Ανώνυμη: “Δεν μου αρέσει που κρύβομαι από τη μητέρα μου, αλλά δεν ξέρω πως να της το πω…”

Καλησπέρα!

Διαβάζοντας τις ιστορίες των υπολοίπων είπα να μοιραστώ κι εγώ τη δικιά μου…

Εδώ και λίγο καιρό έχω σχέση με ένα παιδί έντεκα χρόνια μεγαλύτερό μου. Εγώ κι αυτός είμαστε ok με το γεγονός και δεν μας ενοχλεί.

Όμως το πρόβλημα είναι ότι:
1. Εγώ σε λίγους μήνες γίνομαι 18 και
2. Οι γονείς μου δεν γνωρίζουν τίποτα. Δεν μου αρέσει που κρύβομαι από τη μητέρα μου, αλλά δεν ξέρω πως να της το πω, γιατί φοβάμαι την αντίδρασή της.

Καμία βοήθεια;

Ανώνυμη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. εισαι πολυ μικρη κ εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου!!καποια στιγμη θα βαρεθεις..αυτος σιγουρα εχει ζησει αρκετα πραγματα κ σε λιγο καιρο θα ζηταει δεσμευσεις πραγμα που εσυ νομιζω δεν θα εισαι ετοιμη να προχωρησεις…οι δικοι σου θα εχουν δικιο να αντιδρουν σαυτη τη σχεση…εκτος αν αυτος θελει να περασει μονο το χρονο σου μαζι σου κ μπορει να πληγωθεις..να ειισαι επιφυλακτικη..

  2. Εισαι ανήλικη ακόμα και οι γονείς σου θα μπορούσαν νομικά να τον τραβήξουν άσχημα τον νεαρό.Νομίζω στην θέση σου δεν θα μίλαγα ακόμα!

  3. Η κοπέλα είναι 17+, ο νόμος θα τον έπιανε άσχημα αν εκείνη ήταν κάτω από 15 ετών. Δεν είναι εκεί το θέμα. Αγαπητή Ανώνυμη, πέρα από τη διαφορά ηλικίας, που είναι μεν αρκετή, αλλά όχι και τραγική, δε δίνεις καμία αλλη πληροφορία για τη σχέση σου. Είστε καιρό μαζί; Βλέπετε σοβαρά το μέλλον σας μαζί ή απλά περνάτε καλά κι όπου σας βγάλει; Εκείνος είναι θετικός στο να γνωρίσει την οικογένειά σου; Βασικά προετοίμασε στο μυαλό σου αυτά που θέλεις να πεις και βρες μια ευκαιρία που θα είστε ηρεμα μέσα στην οικογένεια και μίλησέ της. Ό,τι κι αν ακούσεις προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη, ήρεμη και να μην τσακωθείς με τη μητέρα σου, γιατί αυτό σίγουρα δε θα βοηθήσει. Οι μεγαλύτεροι πολλές φορές βλέπουν πιο “μακριά” από τα παιδιά, αλλά κάνουν το λάθος να πανικοβληθούν, να θυμώσουν και να αρχίσουν τις απαγορεύσεις, αντί να τα πλησιάσουν ψύχραιμα και να τα συμβουλεύσουν. Όχι, δεν είναι σωστό να της το κρύβεις. Καλή επιτυχία.

  4. Αγαπητη anonyme,εχεις δικιο.Δεν ανεφερα τιποτα για την σχεση μου.Ειμαστε μαζι 2 μηνες τωρα και επειδη δεν ειμαι ατομο που λεω ψεμματα νιωθω ασχημα που κρυβω κατι τοσο σημαντικο.Δεν ξερω κατα ποσο ειναι σοβαρο ή οχι γιατι κακα τα ψεμματα,εγω ειμαι 17 και εκεινος 28.Εχει ζησει πολλα που δεν εχω ζησει εγω χωρις βεβαια αυτο να με ενοχλει.Εκεινος ειχε 2-3 χρονια να κανει σχεση και ακομα και οι παλιοτερες σχεσεις του δεν ειχαν κρατησει πανω απο 1-2 χρονια γιατι δεν εβρισκε αυτο που εψαχνε.Σε εμενα ομως βρηκε αυτο που ηθελε (παρα την ηλικιακη μας διαφορα).Βεβαια να μου πεις μπορει να το ειπε απλα για να κολλησω μαζι του και τα σχετικα αλλα στην σχεση μας εγω ειμαι επιφυλακτικη ενω εκεινος πολυ εκδηλωτικος.Εχουμε συζητησει για γαμους,παιδια και τα σχετικα χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι θα γινουν κι ολας.Εννοω δεν ξερουμε τι μας επιφυλασει το μελλον και δεν ειναι κατι που με απασχολει.Παντως σε καμια περιπτωση δεν ειναι μια σχεση που απλα περναμε τον χρονο μας!

  5. Eira κανεις λαθος.Ο νομος αναφερεται σε κοριτσια κατω των 15.Καλυτερα να το ψαξεις καλυτερα…

  6. ΜΑΡΙΑ,
    Να σου πω την αληθεια μου τα εχουν ξαναπει αυτα που ειπες και συνεχιζω να τα αγνοω.Ναι εχεις δικιο εχει ζησει καποια πραγματα αλλα δεν το θεωρω αρνητικο γιατι μπορει να αντιμετωπισει σιγουρα καλυτερα καποιες καταστασεις.Τι σοι δεσμευσεις μπορει να ζητησει?Αν ειναι δυνατον το εχω συζητησει μαζι του και δεν υπαρχει καααν σαν σκεψη.Ευχαριστω που μοιραστηκες την γνωμη σου μαζι μου και θα παραμεινω επιφυλακτικη.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More