Δανάη: “Πριν λίγο καιρό γνώρισα σε μια σελίδα γνωριμιών ένα αγόρι στην ηλικία μου.”

Γεια σας.

Ήμουν μόνη εδώ και πολύ καιρό. Είχα ανάγκη κάποιον, είχα πολύ καιρό να κάνω σχέση και όσα αγόρια έρχονταν στη ζωή μου δεν μου φέρονταν καλά και δεν με σέβονταν.

Πριν λίγο καιρό ωστόσο, γνώρισα σε μια σελίδα γνωριμιών ένα αγόρι στην ηλικία μου. Ποτέ δεν μου άρεσαν οι γνωριμίες μέσω διαδικτύου, αλλά σκέφτηκα ότι δεν είχα και τίποτα να χάσω. Οπότε βρεθήκαμε.

Το πρώτο ραντεβού κύλησε όμορφα. Βρισκόμαστε πολύ συχνά, μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο, αλλά υπάρχει κάτι που με προβληματίζει. Δεν νιώθω ερωτευμένη. Δεν νιώθω ότι μου λείπει, δεν νιώθω ενθουσιασμένη.

Αυτός εν τω μεταξύ έχει πάθει πλάκα, έχει κατενθουσιαστεί, μου λέει ότι με σκέφτεται συνέχεια, ότι θέλει συνέχεια να με βλέπει, ότι μιλάει στους φίλους του για μένα, μου κάνει δώρα… Φαίνεται καλό παιδί, ιδανικό για σχέση και επιτέλους βρήκα αυτό για το οποίο γκρίνιαζα. Ένα αγόρι δηλαδή που με θέλει πολύ. Αλλά δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο από τη μεριά μου…

Εν τω μεταξύ, εγώ όταν ξεκινάω μια σοβαρή σχέση χρειάζομαι το χρόνο μου, είμαι δύσκολος άνθρωπος και όχι ιδιαίτερα εκδηλωτική, ειδικά τον πρώτο καιρό. Και αυτός ήδη κάνει σχέδια για να γνωρίσω τους φίλους του, να πάμε μαζί διακοπές και τέτοια! Και δεν έχουμε κλείσει ούτε ένα μήνα που βλεπόμαστε.

Πότε έρχεται ο έρωτας; Είναι κάτι που έρχεται από την αρχή ή στην πορεία; Περνάω καλά μαζί του, μου αρέσει εμφανισιακά, αλλά δεν νιώθω κάτι παραπάνω. Εσείς τι λέτε; Έχετε νιώσει ποτέ κάτι παρόμοιο; Να συνεχίσω να τον βλέπω για να δω πως θα πάει;

Δανάη Σ.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ʼμα λείπει ο έρωτας…

  2. Έτσι όπως τα περιγράφεις καλή μου ή πολύ καλός είναι ή πιο απελπισμένος από σένα. Πάντως άμα δε σε ελκύει φύγε, και άμα είσαι πιο ανοιχτή στους ανθρώπους θα έρθει και ο έρωτας, με το καλό.

  3. Εγω πιστεύω οτι ο έρωτας έρχεται αμέσως, ο κεραυνοβόλος που λέμε… Αν καθυστερήσει είναι είτε επειδή είδες οτι ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου είναι καλός για δεσμό και δώσεις μια ευκαιρία είτε επειδή είδες πράγματα σε αυτόν και τον αγάπησες, αλλά δεν είναι έρωτας κεραυνοβόλος.. Εγω είμαι της άποψης πως αφού περνάτε καλά και σου αρέσει κιόλας, να μην τον διώξεις απο την ζωή σου.. Να του πεις να το πάτε πιο ήρεμα και χαλαρά και αν συμφωνήσει και το κάνει τότε ποτέ δεν ξέρεις που θα καταλήξει, αλλά αν όμως συνεχίσει να είναι το ίδιο πιεστικός τότε ίσως πρέπει να ξεκόβεις σιγά-σιγά..
    ΥΓ. Θέλεις να πεις σε ποιο σάιτ γνωριμιών τον γνώρισες;

  4. Ναι αγάπη μου γιατι εσύ ερωτεύεσαι ΜΟΝΟ αν ΔΕΝ σου φέρονται καλά και ΔΕΝ σε σέβονται!! Για ψάξτο λιγάκι!

