Ασπασία: “Βγήκαμε ένα βράδυ και έζησα το απίστευτο!”

Είπα να μοιραστώ κι εγώ τη δική μου ιστορία μαζί σας γιατί πραγματικά βίωσα μια κατάσταση που αδυνατώ να ξεπεράσω…

Ήμουν δύο χρόνια με κάποιον σχεδόν δέκα χρόνια μεγαλύτερο. Ήμασταν από απόσταση. Εγώ Αθήνα, εκείνος δούλευε επαρχία. Ενώ στην αρχή δεν τρελαινόμουν να γίνει κάτι, με κυνήγησε αρκετά, κι επειδή περνούσαμε πολύ ωραία ξεκίνησε μια όμορφη σχέση.

Ανεβοκατέβαινα τα σαββατοκύριακα, ερχόταν κι αυτός Αθήνα και τα πράγματα κυλούσαν αρκετά καλά. Αυτό που με ενοχλούσε είναι ότι δεν έκανε υποχωρήσεις και γενικά δεν τάραζε και πολύ το πρόγραμμα του. Μου φαινόταν λίγο παρτάκιας αλλά έλεγα ότι φταίει που ήταν σχεδόν 40 και όταν το συζητούσαμε έλεγε ότι δεν σήμαινε κάτι για τη σχέση μας αλλά ήταν λίγο ιδιόρρυθμος.

Τον στήριζα πάρα πολύ και σε προβλήματα της δουλειάς και σε κάποια θέματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του και έδειχνε όσο περνούσε ο καιρός να δένεται μαζί μου. Μέχρι που άρχισε να δουλεύει και από Αθήνα το μισό μήνα και εκεί που νόμιζα ότι θα είμαστε κοντά και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα… βγήκαμε ένα βράδυ και έζησα το απίστευτο!

Άρχισε να μου λέει ότι είμαι ό,τι καλύτερο έχει… Ότι δεν θα τα είχε καταφέρει χωρίς εμένα, ότι τον στήριξα σε δύσκολες στιγμές και δεν φαντάζεται πως θα ήταν η ζωή του αν δεν με είχε γνωρίσει… Και πήγε τουαλέτα…!! Εγώ περίμενα το μονόπετρο… Και όταν γύρισε μου είπε… ότι παρόλα αυτά, δεν είναι για κάτι παραπάνω και θέλει να χωρίσουμε!!!!

Δεν έχω υποψίες ότι υπάρχει άλλη. Οι φίλοι του λένε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο. Μετά από αυτό να σημειώσω ότι βγαίνει και διασκεδάζει σαν τρελός (ενώ παλιά τον παρακαλούσα έστω και για ένα ποτό) και λέει σε όλους ότι δεν έχει καν στεναχωρηθεί και είναι μια χαρά!

Πείτε μου πραγματικά… Ήταν τρόπος αυτός για να μου πει να χωρίσουμε; Και είναι δυνατόν να είχα κάνει τόσα για αυτόν και να μην στεναχωριέται καν; Να διασκεδάζει σαν να μην τρέχει τίποτα;

Σε συνέχεια της ιστορίας μου να πω ότι και στη σχέση ο τύπος αν και είχε πολύ καλή δουλειά ήταν αρκετά τσιγκούνης. Π.χ. πληρώναμε μισές μισές βενζίνες στις διακοπές… δείπνα… καφέδες μισά μισά κτλ. Γιατί ήταν και καλά η “νοοτροπία” του αυτή…

Ασπασία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΒΡΕ ΑΣΠΑΣΙΑ ΕΛΕΟΣΣΣΣ….ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 40+ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΧΑΤΗΡΑΚΙΑ?ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣ? ΟΤΙ ΕΤΡΕΧΕΣ ΓΙΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ?ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ??ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ party animal?ΚΑΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΕ..ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ Η ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ…ΓΤ ΟΤΑΝ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ.ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ..

