Πώς καταλαβαίνεις ότι σε θέλει… Τα 10 σημάδια που πρέπει να τσεκάρεις!

Δεν θέλω να ακουστώ δυσοίωνη, ούτε να σε απογοητεύσω, όταν όμως μια γυναίκα αναρωτιέται αν ο σύντροφος, το φλερτ, το αγόρι, ο άντρας τη θέλει, κάτι δεν πάει καλά. Κάτι έχει αρχίσει και γρατζουνάει την αμφιβολία. Κάτι στη συμπεριφορά του δεν κουμπώνει και περνάς ατελείωτες ώρες αναλύοντας τα σημάδια μέσα στο μυαλό σου ή με τις φίλες σου. Γιατί κακά τα ψέματα… όταν ένας άντρας σε θέλει, το καταλαβαίνεις. Σου τηλεφωνεί, δεν εξαφανίζεται, δεν σε αγνοεί, σε υπολογίζει, σε κατανοεί, σε συμπονά, σε θαυμάζει, σε παρατηρεί, σε κυκλοφορεί, σε σέβεται, σε κοιτάει, σε ακούει…

Αφού όμως ζήτησες τη βοήθεια του κοινού και δεν έβγαλες άκρη, ήρθε η ώρα να ζητήσεις και τη βοήθεια της ειδικού -κάτι που κάναμε εμείς για σένα. Έτσι, η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη σημείωσε δέκα σημάδια που δείχνουν ότι σε θέλει…

“Πώς θα καταλάβουμε ότι το αγόρι που θέλουμε ενδιαφέρεται για μας; Αυτά είναι τα σημεία που αποτελούν τις ενδείξεις ή ακόμη τις αποδείξεις ενδιαφέροντος;” γράφει η κ.Μαυράκη.

1. “Δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω μας, όταν είμαστε στον ίδιο χώρο.”
Δεν ξενοκοιτάει, δεν βλέπει καν τον περίγυρο. Έχει μάτια μόνο για σένα. Σε παρατηρεί… Τις κινήσεις σου, τους μορφασμούς σου, τις χειρονομίες σου, τις εκφράσεις σου, όλα. Και πάνω από όλα σε κοιτάει στα μάτια. Γιατί έτσι νιώθει, γιατί έτσι θέλει.
Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που δεν είστε ακόμα ζευγάρι. Κοιτάει μόνο εσένα. Το στόχο του δηλαδή.

2. “Προσπαθεί να είναι κι εκείνος στην παρέα ή τα events που ξέρει ότι θα παραστούμε.”
Τα “δεν μπορώ”, “δεν προλαβαίνω”, “δεν θέλω”, “δεν μου ταιριάζει”, “τα βαριέμαι αυτά”… δεν υπάρχουν καν στο λεξιλόγιό του. Θέλει να περνάει μαζί σου όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Άσε που του αρέσει πολύ να σε συνοδεύει, να σε κυκλοφορεί, ίσως και να σε επιδεικνύει.
Ναι, στην περίπτωση που δεν είστε ήδη ζευγάρι, το να τον βλέπεις μπροστά σου στα μέρη που πηγαίνεις, κάτι θετικό έχει να πει για το πως νιώθει.

3. “Είναι πάντα πρόθυμος να μας εξυπηρετήσει σε ό,τι ζητάμε ή νομίζει ότι χρειαζόμαστε.”
Όταν ένας άντρας θέλει πραγματικά μια γυναίκα… γίνεται πραγματικός τζέντλεμαν. Κύριος. Δοτικός, περιποιητικός. Σου κάνει τα χατήρια, σου διευκολύνει τη ζωή, σε καλομαθαίνει.

4. “Θέλει να μάθει τι μας αρέσει, τι σκεφτόμαστε, τι επιθυμούμε και πρόθυμα το αποδέχεται.”
Θέλει να ξέρει τα πάντα για σένα. Τα γούστα σου, τα ενδιαφέροντά σου, τι θέλεις, τι δεν θέλεις. Ακούει και δεν κριτικάρει. Αποδέχεται. Όπως όλοι μας όταν ερωτευόμαστε.

5. “Είναι ιπποτικός κι ευγενικός, αλλά ειδικά σε μας και όχι γενικά.”
Θα σου δώσει το σακάκι του αν κρυώνεις, θα σου ανοίξει την πόρτα, θα σου σερβίρει κρασί… Όταν ένας άντρας θέλει μια γυναίκα ξυπνάνε μέσα του όλες εκείνες οι ευγένειες που τόσο αρέσουν σε εμάς τις γυναίκες.

6.”Προσέχει και θαυμάζει κάθε τι καινούριο στην εμφάνισή μας.”
Φυσικά. Είναι εκείνες οι στιγμές που προσέχει ότι αλλάξαμε χρώμα στα νύχια, ότι αλλάξαμε την κατεύθυνση της φράντζας, ότι χάσαμε δέκα γραμμάρια… Τα καινούρια ρούχα γίνονται αποδέκτες κοπλιμέντων και κανένα ρούχο δεν περνάει απαρατήρητο.

7. “Γελάει με τα αστεία μας, ακόμη και στα λιγότερο πνευματώδη.”
Γιατί είναι χαρούμενος, οπότε γελάει με τα πάντα. Γιατί είναι ευτυχισμένος, οπότε γελάνε μονίμως και τα μουστάκια του. Γιατί περνάει φανταστικά μαζί μας και θέλει μόνο να γελάει. Ο ενθουσιασμός του έρωτα δεν κρύβεται.


8. “Συγχωρεί τις παραξενιές μας και αδιαφορεί για τις μικροζαβολιές μας.”

Δεν είναι με το σπαθί στο χέρι, ετοιμοπόλεμος, νευρικός, μίζερος. Έχει καλές προθέσεις, δεν θέλει να μας στεναχωρεί, κατανοεί…

9. “Δείχνει ρομαντική διάθεση μαζί μας, ενώ είναι ο πιο γνωστός πραγματιστής της παρέας.”
Ναι, οι φίλοι του μπορεί να μην τον αναγνωρίζουν. Όταν ένας άντρας όμως θέλει μια γυναίκα δεν κάνει κάτι διαφορετικό από εμάς. Τον πιάνουν τα ρομαντικά του, μαλακώνει και αφήνεται στο συναίσθημα. Η έντονη επιθυμία άλλωστε δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια να την κουμαντάρεις. Αν μπορείς να την κουμαντάρεις τότε μάλλον δεν είναι τόσο έντονη όσο θα ήθελες.

10. “Μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τους φίλους του ή ακόμη και τους δικούς του, πριν του ζητήσουμε εμείς κάτι τέτοιο.”
Είναι ένα σημάδι, που όπως και να το κάνεις, δεν μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, δεν νομίζεις;

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Me horise kai sto sholio me kitai sinehia. What?

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More