Αλεξάνδρα: “Όταν τον ρώτησα γιατί αυτή η αλλαγή, μου απάντησε ότι δεν συμβαίνει τίποτα.”

Κορίτσια χρειάζομαι τη βοήθειά σας.

Έχω μια σχέση εδώ και πέντε χρόνια. Συγκατοικούμε από τον πρώτο χρόνο της σχέσης μας. Είμαστε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Το πρόβλημα προέκυψε τώρα και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Κοντεύω να τρελαθώ.

Ας πάρω τα πράγματα από την αρχή… Κάθε χρόνο, φροντίζουμε να πηγαίνουμε διακοπές έστω και για ένα τριήμερο, μόνοι, με τους φίλους μας. Εγώ με τις φίλες μου κι εκείνος με τους φίλους του. Είναι κάτι που κάνουμε από τον πρώτο χρόνο της σχέσης μας. Κάτι που πίστευα ότι κάνει καλό στη σχέση μας, αλλά και μια καλή ευκαιρία να απολαύσουμε τις φίλους μας.

Φέτος όμως από όταν γύρισε από το τριήμερο με τους φίλους του είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Δεν μιλάει, δεν με πλησιάζει, δεν θα ήταν υπερβολή αν έλεγα ότι με αποφεύγει.

Όταν τον ρώτησα τι συμβαίνει και γιατί αυτή η αλλαγή, μου απάντησε ότι δεν συμβαίνει τίποτα και ότι όλα είναι η ιδέα μου. Δεν το συζήτησα ξανά, αλλά δεν κάνω λάθος. Τον ξέρω. Ζω μαζί του τόσον καιρό. Δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος και δεν ξέρω τι να κάνω.

Τι έγινε αυτό το τριήμερο και γύρισε τόσο αλλαγμένος; Δεν έχω παρατηρήσει κάποιες περίεργες επικοινωνίες στο κινητό του ή κάτι άλλο που να αποδεικνύει απιστία, αλλά δεν ξέρω. Το θέμα μου είναι ότι έχουν αλλάξει τα πάντα και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.

Χρειάζομαι τη γνώμη σας.

Ευχαριστώ,
Αλεξάνδρα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κατα 99 τις εκατο πηγε με αλλη (ξεπετα λογικα και οχι νεα σχεση που υφισταται και τωρα που γυρισε) και γι αυτο φερεται ετσι.Ισως νιωθει τυψεις…Θα σου ελεγα πως ισως αλλαξε κατι στη δουλεια του η στην οικογενεια του αλλα αφου μενετε μαζι θα το ειχες μαθει και εσυ .Αρα εκει καταληγω…ισως πηγε με αλλη…να το ξανακανεις θεμα και να τον πιεσεις να σου πει.Σιγουρα κατι σου κρυβει.

  2. Ε διακοπες μονος του τι περιμενες να κανει και ειδικα μετα απο ποσα χρονια που ειστε μαζι θα βαρεθηκε αυτοι οι μοντερνισμοι μερικων στο να κανουμε και διακοπες χωριστα για ανανεωση τι αλλα θα ακουσουμε…ανανεωθηκε λοιπον ο τυπος θεμα χρονου να βγουνε κ αλλα στην φορα περιμενε

  3. γεια σου φιλη μου. αρχικα, ποσο χρονων ειστε? συμφωνω, για να λες πως κατι δεν παει καλα, θα εχεις δικιο. εναν ανθρωπο τον ξερουμε οταν εχουμε σχεση μαζι του, ειδικα τοσο καιρο οπως εσεις! μπορει να ειναι κατι ασχετο με εσενα, κατι οικογενειακο η κατι επαγγελματικο, μπορει να εγινε οντως κατι στις διακοπες οπως να γνωρισε καποια αλλη η να προβληματιζεται ποια να ειναι η εξελιξη της σχεσης σας. μπορει πχ να σκεφτεται καποια επισημοποιηση. συνηθως μετα απο τοσα χρονια, οταν κατι δεν παει καλα και βλεπεις καποια αλλαγη, αυτο ειναι το διλημμα: χωριζουμε η παντρευομαστε. σου ευχομαι τα καλυτερα!