  5. Μόνο μη σου έρθει ο έρωτας αν/όταν (χτυπά ξύλο !!!) του φύγει εκείνου …

  6. Tο νόημα των σχέσεων ειδικά στις μικρές ηλικίες είναι το συναίσθημα,οι εμπειρίες.Να είσαι με κάποιον που τον επιλέγεις καθημερινά. Καταλαβαίνω ότι έχεις κουραστεί από τις ερωτικές απογοητεύσεις-σχεδόν όλοι μας- αλλά το να συμβιβαστείς με το καλό παιδί που ναι μεν καλός είναι σε ελκύει αμυδρά αλλά δεν σου κάνει κούκου είναι όλεθρος.Θα σου λέει ότι του λείπεις για όνειρα και σχέδια και εσύ θα τον κοιτάς με μια έκφραση χμμμμμ.. ή θα υποκρίνεσαιότι κάτι νιώθεις ή θα νιώθεις ενοχές. Δεν πιστεύεις ότι αξίζει και σε αυτόν μια κοπέλα που ναι ενθουσιασμένη μαζί του? Εκτός όλων αυτών ο τύπος το πήγε πολύ μακριά από τον πρωτο μήνα! Αυτό είναι πάθος. Δεν θες και εσύ να νιώθεις έτσι? Βρες αυτό τον κάποιον που θα σε παθιάσει και μη συμβιβάζεσαι στα ημίμετρα. Είναι συμβουλές απο εμπειρία έχω εγκλωβιστεί σε τέτοιες ιστορίες οι οποίες με έπνιξαν όλες τους. Αν από την αρχή νιώθεις ότι δεν πάει κάτι καλά, απλά δεν πάει. προς το παρόν μπορείς να του ξεκαθαρίσεις ότι δεν είσαι ερωτευμένη μαζί του. Το τι θα κάνετε θα το βρείτε μαζί αλλά πίστεψε ότι και να κάνετε ο άνθρωπος αυτός δεν σε εμπνέει δεν σε ενθουσιάζει. Βρες το συναίσθημα και άσε τους φόβους μοναξιάς. Έχεις τους φίλους σου και την προσωπικότητά σου να τα ξεπεράσεις!!! Θα καταλάβεις ότι θες κάποιον όταν είναι καλός μαζί σου και εσένα αυτό θα σε ενθουσιάζει ακόμη περισσότερο,δεν θα σε πνίγει!! καλή τύχη!

  7. Από την μια η μοναξιά, από την άλλη η έλλειψη του έρωτα. Κατ’ εμένα είναι λάθος να πιεζεται κάποιος να μπει σε μια σχέση επειδή θέλει πολύ ο άλλος. Και είναι λάθος να γινει μια σχέση απλά για να νιώθεις ότι δεν είσαι μόνος.
    Αλλά η μοναξιά δεν είναι κάτι άσχημο. Μια λάθος επιλογή συντρόφου είναι κάτι άσχημο. Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορεί μια κοπέλα να κάνει για να γεμίσει την ζωή και τον χρόνο της. Γιατί να μπει κάποιος στην διαδικασία να κάνει σχέση με κάποιον που δεν θέλει? Αυτό μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει. ‘Οταν θέλεις κάποιον σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανενας απολύτως λόγος να είσαι μαζί του. Χαμένος χρόνος σε μια σχέση που έγινε από ανασφάλεια και που θα το μετανιώσεις 1000 τοις εκατό στο μέλλον.

  8. Αν το sex ειναι ”ουάου” ή έστω αρκετά καλό,μείνε. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη…Δύσκολα βρίσκεις μαζί καλό sex, νοιάξιμο και το ΄΄περνάμε καλά και εκτός κρεβατιού”. Απο την άλλη, αν δεν σου βγαίνει καθόλου μαζί του στο sex, φεύγεις. Βέβαια το παλικάρι ή πολύ καλός είναι ή υπερενθουσιώδης – αν όχι απελπισμένος. Ενίοτε, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. ʼρα, δως του λίγο χρόνο και προχωρα το, εφόσον δεν σου δειξει διαφορετικο πρόσωπο και είναι ok ο τυπος.

  9. “Δεν νιώθω ερωτευμένη. Δεν νιώθω ότι μου λείπει, δεν νιώθω ενθουσιασμένη” —Τι κάνεις μαζί του τότε ???— Απλά περνάς την ώρα σου…….και ετσι αδικείς και τον εαυτό σου αλλα και εκείνον —Νομίζω οτι πρέπει να βγείς ραντεβού και με αλλα άτομα και μην σταθείς σε αυτόν — γιατι είναι ξεκάθαρο οτι δεν σου κάνει για σχέση—Αν σου έκανε δεν θα είχες αμφιβολίες —-Θα ήσουν σίγουρη—Μην τον ταλαιπωρείς τον άνθρωπο τζάμπα και προχώρα παρακάτω να βρείς κάποιον που να ταιριάζετε περισσότερο —

  10. Αν δεν ειναι κανας φλωρος ή μ…..ς , προχωρα το.
    Μην βιαστεις να τον απορριψεις.
    Αν ταιριαζετε σεξουαλικα θα τον ερωτευτεις σιγουρα.Παρε τον χρονο σου και μη βιαστεις για τιποτα.
    Ο ερωτας δεν ειναι παντα κεραυνοβολος.Ερχεται με τον καιρο.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More