10 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σου έχει τελειώσει

Έχετε κάνει ήδη τις προσπάθειές σας και έχετε ήδη εξαντλήσει τα όριά σας… Τίποτα δεν αλλάζει. Βρίσκεσαι σε μια σχέση που πια δεν σε ικανοποιεί και μέρα με την ημέρα νιώθεις όλο και περισσότερο εγκλωβισμένη. Ο σύντροφός σου έχει αλλάξει απέναντι σου: είναι αδιάφορος, απόμακρος, ζητάει να μένει περισσότερο μόνος του παρά να σε δει και τα κοπλιμέντα του έχουν πέσει στο μηδέν. Αλλά και εσύ από τη μεριά σου δεν ενθουσιάζεσαι πια τόσο. Βαριέσαι να ακούς τα νέα του και όλη την ώρα σε εκνευρίζει και τσακώνεστε.

Μήπως έχει έρθει το τέλος αλλά δεν λέτε να το παραδεχτείτε; Μήπως οι προσπάθειες να σώσετε τη σχέση σας δεν είχαν αποτέλεσμα; Μήπως μένετε σε μια τελειωμένη σχέση λόγω συνήθειας ή επειδή σας τρομάζει το αύριο; Τα σημάδια για να καταλάβεις ότι η σχέση σου δεν προχωράει, δεν είναι και τόσο κρυφά απλά μάλλον εσύ εθελοτυφλείς.

Τσέκαρε ποια είναι τα 10 βασικότερα και αν συνειδητοποιήσεις πως στην περίπτωσή σας κυριαρχούν τα περισσότερα, τότε αντιμετωπίζετε σοβαρό πρόβλημα και για αυτό θα ήταν καλό να πάρετε μια οριστική και ώριμη απόφαση.


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ 10 ΑΥΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Read More

And More