Ψυχολογικό Τεστ! Απάντησε στο quiz και μάθε ποιες είναι οι προτεραιότητές σου στη ζωή

Λένε πως τα πάντα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων! Εσύ όμως γνωρίζεις ποιες είναι αυτές οι προτεραιότητες που έχεις βάλει για τον εαυτό σου; Πριν βιαστείς να δώσεις την απάντηση, κάνε το παρακάτω τεστ και ίσως οι απαντήσεις του σε εκπλήξουν.

Άλλες έχουν βασικό στόχο την καριέρα και άλλες την οικογένεια. Κάποια κορίτσια θέλουν την περιπέτεια και το σεξ, ενώ άλλα προτιμούν να περνούν χρόνο με φίλες. Ένα απλό καθημερινό τεστ θα σου δώσει την απάντηση για το δικό σου νούμερο ένα στη ζωή σου αυτή τη στιγμή.

Το υποθετικό σενάριο
Βρίσκεσαι στο σπίτι μόνη και συμβαίνουν ταυτόχρονα τα πέντε παρακάτω γεγονότα. Εσύ πρέπει λοιπόν να αποφασίσεις σε ποιο από αυτά θα ανταποκριθείς πρώτα:

1. Ένα μωρό κλαίει στην κούνια του

2. Αρχίζει να βρέχει και έχεις ρούχα απλωμένα στο μπαλκόνι

3. Μια βρύση είναι ανοικτή και τρέχει νερό άσκοπα

4. Χτυπάει το κουδούνι της πόρτας

5. Χτυπάει το σταθερό σου τηλέφωνο

Ιεράρχησε λοιπόν τι θα κάνεις πρώτο και σημείωσε σε ένα χαρτί τη σειρά με την οποία θα ανταποκριθείς σε αυτες τις πέντε “προκλήσεις” της καθημερινότητας. Έτσι θα ξέρεις και με τι σειρά έχεις τις προτεραιότητες της ζωής στο μυαλό σου.

Σημείωση: Μην απαντήσεις διπλωματικά! Στην πολύ πιθανή υπόθεση να μην έχεις μωρό, απλά φαντάσου πως υπάρχει ένα μωρό στο χώρο, που στο έχουν εμπιστευθεί. Επίσης, το γεγονός πως απαντάς στο τηλέφωνο ενώ ανοίγεις την πόρτα ή κλείνεις την βρύση σημαίνει σε κάθε περίπτωση πως επέλεξες πρώτα να σηκώσεις το τηλέφωνο. Οκ;

Τώρα ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις ποιες είναι στην πράξη οι προτεραιότητές του στη ζωή.

Read More

And More