Άννυ: “Αυτός θέλει να πάρει διαζύγιο…”

Καλησπέρα.
Πριν τρεις εβδομάδες γνώρισα κάποιον. Τα πάμε πολύ καλά κι έχουμε κοινά, αλλά εμένα με αποτρέπει από το να κάνω σχέση μαζί του το εξής γεγονός: Είναι 33 και από την αρχή μου ανέφερε ότι πριν δύο μήνες μετακόμισε μόνος. Είχε σχέση 12 χρόνια -γάμο τα 5, και δύο παιδάκια. Από θέματα γονιών, η σύζυγος ζήτησε να χωρίσουν.

Αυτός υποστηρίζει ότι πλέον έκαναν το σωστό και θέλει να πάρει το διαζύγιο, γιατί τα παιδιά δεν αρκούν να υπάρχει ένας γάμος.

Εγώ από την άλλη πλευρά, τον συμβούλεψα να μην πέσει με τα μούτρα σε επόμενη σχέση, να πάρει το χρόνο του για να ηρεμήσει και να δει καθαρά τι πρέπει να κάνει, ώστε αν γίνεται να τα ξαναβρούν.

Διαφωνεί με αυτά. Ενδιαφέρεται και θέλει να είναι μαζί μου (μου φέρεται πολύ καλά). Δεν τον κατηγορώ σε κάτι ως ψεύτη, όμως θεωρώ ότι συχνά όλοι μεγαλοποιούμε τις καταστάσεις από ανάγκη να νιώθουμε στοργή.

Το βλέπω παρορμητικό και “επιπόλαιο” αυτό το ξαφνικό υπερ-ειδύλλιο. Συνεπώς, πιστεύω πως αν το προχωρήσω θα στενοχωρηθώ, γιατί θα δεθώ και θα μπλέξω σε μια πολύπλοκλη κατάσταση.

Να αναφέρω ότι πριν αρκετό καιρό βγήκα από μια δύσκολη σχέση, όπου έμεινα πληγωμένη χωρίς να το έχω ξεπεράσει εντελώς. Σε αυτήν τη φάση χρειάζομαι ηρεμία, σταθερότητα και απλά πράγματα, αλλιώς να παραμείνω μόνη.

Με θεωρείτε παράλογη; (Θεωρώ πως ίσα ίσα, όποια συμβουλή έδωσα ήταν και για το καλό του)

Σας ευχαριστώ,
Άννυ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Όχι δεν σε θεωρώ καθόλου παράλογη. Ο τύπος έχει πολλά θέματα να λύσει και εσύ αν αρχίσεις κατόπιν τώρα μαζί του θα μπλέξεις σε δύσκολες καταστάσεις και θα χαλιεσαι για θέματα που στο κάτω κάτω δεν σε αφορούν…

  2. Με μπέρδεψες… Ποιανού το καλό σε ενδιαφέρει πρωτίστως; Το δικό σου ή το δικό του; και τελοσπάντων του κάνεις τη γκόμενα ή την ψυχολόγο-παρηγορήτρα; Αμα θέλει ψυχολόγο να απευθυνθεί σε ειδικό,εσύ τί δουλειά εχεις να του κάνεις τη συμβουλάτορα; Γι’αυτό μπλέκεις και πληγώνεσαι, γιατι τους “λυπάσαι” και θές να τους “σώσεις”. Δεν εχεις καμία δουλειά να σώσεις τον καθένα, εστίασε στον εαυτό σου και μη ενσωματώνεις τα προβλήματα του εκάστοτε γκόμενου που τον ξέρεις κιόλας μονο 3 εβδομάδες!!

  3. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΗ.ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΓΤ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΣΥ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΤ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΟΠΟΤΕ ΒΡΕΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΓΤ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΖΑΛΙΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΕΠΑΦΕΣ..ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ….ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΡΑΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ?

  4. Αποκουμπι και δεκανικι δε θα γινεις σε κανεναν….
    Αυτός θελει ισως να ξεσπασει καπου και εσυ θα εισαι ευκολο θυμα του…
    Και επειδη υπαρχουν και παιδια στην μεση μακρια και αγαπημενοι….

  5. Και μην ξεχνας οτι η πρωην τον χωρισε για θεματα οικογενειακα.αρα τα εχει τα θεματα του ο τύπος και θα βγουν στη σχεση του με εσενα (αν προκύψει).ειναι ωραιο οι ανθρωποι να κανουν σχεση και να βρισκονατι στην ίδια φαση.εσυ εισαι μικρη και χωρις υποχρεωσεισ.ποιος ο λογος να μπεις σε μια κατασταση ολο υποχρεωσεις και προβληματα. Με το να του κανεις την ψυχολογο ο ανθρωπος αυτος νιωθει εντονο ενδιαφερον απο την πλευρα σου και επειδη ειναι σε ευάλωτη θέση θα σου γινει στενοσ κορσεσ μεχρι να σε κερδίσει.και μια μερα θα βρεθεις μπλεγμενη μαζι του να τρεχετε για το διαζυγιο και τις διατροφες. ασε τις καλοσυνες και φυγε μακρια γτ θα ερθουν μπελαδες στο κεφαλι σου χωρις να το καταλαβεις. ήδη κατι σε τρωει….

  6. Στην θέση σου θα εστίαζα στο :΄πριν αρκετό καιρό βγήκα από μια δύσκολη σχέση, όπου έμεινα πληγωμένη χωρίς να το έχω ξεπεράσει εντελώς΄. Λύσε τα θέματα σου πριν μπεις σε νεα σχέση λοιπόν. Και βλέπεις μετά. Σίγουρα κ εκείνος έχει τα θέματά του (πρώτυπα, σκέψεις, συνήθειες) κι ενδεχομένως να ψάχνει για αποκούμπι και παρηγοριά, αλλά εαν θες τόσο πολύ αυτή την σχέση…! Χωρισμένος με παιδιά είναι… όχι εγκληματίας!

  7. Aκου το ένστικτο σου καλά τα λέει.Ο τύπος ψάχνει τη λεγόμενη σχέση σκαλοπάτι επιβαιβεωσης του κλονισμενου εγω του.Δε τον ξέρεις καλά δεν ξέρει και ο ίδιος ακόμα τι του γίνεται με τα χωρισματα και έχει και μικρά παιδιά.Μεινε μόνη για λίγο κι εσύ εφόσον το έχεις ανάγκη και όταν ηρεμησεις πραγματικά τότε θα έρθουν και οι σωστοί άνθρωποι για σένα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More