Δήμητρα: “Εγώ έχω μια σχέση με έναν κατά 16 χρόνια μικρότερό μου.”

Καλημέρα.
Εγώ έχω μια σχέση με έναν κατά 16 χρόνια μικρότερό μου. Ερωτευμένη δεν είμαι, απλά είμαι ευγνώμων για το δώρο που μου έδωσε η ζωή: έναν άντρα να με λατρέψει.

Εκείνος είναι 32. Μετά από τρία χρόνια, νιώθω πως αλλάζουν οι επιθυμίες του για το μέλλον του, όπου εγώ δεν θέλω να ακολουθήσω γιατί πάνω από όλα τα παιδιά μου.

Τρομάζω να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Τρομάζω όμως και στην ιδέα πως του χαλάω τα όνειρά του.

Τι να κάνω;

Δήμητρα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. να τον αφησεις για καμια καταλληλοτερη…κ κυριως κοντα στην ηλικια του…

  2. Να κάτσεις στα αυγά σου κυρά μου!

  3. Τι να κάνεις; Μία γυναίκα τόσο εγωίστρια και τόσο “παρτάκιας” θέλει τη γνώμη τρίτων; Περίεργο…

  4. Να τον αφήσεις! Έχει ζωή να ζήσει και όχι μαζί σου.

  5. Να τον αφήσεις να γίνει πραγματικός άνδρας, όχι κυνηγός μαμάδων. Ουσιαστικά τον ευνούχισες μετατρέποντάς τον στον δικό σου προσωπικό Οιδίποδα.

  6. Ok παιδιά! δεν τον αποπλάνησε, ούτε εκείνος ήταν και είναι κανένα παιδάκι που δεν ξέρει τί του γίνεται. 32 ετών άντρας είναι όχι 15! Δεν τον τράβηξε απο το αυτί. Δεν νομίζω ένας άνθρωπος που ΄είναι ευγνώμων΄, όπως η ίδια γράφει, να είναι τόσο πιά εγωίστής. Φυσικά και σκέφτεται την ζωή του συντρόφου της κι όχι μόνο την πάρτη της.Διαφορετικά δεν θα έγραφε, γιατί ουσιαστικά δεν έχει εκείνη κάποιο θέμα που να την κρατάει πίσω στην ζωή… ελεύθερη είναι, τα παιδιά της τα έκανε κτλ. Της έτυχε και το έζησε… επέλεξε να το ζήσει, ας μην κρίνουμε, και επαναλαμβάνω, ο κύριος ήταν ενήλικο άτομο, το οποίο σημαίνει ώριμος και υπεύθυνος για τις αποφάσεις και τις εμπειρίες της ζωής του. Αν εκείνος διάλεξε να ευνουχιστεί μέσω αυτής της σχέσης (όπως χαριτωμένα έγραψε κάποιος, αν κι εγω δεν το βλέπω καθόλου έτσι) δικη του προβληματάρα. Δεν του φταίει κανείς. Η Δήμητρα είναι ειλικρινής μαζί του. Ούτε τα χρόνια της του έκρυψε, ούτε έταξε λαγούς με πετραχείλια. Ας σταματήσουμε να βλέπουμε πιά τί μας κάνουν οι άλλοι και πόσο κακό μας έχουν κάνει, κι ας κοιτάξουμε το δικό μας κομμάτι και την δική μας ευθύνη για τις καταστάσεις της ζωής μας.

  7. Έχω περάσει από εκεί. Ήμουν 27 όταν έκανα δεσμό με μια γυναίκα 40 ετών. Δε μου το επέβαλε κανείς, απλά υπήρχαν κάποια κενά που αυτή η γυναίκα μπορούσε να καλύψει, ενώ οι συνομήλικές μου, όχι. Αυτή ήθελε να συνεχίσουμε μαζί, εγώ ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή ότι περίπτωση γάμου και παιδιού δεν μπορούσε να υπάρξει. Ήταν ωραίο όσο κράτησε, αλλά αυτό ήταν κάτι που το καθόρισα εγώ. Δεν μπορεί να υπάρξει κοινό μέλλον με τέτοια διαφορά ηλικίας.

