Ελεάννα: “Είμαι όλη μέρα σπίτι να του μαγειρεύω, να του πλένω…”

Κορίτσια γεια σας…
Διστάζω που γράφω εδώ, αλλά είμαι σε απόγνωση.

Είμαι 20 χρόνων κι έχω σχέση με ένα αγόρι που είναι 24. Είμαστε μαζί 4 χρόνια, τα δύο από αυτά από απόσταση. Για να είμαστε μαζί με έβαλε να περάσω σε σχολή στην πόλη του και το έκανα. Άφησα σπίτι, οικογένεια, φίλους για χάρη του.

Πίστευα ότι είναι τέλειος μέχρι που άρχισα να ανακαλύπτω μηνύματα, προφίλ με τα οποία συνομιλούσε κι έκανε σχόλια σε διάφορες κοπέλες. Αυτό έγινε πάνω από πέντε φορές. Πάντα όμως, κορίτσια, με τούμπαρε με το μπλα μπλα του.

Τώρα μένουμε μαζί, εγώ δεν έχω όρεξη για τη σχολή μου, είμαι όλη μέρα σπίτι να του μαγειρεύω, να του πλένω… Εκείνος δουλεύει, έρχεται τρώει και είναι όλη την ώρα με το κινητό, το οποίο συνεχώς κρύβει όταν περνάω πίσω από την οθόνη.

Και όταν τον ρωτάω γιατί το κρύβει με βρίζει και μου λέει πως είμαι παράλογη και σπαστικιά και πως ΕΓΩ είμαι απόμακρη και δεν του μιλάω για αυτό κάθεται με το κινητό.

Νιώθω ότι δεν έχω ζωή.. Εσείς τι θα κάνατε κορίτσια;

Ελεάννα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Τρέξε μακριααα…ακομα εκει εισαι???

  2. Χαζή είσαι κοπέλα μου που ρωτάς κιόλας τι θα κάναμε, λες και δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. 20 χρονών κορίτσι και ζεις σαν 50φεύγα και με τα κέρατα σε συστάδα πάνω στο κεφάλι σου.
    Μετα βίας κρατιέμαι να μη σε χαρακτηρίσω πολλά χειρότερα από το “χαζή”. Φύγε τρέχοντας!!!

  3. κοριτσι μου εισαι πολυ μικρη ακομα για να φτιαξεις σπιτι.ασχολεισου με τη σχολη σου,με τη ζωη σου,με καποιο χομπυ.αν δεν κοιταξεις το μελλον σου,μην περιμενεις καποιος αλλος να σε βοηθησει.πατησε γερα στα ποδια σου,διαβαζοντας για να τελειωσεις τη σχολη και μην στηριζεσαι σε κανενα.αυριο κανενας δε θα σε λυπηθει.πρεπει να στηριζεσαι στα ποδια σου κ την τσεπη σου. σημερα εχεις αυτο το φιλο κ ισως αυριο μεθαυριο καποιον αλλο.οταν θα περασουν τα χρονια,θα μετανιωσεις για πραγματα που δεν εκανες και ισως τοτε να ειαι αργα.και εσυ και ο φιλος σου ειστε ηλικιακα μικροι,ισως γιαυτο κ εκεινος να ψαχνεται…αλλα οταν βλεπεις οτι κατι επαναλαμβανεται…την κανεις με ελαφρα πηδηματακια!!!!γιατι καθαρος ουρανος αστραπες δε φοβαται…(αν δεν ειχε καποιο θεμα,δε θα σου εκρυβε το κινητο).

  4. Κορίτσι μου γλυκό, είσαι μόλις 20 χρονών και φοιτήτρια!! Είσαι στην καλύτερη ηλικία , της ανεμελειάς, της έλλειψης υποχρεώσεων, των σπουδών σου!! Δε θα σου πω γιατί επέλεξες την πολή του αγοριού σου και γιατί το ένα και γιατί το άλλο…ό,τι έγινε , έγινε!!! το θέμα είναι το ΠΑΡΟΝ!!! Θέλω απλά να σκεφτείς ότι αυτό που ζεις τώρα το ζουν γυναίκες παντρεμένες ή που συζούν σε μεγαλύτερες ηλικίες…Αν απο τώρα καρδούλα μου είσαι σαν παντρεμένη , αργότερα τι θα κάνεις; Γνωρίζω ότι το διάστημα των 4χρόνων είναι μεγάλο αλλά θέλω να σκεφτείς : ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΉ; ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΟΥ; ʼδραξε τη ζωή και τη νιότη σου , βάλε στόχους, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου, κάνε παρέες, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ( ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΣΟΥ) , ασχολήσου με ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΖΗΣΕ!!!!! Δε θέλω να γίνω μελλοδραματική αλλά αυτά τα χρόνια δε γυρνούν πίσω και δεν μπορούμε αργότερα να τα ξαναζήσουμε όπως σε αυτή την ηλικία!!! Είσαι στην ηλικία που οφείλεις να ρισκάρεις…ΡΙΣΚΑΡΕ και ΖΗΣΕ!!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!!

