DO THE QUIZ! Ποιος είναι ο μεγάλος σου έρωτας; Ποια άτομα παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου;

Αν έπρεπε αν πεις πέντε, έξι ονόματα αγαπημένων (ή και όχι) προσώπων χωρίς να το πολυσκεφτείς, ποια θα ήταν αυτά; Σε περίπτωση που σου ζητούσαν να δώσεις τους τίλους τεσσάρων τραγουδιών που σε εκφράζουν/σου αρέσουν πολύ τι θα απαντούσες; Κάνε το τεστ και θα σου αποκαλυφθούν πολλά πράγματα για την προσωπική σου ζωή και τα πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο σε αυτή.

Αν και δεν είμαι ψυχολόγος, υποθέτω πως τα ονόματα εκείνα που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, “πετάγονται” στο μυαλό μας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Από την άλλη, πάντα ένα τραγούδι που είναι το αγαπημένο σου ή τέλος πάντων έχει κολλήσει και παίζει ασταμάτητα στην playlist σου υποδηλώνει κάτι για την ψυχολογική σου κατάσταση.

Συμπλήρωσε λοιπόν χωρίς να το πολυσκεφτείς αυτό που ζητείται από κάθε πρόταση. Πρόσεξε να σημειώνεις ονόματα και τραγούδια με τη σειρά που εμφανίζονται οι προτάσεις, γιατί αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα που θα πάρεις.

1. Σημείωσε ένα όνομα ατόμου του αντίθετου φύλου

2. Γράψε ένα όνομα ενός φίλου/ης ή μέλους της οικογένειάς σου

3. Βάλε άλλο ένα όνομα ενός φίλου/ης ή μέλους της οικογένειάς σου

4. Πρόσθεσε και ένα τρίτο όνομα φίλου/ης ή μέλους της οικογένειάς σου

5. Τέλος συμπλήρωσε ένα ακόμη όνομα ατόμου του αντίθετου φύλου

6. Γράψε τον τίτλο ενός τραγουδιού

7. Γράψε τον τίτλο ενός τραγουδιού

8. Γράψε τον τίτλο ενός τραγουδιού

9. Γράψε τον τίτλο ενός τραγουδιού

Tip: Για να μην μπερδευτείς, σημείωσε σε ένα χαρτί τον αριθμό κάθε πρότασης και δίπλα την απάντηση που έδωσες. Σύγκρινε τις σημειώσεις σου με την εξήγηση που θα δεις παρακάτω για κάθε όνομα και τίτλο τραγουδιού αντίστοιχα.

ΔΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

Read More

And More