10 “περίεργα” πράγματα που βρίσκουν σέξι οι άντρες στις γυναίκες

Ξέρεις πως ένα πρόστυχο εσώρουχο με τακούνια είναι σέξι ή το να του μιλάς ναζιάρικα στο τηλέφωνο μπορεί να απογειώσει τη σεξουαλική του διάθεση. Όλα αυτά είναι γνωστοί και σίγουροι τρόποι για να του ανεβάσεις τη λίμπιντο.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι τρόποι, απλοί και καθημερινοί που μέχρι πρότινος δεν πήγαινε το μυαλό μας, ότι μπορεί να διεγείρουν τη φαντασία του και την ερωτική του διάθεση. Διάβασε ένα ένα αυτά τα ασυνήθιστα και λίγο περίεργα πράγματα που τον κάνουν να τρελαίνεται!

1. Το αμήχανο βλέμμα που έχουμε όταν μας κάνουν κοπλιμέντο
Ναι αυτό το αθώο όλο ντροπή βλέμμα που έχουμε όταν μας πουν κάτι κολακευτικό. Κοιτάμε τα παπούτσια μας και χαμογελάμε ταπεινά σαν μικρό κορίτσι. Αυτό λοιπόν το βλέμμα μπορεί να ξετρελάνει έναν άντρα. Γιατί εκείνη τη στιγμή βλέπουν την αθώα και ευαίσθητη, κοριτσίστικη πλευρά του εαυτού μας η οποία είναι πολύ σέξι και ελκυστική για αυτούς.

2. Όταν γελάμε μέσα από την καρδιά μας
Μα φυσικά και ένας άντρας δεν εντυπωσιάζεται από ένα ψεύτικο γέλιο που απορρέει κυρίως από ευγένεια. Ένας άντρας για να ερωτευτεί μια γυναίκα θέλει να είναι πρώτα από όλα ειλικρινής και αυθόρμητη. Να γελάει μέσα από την ψυχή της όταν συμβαίνει κάτι αστείο και να μην κρατάει τα προσχήματα. Γέλα λοιπόν χωρίς να σκέφτεσαι αν τσαλακώνεις την εικόνα σου εκείνη την ώρα. Γιατί πολύ απλά αυτό είναι που γοητεύει τους άντρες!

3. Όταν χορεύουμε σαν να μη μας βλέπει κανείς
Ξέρεις ποια εικόνα αρέσει περισσότερο στον άντρα; Το να σε βλέπει να χορεύεις μπροστά στον καθρέφτη ξυπόλυτη, ελεύθερη, με τις πυτζάμες και τα μαλλιά σου ανακατεμένα. Σαν να είσαι μόνη σου στο σπίτι και να μη σε βλέπει κανείς. Άσε λοιπόν τον αυθορμητισμό σου ελεύθερο όταν χορεύεις, ακόμα κι αν ξέρεις ότι βρίσκεται κάπου πίσω και σε παρακολουθεί. Γιατί αυτό το σκηνικό τον διεγείρει πολύ!

4. Το να μεθάμε λίγο από το αλκοόλ
Ναι κι όμως! Το να γινόμαστε λίγο πιο εύθυμες, κοινωνικές, χαλαρές και αυθόρμητες με το ποτό αρέσει στον άντρα. Μπορεί εμείς να νομίζουμε ότι αρχίζουμε τα χαζά και ότι φερόμαστε ανώριμα εκείνη την ώρα, τους άντρες όμως αυτό τους ερεθίζει. Προσοχή όμως μην το παρακάνεις με το αλκοόλ γιατί από σέξι ναζιάρα θα καταλήξεις να παραπατάς και να ανακατεύεσαι. Και μια τέτοια εικόνα δεν γοητεύει κανέναν άντρα πίστεψέ με.

5. Όταν χειριζόμαστε μια δύσκολη κατάσταση με ψυχραιμία
Το να παρανοούμε και να βγαίνουμε εκτός εαυτού με ένα πρόβλημα, πέρα του ότι δεν βοηθάει και εμάς τις ίδιες, επηρεάζει αρνητικά και τον σύντροφό μας. Ακόμα κι αν θέλει να μας ακούσει και να μας στηρίξει, η παραφροσύνη μας εκείνη τη στιγμή δεν τον βοηθάει. Ο άντρας θέλει να δει μια γυναίκα δυναμική που μπορεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες με σύνεση, ψυχραιμία και ηρεμία. Όχι ένα κορίτσι που φρικάρει και βάζει τις φωνές και τα κλάματα.

