Αναστασία: “Μου έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει δεσμεύσεις, αλλά open relationship.”

Καλησπέρα!
Τον τελευταίο καιρό με προβληματίζει κάτι πολύ και θα με βοηθούσε πολύ αν μου λέγατε την άποψή σας!

Είμαι 18 χρόνων και μόλις πέρασα και σπουδάζω στην Αθήνα… Μένω στην εστία και εκεί γνώρισα ένα παιδί 21 χρόνων με το οποίο ήρθαμε πιο κοντά… Αυτός όμως μου έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει δεσμεύσεις, αλλά open relationship. Εγώ όμως δεν έχω ολοκληρώσει με αγόρι.

Υπάρχει πάθος μεταξύ μας. Αλλά όχι συναίσθημα, αφού αυτός δεν το επιτρέπει… Προσπαθεί γενικά να με διεκδικήσει, αλλά εγώ είμαι σχετικά ψυχρή απέναντί του καθώς είμαι μπερδεμένη…

Πρέπει να διαλέξω αν θέλω να το ζήσω και όπου βγει χωρίς αγάπη και έρωτα ή να απομακρυνθώ χωρίς να πληγωθώ τώρα που είναι νωρίς! Η αλήθεια είναι πως ξέρω ποιο είναι το “σωστό” και το καλύτερο για μένα, αλλά δεν συμπίπτει με το θέλω μου.

Θα βοηθούσε πολύ αν μου έλεγε έστω και κάποιος τη γνώμη του! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Αναστασία

Ρ.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αφου σου ξεκαθαρίζει εξ αρχής οτι θέλει μόνο σέξ μολις πάρει αυτο που θελει απο εσένα θα σε παρατήσει και θα πάει για άλλες περιπέτειες….και εσυ δεν θα έχεις να του πεις και κουβέντα γιατι ηταν ξεκάθαρος απο την αρχή ….Εγώ θα σου έλεγα να μην το προχωρήσεις μαζί του ειδικα αφου θα ειναι και η πρώτη σου φορα….Ειναι καλυτερα αυτο να το ζήσεις με καποιον που θα υπάρχει συναίσθημα μεταξύ σας και θα σε νοιαζεται και οχι απλά να σε χρησιμοποιήσει ….Δεν χάνεις και τίποτα φοβερό πίστεψε με, ίσα, ισα που θα γλυτώσεις τον εαυτο σου απο άδικο πονο και στεναχώρια …

  2. Εφ’ οσον δε σε θελει για κατι σοβαρο μετα απο οτι κανει θα σε παρατησει και εσυ θα τον σκεφτεσαι ακομα περισσοτερο και θα πληγωθεις πολυ Αστον καλυτερα Σου αξιζει καποιος που θα σου δινει τη σημασια που σου αρμοζει και θα σε νοιαζεται πραγματικα κι οχι καποιος που σε θελει μονο για σεξ !

  3. Έλα, βρε κορίτσι μου!!Είσαι 18 χρονών μπουμπούκι, γεμάτη δροσιά και διάθεση να περάσεις όμορφα, φοιτήτρια σε μια καινούρια πόλη και θα κάτσεις να πέσεις στα πατώματα για τον βλάκα που σου λέει ότι δεν σε γουστάρει, αλλά θέλει μόνο να σε π@δ@ξει;;;;!!!! Και να είναι μάλιστα η πρώτη σου φορά!!!!! Έλεος, δηλαδή!!! Δεν έχει όμορφα αγόρια η σχολή σου που να θέλουν ότι και εσύ; Ψάξε λίγο! Μην ψαρώνεις με τον πρώτο μ@λ@κ@ που δηλώνει ότι σε θέλει για σπερματοδοχείο!!

  4. Αμάν πια με αυτή τη γενιά μας που δεν θέλει σχέσεις. Αυτός ο φόβος του συναισθήματος και τα σχετικά… Ε λοιπόν, όχι, να μη δεχτείς. Τα θέλω σου σίγουρα δεν περιλαμβάνουν έναν κόπανο που θέλει τα προνόμια μιας σχέσης αλλά “δεν επιτρέπει” από μεριάς του συναίσθημα ή οτιδήποτε. Open relationship λέγεται στην Καλιφόρνια. Εδώ στο Γκρις λέγεται “κοπέλα μου, σ’ έχω μόνο για σεξ, και χάρη σου κάνω, μέχρι να βαρεθώ και να την κάνω γι’ άλλες γκόμενες.” Οπότε, λοιπόν, ναι, κάνε τη χάρη στον εαυτό σου κι απομακρύνσου. Δεν είναι καθόλου κακό να του ξεκαθαρίσεις κι εσύ ότι θα ήθελες μία κανονική σχέση, η οποία θα σου προσφέρει το κατάλληλο δέσιμο και την όμορφη οικειότητα για την πρώτη σου σεξουαλική εμπειρία. Κακά τα ψέματα, σίγουρα δεν φαντάζεσαι την πρώτη σου φορά με κάποιον που θα σε βλέπει Κυριακές ενώ Δευτέρες, Τρίτες κ.ο.κ. θα βλέπεται με άλλες. Δεν θα το σηκώσει ο οργανισμός σου και ξέρεις κάτι; Καλύτερα. Δεν υπάρχει κανένας διαολεμένος λόγος να το παίζεις κουλ εκεί που δεν είσαι στ’ αλήθεια. Να δείξεις και σε κάτι τέτοιους συναισθηματικούς κρετίνους ότι δεν μας κάνουν τη χάρη κιόλας και περιμένουν να πούμε ναι στο ελάχιστο που προσφέρουν.

  5. Ισως και να του ελεγες την αληθεια να καταλαβει τι κοπελα εισαι..μπορει και να το εκτιμουσε και υστερα να σε εβλεπε διαφορετικα. Σπανιο βεβαια…αλλα και το γεγονος οτι δεν εχεις ολοκληρωσει ακομα στα 18 σου σπανιο ειναι και καλο! Ποτε δεν ξερεις

  6. Αν σου έχει ‘ξεκαθαριστεί’ έτσι δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Και μετά τι πάει να πεί ‘χωρίς συναίσθημα’; Εγώ δεν πιστεύω οτι έχεις συναισθήματα για αυτόν, απλά επειδή έχεις συνδιάσει στο μυαλό σου το σεξ με το συναίσθημα, γι’αυτό λές έτσι. Είναι ενα πάθος που σε παρασύρει επειδή δεν εχεις ξανακάνει κιόλας σεξ και έχεις θολώσει λίγο. Κοίτα και άλλους μη κολλάς σε αυτόν, δεν είναι ο μοναδικός.

  7. Αναστασία Ρ. να ξέρεις ότι όταν θα θες εσύ η ίδια να ολοκληρώσεις με κάποιον για πρώτη φορά, δεν θα αναζητάς γνώμη και συγκατάθεση από άλλους ;-).

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More