Ειρήνη: “Μήπως πρέπει να κάνω κάποια κίνηση τώρα που ξέρω ότι δεν είναι σε σχέση;”

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας…

Το χειμώνα γνώρισα κάποιον με τον οποίο υπήρξε ξεκάθαρο φλερτ, αλλά όταν το πράγμα προχώρησε λίγο περισσότερο μου είπε ότι είναι ήδη σε μία σχέση. Όπως καταλαβαίνετε, δεν ασχολήθηκα ξανά μαζί του.

Μου πήρε αρκετό καιρό για να τον βγάλω από το μυαλό μου, γιατί μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά σιγά σιγά ξεχάστηκα. Το θέμα είναι ότι πρόσφατα έμαθα, από κοινούς φίλους, ότι χώρισε και μάλιστα με αρκετά άσχημο τρόπο.

Κι από τότε, μου ξαναμπήκε στο μυαλό. Άρχισα να τον σκέφτομαι πάλι (αφού δεν υπήρχε κάποιος άλλος στη ζωή μου) και αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να κάνω κάποια κίνηση τώρα που ξέρω ότι δεν είναι σε σχέση.

Τι λέτε; Να στείλω κάποιο μήνυμα ή να περιμένω λίγο ακόμα μήπως κάνει εκείνος κίνηση;

Ειρήνη

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ζω μία παρόμοια κατάσταση και καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου.

    Εγώ θα έστελνα ένα μήνυμα στο χαλαρό, ρωτώντας τι κάνει κτλ. Έτσι δε θα εκτεθείς, αλλά και θα δείξεις ένα ενδιαφέρον. Πού ξέρεις, μπορεί να περιμένει και άλλη υποψήφια στη γωνία, η οποία δε θα διστάσει να κάνει την κίνησή της.

    Στείλε κάτι φιλικό για να δηλώσεις την παρουσία σου και βλέπεις πώς αντιδρά. Σου εύχομαι καλή τύχη!!

  2. Για να ξεπεράσεις μια σχέση πρέπει να περάσεις κάποια στάδια. Δυστυχώς η άμεση εμφανιση σου δεν θα του επιτρέψει να τα περάσει ομαλά και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να γίνεις το παυσίπονο του. Επίσης αμα είναι πρόσφατος ο χωρισμός υπάρχουν πιθανότητες πισωγυρίσματος, διαπραγμάτευσης θυμού και πολλά άλλα. Βέβαια δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι ότι δεν θα εξελιχθεί καλά. γώ σου προτείνω να κάνεις την εμφάνιση σου με πολύ χαλαρές και ανθρώπινες διαθέσεις για αρχή και από την ανταπόκριση του θα καταλάβεις και πως θα εξελιχθεί ή σε τι φάση είναι. Να κάνεις κίνηση τώρα που το θες τώρα που μπορείς. Απλά να είσαι χαλαρή!

  3. Οχι βεβαια. Εχεις ήδη αρκετές ενδείξεις για να μη ξανασχοληθείς… Ο τύπος ακούγεται επιπόλαιος και καθηκάκι!

  4. Νομίζω πως σημασία δεν έχει πως ο ίδιος εχει αποδεσμευτεί. Σημασία έχει: 1. Πώς δεν είσαι δεσμευμένη εσύ κ το ξέρει κ δεν έχει κάνει κάποια κίνηση και 2. Πώς την κινηση την εκανε τον καιρο που ήταν δεσμευμένος! Σκέψου τι μπορεί να σημαίνει αυτό κ πως θα επηρεάσει τη συναισθηματική σου ισορροπία η γνώση πως αυτός ο άνθρωπος ερωτοτροπει όντας σε σχέση. Θα μου πεις…μαζί σου το έκανε. Και ποιος σου λέει ότι δεν το κάνει γενικά? Και αν το έκανε ειδικά κ αποκλειστικά σε σένα, γιατί τώρα δεν εμφανίζεται? Με λίγα λόγια…δωστου χρόνο. Αν εμφανιστει είναι πιο πιθανό να είναι σοβαρός κ αποφασισμένος. εσύ νομίζω πως έχεις δώσει ήδη το στίγμα σου και με την παρουσία σου στην αρχή και με την απουσία σου στη συνέχεια. Αυτό, σε έχει κάνει ένα άτομο που ξέρει τι θέλει και αυτό έχει σεβαστεί κ δεν σε προσεγγίζει. Μην αλλάξεις αυτή τη συνεπή εικόνα. Αν του λείπεις , θα κάνει τις κινήσεις του.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More