Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.09.2014 | 22:26

PERSONALITY QUIZ: Τι θα σχεδίαζες σε έναν κύκλο; Τι αποκαλύτπει για σένα;

PERSONALITY QUIZ: Τι θα σχεδίαζες σε έναν κύκλο; Τι αποκαλύτπει για σένα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ξέχνα ό, τι γνώριζες για τα ψυχολογικά τεστ! Έχουμε έναν νέο και διασκεδαστικό τρόπο να "ψυχαναλυθείς", να ανακαλύψεις πράγματα για τον εαυτό σου και αλήθειες για την οπτική που έχεις για τα πράγματα γύρω σου! Πώς; Βάλε μπόλικη φαντασία, συγκεντρώσου και πάρε μια κόλλα χαρτί και ένα μολύβι...

Σχεδίασε το ψυχολογικό σου προφίλ...
Τι πρέπει λοιπόν να κάνεις; Είναι πολύ απλό... Χαρτί και μολύβι πήρες; Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και συμπλήρωσε τα σχήματα.

- Σχεδίασε σε ένα χαρτί τα γεωμετρικά σχήματα με τη σειρά που τα βλέπεις στην εικόνα που ακολουθεί. (Το χρώμα φυσικά δεν έχει καμία σημασία, μπορείς να φτιάξεις το χαρτί με τα σχήματα με ένα απλό μολύβι)

/

- Αφού έχεις ένα χαρτί ζωγραφισμένο όπως η εικόνα παραπάνω συγκεντρώσου σε ένα, ένα τα σχήματα. Φαντάσου τι θα μπορούσες να ζωγραφίσεις χρησιμοποιώντας σαν βάση κάθε γεωμετρικό σχήμα ξεχωριστά. Φυσικά όπου έχουμε ίδιο σχήμα, δεν σημαίνει πως θα πρέπει να σχεδιάσεις και το ίδιο σκίτσο. Το αντίθετο μάλιστα... πρέπει κάθε σχήμα να σου βγάλει ένα άλλο σχέδιο, ενώ σε καμία περίπτωση το ένα σχέδιο με το άλλο δεν έχουν κάποια σχέση και είναι αυτόνομα το ένα από το άλλο.

- Αφού ζωγραφίσεις εκείνο που φαντάζεσαι για κάθε σχήμα, σημείωσε κάτω από αυτό μια φράση που να περιγράφει το σχέδιό σου ή αυτό που αισθάνθηκες και σε έκανε να το ζωγραφίσεις με αυτό τον τρόπο. Μπορεί να είναι δύο λέξεις ή μια μικρή ή μεγαλύτερη πρόταση. Μην μπεις παρόλα αυτά στον κόπο να γράψεις ολόκληρη έκθεση κάτω από  κάθε σχήμα...

Το ψυχολογικό τεστ έχει τελειώσει. Οι ζωγραφιές που φιλοτέχνησες χρησιμοποιώντας σαν βάση το κάθε γεωμετρικό σχήμα εξηγούν καθεμία και ένα άλλο κομμάτι της ψυχοσύνθεσής σου.

Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις ποιο, ανακαλύπτοντας τις επεξηγήσεις για κάθε σκίτσο...

Photo Gallery

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 9:02

Check this
Χρειάζεσαι λοσιόν! End of story! Ποια να αγοράσεις ανάλογα με τον τύπο σου!
ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ; Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!
Χάσε 5 κιλά σε ένα μήνα με τη Νέα Μεταβολική Δίαιτα “Restart” του Δημήτρη Γρηγοράκη
Wabi-Sabi: Η τέχνη της... ατέλειας είναι το νέο μεγάλο trend στη διακόσμηση και ήρθε η ώρα να το μάθεις
Top 10