  5. Κορίτσι μου γλυκό, είσαι μόλις 20 χρονών και φοιτήτρια!! Είσαι στην καλύτερη ηλικία , της ανεμελειάς, της έλλειψης υποχρεώσεων, των σπουδών σου!! Δε θα σου πω γιατί επέλεξες την πολή του αγοριού σου και γιατί το ένα και γιατί το άλλο…ό,τι έγινε , έγινε!!! το θέμα είναι το ΠΑΡΟΝ!!! Θέλω απλά να σκεφτείς ότι αυτό που ζεις τώρα το ζουν γυναίκες παντρεμένες ή που συζούν σε μεγαλύτερες ηλικίες…Αν απο τώρα καρδούλα μου είσαι σαν παντρεμένη , αργότερα τι θα κάνεις; Γνωρίζω ότι το διάστημα των 4χρόνων είναι μεγάλο αλλά θέλω να σκεφτείς : ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΉ; ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΟΥ; ʼδραξε τη ζωή και τη νιότη σου , βάλε στόχους, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου, κάνε παρέες, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ( ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΣΟΥ) , ασχολήσου με ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΖΗΣΕ!!!!! Δε θέλω να γίνω μελλοδραματική αλλά αυτά τα χρόνια δε γυρνούν πίσω και δεν μπορούμε αργότερα να τα ξαναζήσουμε όπως σε αυτή την ηλικία!!! Είσαι στην ηλικία που οφείλεις να ρισκάρεις…ΡΙΣΚΑΡΕ και ΖΗΣΕ!!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!!

  6. ρε ελεαννα ελεος!σηκω και φυγε κοπελα μου εισαι τοσο μικρη για να σκλαβωνεσαι για καποιον που δν το αξιζει..ασχολησου με τη σχολη σου και το μελλον σου και οι ερωτες οι σωστοι θα ερθουν..

  7. Παρατηρώ έντονη επιθετικότητα προς την κοπέλα και δεν είναι σωστό. Θα εξηγήσω όμως γιατί. Η κοινωνία διδάσκει τις γυναίκες από μικρή ηλικία ότι πρέπει οπωσδήποτε να έχουν έναν άντρα στη ζωή τους, διαφορετικά θεωρούνται ανολοκλήρωτες. Από την άλλη όμως, σπεύδουμε να χαρακτηρίσουμε ως “χαζή”, “βλαμένη” κλπ μια γυναίκα που μένει σε μια κακή σχέση με κάθε τίμημα, ακόμη κι αν η σχέση αυτή αποβαίνει εις βάρος της αξιοπρέπειάς της. Όλοι εσείς λοιπόν που κατηγορείτε την Ελεάννα, σκεφτήκατε μήπως έχει ανατραφεί και εκείνη με τις ίδιες αντιλήψεις; Ότι αυτό το παραδοσιακό πλαίσιο, με το οποίο εξακολουθούν να γαλουχούνται αρκετές νέες γυναίκες, τους δημιουργεί χαμηλή αυτοεκτίμηση; Στο δια ταύτα τώρα. Ελεάννα, είναι σαφές ότι η αυτοεκτίμησή σου βρίσκεται στα Τάρταρα. Πιθανότατα είχες χαμηλή αυτοεκτίμηση πριν γνωρίσεις τον τύπο. Αυτό σε οδήγησε στο να ανεχτείς αυτή την τοξική σχέση για 4 ολόκληρα χρόνια και εκείνον να σε εκμεταλλεύεται. Ανέτρεψες για χάρη του όλη σου τη ζωή, δεν ζεις όπως κάθε κοπέλα της ηλικίας σου, επειδή έμαθες να πιστεύεις πως χωρίς αυτόν (και χωρίς άντρα γενικά) στη ζωή σου θα είσαι λειψή. Τι μπορείς να κάνεις: αρχικά, κάνε μια κουβέντα μαζί του, εξηγώντας του τι σε στενοχωρεί στον τρόπο ζωής σας. Αφού είναι μαζί σου τόσα χρόνια κι αν διαθέτει ψήγματα λογικής, θα κάτσει να σε ακούσει και να σκεφτεί σοβαρά όσα θα του πεις. Αν όμως δεν σε καταλαβαίνει (που είναι και το πιο πιθανό), τότε μάλλον πρέπει να τραβήξετε χωριστούς δρόμους. Βρες ένα σπίτι μόνη σου και κέρδισε την ανεξαρτησία σου. Επικεντρώσου στις σπουδές σου, κάνε παρέες, σχεδίασε το μέλλον σου. Είναι κρίμα από τα 20 σου να τίθεσαι στην υπηρεσία ενός άντρα, ο οποίος μάλιστα δεν εκτιμά όσα έχεις κάνει για εκείνον. Οι σχέσεις χρειάζονται υποχωρήσεις, αλλά μικρές και αμοιβαίες. Και κυρίως υποχωρήσεις που δεν θα αποβαίνουν εις βάρος της ψυχικής ισορροπίας και της αξιοπρέπειας κανενός από τους δύο. Αυτό να το έχεις υπόψη σου για τις μελλοντικές σου σχέσεις. Καλή τύχη!

