Τι χρώμα έχει η ημερομηνία που γεννήθηκες; Ανακάλυψε τι σημαίνει για το χαρακτήρα σου

Μέχρι σήμερα ήξερες πως η μέρα που γεννήθηκες μπορεί να σου δίνει το ζώδιό σου ή ακόμη και τον γενέθλιο αριθμό σου. Να κάτι που ίσως δεν είχες δει μέχρι σήμερα. Τα γενέθλιά σου έχουν το δικό τους χρώμα. Κυριολεκτικά… Η ημερομηνία γέννησής σου αντιστοιχεί σε ένα χρώμα, το οποίο φυσικά με τη σειρά του αποκαλύπτει πολλά για τα χαρίσματα, τις παραξενιές και τον τρόπο που αναζητάς τον έρωτα. Κάνε το τεστ

Υπάρχουν λοιπόν 21 χρώματα και μόνο ένα αντιστοιχεί στα δικά σου γενέθλια. Είναι εντυπωσιακό πως όσες έχουν γεννηθεί 21 Μαρτίου, 23 Σεπτεμβρίου και 22 Δεκεμβρίου έχουν το προνόμιο να ανήκουν σε μοναδικά χρώματα (μαύρο, λαδί και βεραμάν αντίστοιχα) που δεν αντιστοιχούν σε καμία άλλη ημερομηνία.

Βρες την ημερομηνία στον πίνακα που ακολουθεί και δες στη συνέχεια τι σημαίνει το χρώμα για το χαρακτήρα σου.

Βρες το χρώμα σου:

23 Δεκεμβρίου με 1 Ιανουαρίου – Κόκκινο

2 Ιανουαρίου με 11 Ιανουαρίου – Πορτοκαλί

12 Ιανουαρίου με 24 Ιανουαρίου – Κίτρινο

25 Ιανουαρίου με 3 Φλεβάρη – Ροζ

4 Φλεβάρη με 8 Φλεβάρη – Μπλε

9 Φλεβάρη με 18 Φλεβάρη – Πράσινο

18 Φλεβάρη με 28 Φλεβάρη – Καφέ

1 Μαρτίου με 10 Μαρτίου – Aqua

11 Μαρτίου με 20 Μαρτίου – Lime

21 Μαρτίου – Μαύρο

22 Μαρτίου με 31 Μαρτίου – Μοβ

1 Απριλίου με 10 Απριλίου – Navy

11 Απριλίου με 20 Απριλίου – Ασημί

21 Απριλίου με 30 Απριλίου – Λευκό

1 Μαΐου με 14 Μαΐου – Μπλε

15 Μαΐου με 24 Μαΐου – Χρυσό

25 Μαΐου με 3 Ιουνίου – Κρεμ

4 Ιουνίου με 13 Ιουνίου – Γκρι

14 Ιουνίου με 23 Ιουνίου – Καστανό

24 Ιουνίου – Γκρι

25 Ιουνίου με 4 Ιουλίου – Κόκκινο

5 Ιουλίου με 14 Ιουλίου – Πορτοκαλί

15 Ιουλίου με 25 Ιουλίου – Κίτρινο

26 Ιουλίου με 4 Αυγούστου – Ροζ

5 Αυγούστου με 13 Αυγούστου – Μπλε

14 Αυγούστου με 23 Αυγούστου – Πράσινο

24 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου – Καφέ

3 Σεπτεμβρίου με 12 Σεπτεμβρίου – Aqua

13 Σεπτεμβρίου με 22 Σεπτεμβρίου – Lime

23 Σεπτεμβρίου – Λαδί

24 Σεπτεμβρίου με 3 Οκτωβρίου – Μοβ

4 Οκτωβρίου με 13 Οκτωβρίου – Navy

14 Οκτωβρίου με 23 Οκτωβρίου – Ασημί

24 Οκτωβρίου με 11 Νοεμβρίου – Λευκό

12 Νοεμβρίου με 21 Νοεμβρίου – Χρυσό

22 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου – Κρεμ

2 Δεκεμβρίου με 11 Δεκεμβρίου – Γκρι

12 Δεκεμβρίου με 21 Δεκεμβρίου – Καστανό

22 Δεκεμβρίου – Βεραμάν (μπλε πράσινο)

