Δήμητρα: “Έχει ένα μήνα τώρα που έχω τρελαθεί με ό,τι αφορά στο γάμο και τα παιδιά.”

Καλησπέρα σας, έχω ένα θέμα φλέγον.

Είμαι λογοδοσμένη εδώ και τρία χρόνια με ένα παιδί που είναι φαντάρος και σε λίγες μέρες απολύεται. Έχει ένα μήνα τώρα που έχω τρελαθεί με ό,τι αφορά στο γάμο και τα παιδιά.

Τον πίεζα αρκετά και αυτός μου είπε: “Τώρα δεν μπορώ, δεν είμαι έτοιμος, είμαι σκασμένος και με έχεις πιέσει πολύ, ενώ ξέρεις ότι δεν έχω δουλειά, ούτε εγώ ούτε εσύ.” Είμαστε μικροί αλλά εγώ θέλω να ξέρω…!

Όχι ότι δεν είχαμε κάνει πιο πριν συζητήσεις και όνειρα για αυτό. Με αγαπάει και λέει ότι δεν μπορεί έτσι με την πίεση. Μου είπε να τον αφήσω να ηρεμήσει. Δεν τον ενόχλησα… Αλλά ούτε μου απάντησε ότι είναι οριστικό, ότι τέλος χωρίζουμε…!

Θα ήθελα τη γνώμη σας… Είμαι πληγωμένη γιατί έχω καταλάβει ότι ζήτησα πράγματα που θα μου τα δώσει. Απλά μου είχε πει: “Όταν μπορώ, όλα θα γίνουν…!” Σημειώνω ακόμα ότι όταν σταματάω, ξεκινάει εκείνος και λέει για αυτό το θέμα. “Στο γάμο μας θα γίνει αυτό και αυτό…!”

Τον αγαπάω και πιστεύω ότι είναι ο άνθρωπός μου και για αυτόν εγώ

Δήμητρα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ο τίτλος έπρεπε να είναι “ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ Π-Δ-ΞΕΙ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕ ΤΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕΙ”…
    Όταν ο άλλος βρει κάποια και του αρέσει και τον θέλει και εκείνη και ήταν επιλογή ΤΟΥ,από το “πάνω ράφι” και όχι λύση ανάγκης του στυλ “απ’ το ντιπ κι ολότελα καλή και η Παναγιώταινα”…Τότε φυσικά και θα μπει στη διαδικασία να την παντρευτεί.Τώρα άμα έχει κάποια επειδή μόνο αυτή του έκατσε ε αυτό δε σημαίνει ότι είναι ευχαριστημένος από τη ζωή του…και προφανώς δε σκέφτεται να φορτωθεί κάποια που δε του αρέσει με γάμο…
    Το ότι κάνει σεξ κάποιος δε σημαίνει ότι του αρέσει αυτή που έχει…Ουσιαστικά είναι σακατεμένος ψυχολογικά…Ο γάμος είναι ευπρόσδεκτος όταν έχεις εκείνη ΠΟΥ ΕΣΥ ΗΘΕΛΕΣ..όχι όταν έχεις εκείνη που περρίσεψε από τους άλλους…

  2. Δήμητρα μου φαίνεσαι πολυ μικρή, μάλλον μένεις σε περιορισμένο κοινωνικό περιβάλλον, δεν έχεις δουλειά και πιέζεις για γάμο ενα παιδί που μόλις τελείωσε απο τη δύσκολη φάση του φαντάρου… Μηπως πρεπει να προσγειωθείς λίγο; Καλά σου λέει, ούτε δουλειά δεν έχει, επειδή εσένα σου έχει κολλήσει στο κεφάλι οτι είσαι “λογοδοσμένη” σημαίνει οτι όπως όπως παντρεύεσαι;; Για σύνελθε λιγάκι.

  3. egw nomizw oti prepei na xalarwseis ti piezeis to paidi ?
    exeis kolhsei hremise ligo koita ti thes na kaneis sth zwh sou kai kanto xekola apo to thema gamou giati eimai sigouri oti eisai kai polu mikri

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More