  8. Ολοι μετα το γαμο χειροτερεύουν (εξού και τα τρελά διαζύγια). Αν σε εχει για δουλα απο τωρα τι θα κανεις μετα?θα πηξεις.φιλικη συμβουλη αν θες να μενετε μαζι θα μεινετε υπο ισοις οροις.δηλαδη αν αναλαβεις τη μαγειρικη εσυ θα αναλαβει καθαριότητα. κανουμε υπομονη εμεις που εχουμε παιδια.εσυ γιατι να κάνεις υπομονη. αν σε σουταρει για καμια αλλη για ποιό λογο να εισαι δουλα. θα εισαι μαζι του γιατι γουσταρεις και γουσταρει.τελοσ

  9. Αν μπορείς πηγαινε και πιασε ενα σπιτι μονη σου. Ασχολήσου με τη σχολή σου. Βρες μια απασχοληση κάπου.

  10. Φύγε κοπέλα μου τέσσερα χρόνια ακριβώς τα ίδια έκανα χαραμισα τα καλύτερα μου χρόνια από τα 24 έως τα 28.φυγε γιατί στο τέλος θα πληγωθείς

  11. Απορώ που κάθεσαι και γράφεις.. τι γράφεις;; αντί να γράψεις εκείνον κανονικότατα και να γίνεις αεριωθούμενο.

  12. Ξέρεις την απάντηση όλων εμάς αλλά αρνείσαι να δεχτείς αυτό που σου συμβαίνει.Η ευτυχία είναι μέσα μας και μην ψάχνεις να τη βρεις αποκλειστικά από το σύντροφό σου κάτσε σκέψου τι θέλεις απτή ζωή σου και αν αυτός ο άνθρωπος μπορεί να σου δώσει αυτό που θέλεις… Αν ξέρεις ότι δεν νιώθεις όμορφα πλέον φύγε με αργά βήματα όσο μπορείς γιατί θα χάσεις χρονιά και πίστεψε με θα το μετανιώσεις αργότερα(την έχω πατήσει και γω) καλή τύχη!!!

  13. Ελεαννα, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Πρακτικά τώρα. Δεν το κάνεις! Γιατί? Πιθανόν έχεις πέσει σε μελαγχολία από το λάθος της επιλογής σου. Πιθανόν κάθε αλλαγή στη ζωή σου να σου φαίνεται βουνό, γιατί έχεις ήδη δώσει τις μάχες σου κ τώρα νοιώθεις απογοητευμένη κ κουρασμένη. Πιθανόν να μην θέλεις να πάρεις τους γονείς σου κ να παραδεχτείς ότι έκανες λάθος. ʼποψή μου, ξεκινα από κάπου. Αν έχετε μια καλή σχέση, μιλά τους. Που ξέρεις, ίσως να χαρούν κ να σε στηρίξουν σ αυτό το νέο εγχείρημα που θα αφορά 1. Να βρεις δικό σου σπιτι/νέο συγκάτοικο κλπ και φυσικά 2. Να συνεχίσεις τη σχολή σου. Οι σπουδές θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο κ θα σε κάνουν δυνατή! Αν οι γονείς σου δεν θέλουν να βοηθήσουν, καταστρωσε σχέδιο. ʼρχισε να ψάχνεις δουλειά, χωρίς να το πολυσυζητας. ʼρχισε να πηγαίνεις στη σχολή. ʼρχισε να αθλεισαι. Θα δεις, είσαι περισσότερο δυνατή από όσο νομίζεις κ είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις. Οι δουλειές του σπιτιού είναι για μια άλλη ηλικία κ πιστεύω πως με την εμπειρία που έχεις τώρα, όταν ξαναμπείς σε σοβαρή σχέση θα θέσεις τους όρους σου. Το αν θα χωρισεις ή όχι είναι δικό σου θέμα, αν όμως κανείς τα παραπάνω, νομίζω πως τοπιο θα ξεκαθαρίσει με μιας. Καλή επιτυχία!

  14. Να ξαναποκτήσεις ζωή. Να πηίνεις στη σχολή σου να βρεις φίλους να βγαίνεις και να σταματήσεις να είσαι η υπηρέτρια του που δεν έχει ζωή. Τώρα για το κινητό και τα νεύρα δεν γνωρίζω αν φλερτάρει με άλλες αλλά σίγουρα και ο ίδιος έχει πιεστεί να σε έχει διαρκώς στα πόδια του και ξεσπάει έτσι.

  15. Πλάκα μας κανείς ρε συ Ελεάννα; Είσαι φοιτήτρια ή οικιακή βοηθός; Εσυ τώρα θα έπρεπε να είσαι στην σχολή σου, να κανείς παρέες, να βγαίνεις κ να πηγαίνεις εκδρομές! Βαριέμαι κ μόνο που ακούω ένα νέο κορίτσι να συμπεριφέρεται σαν την μαμά μου!
    Ξυπνά κ πάρε την ζωή στα χέρια σου! Διώξε τον πασά απ την ζωή σου κ κοιτά να χαρείς αυτά τα χρόνια γιατί θ φύγουν κ δεν θα ξαναγυρίσουν !!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More