Δήμητρα: “Όταν βγαίνουμε σε μέρη με κόσμο, άρα και πολλές γυναίκες γύρω, παθαίνω πανικό.”

Καλησπέρα!
Αποφάσισα κι εγώ να σας γράψω για κάτι που δεν τολμάω να παραδεχτώ στους φίλους μου. Οπότε επιλέγω να το εκμυστηρευτώ σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω προσωπικά.

Εδώ και κάποιους μήνες έχω σχέση με κάποιον αρκετά μικρότερό μου. Περνάμε πολύ όμορφα μαζί, η συμπεριφορά του είναι άψογη απέναντί μου, αλλά εμένα μέσα μου με βασανίζουν διάφορα πράγματα και ανασφάλειες λόγω αυτής της ηλικιακής διαφοράς.

Όταν για παράδειγμα ακούω να αναφέρεται σε κάποια φίλη του σφίγγεται το στομάχι μου, όταν βγαίνουμε σε μέρη με κόσμο, άρα και πολλές γυναίκες γύρω, παθαίνω πανικό. Πρόσφατα μάλιστα απέφυγα να πάω στα γενέθλια φίλης μου, που μας προσκάλεσε μαζί, γιατί ήξερα ότι στο πάρτι θα υπάρχουν πολλά κορίτσια.

Καταλαβαίνω ότι γίνομαι παράλογη, τα καταλαβαίνω όλα στη θεωρία. Στην πράξη δυσκολεύομαι. Προτιμώ “ελεγχόμενες” καταστάσεις. Σπίτι οι δυο μας, έξω με πολύ συγκεκριμένους φίλους και τέτοια.

Τι να κάνω; Με βασανίζει αυτή η κατάσταση μέσα μου και ξέρω ότι αυτή η ανασφάλεια που έχω δεν θα μου βγει σε καλό.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Δήμητρα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Λέμε να αναπτύξεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου… να τα βρεις με τον εαυτό σου. Ξεκάθαρα

  2. sorry Δήμητρα, το μνμ μου προοριζόταν για την Λένα! 2 ιστορίες πιό πίσω

  3. dolce vita sto mega den exeis dei ?

  4. Αυτό που περιγράφεις το παθαίνω και εγώ που είμαι 20. Πολλές είναι οι αντροχωριστρες εκεί έξω! Πιο παλιά θύμωνα του έλεγα “Εμένα θα κοιτάς μόνο ” κτλ. Μετά όμως κατάλαβα ότι αυτό δείχνει ανασφάλεια και με “ρίχνει ” στα μάτια του συντρόφου μου. Αυτό που έκανα ,Δήμητρα μου, είναι ότι σκέφτηκα πως και ο σύντροφος μου μπορεί να σκέφτεται έτσι για τους άλλους άντρες και πως δεν έχω να ζηλέψω τίποτα απο καμία τους εκεί έξω! Το ίδιο κάνε και εσυ! Αυτοπεποίθηση θέλει τίποτα άλλο! Και στην τελική αν κοιτάξει αλλου κοιτά και εσυ . Αυτά είναι δανεικά καλή μου! Φιλάκια

  5. Δε θέλω να σε τρελάνω, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι αν ένας άντρας θελει να “στην κάνει”, θα βρει ευκαιρία ακόμη και τα 5 λεπτά που θα είστε χώρια. Οπότε μην σκας, πάρτο χαλαρά! Αν θελει να σε απατησει, απλά θα το κάνει. Με μια συναδελφο, μια κοπελα που θα γνωρισει τυχαια καποια στιγμη που θα είναι μονος του, με μία πρώην… Δε στα λέω αυτά για να αγχωθεις παραπάνω, το αντίθετο. Για να δεις πως δεν αξιζει να σκας και να στεναχωριεσαι… Ουτε να δισταζεις να βγαινεις μαζι του σε πολυσυχναστα μερη. Αδικα βασανιζεσαι!

  6. Nomizw xereis ki esy h idia pws h symperifora sou einai lathos. Lathos prwta apo ola gia ton eayto sou. Den mporw na fantastw se poso agxos kai stress vriskesai kathimerina anysyxwntas olh thn wra mh tou aresoun alles gynaikes. Den axizei toso agxos se mia sxesh. Tha sou elega na xalarwseis oti einai na ginei tha ginei. Den mporeis na elegxeis ton allon ama thelei na sth kanei tha sth kanei. Ama einai pistos den tha sth kanei. Sth telikh skasila sou….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More