Αλεξάνδρα: “Γνωριστήκαμε εδώ στη Σουηδία… Έγιναν πολλά μεταξύ μας…”

Μου λείπει πολύ. Πώς θα επικοινωνήσω μαζί του; Θέλω να μιλήσουμε και δεν βρίσκω κανέναν τρόπο.

Είμαι 23 και αυτός είναι 30. Μένω Σουηδία και εκείνος Ελλάδα. Δεν είχαμε ποτέ σχέση. Ένα απωθημένο είναι…

Γνωριστήκαμε εδώ στη Σουηδία… Έγιναν πολλά μεταξύ μας, ύστερα εκείνος έφυγε μόνιμα Ελλάδα. Συναντηθήκαμε ξανά από τότε και γενικώς δυόμιση χρόνια τώρα έχουν συμβεί πολλά μεταξύ μας.

Το καλοκαίρι που ήμουν Ελλάδα βρεθήκαμε πάλι. Περάσαμε ένα μήνα φανταστικό, αλλά τελειώσαμε και αυτή τη φορά είναι οριστικό. Το ξέρω. Το ξέρουμε και οι δύο. Έφυγα και δεν ξαναμιλήσαμε από τότε γιατί για κάποιους λόγους εγώ δεν θέλησα, αλλά τώρα μου λείπει.

Πέρασαν οι γιορτές και δεν ήταν πουθενά. Κάθε χρόνο μου έστελνε τις ευχές του. Μιλούσαμε, έστω αυτά τα τυπικά, αλλά μιλούσαμε. Δεν έχω τηλέφωνό του, δεν έχω facebook, δεν έχω τίποτα για να επικοινωνήσω μαζί του. Έχω τρελαθεί…

Αλεξάνδρα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Εάν μετά απο τόσα χρόνια που τον ξέρεις και “γενικώς έχουν συμβεί πολλά μεταξύ σας” δεν έχεις κανένα τρόπο να επικοινωνήσεις μαζί του, πάρε στο 11880 (άν γνωρίζεις και το όνομά του δηλαδή) και θα τον βρείς!
    Ομως αυτός μάλλον δεν θέλει να τον βρείς απο όσα καταλαβαίνω. Aρα ποιός είναι ακριβώς ο προβληματισμός σου;;; Αφού το καλοκαίρι τελειώσατε και το ξέρετε…

  2. Ξέχνα τον. Αν είχε πραγματικά αισθήματα για σένα δεν θα μπορούσε να απομακρυνθεί από κοντά σου. Θα είχε επαφή μαζί σου οπωσδήποτε.

    ‘Αντε πάμε για άλλα ….

    Εξάλλου το ρητό λέει : Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More