Ειρήνη: “Μου αρέσει, αλλά δεν αντέχω να είναι τόσο γαντζωμένος πάνω μου.”

Γεια σας κορίτσια!
Θα χρειαστώ κι εγώ τη γνώμη σας, γιατί είμαι λίγο μπερδεμένη και δεν ξέρω τι να κάνω…

Τους τελευταίους δύο μήνες έχω αρχίσει να βγαίνω με κάποιον. Όλα καλά. Η συμπεριφορά του είναι άψογη απέναντί μου. Θα έλεγα υπερβολικά άψογη κι αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν ξέρω πως να το πω, με κουράζει, νιώθω να με πνίγει.

Είμαστε μαζί πολύ λίγο καιρό για να δικαιολογούνται όλα αυτά που λέει και κάνει. Μου τηλεφωνεί συνέχεια, μου στέλνει γλυκά μηνύματα -συνέχεια, θέλει να βρισκόμαστε καθημερινά. Ξέρω ότι όλα αυτά ακούγονται όμορφα. Οι φίλες μου συνέχεια μου λένε να μην γκρινιάζω γιατί όλες μας έναν τέτοιο σύντροφο ψάχνουμε. Εγώ όμως νιώθω να πνίγομαι. Σαν να μην έχει να κάνει τίποτε άλλο, παρά να ασχολείται μαζί μου.

Είναι καλό παιδί, αλλά νιώθω τέτοια πίεση που σκέφτομαι να του πω να χωρίσουμε. Από την άλλη, τις μέρες που δεν βρισκόμαστε γιατί έχω δουλειά, και παίρνω την απαραίτητη ανάσα και απόσταση, είμαι οκ, θέλω να τον δω.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Μου αρέσει, αλλά δεν αντέχω να είναι τόσο γαντζωμένος πάνω μου. Να συμπληρώσω εδώ ότι μόλις βγήκα από μια μακροχρόνια σχέση με κάποιον που δεν μου φερόταν και με τον καλύτερο τρόπο. Και θα φανταζόταν κανείς ότι θα την είχα ανάγκη μια τόσο δοτική συμπεριφορά, αλλά τελικά με πνίγει. Τι να κάνω; Πώς πιστεύετε ότι πρέπει να το χειριστώ;

Ειρήνη


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. xaziiii nai nai xwrise ton kai vres meta kanenan pou na einai kollimenos me tin mana tou oli tin wra na deis ti wraia tha peraseis

  2. Είσαι ανισόρροπη. Τη μία επιλέγεις σύντροφο με κακή συμπεριφορά και την άλλη έναν γλυκανάλατο. Εσύ έχεις το πρόβλημα και πρέπει να πας σε ειδικό.Καλά μυαλά…

  3. μαλλον δεν εισαι ακομα ετοιμη για σχεση εφοσον λες πως τωρα βγηκες απο μια σχεση που δεν σου φεροταν και καλα …. παντως να ξερεις οτι σε ενα σημειο ειναι κατανοιτο να νιωθεις να πνιγεσαι γιατι δεν εχεις αισθηματα γιαυτον τον ανθρωπο γιατι εαν ειχες θα πετουσες απο την χαρα σου που βρηκες ολα αυτα που πιστεψε με τα ψαχνουμε και δεν τα βρισκουμε ….

  4. Να τον βοηθήσεις να βρεί δουλειά! Γιατι δεν εχει απο οτι κατάλαβα… και τότε δεν θα ασχολείται τόσο και θα αντιστραφούν οι ρόλοι!

  5. Μάλλον αυτός σε βλέπει πολύ πιο σοβαρά από ότι τον βλέπεις εσύ, Εσύ ίσως είσαι σε φάση re-bound σχέσης, με περισσότερη ελευθερία και λιγότερη δέσμευση, ενώ αυτός κάνει σχέδια και προγράμματα για το αύριο. Σε κάθε περίπτωση, παιδεύετε ο ένας τον άλλο.

  6. Δεν υπάρχουν κανόνες στον έρωτα. Εκείνος ασχολείται διαρκώς μαζί σου γιατί λογικά είναι ερωτευμένος ενώ εσύ δεν είσαι. Αν πραγματικά τον είχες ερωτευεί θα πετούσες από τη χαρά σου με καθε του μήνυμα. Μην ακούς τι σου λένε. Αν δεν νώθεις οκ άστο. Μην καταπιέσεις τα θέλω επειδή πληρεί με την λογική όλες τις προδιαγραφές. Ζήσε ότι έχει νοημα για σένα σύμφωνα με το συναισθημα. Προφανώς μπορείς να γνωρίσεις αλλον που να είναι πολύ καλός μαζί σου και να σε ενδιαφέρει περισσότερο. Δεν είναι ο ένας. Χαλάρωσε. Τέλος αν αποφασισεις να συνεχίσεις μπορείς να του το πεις. Οτι θες κάτι πιο χαλαρό. μην ξεχνάς ότι εφόσον χώρισες από μια μακροχρόνια σχέση το λογικότερο είναι όχι να ψάχνεις έναν δοτικότερο άνθρωπο αλλά να πάρεις μια ανάσα. Το σημαντικότερο είναι στον έρωτας να δρας με το συναίσθημα αλλιώς δεν έχει νόημα, θα ναι κατι ψεύτικο!

  7. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΓΑ!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΝ ΤΝ ΘΕΣ!ΔΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!ΑΠΛΑ ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΤΟΝΑ..ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ ΓΤ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΔΕ ΘΑ Σ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΕΦΤΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΥΤΕ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΟΤΙΚΟΣ..ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΤΑΓΕΣ ΑΠΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΓΤ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΝΙΓΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ .ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!

  8. Είναι προφανές ότι αυτό που χρειάζεσαι είναι να μείνεις μόνη, προκειμένου να κάνεις μια ενδοσκόπηση Ειρήνη. Δύο πράγματα μας αποκαλύπτεις, τα οποία φανερώνουν την ανασφάλεια που σε διακατέχει, καταρχήν ότι έμεινες σε μια μακροχρόνια σχέση με κάποιον που δεν σου συμπεριφερόταν με σεβασμό και δεύτερον ότι είσαι σε σχέση με κάποιον που, όπως λες σε πνίγει. Κι εγώ προσωπικά σε νιώθω. Ορισμένοι άνθρωποι με το που κάνουν σχέση, αφήνουν στην άκρη φίλους, γονείς, χόμπι, ενδιαφέροντα και το χειρότερο δεν σέβονται την ανάγκη του άλλου ατόμου για προσωπικό ΧΡΟΝΟ και ΧΩΡΟ. Δηλαδή δύο τινά υπάρχουν, ή να είναι ο άλλος κάφρος/μαμάκιας ή να προσκολλάται να μην παίρνει ο άλλος ανάσα; Θεωρούμε δηλαδή ότι το να σε βλέπει σοβαρά στους 2 μήνες που ΒΓΑΙΝΕΤΕ, είναι δείγμα υγιές; ΕΑΝ λοιπόν σου αρέσει, εκφράζεις την επιθυμία σου για πιο χαλαρή επαφή ήρεμα αλλά αποφασιστικά. Εάν όχι, το πλέον λογικό θα ήταν να χωρίσουν οι δρόμοι σας, προκειμένου κι εσύ να ηρεμήσεις, αλλά και να διαπιστώσεις τι πραγματικά θες από έναν άντρα.

  9. Ψιτ,φιλη,αστον αφου δεν εισαι ερωτευμενη-αν ησουν δεν θα πνιγοσουν και δεν θα σου ηταν φορτωμα!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More