  8. Αγαπητή Δήμητρα, ρωτας τι να κανεις? Αυτο που θα σε συμβουλευα ειναι να προετοιμαζεις τον εαυτο σου οτι το μελλον σου θα ειναι χωρις αυτον. Αυτες οι σχεσεις με τετοια διαφορα ηλικιας (μεγαλυτερη η γυναικα) κατα 99 τοις εκατο εχουν ημερομηνια ληξης. Σου εύχομαι καλή τύχη.

  9. εγω ημουν με 16 χρονια μεγαλυτερη . ειμασταν μαζι 12 χρονια ηταν ειναι και θα ειναι η μεγαλυτερη μου αγαπη,αυτη ηταν η ζωη μου.τη βοηθησα να μεγαλωσει τα παιδια τησ και στο τελοσ εφυγε προσ χαρη του γιου τησ.εχουμε χωρισει πανω απο χρονο δεν υπαρχει στιγμη στη μερα μου που να μην τη σκεφτομαι. ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΟΝΟ ΕΣΥ

  10. Σαν μεγαλύτερη πρέπει να φερθείς και πιο ώριμα….που σημαίνει οτι δεν μπορείς να του στερήσεις την δυνατοτητα να κάνει οικογένεια και να είναι ευτυχισμένος με μια κοπέλα της ηλικίας του στο μέλλον ….Και αφού δεν είσαι και ερωτευμένη απ οτι μας λες δεν καταλαβαίνω το που κολλάς …..Μπορείτε να συνέχισετε να είστε μαζί αλλά να του πεις οτι αν βρεθεί στο μέλλον κάποια κοπέλα την οποία εκείνος θα την δεί σοβαρά τότε θα τελειώσει και η σχέση σας …καθαρές εξηγήσεις …και να είσαι προετοιμασμένη για αυτο το ενδεχόμενο γιατι μοιραία και εσύ δεν θα μπορείς να ανταποκριθείς σε λίγο σε αυτά που εκείνος θα θέλει….αν νομίζεις οτι δεν θα μπορέσεις να το αντέξεις αυτο χωρίστε απο τώρα και να τελειώνει το ζήτημα ….δηλάδη οταν εσύ ξεκινούσες αυτη την σχέση που περίμενες οτι θα πάει ? στον γάμο και στα παιδιά ? οχι φυσικά …..κάποια στιγμή θα τελείωνε η ιστορία σας…….αποχώρησε λοιπόν πρώτη όσο είναι καιρός με αξιοπρέπεια και ωριμότητα ….

  11. Και τίποτα να μην κανεις εσυ, θα το κανει ο χρονος. Οι δρόμοι σας αναγκαστικά θα χωρίσουν για λόγους που τους ξέρεις καλυτερα απο εμάς. Γνωρίζω τρια ζευγάρια οπου οι γυναικες παίρνουν 10 με 17 χρονια τους ανδρες. Η διαφορά τους σε σχέση με τη δικη σου σχέση ειναι οτι αυτοι ειναι επίσημα ζευγάρια you know…. no only sex.

  12. Εφόσον το θέλετε και οι δύο, τραβήξτε το όσο πάει. Στον έρωτα η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται προβληματική η σχέση μεταξύ μεγαλύτερης γυναίκας με μικρότερο άνδρα; Πολλοί επικρίνουν τέτοιες σχέσεις ως βασισμένες μόνο στην σεξουαλική έλξη. Δηλαδή είναι κακό δύο άνθρωποι να γουστάρουν σεξουαλικά ο ένας τον άλλο; Θα τρελαθούμε εντελώς! Όταν δηλαδή η πονηρή/ανασφαλής 20άρα τα φτιάχνει με τον 40άρη-50άρη για την “προσωπικότητά” του (που μαζί με την “προσωπικότητα” όλως τυχαίως πάντα υπάρχει και χοντρό πορτοφόλι) τότε είναι εντάξει; Απόλυτη υποκρισία…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More