ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ: 9 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν μείνετε μαζί

Έχεις αρκετό καιρό σχέση με τον σύντροφο σου, περνάτε πολλές ώρες καθημερινά μαζί, πηγαίνετε πάντα διακοπές οι δυο σας και όλα μέχρι στιγμής είναι υπέροχα. Δεν λαμβάνω υπόψιν μου τους καυγάδες και τις παρεξηγήσεις γιατί μια υγιής σχέση πρέπει να έχει και από αυτά. Διαφορετικά κάτι δεν πάει καλά. Και μετά από τόσα χρόνια μαζί, σκέφτεσαι πως το επόμενο στάδιο της σχέσης σας είναι επιτέλους να συγκατοικήσετε. Ονειρεύεσαι τη μέρα που θα σου προτείνει την ιδέα αυτή, έχεις φανταστεί ήδη τη διακόσμηση που θα έχει το σπίτι σας και πεθαίνεις από ευτυχία που θα κοιμάστε και θα ξυπνάτε κάθε μέρα δίπλα ο ένας στον άλλον.

Πες μου όμως είσαι σίγουρη πως το θέλεις αυτό πραγματικά; Το ξέρω πως ίσως αυτός είναι ο άνθρωπος της ζωής σου, όμως το να μείνετε μαζί είναι μια μεγάλη απόφαση και στην πράξη αποδεικνύεται πολύ δύσκολο. Πολλά ζευγάρια που αποφάσισαν να συζήσουν, στην πορεία συνειδητοποίησαν ότι οι διαφορές τους είναι περισσότερες από τα κοινά τους. Η καθημερινή τριβή, η ρουτίνα και οι τσακωμοί αναγκάζουν πολλά ζευγάρια να χωρίσουν. Και όλα αυτά γιατί ίσως η απόφαση τους ήταν παρορμητική και απερίσκεπτη.

Για αυτό λοιπόν πριν προτείνεις στο σύντροφό σου να μείνετε μαζί ή πριν δεχτείς την πρότασή του, πάρε λίγο χρόνο και κάνε τις εξής ερωτήσεις στον εαυτό σου…

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Read More

And More