση αυτό που σου ζητάει ο καλός σου, μήπως παραείσαι συμμαζεμένη και γίνεσαι έως και μη επιθυμητή, έτσι ώστε αυτό να δημιουργεί πρόβλημα στην έκφραση του ερωτισμού του συντρόφου σου.
-Αφού κρίνεις ότι είσαι μέσα στα πλαίσια του φυσιολογικού, πρέπει να ελέγξεις μήπως ο σύντροφός σου έχει κάποιο θέμα και με τη σχέση με τον εαυτό του.
-Αν σε αυτές τις ερωτήσεις οι απαντήσεις σε ικανοποιούν, δηλαδή: ότι εσύ είσαι μια χαρά, αλλά ο φίλος σου έχει πρόβλημα, τότε πρέπει να κοιτάξεις τη σχέση σου κι αν τελικά πρέπει να την κρατήσεις ή όχι.
-Αν όμως ο σύντροφός σου έχει δίκιο για αυτά που λέει τότε να προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να διορθώσεις τα πράγματα χωρίς υπερβολές. Δηλαδή δεν χρειάζεται να γίνεις από τη μια στιγμή στην άλλη σούπερ σέξι ή sex symbol, αλλά με μικρές και έξυπνες αλλαγές να βελτιώσεις την εμφάνισή σου ώστε να του είσαι ποθητή.
-Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να κάνεις έναν ειλικρινή διάλογο και με τον εαυτό σου αλλά και με τον σύντροφό σου.
-Όταν αρχίσει να σου λέει τέτοια πράγματα αυτό σημαίνει ότι κάπου ο ίδιος δεν τα βρίσκει με τον εαυτό του και με τη σχέση του. Έτσι, πάει να κάνει μια εξωτερική αλλαγή σε κάποιον άλλον αντί να καθίσει να κοιτάξει τον εαυτό του και να κάνει εκείνος αυτόν τον ειλικρινή διάλογο και όχι εσύ.
Μην ξεχνάς!
Ένα από τα βασικότερα πράγματα σε μια σχέση είναι το να είσαι ο εαυτός σου και να μην παίζεις κανέναν ρόλο. Να νιώθεις άνετα με τον σύντροφό σου κι εκείνος να σε αποδέχεται και να σε αγαπά για αυτό που είσαι.
Και για να μην σας αφήσω με την απορία…
Η φίλη μου τελικά χώρισε. Αφού σκόνταψε με τα ψηλοτάκουνα, αφού έπεσε δυο τρεις φορές, αφού έβαλε τα δερμάτινα και κοιτάχτηκε στον καθρέφτη, φώναξε: Α-πο-κλεί-ε-ται! Κι αυτό ήταν…
Γνώρισε άλλον κι αφού ξεπέρασε το κόμπλεξ που σχεδόν της είχε δημιουργήσει ο πρώην ότι δήθεν δεν είναι σέξι, είναι με κάποιον που πραγματικά τη βρίσκει σέξι.
Ξένια Ιωάννου, Αγγελική Χριστοπούλου
Με την πολύτιμη συνεργασία της ψυχολόγου Χρυσούλας Μαυράκη

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΝΤΥΝΕΙ ΣΕΞΥ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΕΞΥ!!!!!!! ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ 18ΠΟΝΤΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΤΙΝΑ !!!!! ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΤΕΡΠΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ !!!!! ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ …ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΛΗΚΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!!!! ΟΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ …ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΙΑ …….ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΙΑ ΓΟΒΙΤΣΑ ….ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ……..ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΑΓΚΑΖΕ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ….ΚΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΜΕ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΕΣ ΓΟΒΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ….ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΤΕ…….ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΡΙΜΕΝΑ ALLSTARAKIA ΣΑΣ ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΕΙΣΕΙ ….. ΤΟ ΤΡΙΚ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΥΧΑ, ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ‘Η ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ !!!!!!!! ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΣΕΤΕ ΣΕ ΚΙΜΠΑΡΗ BIG SPENDER ΑΠΛΑ ΘΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΜΠΕΙ ΜΕΝ ΣΕ CALLGIRL ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ !!!! ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ……. ΦΙΛΙΑ ΜΑΤΙΝΑ

  2. Έχω μια απορία…αυτός είναι ένστολο..εγώ φοιτήτρια..δεν το βλέπω συχνά γιατί δουλεύει πολλές ώρες…είμαστε πολλοί καλά γενικά….απλά το θέμα μου είναι ότι ΄νιώθω ότι θέλει να μην με βλέπει και πολύ συχνά για να μην με βαρεθεί…να προσθέσω ότι γνωριστήκαμε μέσω ιντερνετ τυχαία…παίζει κάποιο ρόλο αυτό;

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More