Δανάη: “Το θέμα μου είναι αν θέλω να είμαι αυτό το κορίτσι που κοιμήθηκε και με τους δύο.”

Γεια σας.
Θέλω την άποψή σας πάνω σε κάτι που προέκυψε τις τελευταίες μέρες…

Θα το πάρω από την αρχή. Παλιότερα είχα μια σχέση με κάποιον. Χωρίσαμε πριν από τρία χρόνια περίπου και δεν έχουμε καμία επαφή πια. Προχώρησα τη ζωή μου, το ίδιο κι εκείνος. Τώρα όμως είμαι μόνη μου.

Πριν καναδυό μήνες στο δρόμο συνάντησα τυχαία τον κολλητό του. Είπαμε δυο φιλικές κουβέντες, δεν μιλήσαμε καθόλου για τον πρώην μου, δεν ρώτησα καν τι κάνει -περσινά ξινά σταφύλια, κι έφυγα. Λίγες μέρες αργότερα με έκανε add στο facebook, δέχτηκα και that’s it.

Προχθές το βράδυ όμως, μου έστειλε μήνυμα: “Πότε θα με καλέσεις σπίτι σου;” (ξέρει ότι μένω μόνη μου). Και για να μην πολυλογώ ανοίξαμε έναν διάλογο που ήταν σαφές ότι εκείνος δεν είχε απλά φιλικές προθέσεις. Να σας πω εδώ, ότι πρόκειται για έναν πολύ ωραίο άντρα, με τον οποίο κάναμε αρκετή παρέα το διάστημα που ήμουν σε σχέση με τον κολλητό του και μπορώ να πω ότι ταιριάζαμε αρκετά στο γούστο και στο χαρακτήρα. Δεν υπήρχε όμως ποτέ κάτι ερωτικό.

Τώρα όμως μου έχουνε μπει ιδέες και δεν ξέρω ποια είναι η θέση μου. Στο διάλογο που έγινε στα μηνύματα ήμουνα διπλωματική. Ούτε ναι, ούτε όχι για να κερδίσω χρόνο. Αλλά γυρίζει συνέχεια στο μυαλό μου και τον σκέφτομαι. Είπαμε ότι θα ξαναμιλήσουμε, αλλά δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω.

Το πρόβλημά μου δεν είναι το πως θα αντιδράσει ο πρώην μου αν το μάθει. Δεν πιστεύω ότι τίθεται καν τέτοιο θέμα τόσα χρόνια μετά. Το θέμα μου είναι αν θέλω να είμαι αυτό το κορίτσι που κοιμήθηκε και με τους δύο.

Δανάη

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Τί φοβάσαι; Ξεκίνα απο εκεί. Γράψε σε ένα κομμάτι χαρτί τί νομίζεις ότι θα ακολουθήσει εαν ΄κοιμηθείς΄μαζί του.Ή τί θα σημαίνει αυτό για το άτομό σου. Θα είχες κάποιον χαρακτηρισμό αρνητικό να σου προσάψεις; Αν κάποια φίλη μου έλεγε ότι, καιρό μετά τον χωρισμό της, συνάντησε κάποιο γνωστό πρόσωπο, το οποίο τύχαινε να είναι φίλος του πρώην της , και καταλάβαινα ότι το πράγμα είναι αγνό και δεν υπάρχει παρασκήνιο του τύπου: ΄θα το κάνω με τον κολλητό του για να μάθει αυτός΄, δεν θα έλεγα κάτι αρνητικό για το άτομό της…νομίζω ότι θα θαύμαζα αυτό που λέμε ΄ροή της ζωής΄και ΄κοίτα πώς έρχονται τα πράγματα΄!!!! Για την ακρίβεια έχει συμβεί αυτό σε οικογενειακή φίλη κ με παρόμοιο τρόπο … ο ΄φίλος του πρώην΄είναι τώρα σύζυγός της. Απλά ψυχαναιμίσου την κατάσταση… μην σκέφτεσαι τόσο… και νοιώσε εαν τον θες για σύντροφο. Εαν μου τύχαινε εμένα κάτι τέτοιο, νομίζω ότι θα ρώταγα πώς του ήρθε ξαφνικά (απ΄ότι κατάλαβα την πρόταση την έκανε 1-2 μήνες μετά την συνάντησή σας).Δεν μας αναλύεις το: ΄ήταν σαφές ότι εκείνος δεν είχε απλά φιλικές προθέσεις.΄Δηλαδή σου είπε ξεκάθαρα ότι θα ήθελε να είστε μαζί; Έχω την αίσθηση ότι έχεις εστιάσει στο: ΄να είμαι μια γυναίκα που έχει πάει κ με τους δυο ή να μην είμαι;΄και έχεις βάλει σε δεύτερη μοίρα να γνωρίσεις ξανά αυτόν τον άνθρωπο και να εξετάσεις το τί ζητάς, πώς σου φαίνεται, τί λέει η καρδούλα και η διαίσθησή σου σχετικά με το ποιόν του