  4. Πήγε, είδε, σκέφτηκε, αναθεώρησε(;) . Συγνώμη αλλά προς τί αυτό το free τριήμερο κάθε χρόνο; και το καθιέρωσες εσύ! Είμαστε σε δύσκολες εποχές οφείλουμε αν έχουμε σχέση (και καλή όπως ισχυρίζεσαι οτι είναι η δική σου) να προσέχουμε για να έχουμε…κακώς έδεσες το γάιδαρό σου, μπορεί να πήγε με καμια άλλη και να νιώθει τύψεις τώρα. Προσοχή

  5. Δεν πιστεύω ότι παίζει άλλη γκόμενα ή ότι σ’ αγαπά λιγότερο απ’ ότι πριν, δεν νομίζω ν’ αλλάζουν τα αισθήματα έτσι ξαφνικά σε κάτι διακοπές με φίλους. Μπορεί απλώς να περνά μια φάση, οι διακοπές να τον έβαλαν να ψαχτεί εσωτερικά, να κοιτάξει τα υπάρξιακά του. Αν θα επηρεάσει αυτό το δεσμό σας ή όχι, θα φανεί. Μην τον ρωτάς τίποτα, θα σου μιλήσει όταν θα είναι έτοιμος. Κοίτα τις παρέες σου, βγαίνε λίγο παραπάνω τώρα, γιατί αν νιώθεις ότι σε γράφει, απάντα με γράψιμο. Κανονικά θεωρώ σωστό να σου μιλήσει, όχι να μένετε μαζί και να είστε σαν ξένοι και να σε βάζει αυτός σε σκέψεις και υποψίες. Γι’ αυτό και αν δεν σου μιλήσει σύντομα, πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα – γράφ’ τον και απόφευγέ τον.

  6. Καλησπέρα Αλεξάνδρα!πράγματι πρέπει να βιώνεις μια περίεργη κατάσταση μη γνωρίζοντας τι προκάλεσε την ξαφνική αλλαγή της συμπεριφοράς του συντρόφου σου.Θα σε συμβούλευα να μην κάνεις σπασμωδικες κινήσεις ούτε να βγάλεις αβίαστα συμπεράσματα.Συνέχισε να παρατηρεις τον ίδιο και τις κινήσεις του.Πολύ βοηθητικό θα ήταν να κανονίσετε-αν δεν το έχετε κάνει ήδη-να βγείτε εσείς και οι φίλοι του έτσι ώστε να δεις πως κινείτε απέναντι σου (άλλα και γενικα)και με αυτούς στο χώρο που προφανώς αυτοί θα γνωρίζουν τι συνέβη.Να πιασεις δηλ το feeling τις ατμόσφαιρας,αν υπάρχει αμηχανιά,ενοχή…

  7. Μάλιστα! ʼρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Ετοιμάσου ψυχολογικά ότι θα χωρισετε . Αν βρήκε άλλη η αν συνειδητοποιησε τρεις ημέρες μακριά σου ότι βαρέθηκε να ζει μαζί σου, έχει και καμία σημασία? Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Μην προσπαθήσεις για τίποτα γι αυτήν την σχέση. Έκανε πια τον κύκλο της. “Πάμε για αλλα” λοιπόν και μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει με το να προσπαθείς να τον επαναφέρεις στην σχέση. Καλή τύχη.

  8. Για μένα παίζει το σενάριο να έκανε κάτι στις διακοπές εκεί με κάποια, αλλά να μην ήταν κάτι σοβαρό (γι’ αυτό και δεν βρίσκεις ίχνη επικοινωνίας σε κινητό ή Fb) και τώρα να νιώθει τύψεις ή να έχει μπει σε σκέψεις. Κοίταξε, όμως, εσύ το εξής: το τι έγινε ή δεν έγινε στις διακοπές του, δεν μπορείς να το ξέρεις κι ούτε ίσως να το μάθεις ποτέ. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις πώς σε επηρεάζει η τωρινή κατάσταση, δηλ. η στάση του προς εσένα. Αν νιώθεις άβολα ή πιστεύεις ότι σε υποτιμά, ίσως να εκκινούσες τις διαδικασίες χωρισμού. Όχι επειδή δεν σου λέει τι έγινε, αλλά επειδή σε αποξενώνει μια τέτοια παράξενη συμπεριφορά του. Πάντως, αν οι χειρότεροί σου φόβοι επιβεβαιωθούν, τότε να ξέρεις ότι δεν θα έχουν φταίξει οι διακοπές. Απιστία μπορεί να γίνει και την ώρα που, ας πούμε, κάθεστε στην ίδια καφετέρια κι αυτός πάει στο μπάνιο με τη γκόμενα, ενώ άλλοι εξ αποστάσεως έχουν σχέσεις και ούτε που το σκέφτονται να κάνουν κάτι με άλλον. Είναι στον άνθρωπο, όχι στις διακοπές.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More