Life Coaching: 4 πράγματα που θα σε βοηθήσουν να βρεις το πάθος σου…

Μεγάλη Εβδομάδα, μέρες κατάνυξης που πολλές φορές οδηγούν σε ένα εσωτερικό ταξίδι, μέρες μελαγχολίας που σε βάζουν σε σκέψη και δημιουργούν ερωτηματικά, μέρες αγάπης που σε φέρνουν πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους, αλλά και στον εαυτό σου. Κι εκεί κάπου… πρέπει να αναρωτηθείς: Πόσο παθιασμένη είσαι με τη ζωή σου;

Τίποτα δεν γίνεται χωρίς πάθος. Αν δεν είσαι παθιασμένη με κάτι το μόνο που καταφέρνεις είναι τελικά να αγανακτείς, να κουράζεσαι, να δυσανασχετείς και το κάθε μέρα σου να φαίνεται όλο και πιο ίδιο, όλο και πιο βαρετό. Το πάθος είναι απαραίτητο συστατικό για να νιώθουμε ζωντανές οπότε αν δεν υπάρχει καλό είναι να φροντίσεις να το βάλεις στη ζωή σου σε όποιον τομέα κι αν είναι αυτό. Το ζητούμενο είναι να παθιάζεσαι με κάτι και αυτό ακριβώς θα σε κάνει ευτυχισμένη και θα επηρεάσει θετικά και όλα τα υπόλοιπα στην καθημερινότητά σου.

Έτσι, η Dr. Νάνσυ Μαλλέρου σήμερα, μέσα από τη δική της εμπειρία, γίνεται ο προσωπικός σου coach και σου δίνει τις απαραίτητες συμβουλές, κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να οδηγηθείς εκεί που πρέπει: στο δικό σου πάθος!

“Προσωπικά έχω κάνει μια μεγάλη πορεία κάνοντας πράγματα που άρεσαν ή με ενδιέφεραν ή που ήμουν καλή σε αυτά. Σήμερα, έχω τη χαρά να νιώθω ότι έχω επιτέλους βρει το πάθος μου και πιστέψτε με το συναίσθημα είναι εντελώς διαφορετικό. Από αυτήν την πορεία μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τα 4 πολυτιμότερα μαθήματα που έμαθα…”

ΠΑΘΟΣ… ΣΕ 4 ΚΙΝΗΣΕΙΣ!
1. Το πάθος δεν είναι μονομανία!
Μπορεί να είναι μια δουλειά, μπορεί να είναι ένα σπορ, μπορεί να είναι η μητρότητα…. αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θα σε βγάλει από την ισορροπία σου. Αντίθετα, πρέπει να την ενισχύει!

2. Σταμάτα άφοβα και γρήγορα.
Αν κάτι δεν σε γεμίζει και δεν σε κάνει χαρούμενη σταμάτα! Γρήγορα! “Μια ζωή την έχουμε” και δεν αξίζει να τη ζήσουμε αφήνοντας για το τέλος μόνο την αμφιβολία του τι θα μπορούσες να έχεις κάνει ή να έχεις γίνει. Ολοκλήρωσε αυτό που άρχισες, δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και …πάμε για άλλα!

3. Μη ζεις με χαμηλό ταβάνι.
Ξεκίνα να φτάσεις ψηλά, να πας μακριά. Μην βάζεις τεχνητά όρια στον εαυτό σου: θα σε περιορίσουν και θα “μικρύνουν” τον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι.

4. Μείνε περίεργη.
Όταν ακολουθείς την περιέργειά σου ανακαλύπτεις νέους ορίζοντες και δυνατότητες, εξελίσσεσαι. Για να σου προκαλεί περιέργεια κάτι, σημαίνει πως υπάρχει κάτι να ανακαλύψεις.
Θα μπορούσε να είναι το πάθος σου!

Read More

And More