  2. Έχεις καταλάβει όμως ότι ο τύπος σε θέλει μόνο για το κρεβάτι και όχι για κάτι άλλο, έτσι δεν είναι?! Για αυτό εξάλλου έστειλε και αυτό το μήνυμα έτσι στα ξεκάρφωτα.

  3. Ακόμα κι αν γινόσουν “το κορίτσι που κοιμήθηκε και με τους δύο ταυτόχρονα,” αυτό δεν θα έπρεπε να επηρεάζει την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου ούτε τις επιλογές σου στην προσωπική σου ζωή.Στο κάτω-κάτω, ας είναι δικό του το πρόβλημα (που δεν πιστεύω ότι θα είναι πρόβλημα, αλλά τέλος πάντων). Εμένα μου φάνηκε κάπως ύποπτο το γεγονός ότι αυτός είναι σα να έπεσε με τα μούτρα σ’ εσένα, δηλαδή ξαφνικά άρχισε να φαίνεται πολύ εκδηλωτικός και μάλιστα λιγάκι άκομψα. ʼκου εκεί, πότε θα τον καλέσεις σπίτι σου… (Εμ βέβαια, γιατί αυτός με τους γονείς του μένει και δεν μπορεί να τους διώχνει όποτε φέρνει κοπέλα για καλοπέραση.) Μου φαίνεται πολύ ξαφνικό από μεριάς του, κατάλαβες? Πριν δεν ήξερε το Facebook σου για να σε κάνει add? Λέω μήπως τον έστειλε ο πρώην σου για να σε ψαρέψει, να δει αν ενδώσεις. Δεν ξέρω… Καλύτερα να του μιλήσεις στα ίσια κάποια στιγμή. Όχι με το να απαιτήσεις εξηγήσεις, απλώς να του πεις ότι σου φαίνεται πολύ ξαφνικό όλο αυτό. Καμία διπλωματία και αποφυγή. Αν σε φέρνει σε άβολη θέση όλο αυτό, απλώς πες του το χωρίς να τον αποπάρεις, να δεις και τι θα σου πει. Από το πόσο σύντομη και ξεκάθαρη απάντηση θα σου δώσει, θα καταλάβεις τουλάχιστον πόσο ειλικρινής είναι.

  4. Μα γιατί να αισθάνεσαι έτσι; Είχες μια σχέση με κάποιον, τελείωσε και τώρα συνάντησες τον κολλητό του και ενδιαφέρεσαι (;). Αυτό που μετρά είναι εσύ πως αισθάνεσαι για αυτόν. Αν σε έλκει τότε προχώρησε, αλλά όχι αμέσως με προσκλήσεις στο σπίτι (εκτός αν αυτό θέλεις αυτή τη στιγμή), πρώτα καλόν θα ήταν να συναντιέστε σε δημόσιο χώρο για να τον γνωρίσεις λίγο καλύτερα ως άτομο, όχι ως κολλητό του πρώην, αν βέβαια θέλεις να τον γνωρίσεις, γιατί όλο αυτό το σκηνικό μπορεί να σε θέλγει μόνο επειδή αισθάνεσαι μόνη αυτή την περίοδο και σε μια άλλη φάση απλώς να τον προσπερνούσες. .Επίσης, αυτό που είπε και άλλη σχολιαστής, ίσως πρώτα να μάθεις ότι δεν είναι κάποιο ‘αστείο’ από αυτά που στήνουν οι διάφοροι ανόητοι εις βάρος των πρώην τους. Αν όντως πεισθείς ότι το ενδιαφέρον του είναι γνήσιο και, κυρίως, ότι το δικό σου ενδιαφέρον είναι γνήσιο τότε δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να μην προχωρήσεις.

