Αργυρώ: “Ήταν σαφές ότι φλέρταρε το σύντροφό μου…”

Γεια σας!
Έχω κι εγώ ένα πρόβλημα και δεν ξέρω πως να το χειριστώ…

Εδώ και δύο χρόνια κάνω παρέα με ένα κορίτσι. Είμαστε πολύ καλές φίλες και όλα καλά. Μέχρι που έκανα σχέση. Δεν είχε τύχει να γνωριστούν αυτοί οι δύο, γιατί ή θα έβγαινα με το σύντροφό μου ή με τη φίλη μου. Απέφευγα η αλήθεια είναι κιόλας να γνωρίσει τους φίλους μου μέχρι να νιώσω ότι αυτή η σχέση έχει “δέσει”. Διαφορετικά ποιος ο λόγος;

Στην πρώτη κοινή συνάντηση λοιπόν όπου ήμασταν και οι τρεις, είδα μια πλευρά της φίλης μου που δεν είχα δει ποτέ. Ήταν προκλητική, μιλούσε χυδαία και ήταν σαφές ότι φλέρταρε τον σύντροφό μου. Εκνευρίστηκα, προβληματίστηκα, αλλά δεν είπα τίποτα.

Από τότε, έχουμε βγει άλλες δύο φορές με το σύντροφό μου και τη φίλη μου (τη μία φορά μεγάλη παρέα), και η συμπεριφορά της είναι απαράδεκτη. Λέει πράγματα που ούτε καν είχα διανοηθεί ότι θα ξεστομίζει. Τόσο καιρό κάναμε παρέα, βγαίναμε οι δυο μας, ποτέ δεν είχα δει αυτήν τη “φθηνή” θα πω πλευρά της.

Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω; Πιστεύω ότι της έδωσα τις ευκαιρίες της και θέλω πραγματικά να την εξαφανίσω από τη ζωή μου, να την κόψω εντελώς. Οι άλλοι φίλοι μου όμως επιμένουν ότι πρέπει να της μιλήσω.

Τι με συμβουλεύετε;

Ευχαριστώ πολύ,
Αργυρώ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Να μην της δώσεις καμία ευκαιρία…. Ποιος ο λόγος ???? Είναι ο χαρακτήρας της τέτοιος… Φθηνός όπως πολύ σωστά είπες.. Στειλτη από κει που ήρθε… Χωρίς κουβέντες κ συζητήσεις… Τι περιμένεις να σου πει ? Ναι έχεις δίκιο είμαι τσολι κ τα ρίχνω στον γκομενο σου ???κ αντε κ το παραδέχεται… Μετά τι?? Όλα καλά ?? ʼσε που δεν πρόκειται να το παραδεχτεί… Δικαιολογίες θα σου πει κ θα τα γυρίσει κ πάνω σου λέγοντας σου ότι είσαι ζηλιαρα κ καχυποπτη… Δεν αξίζει… Πάντα έτσι θα φέρεται… Μόνο ζημιά θα σου κάνει κ θα σου χαλάει την διάθεση κ την ψυχολογία…

  2. Η υποτιθέμενη “φίλη” σου μάλλον είναι φίδι τελικά και οχι φίλη …Επίσης απο οτι φαίνεται σε ζηλευει αρρωστημενα …είναι διπρόσωπη γιατι τόσο καιρό σου έδειχνε το καλό της πρόσωπο και μολις εμφάνισες το αγόρι σου που πολυ θα ήθελε να το είχε αυτή , αμέσως της βγήκε η αρρωστημένη ζήλεια στην επιφάνεια και έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο προς τα εσένα ….Δεν σου χρειάζονται τέτοια άτομα στην ζωή σου …Θα σου πρότεινα να της πεις οτι σε ενόχλησε πάρα πολυ η συμπεριφορά της αλλά δεν θέλεις αλλη επικοινωνία μαζί της η τουλάχιστον οχι την τόσο συχνη που είχατε —Απόμακρυνε την και γρήγορα απο την ζωή σου γιατι με την πρώτη ευκαιρία θα σου ξανακάνει τα ίδια και χειροτερα….Οι κομπλεξικοί και ζηλιάρηδες άνθρωποι δεν αλλάζουν …

  3. Καλά απο πού κ ως πού βγήκατε τριάδα με τη φίλη σου;;;; Μέγα σφάλμα! Δεν υπάρχουν φίλες πάρτε το χαμπάρι… όλες ζηλεύουν αν σας δούν με κάποιον!Μακριά τους άντρες σας απο τις “φίλες” σας! Οι άντρες ειναι και λίγο χαζοί σ’αυτά και κάνουν υποστνείδητα συγκρίσεις…Μην είσαι αφελής λοιπόν. Όσο βγήκατε παρέα με την κοπελίτσα αρκεί! Μη της πείς κουβέντα γιατι φυσικά θα τα αρνηθεί όλα και θα σε κάνει να τσακωθείς με τον δικό σου! Απλά και διακριτικά απομακρύνσου.

  4. “…Ναι έχεις δίκιο είμαι τσολι κ τα ρίχνω στον γκομενο σου…” Παπάκι!!! Θεά αγάπη μου!!!

  5. Έτσι όπως τα λες μάλλον δεν υπάρχει σωτηρία της φιλίας και μάλλον ούτε καν φιλία. Θα έλεγα να της πεις το λόγο που θες να απομακρυνθείς γιατί εσύ τουλάχιστον δείχνεις να τη θεωρούσες φίλη. Όταν μια σχέση για εμάς μετράει ή μετρούσε δεν εξαφανιζόμαστε χωρίς λόγο. Είναι δύσκολο να λέγονται αυτές οι αλήθειες αλλά πίστεψέ με γι’ αυτήν θα είναι πιο δύσκολο γιατί αυτή έχει λερωμένη φωλιά.

  6. ʼραγε τί στυλ είναι ο σύντροφός σου; Μήπως την φλέρταρε εκείνος κι εκείνη απλά συμμετείχε αλλά τον θέλεις τόσο πολύ που δεν το βλέπεις κι απλά κατηγορείς την φίλη σου; Μήπως κι εκείνος είναι χυδαίος και νταλικέρης και η φίλη σου για να την συμπαθήσει ο δικός σου το “έπαιξε”; Μήπως η φίλη σου ένιωσε απειλημένη απο την εμφάνιση του δικού σου, επειδή τα ζευγάρια έχουν την τάση να απο-κοινωνικοποιούνται και η φίλη σου δεν ήθελε να σε χάσει, πήρε μια τέτοια συμπεριφορά για ν’αποδείξει κάτι; Και πού ξέρεις ότι ο δικός σου είναι ο τύπος της; Μίλα της. Βασικά πρόσεξε μην είναι ιδέα σου οτι φταίει εκείνη κι όχι ο δικός σου. Γκόμενους θα βρείς πολλούς, φίλους όμως όχι. Και πρόσεξε τελικά μήπως δεν ήταν ποτέ φίλη σου. Σε μικρή ηλικία, 2 χρόνια είναι αρκετά για πραγματική φιλία. Σε μεγάλη ηλικία όχι.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More