Feel Sexy! Τα εσώρουχα που θα τον τρελάνουν…

Είναι γνωστό πια… Η αχίλλειος πτέρνα των αντρών είναι τα μάτια. Δεν έχεις λοιπόν παρά να τα προκαλέσεις…

Σέξι εσώρουχα, διαφορετικού στιλ, για να ανεβάσεις τη διαθεσή σας και να ξυπνήσεις τις αισθήσεις του. Κλασικό μαύρο, διαχρονικό μπεζ, κατακόκκινο ή ακόμα και ροζ. Οτιδήποτε κι αν διαλέξεις μπες στο ρόλο και απόλαυσε μια νύχτα γεμάτη πάθος!!!

Σορτς Kiki de Montparnasse, 142€

Ρετρό αναφορές και ρομαντικό ύφος. Ταξίδεψε στην “αθώα” πλευρά του ερωτισμού με ένα σορτσάκι. Συνδύασέ το με αέρινο μαύρο τοπ, μαλλιά σε ανάλαφρη σινιόν και λίγο κόκκινο κραγιόν,όπως η Brigitte.

Set Valisere, 107,90€

Μαύρη διαφάνεια και κακές -πολύ κακές προθέσεις. Ένα σετ από υπέροχα εσώρουχα που θα συνδυάσεις με ψηλές μαύρες κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες για sexy νύχτες!

Babydoll με animal print La Senza, 35€

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο animal print. Οι συνειρμοί που κάνει είναι καθαρά ερωτικοί. Για να ξυπνήσουν τα ζωώδη ένστικτά του, λοιπόν, babydoll με animal print και ροζ δαντέλα! Sexy, τολμηρό και άκρως κατάλληλο για “βραδινές εμφανίσεις” εντός σπιτιού!

Σετ εσώρουχα από ροζ δαντέλα Chantelle, 135,40€

Οι άντρες αγαπούν το ροζ και την girly αισθητική του. Εκμεταλλεύσου το με ένα σετ εσώρουχα από διάφανη δαντέλα και κάνε την έκπληξη…

Σουτιέν Marni, 121€

Όταν θα βγεις μαζί του για clubbing θα φορέσεις αυτό το σουτιέν σε hot pink απόχρωση με ένα μαύρο φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες για ένα very very sexy αποτέλεσμα. Δεν θα βλέπει την ώρα να γυρίσετε σπίτι… Καθυστέρησέ το όσο μπορείς…

Σουτιέν Damaris, 124,12€

Κόκκινο της φωτιάς και διαφάνεια. Πόσο να αντέξει ο αντρικός αμφιβληστροειδής; Ένα υπέροχα θηλυκό και κομψό σουτιέν συνώνυμο του έντονου πάθους. Φόρεσέ το μέ ένα κόκκινο εσώρουχο και ψηλές μαύρες κάλτσες.

Κορσές Agent Provocateur, 228€

O κορσές αποπνέει μυστήριο και αισθησιασμό. Και ενθουσιασμό μπορώ να σου πω… όταν βγάλεις τα ρούχα σου μπροστά στο αγόρι σου. Φορέσέ τον μέσα από ένα φόρεμα για να σχηματίσετε τις τέλειες καμπύλες και να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα. Κι αργότερα, κάντε του… την έκπληξη!

Ασημί σατέν κορσές Victoria’s Secret, 175€

Τις ανοιχτές αποχρώσεις στα εσώρουχα μπορεί να τις θεωρείς ξενέρωτες. Δεν είναι όμως καθόλου. Ειδικά όταν πρόκειται για έναν κορσέ που καταλήγει σε μαύρες καλτσοδέτες. Η διαφάνεια στα πλαϊνά, αλλά και το χρώμα του δέρματος, θα δίνει ένα εφέ “γύμνιας” που θα απογειώνεται από τις μαύρες λεπτομέρειες. Ο πιο sexy συνδυασμός πάνω σε ένα εσώρουχο!

Babydoll La Senza, 48€

Babydoll με jean και ροζ. Μια λολίτα με πονηρές διαθέσεις. Συνδύασέ το με ψηλές κάλτσες κι ένα μακρύ κολιέ. Το αγόρι σου θα τη θυμάται για πάντα αυτή τη βραδιά!


Κορμάκι Damaris, 62,39€

Ένα κόκκινο διάφανο κορμάκι δεν μπορεί παρά να σε μεταμορφώνει στο απόλυτο θηλυκό. Φόρεσέ το με τα μαλλιά σου μαζεμένα ψηλά και ψηλές κάλτσες με δαντέλα στο τελείωμα. Όπως καταλαβαίνεις το μήνυμα είναι σαφές: Φωτιάαααα!!!!

Κορμάκι La Senza, 48€

Κορμάκι τύπου pin-up. Μαύρη πουά διαφάνεια με φούξια λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και έμπνεουν έντονο αισθησιασμό. Είναι ένα στιλ που αγαπούν ιδιαίτερα οι άντρες, κυρίως αν συνδυάζεται με ψηλά τακούνια.


Body La Perla, 113€

Κορμάκι από μεταξωτό τούλι και δαντέλα. Φόρεσέ το σκέτο ή με κάλτες στο ίδιο χρώμα για πιο hot… εμφάνιση. Το ροζ είναι το χρώμα που μπορείς να ποντάρεις για μια νύχτα γεμάτη εκπλήξεις.

Εσώρουχο La Perla, 210€

Τι να λέμε… Οι ζαρτιέρες είναι το φετίχ του ανδρικού πληθυσμού. Και δεν έχουν κι άδικο. Πρόκειται για το πιο σέξι γυναικείο αξεσουάρ…. H μαύρη δαντέλα και οι λεπτομέρειες στο χρώμα του δέρματος δίνουν μια glamorous αίσθηση και δεν έχεις παρά να το φορέσεις με ένα σουτιέν με δαντέλα για ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα.


Babydoll La senza, 35€

Όταν δεν θέλεις να κυκλοφορείς με τις πιτζάμες σου στο σπίτι, προτίμησε κάτι πιο σέξι. Φόρεσε ένα σατέν babydoll αλλά πρόσεξε να το συνδυάσεις με το ίδιο χρώμα εσώρουχα.

της Χριστίνας Αλιώτη

Για περισσότερες επιλογές κάνε κλικ επάνω στην εικόνα και περιηγήσου στον κόσμο των εσωρούχων για όλα τα γούστα…

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. re paidia polu fthina einai auta…kati pio akrivo den vrhkate????….ELEOS!!!!!!!!!

  2. ma kala oso pio akribo toso pio kits??? mono ta Babydoll La Senza einai kala. aaa…pros thn synta3h tou ar8rou… twn 1000euro den upirxe na balete?????

  3. hahahahahaha tha simfwnisw me tous apo panw 🙂 🙂

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More