6. Το να κυκλοφορούμε μέσα στο σπίτι με τις πυτζάμες και τις παντόφλες
Μα γιατί να ξυπνάς πρωί -πριν από αυτόν- για να βαφτείς και να φτιάξεις τα μαλλιά σου; Δεν θέλει όταν ξυπνάει να αντικρίζει δίπλα του μια Barbie… Θέλει να βλέπει το κορίτσι του αμακιγιάριστο, με μπερδεμένα μαλλιά να του λέει καλημέρα με αυτή τη βραχνή φωνή που μόλις ξύπνησε. Θέλει να είσαι άνετα ντυμένη μέσα στο σπίτι. Να κυκλοφορείς χωρίς καμία ντροπή με τις πυτζαμούλες και τις παντοφλίτσες σου. Αυτήν τη φυσική εικόνα βρίσκει σέξι και όχι μια γυναίκα πάντα στιλιζαρισμένη, περιποιημένη χωρίς να πετάει τρίχα στο κεφάλι της. Όλα έχουν την ώρα τους. Και όλα φυσικά τα όριά τους. Μην το παρακάνεις. Προσοχή στις υπερβολές. Όλα με μέτρο. Το μυστικό εδώ είναι “επιτηδευμένα ατημέλητη”.

7. Το να φτιάχνουμε φαγητό με ό,τι έχει περισσέψει
Δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ τους φτιάχνει τη διάθεση (και τη σεξουαλική) το να τρώνε από τα χεράκια μας. Ακόμα κι όταν πεινάνε πολύ και δεν έχει πολλά πράγματα το ψυγείο, αν μπορέσεις να αξιοποιήσεις το φαγητό που περίσσεψε, τότε θα σε λατρέψουν! Μια καινούρια συνταγή με λίγη προσπάθεια και πολλή φαντασία, μπορεί να κάνει τον σύντροφό σου να ξετρελαθεί και να σε “χορτάσει” με εύσημα και κολακείες.

8. Όταν τους ενθαρρύνουμε
Το να του στείλεις μια αγγελία για δουλειά (εάν ψάχνει), το να του θυμίσεις το λογαριασμό που έχει να πληρώσει ή μια χρήσιμη συμβουλή πάνω στη δουλειά του, είναι πολύ σημαντικό για αυτόν. Έτσι δείχνεις το ενδιαφέρον και την αγάπη σου. Ότι τον νοιάζεσαι και θέλεις να προχωρήσει μπροστά. Και όλα αυτά να ξέρεις ότι τα καταλαβαίνει και τα εκτιμάει πολύ.

9. Όταν τους λέμε θέλω να μείνω για λίγο μόνη
Όχι μην πάει ο νους σου στο κακό, δεν πρόκειται για χωρισμό. Μιλάω για εκείνες τις στιγμές που θέλουμε λίγο χρόνο για να μείνουμε μόνες μας, επειδή είμαστε κουρασμένες από τη δουλειά ή επειδή θέλουμε να βγούμε μόνο με τις φίλες μας. Επειδή θέλουμε να μείνουμε σπίτι και να ηρεμήσουμε μετά από μια δύσκολη ημέρα. Όλα αυτά δείχνουν μια γυναίκα ανεξάρτητη που δεν είναι εξαρτημένη από τη σχέση της. Επομένως όποτε νιώθεις την ανάγκη να ζητήσεις λίγο χρόνο και χώρο για τον εαυτό σου, μην διστάσεις. Άσε που αυτό κάνει τους άντρες να σκεφτούν πόσο τους λείπουμε.

10. Το να περπατάμε στο σπίτι και αυτοί να μας κοιτάζουν από μακριά
Όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται ή creepy, οι άντρες μας κοιτάζουν συνέχεια μέσα στο σπίτι. Σε ανύποπτες φάσεις που μπορεί να διαβάζουμε ένα βιβλίο, να μιλάμε στο τηλέφωνο ή να βάφουμε τα νύχια μας. Ω ναι! Λατρεύουν να μας παρατηρούν, να τσεκάρουν κάθε αντίδρασή μας όταν εμείς δεν τους κοιτάμε. Είναι τόσο σέξι για αυτούς.

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Τα συγχαρητήριά μου στην αρθρογράφο.
    Ολόσωστα ένα προς ένα.
    Αυτά τα απλά πράγματα είναι που μας κάνουν να σας ξανα-ερωτευόμαστε καθημερινά!
    Με προσοχή λίγο στον ΤΡΟΠΟ που θα πείτε το 9, γιατί έχει συνδυαστεί με άσχημα μαντάτα και μπορεί να μας οδηγήσει σε ανησυχία, χωρίς να χρειάζεται.
    Ακολουθήστε τα και δεν θα χάσετε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More