Δες τι σημαίνει το χρώμα αυτό για εσένα…

Κόκκινο
Γλυκός και αγαπητός τύπος. Είσαι επιλεκτική, αλλά είσαι και διαρκώς ερωτευμένη. Σου αρέσει να σε αγαπούν. Φρέσκια και πρόσχαρη, μπορείς να γίνεις πολύ κυκλοθυμική κάποιες φορές.

Κρεμ
Ανταγωνιστική και αθλητικός τύπος. Δεν σου αρέσει να χάνεις, όμως πάντα είσαι πρόσχαρη. Είσαι άτομο εμπιστοσύνης και πολύ εξωστρεφής. Επιλέγεις την αγάπη προσεκτικά και δεν ερωτεύεσαι εύκολα. Αλλα όταν βρεις τον κατάλληλο, τότε δεν τον αφήνεις για πολύ, πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Βεραμάν
Σε ενδιαφέρει κυρίως η εξωτερική εμφάνιση και έχεις πολύ υψηλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου. Σκέφτεσαι πολύ πριν πάρεις κάποια απόφαση και αποφεύγεις χαζά λάθη. Σου αρέσει να είσαι ηγέτης και έτσι είναι εύκολο για εσένα να κάνεις νέους φίλους.

Γκρι
Είσαι ελκυστική και δραστήρια. Δεν κρύβεις ποτέ τα συναισθήματά σου και εκφράζεις πάντα ό, τι κι αν έχεις μέσα σου. Μπορείς όμως να γίνει αρκετά εγωίστρια κάποιες φορές. Θέλεις να ξεχωρίσεις και δεν σου αρέσει να σου φέρονται άδικα. Ξέρεις τι πρέπει να πεις στην κατάλληλη στιγμή και έχεις πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Συνήθως μπορείς να είσαι η αιτία που θα φτιάξει η μέρα κάποιου.

Πράσινο
Τα πας καλά με άγνωστους ανθρώπους. Δεν είσαι ντροπαλή, αλλά καμιά φορά μπορείς να πληγώσεις τους άλλους με τα λόγια σου. Σου αρέσει να νιώθεις πως σε αγαπούν και να σε ξεχωρίζει ο σύντροφός σου, αλλά κυρίως είσαι single και περιμένεις τον κατάλληλο άνθρωπο να έρθει.

Χρυσό
Έχεις πολύ καλή αίσθηση του τι είναι σωστό και τι λάθος. Είσαι πρόσχαρη και εξωστρεφής. Σου είναι δύσκολο να βρεις τον κατάλληλο για εσένα, αλλά όταν βρεις το σωστό πρόσωπο, δεν θα ερωτευτείς ξανά για πολύ καιρό.

Ροζ
Κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σου αρέσει να βοηθάς και να νοιάζεσαι για τους άλλους. Αλλά δεν είσαι από τα κορίτσια που ικανοποιούνται εύκολα. Κάνεις συχνά αρνητικές σκέψεις και αναζητάς τον ρομαντικό έρωτα όπως στα παραμύθια.

Κίτρινο
Είσαι γλυκιά και αθώα και μπορείς να είσαι άτομο εμπιστοσύνης. Συχνά είσαι αυτή που έχει το πάνω χέρι σε μια σχέση. Παίρνεις καλές αποφάσεις και σωστές επιλογές στην κατάλληλη στιγμή. Πάντα ονειρεύεσαι την τέλεια, ρομαντική σχέση.

Καστανό
Είσαι έξυπνη και ξέρεις τι είναι σωστό. Θέλεις να ελέγχεις τα πράγματα ώστε να εξελίσσονται όπως τα επιθυμείς, κάτι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, ειδικά όταν δεν σκέφτεσαι τα συναισθήματα των άλλων. Έχεις όμως υπομονή όταν πρόκειται για τον έρωτα. Από τη στιγμή που θα έχεις στην αγκαλιά σου το κατάλληλο πρόσωπο, είναι δύσκολο να αλλάξεις γνώμη και να βρεις άλλη αγάπη.

