Confused!: “Με θέλει; Είμαι μπερδεμένη…”

Πριν από αρκετό καιρό γνωρίστηκα με ένα αγόρι. Σε κάθε παρέα που κάνουμε, μιλάμε αποκλειστικά μαζί για αρκετή ώρα και πολλές φορές τον έχω πιάσει να “καρφώνει” το βλέμμα του πάνω μου!

Κάθε φορά που τον “πιάνω” να το κάνει αυτό μου χαμογελάει και συνεχίζει να με κοιτάει για κάποια δευτερόλεπτα και μετά γυρνάει αλλού. Επίσης, καταλαβαίνω ότι απολαμβάνει να μιλάμε μαζί…

Με θέλει; Είμαι μπερδεμένη και δεν ξέρω γιατί…
Confused

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. διαβαζουν κ τα 2χρονα τωρα t-life….

  2. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά από τις περιγραφές σου. Αλλά και να σε θέλει, το ερώτημα είναι για τι καταστάσεις σε θέλει. Σε βλέπει σαν μία ευχάριστη παρέα με την οποία θα ήθελε να περάσει απλώς την ώρα του και δεν θα έλεγε όχι στο σεξ που θα προσέφερες αν ήθελες; Επειδή αν είναι έτσι, τότε αποστασιοποιήσου. Δεν ξέρω πόσω χρονών είσαι και δεν έχει σημασία, γιατί πρέπει να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Δεν σου προτείνω να το παίζεις δύσκολη όταν δεν σου βγαίνει, απλώς προτείνω να μη του δίνεις πολύ πάτημα να νομίζει ότι έχει εύκολη πρόσβαση σ’ εσένα. Αν, για παράδειγμα, τον πιάσεις με την άκρη του ματιού σου να σε κοιτάει, μη γυρίσεις. ʼφησέ τον να σε παρατηρεί. Πού θα πάει… Αν είναι σε φάση να επενδύσει σε ουσιαστικότερη γνωριμία, θα κάνει το παν να σε προσεγγίσει. Κράτα λίγη απόσταση και δώσε του λίγο χρόνο να σου ανοίξει τα χαρτιά του. Οι άντρες τείνουν να παρεξηγούν ακόμα και μια παντελώς φιλική προσέγγιση από τις γυναίκες, νομίζοντας ότι είναι κάτι παραπάνω (δηλαδή εδώ καμιά φορά καλημέρα χαμογελαστή τους λες και νομίζουν ότι τους γουστάρεις κιόλας), γι’ αυτό και καμιά φορά προσεγγίζουν με το λάθος κριτήριο ότι πήραν “ξεκάθαρο πράσινο φως” ενώ στ’ αλήθεια η γυναίκα ήταν απλώς φιλική και προσιτή στην κουβέντα. Γι’ αυτό και καλύτερα δώσε χρόνο, μην πιέζεις καταστάσεις και περίμενε λίγο.

  3. Σε βρίσκει εμφανίσιμη, ελκυστική κλπ αλλά δεν ειναι απαραίτητο οτι σε θέλει κιόλας

  4. Μην το κουράζουμε πολύ και χάνεις κι εσύ το χρόνο σου. Δε σε θέλει (αρκετά).

  5. Confused, δεν χρειάζεται να το αναλύεις τόσο. Κόψε κινήσεις και άφησέ τον να σε πλησιάσει αν το θέλει τόσο. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, μεταξύ του “συμπαθητική κοπέλα, μου αρέσει να την κοιτάω” και “θέλω να τη γνωρίσω, μου αρέσει, πάω να της μιλήσω και να χτίσω μια σχέση σιγά-σιγά μαζί της” είναι ένας ανδρισμός απόσταση!

  6. Καλύτερα να μιλήσεις μαζί του γι αυτό το θέμα και να καταλάβεις τί θέλει από σένα. Μπορεί απλά να του αρέσει το παιχνίδι με τα μάτια και να μην θέλει κάτι παραπάνω, αλλά μπορεί να θέλει και να ντρέπεται να κάνει την επόμενη κίνηση.

  7. οχι γλυκεια μου δεν σε θελει..ξεμπερδεψου…οποιοσ θελει διεκδικει επιδιωκει προσπαθει..το μονο που θελει προφανως ειναι να σε κανει να αναρωτιεσαι αν τον θες ωστε να κολακευει τον εγωισμο του

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More