Οι 7 τύποι γυναικών που δεν αρέσουν στους άντρες!

Όσο περισσότερα γνωρίζεις, τόσο καλύτερα μπορείς να προστατευθείς, να έχεις το νου σου να διορθωθείς. Κι εσύ και η κάθεμιά μας. Γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μας κοστίζουν και να μην το καταλαβαίνουμε…

Ρωτήσαμε λοιπόν την ειδικό στις σχέσεις, την ψυχολόγο Χρυσούλα Μαυράκη που καθημερινά έρχεται σε επαφή με άντρες και γυναίκες που συζητάνε μαζί της όλα αυτά που τους απασχολούν: τι είναι αυτό που δεν αντέχουν οι άντρες; Ποιοι τύποι γυναικών είναι “απωθητικοί”; Ποιες γυναίκες είναι εκείνες που κάνουν τα αρσενικά να έχουν δεύτερες σκέψεις ή να τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση;

1. Η ΠΟΛΥΛΟΓΟΥ
Γίνεται κουραστική, γιατί στους άντρες δεν αρέσει τόσο πολύ η λεκτική επικοινωνία, δεν τους αρέσει το κήρυγμα. Έτσι ένας άνθρωπος που μιλάει πολύ τους διαταράσσει την ηρεμία και δεν τους αφήνει να σκέφτονται ξεκάθαρα ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν.

2. Η ΩΡΑΙΟΠΑΘΗΣ
Μια γυναίκα που νοιάζεται μόνο μην της σπάσει το νύχι, μήπως της ξέφυγε λίγο το ρίμελ, γίνεται εξαιρετικά κουραστική και ενώ είναι γοητευτική όταν την βλέπει και έλκεται από εκείνη ένας άντρας, όταν την ζήσει και δει ότι περιστρέφεται η σκέψη και η μέρα της γύρω από την ομορφιά της, δεν την αντέχει.

3. Η ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ – ΠΕΡΙΕΡΓΗ
Αυτή που χώνει τη μύτη της παντού, που ψάχνει το κοντέρ του αυτοκίνητου για το πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει από την μία μέρα στην άλλη και προσπαθεί να συνδυάσει αν οι διαδρομές που της είπε ότι έκανε είναι πραγματικές, κοιτάζει τις τσέπες του σακακιού του και γενικώς που χώνει την μύτη της σε όλες τις υποθέσεις.

4. Η ΞΕΡΟΛΑΣ
Οι άντρες θέλουν να αισθάνονται ότι είναι πολύ δυνατοί, ότι εκείνοι τα καταφέρνουν όλα, ότι εκείνοι τα ξέρουν όλα και τα μπορούν όλα, να έχουν το επάνω χέρι. Οπότε μια γυναίκα που πουλάει εξυπνάδα και πολυγνωσία και κανένας δεν μπορεί να με παραβγεί στην εξυπνάδα και στην ικανότητα, δεν την αντέχει ένας άντρας.

5. Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ
Ακόμη κι αν δεν είναι τσιγκούνηδες, οι άντρες δεν αντέχουν να βλέπουν τις γυναίκες να παίρνουν δέκα ζευγάρια παπούτσια το μήνα ή να αλλάζουν το σαμπουάν πριν τελειώσει επειδή είδαν μια καινούρια διαφήμιση και βέβαια κυρίως όταν τα πληρώνουν εκείνοι.

6. Η ΖΗΛΙΑΡΑ
Είναι η γυναίκα που του κάνει ανάκριση, του ψάχνει το κινητό. Και η αδιάκριτη μπορεί να είναι από ζήλια ή απλά επειδή είναι αδιάκριτη και θέλει να τα ξέρει όλα και να έχει το απόλυτο control. Η ζηλιάρα γυναίκα είναι ανυπόφορη, χαλάει τη διάθεση και την αγάπη του άντρα.

7. Η ΠΟΛΥ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ
Οι περισσότεροι άντρες δεν αντέχουν τις πολύ αυταρχικές. Κάποιοι χρειάζονται μια γυναίκα δυναμική στη ζωή τους γιατί αισθάνονται οι ίδιοι αδύναμοι ή έτσι τους έχει συνηθίσει η σχέση με την μητέρα τους, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις οι άντρες δεν θέλουν αυταρχικές γυναίκες γιατί αισθάνονται ότι μπαίνει σε αμφισβήτηση ο ανδρισμός και η δύναμή τους.

Δεν έχεις λοιπόν παρά να αναλογιστείς. Μήπως έχεις κάποιο χαρακτηριστικό από τα παραπάνω σε μεγάλο βαθμό; Σύσκεψη με τον εαυτό μας και …. ξέρεις τα παρακάτω.

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. βασικά νομίζω αυτά ακριβώς τα στοιχεία είναι που τους προσελκύουν ….ανεξήγητο το γιατί βέβαια… χαχαχα

  2. ολα γι αυτους τους αντρες πια αμαν.

  3. με αυτό το άρθρο μόλις ανακαλυψα πως είμαι η τέλεια γυναίκα…χα..χα.

  4. σας παρακαλω γραψτε και ενα αρθρο για τους τυπους των αντρων που δεν θελουν οι γυναικες.

  5. simfwnw apoluta mazi s eva….tr katalavainw gt exw ligoteres kataktiseis se sxesi me kapoies alles…eidika oi autarxikes ksi ts msgkakia einai autes p tous kerdizoun………..

  6. Ολα ωραία,όλα καλά,αλλά γιατό πρέπει να αλλάξουμε κάποια έμφυτα χαρακτηριστικά μας για εναν άντρα, έτσι ώστε να μην τον κουράζουμε? Ξέρετε πόσα ανεχόμαστε εμείς, όχι 7, χιλια7! Ας κοιτάξουν να αλλάξουν εκείνοι για να μας αρέσουν και να μην μας κουράζουν.

  7. Γενικά η υπερβολή σε οτιδήποτε συνιστά μεγάλο ελάττωμα… Αλλά επειδή κανείς δεν είναι τέλειος, δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά απόλυτα για όλους τους άντρες… άβυσσος η ψυχή

  8. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ…..!!!!!!!

  9. καμια δεν ειναι τέλεια !!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More