  2. Κωμικοτραγική η φάση που πήγε τουαλέτα και βγήκε σαν άλλος άνθρωπος. Αλλά πραγματικά σου λέω, δεν περίμενα τίποτα, μα τίποτα παραπάνω απο κάποιον που σε βγάζει για δείπνα και σε βάζει να πληρώσεις τα μισά ή σου ζητά μισές βενζίνες στις διακοπές. Τον παρακαλούσες για εξόδους όσο ήσαστε μαζί επειδή φοβόταν ότι θα έπρεπε να πληρώνει και για σένα ώστε να μην είναι εντελώς μακάκας. ʼσ’ τον τώρα μόνο του, να διασκεδάζει και να γλεντάει, αφού ξέρει ότι μόνος πίνει, μόνος πληρώνει, και ας κάθεται με αυτή τη… νοοτροπία του στο χέρι. Έτσι κι αλλιώς είναι στα 40 του, δεν πρόκειται να αλλάξει, ενώ στα 50 του θα μετανιώνει που δεν θα το έχει κάνει. Εσύ τουλάχιστον έχεις πολύ περιθώριο για να βρεις κάποιον που να σου φέρεται σαν σε κυρία και θα θελήσει να χτίσετε κάτι όμορφο μαζί. Κάτι ήξερες από την αρχή που δεν τρελαινόσουν να είσαι μαζί του, μάλλον κατά βάθος ήξερες ότι δεν ήταν και τόσο για σένα.

  3. Ασπασια μου ο ανθρωπος ειναι αδικαιολογητος .δεν χρειαζοταν να σου φερθει ετσι .οσο για τα περι τσιγκουνιας εσεις οι γυναικες πρέπει να ξεκολλησετε .δεν εχει υποχρέωση να σου καλύπτει τα εξοδα .

  4. Μακριά από τσιγκούνη άντρα Σιγά μη στεναχωρηθείς Θα έρθει κάποιος πολύ καλύτερος….πίστεψε με Τα ίδια πέρασα και εννοείται ήρθε ο καλύτερος μετά την ταλαιπωρία που πέρασα με τσιγκούνη Μόνο την πάρτη τους σκέφτονται

  5. Αυτός αυτό που έκανε είναι ότι ήταν μαζί σου όσο τον βόλευε χωρίς να έχει συναισθήματα για σένα. Κορίτσι μου, για να μην στενοχωριέσαι να ξέρεις κάτι για τους ανθρώπους.’Οσοι είναι τσιγκούνηδες στα χρήματα είναι τσιγκούνηδες και στα συναισθήματα. Δεν έχασες και τον πρίγκιπα. Προβληματικός είναι ο άνθρωπος.Ξεχασέ τον και πήγαινε για άλλα. Η ζωή είναι μπροστά σου. Δεν αξίζει κανείς περισσότερο από εσένα την ίδια. Είσαι ότι πιο πολύτιμο έχεις. Καλή τύχη.

  6. Εισαι πολύ καλή εισαι εξαιρετική, αλλά αυτός θέλει να την κάνει. Τα σημάδια τα είχες αλλά καθόσουν με τον παρτάκια. Το οτι διασκεδάζει απο πού το συμπέρανες απο το Facebook; μπορει να το κάνει επίτηδες.

  7. Κανείς δεν έχει υποχρέωση να καλύπτει έξοδα κανενός…. Η τσιγκουνιά όμως είναι αρρώστια Οπότε ΜΑΚΡΙΑ Κ αν κάποιος αυτό το μεταφράζει ότι όλες οι γυναίκες ψάχνουν ένα πορτοφόλι τότε κάνει λάθος… Δεν μπαίνουν όλες στο ίδιο τσουβάλι

  8. ΣΥΜΦΩΝΏ ΜΕ ΧΜΑΝ ΚΑΙ ΧΧΧ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2017. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ.

  9. Στην τουαλέτα πήγε να πάρει το χάπι του;; τί είδους προβλήματα υγείας είχε; ψυχιατρικά; εμενε μόνος του; σεξ έκανε; η μαμά του σε ήξερε;

  10. Διαβαζω τα σχολια του τυπου δεν εχει υποχρεωση να σου καλυπτει τα εξοδα, κ οι γυναικες ειναι ανεξαρτητες, κτλ. Ειναι θλιβερο ενας αντρας 40 χρονων να ζηταει τα λεφτα για τη βενζινη… αν τον καλουσες σπιτι σου για φαγητο, εσυ του ζηταγες τα μισα απο αυτα που ξοδεψες? οι σχεσεις δεν ειναι τα δικα μου, τα δικα σου. Απλα ο τυπος ειχε βρει το κοροιδο που χορευε στους ρυθμους του και απο πανω τον “πληρωνε” κιολας για να κανει το γουστο του! Ποιος ο λογος να εισαι δεσμευμενη με εναν τετοιο ανθρωπο? για να κανεις σεξ? σου προσφερε κατι αλλο πιο ουσιαστικο? εσυ απο οτι φαινεται εδινες κ αυτος επαιρνε!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More