Άννα: “Δεν είμαι καθόλου δυνατή και θέλω βοήθεια…”

Γεια σας!

Είμαι 20 χρόνων. Είμαι σε μια σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο από την οποία οι περισσότερες εικόνες που έχω είναι δυσάρεστες, παρά χαρούμενες.

Συνέχεια με κατηγορεί για πράγματα, ενώ εγώ του έχω δώσει όλη μου την αγάπη και τον εαυτό μου, αλλά δεν μπορώ να τον χωρίσω. Νιώθω ότι θα το μετανιώσω και δεν θέλω μετά να τρέχω από πίσω του.

Δεν είμαι καθόλου δυνατή και θέλω βοήθεια.

Άννα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Και οσο πασ θα αποδυναμωνεσαι.Οταν σε μια σχεση νιωθεις γενικα αδυναμη δεν ειναι καλο.Αν δεν περνασ καλα φυγε ή παρε βοήθεια για να καταφερεισ να φυγεισ. δεν εχει παιδια μην φοβασαι.οσο μενεισ μαζι του θα νιωθεις χειροτερα

  2. Είσαι πολύ μικρή!!! Απο τώρα συμβιβασμοί και προβλήματα; Απο τώρα εστιασμένη στο να δίνεις τόσα πολλά για να πάρεις … ουσιαστικά αυταξία. Γιατί επιμένεις μαζί του; Ανέβασε την αυτοεκτίμησή σου.Αυτό χρειάζεσαι περισσότερο. Πόσο χρονών είναι εκείνος;Μήπως είναι μικρός και άπειρος σαν κ εσένα; Συνήθως πάντα δίνουμε όλα εκείνα που θέλουμε να πάρουμε πίσω ή όλα εκείνα που θα έκαναν εμάς ευτυχισμένους. Καμιά φορά όμως, αυτό που επιδιώκεις εσύ, εκείνος μπορεί να απεχθάνεται…κ έτσι ξεκινάει η μουρμούρα. Τέλος υπάρχει ένα βιβλίο με τίτλο ΄Αντρες απο τον Αρη Γυναίκες απο την Αφροδίτη΄. Δεν στο προτείνω παρακινώντας σε να κάνεις τα πάντα για να διατηρήσεις την σχέση. Απλά νομίζω ότι αξίζει η ανάγνωση!

  3. Πώωπωω ανασφάλειαα! Καλά πώς κάνετε έτσι μερικές! κολλάτε σε κάτι κάφρους και τους κυνηγάτε σαν ηλίθιες και τους κάνετε και μάγκες! Βρε ρίξτου ενα φτύσιμο και πηγαινε γι’άλλα 20 χρονών πιπίνι…

  4. Κατ’αρχην,εισαι δυνατη. Η αγαπη θελει δυναμη. Μονο οι δυνατοι τολμουν ν’αγαπησουν. Αν ομως αν καποια παλαιοτερα βιωματα, οι καποιες πεποιθησεις(πχ ηρθα να σωσω τον κοσμο) σε κανουν να νοιωθεις πως πρεπει να επιμενεις και να προσπαθεις για μια σχεση που σε δυστυχει, τοτε αυτα πρεπει να αντιμετωπισεις. Προχωρα μπροστα.

  5. Η πρωτη χυλοπιτα ειναι δυσκολη παντα. Επειδη ετσι θα γινει και για να μη φθαρεις τοσο, δες πως θα το κανεις.
    Αυτος θα σου δοσει τη δυναμη. Περιμενε
    Να σου κανει κατι που θα σε πηραξει για να θυμωσεις, ωστοσο πρεπει να εχεις στο μυαλο σου το χωρισμο. Και μετα αμα δεις οτι δε μπορεις να του το πεις στα ισια, φυγε απο εκει και γραψε του το σε μυνημα. Μην μηνεις σπιτι. Πηγαινε καπου αλλου. Στο τελος θα ηρεμησεις γλιτονωντας ολες τις φωνεςκαι τις εντασεις.
    Το μεγαλο προβλημα σου ειναι πως ακομα δε γνωριζεις πως υπαρχει και αλου ευτηχια και ετσι γι αυτο φοβασαι να τον χωρησεις.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More