  5. Σε προσέγγισε μονο για κρεβάτι και αυτοπροσκλήθηκε στο σπίτι σου. Κατευθείαν στο ψητό, δηλ. στο κρεβάτι.

  6. βασικα προσπαθησε να καταλαβεις τι θελει απο εσενα. Αν θελει απλως να το κανετε για να δει πως ηταν μια πρωην του κολλητου του και δε σκοπευει να κανετε τιποτα σοβαρο περα απ το κρεβατι τοτε ναι, θα εισαι αυτη που την πηρανε καποτε 2 κολλητοι. Τιποτε περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο. Αν αυτος θελει κατι πιο σοβαρο, δε θα επιδιωξει να ερθει σπιτι σου, θα σου ζητησει να βγειτε εξω για φαγητο, ποτο, κλπ., δε θα σε κρυβει απ τον κοσμο και θα περασει ενα διαστημα μεχρι να βρεθειτε στο κρεβατι.

  7. Εμένα μου κάνει εντύπωση το γεγονός οτι αυτός σε αντιμετώπισε…έτσι. Τι σόι σχέση είχες με τον πρώην; Δεν μου φαίνεται να είχατε κάτι σπουδαίο…Οπότε αν σου αρέσει τόσο αυτός άντε και καλό βόλι. Αλλά αν μετά δεν σου μιλάει ή σε γράψει μήν έρχεσαι πάλι εδώ να μας ρωτάς, έ;;

  8. Βγες να μιλησεις με τον ανθρωπο και ασε αυτες τις σκεψεις. Αφου καταβαθος σ’ αρεσει, κανονισε να βρεθειτε εκτος σπιτιου φυσικα να δεις τι εχει να σου πει και κανονιζεις. Ο αλλος ανηκει στο παρελθον. Μην σκας λοιπον και προχωρα το.

  9. Μα με τον κολλητό του κι εσύ; Χάθηκαν οι άντρες; Εγώ από αξιοπρέπεια και μόνο ούτε που θα μου πέρναγε από το μυαλό..

  10. E καλά άραξε.. έτσι στεγνά όπως το θέτεις, και ο κολλητός του είναι “εκεινος που πη*α πρωην των φίλων του” και ο πρώην σου θα είναi “εκείνος με φίλο που παίρνει πρώην και νυν του”. μην εγκλωβίζεσαι σε τέτοια.
    Όσον αφορά την προσέγγιση του μάλλον μόνο σεξουαλικήη είναι ,αν και εσύ θες κάτι τέτοιο όλα καλά. Αλλιώς ξεκαθάρισε τώρα που είναι νωρίς τι θες και μην κάνεις το λάθος να κοιμηθείς μαζί του και μετά να του ξεκαθαρίσεις!

  11. Ωραιο κολλητο εχει,μπραβο να τον χαιρεται!

  12. Εμένα μου φαίνεται ότι έχει άλλους σκοπούς έτσι μου το θέτει τόσο ωμά. Από σένα θέλει μόνο κρεβάτι αλλά ίσως όχι επειδή απλά σε γουστάρει. Μπορεί να θέλει να πληγώσει τον κολλητό του. Ίσως απλά να άκουσε από τον φίλο του ότι κάνεις καλό κρεβάτι και να θέλει να δοκιμάσει. Σε κάθε περίπτωση καλύτερα να μάθεις τι παίζει μαζί του πριν τον προσκαλέσεις σπίτι σου.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More