Αθανασία: “Ξέρω ότι είναι φίλη μου και θέλει το καλό μου, αλλά…”

Γεια σας κορίτσια!
Έχω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι τη βοήθειά σας…

Γνώρισα κάποιον από μια φίλη μου. Τον έφερε στην παρέα ειδικά για να μας συστήσει, μου είπε τα καλύτερα και γενικά προσπαθούσε να με ψήσει να κάνω κάτι μαζί του μιας και είμαι μόνη μου, χωρίς σχέση αυτόν τον καιρό.

Δεν ήταν ο τύπος μου ακριβώς. Με το που τον είδα δεν έπεσα κάτω ξερή, αλλά είχε κάτι. Λίγο το πες πες της φίλης μου, λίγο το ότι δεν είχα και κάτι καλύτερο να κάνω, μπήκε στο μυαλό μου η ιδέα του. Οπότε την επόμενη φορά που συναντηθήκαμε ξανά έξω ήμουν πιο “φιλική”.

Το θέμα είναι ότι η φίλη μου ξαφνικά άρχισε να αλλάζει τροπάριο. Να μου λέει ότι τελικά δεν είναι αυτός για μένα, ότι έμαθε διάφορα που δεν τον κολακεύουν… και γενικά ­ξαφνικά­ προσπαθούσε να με αποτρέψει.

Τη ρώτησα γιατί άλλαξε έτσι ξαφνικά γνώμη, ενώ εκείνη ήταν που με έβαλε στη διαδικασία και μου είπε ότι απλά έμαθε κάποια πράγματα για αυτόν και κατάλαβε ότι δεν μου ταιριάζει. Καλύτερα να βρω κάτι άλλο. Την πίεσα να μου πει και μου είπε κάτι γενικότητες του τύπου δεν είναι σοβαρός, ψάχνεται γενικότερα, κάνει σεξ με διάφορες… Αλλά με το τσιγκέλι. Μου τα μάσαγε περίεργα.

Μπερδεύτηκα. Μαζεύτηκα. Αλλά όσες φορές τον έχουμε συναναστραφεί, δεν μου φαίνεται ο τύπος που περιέγραψε. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω… Ξέρω ότι είναι φίλη μου και θέλει το καλό μου. Από την άλλη, μου μπήκε στο μυαλό αυτός και άρχισε να μου αρέσει, αλλά δεν δείχνω τίποτα γιατί αγχώθηκα με αυτήν την απότομη αλλαγή της φίλης μου.

Καταλαβαίνετε κάτι; Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ,

Αθανασία


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Τον θέλει εκείνη. Ή εχει ήδη κάνει κάτι μαζί του. Στην αρχή νόμιζε οτι εσυ δεν θα τον ήθελες αλλά όταν δεν της βγήκε τα γύρισε. Ο λόγος άγνωςτος. Και ενα τελευταίο μικρή: η φίλη σου ΔΕΝ θέλει το καλό σου. Μην είσαι ηλίθια. Αν ήθελε το καλό σου δεν θα φερόταν έτσι ούτε θα επενέβαινε.

  2. αν εχεις το τηλεφωνο του προχωρα και διαπιστωσε μονη σου τι ανθρωπος ειναι. Αν οχι, πες στη φιλη σου ταχα οτι δε σε ενδιαφερει πια αλλα οτι δεν εχεις θεμα να βγαινετε ολοι μαζι μεχρι να τον ξαναδεις, να παρεις το τηλ του και να τα κανονισεις οπως θες εσυ. Γενικα, μην αφηνεις τους αλλους να κανουν παιχνιδι για σενα, δεν ξερεις τι σκοπους εχει ο καθενας, να παιρνεις την κατασταση στα χερια σου

  3. Κλασική περίπτωση ότι τελικά τον γουστάρει η φίλη σου και για αυτό προσπαθεί να σε αποτρέψει. Αν πραγμαικά σου αρέσει προσπάθησε να τον δεις χωρίς την παρουσία της φίλης σου και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Μπορεί βέβαια μέχρι τότε να μάθεις ότι του την έπεσε και είναι μαζί…

  4. Φίλη μου, κάτι μου φαίνεται ύποπτο στα όσα μας περιγράφεις.. Η λογική λέει πως η φίλη σου προτού σου γνωρίσει με τόσο ενθουσιασμό κάποιον, θα είχε κάνει μία “μίνι – έρευνα” πρώτα. ʼρα τι άλλαξε στην πορεία; Πιστεύω πως θα έπρεπε να κινηθείς με προσοχή όσον αφορά αυτό τον άντρα (κάτι που όμως έτσι κι αλλιώς οφείλεις να κάνεις), τσέκαρε όμως και τη φίλη. Μήπως της άρεσε τελικά και τον θέλει για εκείνη; Δεν ξέρω, υποθέσεις κάνουμε…

  5. Ισως και να καταλαβε πως τρεφει καποια συναισθηματα για εκεινον οταν καταλαβε οτι τον χανει απο εσενα..Ισως επισης να εχει συνηθισει να εισαι ελευθερη και διαθεσιμη οποτε να της κακοφανηκε το γεγονος πως θα περνουσες σε μια αλλη φαση στη ζωη σου…Και η σταση της μονο το οτι θελει το καλο σου δεν δειχνει! Για αυτο παρατηρησε ,οταν βρεθειτε και 3 σε κοινη παρεα ,την συμπεριφορα της και απο εκει και επειτα πραττεις αναλογα! Ομως η συμπεριφορα της δειχνει ζηλια

  6. Πολυ ντομπρος και σταθερος τυπος η φιλη σου!
    Πρωτα σου τον πασαρει σαν θεο και αφου σε καταφερνει μετα θυμαται οτι εχει ενα σωρο κουσουρια!
    Θα ελεγα να εισαι πολυ επιφυλακτικη μαζι της γιατι η συμπεριφορα της δειχνει ανισορροπια ζηλια και υπουλο χαρακτηρα.
    Ακομα και η σχεση σου με το παλικαρι να προχωρησει -αν οντως αξιζει-αυτη θα βαλει το χερακι της να τα διαλυσει.
    Βρες αλλον που θα τον εχεις διαλεξει ΕΣΥ και αφησε της τον γι αυτην.Χαρισμα της!
    Και γενικα σαν συμβουλη: μην αφηνεις κανεναν τριτο να εμπλεκεται στα προσωπικα σου! Οσο καλος και αν ειναι.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More