Πορτοκαλί
Είσαι πραγματικά υπεύθυνη για τις πράξεις σου και ξέρεις να συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους. Έχεις πάντα στόχους που πρέπει να πιάσεις και είσαι πολύ ανταγωνιστική. Όταν πρόκειται για φιλία, είναι δύσκολο να εμπιστευτείς κάποιον, αλλά αν βρεις τον κατάλληλο φίλο, τον εμπιστεύεσαι μια για πάντα.

Μοβ
Είσαι μυστηριώδης, ποτέ όμως εγωίστρια και πάντα ενδιαφέρεσαι για νέα πράγματα. Η μέρα σου μπορεί να είναι καλή ή κακή ανάλογα με τη διάθεσή σου. Είσαι δημοφιλής στην παρέα, αλλά πολλές φορές συμπεριφέρεσαι χαζά και ξεχνάς πράγματα εύκολα. Αναζητάς ανθρώπους που σε εμπιστεύονται.

Lime
Είσαι πράος άνθρωπος, αλλά εύκολα μπορείς να αγχωθείς υπερβολικά. Ζηλεύεις εύκολα και παραπονιέσαι για το παραμικρό.

Ασημί
Έχεις ζωηρή φαντασία και γενικά είσαι ντροπαλή, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα δοκίμαζες νέα πράγματα. Σου αρέσουν οι προκλήσεις και μπορείς να μάθεις νέα πράγματα πολύ εύκολα. Ο έρωτας της ζωής σου είναι δύσκολος και σε μπερδεύει.

Μαύρο
Σου αρέσει να δέχεσαι προκλήσεις και είσαι πολύ θαρραλέα. Παρόλα αυτά δεν σου αρέσουν οι αλλαγές στη ζωή σου και όταν πάρεις μια απόφαση, την κρατάς για πολύ καιρό.

Λαδί
Είσαι ζεστός και φωτεινός άνθρωπος. Τα πηγαίνεις πολύ καλά με τους φίλους και την οικογένεια. Δεν σου αρέσει η βία και ξέρεις τι είναι σωστό και τι λάθος. Είσαι ευγενική και πρόσχαρη και δεν φθονείς εύκολα τους άλλους.

Καφέ
Είσαι πολύ δραστήρια και αθλητική. Είναι δύσκολο να σε προσεγγίσουν, να έρθουν κοντά σου, αλλά από την άλλη μπορείς να ερωτευτείς πολύ εύκολα. Όταν καταλάβεις πως δεν μπορείς να έχεις κάτι, τα παρατάς εύκολα και ξεχνάς γρήγορα.

Μπλε
Έχεις χαμηλή αυτοπεποίηθηση και είσαι πολύ επιλεκτική. Είσαι καλλιτεχνική φύση και σου αρέσει να ερωτεύεσαι, αλλά συχνά αγαπάς με το μυαλό και όχι με την καρδιά σου.

Navy
Είσαι πολύ γοητευτική και λατρεύεις τη ζωή. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα κάθετι γύρω σου και αυτό σου αποσπά εύκολα την προσοχή. Αν θυμώσεις με κάποιον είναι πολύ δύσκολο να τον συγχωρέσεις.

Λευκό
Έχεις όνειρα και στόχους στη ζωή σου. Ζηλεύεις εύκολα και μερικές φορές έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου. Πολλές φορές οι γύρω σου σε βλέπουν με δέος.

Aqua
Τα συναισθήματά σου αλλάζουν ξαφνικά και εύκολα. Είσαι ειλικρινής, αλλά πιστεύεις πολύ εύκολα τους άλλου. Είναι δύσκολο να βρεις τη σωστή αγάπη και ακόμη πιο εύκολο να χαθείς στην αγάπη, πράγμα που μπορεί να σε πληγώσει.

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ta brike ola ma ola

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More