Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.04.2016 | 23:00

Αθανασία: “Ξέρω ότι είναι φίλη μου και θέλει το καλό μου, αλλά...”

Αθανασία: “Ξέρω ότι είναι φίλη μου και θέλει το καλό μου, αλλά...”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Γεια σας κορίτσια!
Έχω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι τη βοήθειά σας...

Γνώρισα κάποιον από μια φίλη μου. Τον έφερε στην παρέα ειδικά για να μας συστήσει, μου είπε τα καλύτερα και γενικά προσπαθούσε να με ψήσει να κάνω κάτι μαζί του μιας και είμαι μόνη μου, χωρίς σχέση αυτόν τον καιρό.

Δεν ήταν ο τύπος μου ακριβώς. Με το που τον είδα δεν έπεσα κάτω ξερή, αλλά είχε κάτι. Λίγο το πες πες της φίλης μου, λίγο το ότι δεν είχα και κάτι καλύτερο να κάνω, μπήκε στο μυαλό μου η ιδέα του. Οπότε την επόμενη φορά που συναντηθήκαμε ξανά έξω ήμουν πιο “φιλική”.

Το θέμα είναι ότι η φίλη μου ξαφνικά άρχισε να αλλάζει τροπάριο. Να μου λέει ότι τελικά δεν είναι αυτός για μένα, ότι έμαθε διάφορα που δεν τον κολακεύουν... και γενικά ­ξαφνικά­ προσπαθούσε να με αποτρέψει.

Τη ρώτησα γιατί άλλαξε έτσι ξαφνικά γνώμη, ενώ εκείνη ήταν που με έβαλε στη διαδικασία και μου είπε ότι απλά έμαθε κάποια πράγματα για αυτόν και κατάλαβε ότι δεν μου ταιριάζει. Καλύτερα να βρω κάτι άλλο. Την πίεσα να μου πει και μου είπε κάτι γενικότητες του τύπου δεν είναι σοβαρός, ψάχνεται γενικότερα, κάνει σεξ με διάφορες... Αλλά με το τσιγκέλι. Μου τα μάσαγε περίεργα.

Μπερδεύτηκα. Μαζεύτηκα. Αλλά όσες φορές τον έχουμε συναναστραφεί, δεν μου φαίνεται ο τύπος που περιέγραψε. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω... Ξέρω ότι είναι φίλη μου και θέλει το καλό μου. Από την άλλη, μου μπήκε στο μυαλό αυτός και άρχισε να μου αρέσει, αλλά δεν δείχνω τίποτα γιατί αγχώθηκα με αυτήν την απότομη αλλαγή της φίλης μου.

Καταλαβαίνετε κάτι; Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ,
Αθανασία
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10